Sebebini Kestiremiyoruz sizce neden ?

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Arkadaşlar biz akıl erdiremedik sizden yorum bekliyorum yakın arkadaşım hemen hemen aynı zamanlarda evlendik 3 4 ay var aramızda .. bir problemi var kimseyede anlatamıyor çok üzüldüm kıza.. Eşi son zamanlarda 3 4 aydır pek arzulamıyormuş aglayarak anlattı belki diyor ayda bir kez teklif ediyor arkadaşım sordugunda eşi sebep olarak dünyalık olan herşeye karşı soguma geldi eskisi kadar önemli değil birçok şey diyormuş .. İbadetinde son zamanlarda bu süre içinde dahada fazla düşmüş hatta ibadetine.. üzülüyor arkadaşım hemde çok 2 sene oluyor daha aldatıyormu acaba diyor ama inanmıyorda doğrusu anlattıklarından bende o ihtimal olsun sanmıyorum çünkü hiçbir kusuru yanlışı açığı yok .. işten eve evden işe geldiği gitti saat belli görüştüğü arkadaşları yok diyor.böyle uzak durdukça o benden bende sogumaya başladım sonumuzu iyi görmüyorum diyor .. psikolog önerdim gitmez dedi .. bende nasıl yardım edecegimi bilemiyorum

cok üzüldum arkadssiniza yeni evlilermis..
tam tersi olmasi gerekirken böyle olmasi insani dusundurur..
Insanin aklina ilk olarak Aldatiyomu acaba diye geciyo
Ama gittigi geldigi saat belli diyosunuz
Peki telefon gorusmeleri felan??
Bu ihtimalleri gecersek..
saglik problemi olabilir.. bence bir doktora gorunmesi sart...
yoksa daha ne kadar surebilirki bu evlilik..
arkadasinizda esini alsin acik acik konussun bu durumu..

cok üzüldum arkadssiniza yeni evlilermis..
tam tersi olmasi gerekirken böyle olmasi insani dusundurur..
Insanin aklina ilk olarak Aldatiyomu acaba diye geciyo
Ama gittigi geldigi saat belli diyosunuz
Peki telefon gorusmeleri felan??
Bu ihtimalleri gecersek..
saglik problemi olabilir.. bence bir doktora gorunmesi sart...
yoksa daha ne kadar surebilirki bu evlilik..
arkadasinizda esini alsin acik acik konussun bu durumu..

Sordum tlfunu kontrol ediyormusun cüzdanına ceplerine falan bak arada dedim arkadaşım çok uyanıktır o konularda ve hisleri kuvvetli tlf sürekli ortalıkta gizli görüşmeleri olmaz yanımda konuşur rehbrinde tanımadıgım kimse yok bakıyorum ara sıra tlf mesajlara hiçbirşey bulamaıdm dedi .. kıyafetlerinede bakmış .. Çok kavgalar etmiş yoksa bana anlatmazdı artık çaresiz kaldıki anlattı .. Kadınlık gururumu incitiyorsun artık. bahaneler uyduruyorsun kendimi kötü kadın gibi hissettiriyorsun bana demiş .. böyle diyip aglamaya başladı zaten ..Sağlık problemi açıkça soramadım tabi ama sanırım genelde erkeklerin yaşadıgı problem varmış erken oluyormuş .. ama bu onu hiç sebep olarak görmüyor

Adam besbelli bunalimda. Yakin zamanda bir yakinini mi kaybetti baksaniza dunyalik hicbirseyi arzulamiyormus sadece esini degilki.

Yoksa ibadetle cinselligin ne alakasi var.

Esiyle oturup adam akilli konusmali ve bir uzmandan yardim almali.

Arkadaşlar biz akıl erdiremedik sizden yorum bekliyorum yakın arkadaşım hemen hemen aynı zamanlarda evlendik 3 4 ay var aramızda .. bir problemi var kimseyede anlatamıyor çok üzüldüm kıza.. Eşi son zamanlarda 3 4 aydır pek arzulamıyormuş aglayarak anlattı belki diyor ayda bir kez teklif ediyor arkadaşım sordugunda eşi sebep olarak dünyalık olan herşeye karşı soguma geldi eskisi kadar önemli değil birçok şey diyormuş .. İbadetinde son zamanlarda bu süre içinde dahada fazla düşmüş hatta ibadetine.. üzülüyor arkadaşım hemde çok 2 sene oluyor daha aldatıyormu acaba diyor ama inanmıyorda doğrusu anlattıklarından bende o ihtimal olsun sanmıyorum çünkü hiçbir kusuru yanlışı açığı yok .. işten eve evden işe geldiği gitti saat belli görüştüğü arkadaşları yok diyor.böyle uzak durdukça o benden bende sogumaya başladım sonumuzu iyi görmüyorum diyor .. psikolog önerdim gitmez dedi .. bende nasıl yardım edecegimi bilemiyorum
Arkadaşınız eşine şunlarıda hatırlatsın lütfen: tamam ibadetini yapması harika da insanın eşi ailesi dünyalık külfet değil nimettir ve peygamberimiz birçok hadisinde belirtmiştir ,kişi eşinin elini bile tutsa alacağı sevapları ,eşiyle ilişkide bulunsa alacağı sevapları yani cinsel hayat eşlere külfet ağırlık değil çok özel bir sevap kapısıdır Yaradanın nimetidir..Dinimizi yaşamak harika ama birazda okuyup edip öyle yaşamak gerekir rahip gibi o ne öle cinselliğe kapanmak bişilere kapanmak..illa gözlerini kapatacaksa ibadetini yapsın haramlara başka kadınlara kapatsın hanımına niye kapıyormuş..:26:

allalla rahipler yapar bunu bldiğim. müslümanlıkta bu varmı ki..

