- 21 Nisan 2023
- 15
- 10
- 1
- 37
- Konu Sahibi papatyali06
-
Bence psikolog ile gorusun. Insanlar bakiyorlarsa bakmalarina engel olmanin yolu yok ama sizin algilarinizi degistirmenin yolu terapi :)merhaba hanımlar benim cok merak ettiğim bir konu var.ben hoş bulunan bir kadınım ve çevremde genellikle güzelliğimle bilinirim,zamanında ufak tefek modellik deneyimlerimde oldu,benim merak ettiğm konu şu ben ne zaman bir yere gitsem bir ortama girsem yada sokakta yürürken fln millet çok bakıyor kadın,erkek fln acaba ben tuhaf triplere flnmı giriyorum ondanmı bakıyorlar yoksa insanlar hoş buldukları içinmi bakıyorlar anlayamadım,çünkü bazen insanlar size bakınca eliniz ayağınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz bendede böyle oluyor haliyle,ben bu konudan çok rahatsız oluyorum acaba sorun bendemi diye,sizde uzerinizde bakışlar hissediyormusunuz yoksa benmi kuruyorum anlamıyorum,bazen kafamı çevirince biriyle göz göze geliyorum çok rahatsız edici oluyor,artık topuklu ayakkabı giyinemiyorum,çarpıcı bir renk yada kıyafet kullanamıyorum,hayata küstüm desem yeridir,ben tuhafmıyım diye düşünmeye başladım
algılarımda ne gibi bir sıkıntı farkettinizde psikoloğa yönlendirdiniz acabaBence psikolog ile gorusun. Insanlar bakiyorlarsa bakmalarina engel olmanin yolu yok ama sizin algilarinizi degistirmenin yolu terapi :)
güzel yorumunuz icin teşekkür ederimAçıkçası ben de yolda çok güzel bir kadın gördüğüm zaman uzun uzun bakabiliyorum istemsiz bir şekilde bazen bana baktıklarında fark ediyorum hiç rahatsız da olmuyorum ya belki birine benzetiyorlar belki güzel buluyorlar rahatsızlık duyulacak bir konu değil bence
yok yani o şekil algılamayın lütfen hiç öyle triplerim yoktur,ben direk buraya herkes bana bakıyor sizce neden diye yazsaydım şizofren derdiniz,o yüzden sebebinide belirttim,şimdi çirkinim diyemem değilim ama kendine hasta bir manyakta değilim,ama cidden bazen sorguluyorum bu yüzdenmi yoksa benmi tuhafım diye,muhtemelen bu durumla karşılaşan insanlar bunu hissediyordurBir tık pick me havasi aldım sizden.
Hem güzelliğimle ön plândayım, dikkat çekiyorum diyorsunuz hem of niye bkyrlr .s .s tribindesiniz. Anlayamadım.
Aşırı guzelliginiz insanları büyülüyordur. Atın da biz de büyülenelim
merhaba hanımlar benim cok merak ettiğim bir konu var.ben hoş bulunan bir kadınım ve çevremde genellikle güzelliğimle bilinirim,zamanında ufak tefek modellik deneyimlerimde oldu,benim merak ettiğm konu şu ben ne zaman bir yere gitsem bir ortama girsem yada sokakta yürürken fln millet çok bakıyor kadın,erkek fln acaba ben tuhaf triplere flnmı giriyorum ondanmı bakıyorlar yoksa insanlar hoş buldukları içinmi bakıyorlar anlayamadım,çünkü bazen insanlar size bakınca eliniz ayağınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz bendede böyle oluyor haliyle,ben bu konudan çok rahatsız oluyorum acaba sorun bendemi diye,sizde uzerinizde bakışlar hissediyormusunuz yoksa benmi kuruyorum anlamıyorum,bazen kafamı çevirince biriyle göz göze geliyorum çok rahatsız edici oluyor,artık topuklu ayakkabı giyinemiyorum,çarpıcı bir renk yada kıyafet kullanamıyorum,hayata küstüm desem yeridir,ben tuhafmıyım diye düşünmeye başladım
Nasıl bir tuhaflık olabilir? Bir tuhaflık olsa da biz burdan nasıl algılayabiliriz?yok yani o şekil algılamayın lütfen hiç öyle triplerim yoktur,ben direk buraya herkes bana bakıyor sizce neden diye yazsaydım şizofren derdiniz,o yüzden sebebinide belirttim,şimdi çirkinim diyemem değilim ama kendine hasta bir manyakta değilim,ama cidden bazen sorguluyorum bu yüzdenmi yoksa benmi tuhafım diye,muhtemelen bu durumla karşılaşan insanlar bunu hissediyordur
Güzel olduğunuz için bakıyorlardır yazana güzel yorumu için teşekkürler etmiş. Gel de inan gerçekten derdi olduğunaBir fotoğraf atın bakalım
Güzel olduğunuz için bakıyorlardır yazana güzel yorumu için teşekkürler etmiş. Gel de inan gerçekten derdi olduğuna
Ya zaten nasıl bir tuhaflık olabilir mesela orası da ilginçHayır bir tuhaflık mı var yoksa aşırı mı güzel ondan mı bakıyorlar nasıl bilelim.
Yolda çok güzel alımlı uzun boylu falan kadın görsem bakarım. Ortalama güzellikte bir kadına bakmam mesela. Bu kız çooook güzel olmalı herkes o yüzden bakıyorsa. Görmeden nasıl yardımcı olabiliriz ki.
yok yani dert gibi değilde bazen fazla geliyor cidden hani belki komik gelebilirAllah başka dert vermesin, takma kimseyi kendini de kısıtlama
bana bakıyorlar diye neden konu açayımki allah aşkına beni tanımıyorsunuzki kime neyin havasını atayım yada neyin nispetini yapayım tanımadığım insanlara,yani bu durumlar tuhafmı herkes yaşıyormu onu soruyorum ölçuyorum,bi bayan yazmış bende bakarım banada bakıyorlar diye yani bunun gibi şeylerNasıl bir tuhaflık olabilir? Bir tuhaflık olsa da biz burdan nasıl algılayabiliriz?
Bence yetmemiş bakışlar. Bana bakıyorlar demek için konu açmışsınız.
Yani bizden nasıl bir cevap bekleyebilirsiniz böyle bir başlıkla gerçekten algılayamadım.
boyla alakalıda olabilir ekstradan dikkat çekiyor insan benim boyum 1.80 arada topuklu giyiniyordum onuda bıraktm daha fazla göze görünüyor diye,