Adam besbelli bunalimda. Yakin zamanda bir yakinini mi kaybetti baksaniza dunyalik hicbirseyi arzulamiyormus sadece esini degilki.

aynı seyi dusundum,
bir arkadasımın esi cok yakın birisini kaybetti ve o kisinin hayatını ornek almaya basladı, dini seyler okuması hayat gorusu vs.
ve eski sosyal hayatını azalttı, bu durum arkadasımı da etkiledi ve en sonunda bosandılar,
fakat daha sonra bana ustu kapalı bahsetti, cinsel problemleri de olmaya baslamıs, bosanma nedeni de o olmus.

Birini kaybetmediler fakat iş ile ilgili ve maddi ciddi sorunları var borç vs bu çok yıpratıyor arkadaşımıda haliyle eşinide birde kayınvalide sorunları var borç meselesi zaten kayınvalidesi gilden kaynaklı bu yüzden sık tartışırlar .. Bence söyleidm uzaman yardımını ama eşi taraf olmayacaktır daha önce söylemiş teklif etmiş

Arkadaşınız eşine şunlarıda hatırlatsın lütfen: tamam ibadetini yapması harika da insanın eşi ailesi dünyalık külfet değil nimettir ve peygamberimiz birçok hadisinde belirtmiştir ,kişi eşinin elini bile tutsa alacağı sevapları ,eşiyle ilişkide bulunsa alacağı sevapları yani cinsel hayat eşlere külfet ağırlık değil çok özel bir sevap kapısıdır Yaradanın nimetidir..Dinimizi yaşamak harika ama birazda okuyup edip öyle yaşamak gerekir rahip gibi o ne öle cinselliğe kapanmak bişilere kapanmak..illa gözlerini kapatacaksa ibadetini yapsın haramlara başka kadınlara kapatsın hanımına niye kapıyormuş..:26:

Bnların tümünü bilen bir insan kendisi eşinin dediği kadarı ile bu konuların dindeki yerini benden daha iyi biliyor diyor ..

aynı seyi dusundum,
bir arkadasımın esi cok yakın birisini kaybetti ve o kisinin hayatını ornek almaya basladı, dini seyler okuması hayat gorusu vs.
ve eski sosyal hayatını azalttı, bu durum arkadasımı da etkiledi ve en sonunda bosandılar,
fakat daha sonra bana ustu kapalı bahsetti, cinsel problemleri de olmaya baslamıs, bosanma nedeni de o olmus.

uzun süre böyle devam ederse arkadaşımın sonuda o olacak sanırım kadınlık gururum inciniyor artık kendimi kötü kadın gibi hissediyorum teklif edip karşışlık alamayınca diyor

sıkıntıları,borcları varsa normaldır cınsellık düşünememek..
bu durumda eşler arasındaki ıletısıme bakmak daha doğru..
yanı hersey cınsellık degıl,adam karısına sıcak mı,sarılır,öper mi?
her derdını anlatır mı?

sıkıntıları,borcları varsa normaldır cınsellık düşünememek..
bu durumda eşler arasındaki ıletısıme bakmak daha doğru..
yanı hersey cınsellık degıl,adam karısına sıcak mı,sarılır,öper mi?
her derdını anlatır mı?

sanırım tamamen ruhsal sıkıntıdan .. haklısınız.. konuştum sarılır uyur gece defalarca üzerimi örtmek için uyanır elinden geldiğince isteklerime cevap verir maddi olarak ..demişti

sizi üzmek istemem ama bu adam belli ki bir tarikata filan karışmış ,dini alet ederek farklı şeyler yapılan ,dinle yakından uzaktan alakası olmayan tuhaf tarikatlar, eşler ile birlikte olmayı yasaklayan tarikatlar var ,bizzat en yakınımda yaşadım ,komşumun kocası karıştı bir zamanlar ,bunlara ödev veriyolarmış evde yapılacaklar ile ilgili ,o ödev zamanları eşleri ile konuşmak bile yasakmış ,neyseki adam kurtuldu sonra ,para akıttı oluk oluk ,oraya cami buraya yardım diye ama baya şebeke çıktı arkasından
dikkatli olsun böyle bişeyde olabilir ..:26:

iyi de islam cinselliği yasaklamamış haram kılmamıştır ki.. kaldı ki dünyevi işlerden de elini eteğini çekmek islama yakışır bir şey değil.
hiç ölmeyecek gibi çalış, yarın ölecek gibi ibadet et diye bir laf var..
bu tamamen bilinçsizlik.

Hani cinsel istek artırıcı doğal şuruplar falan var ya ondan içirsin bakalım arkadaşınız .

Bir tarikata felan mı üye oldu ne bilim adamın beynini mi yıkadılar.
Çok tuhaf çünkü,dinde böyle bir şey yok.

gittiği bir yer oldugunu biliorum yanlız uzun yıllarıdr gidiyor oraya yeni değil ki orası öyle bir yer değil dini sohbet yapılıyor bir kaç ark beyide gidiyorr aynı yere öyle bişi olsa mutlaka duyardım ..

Back
X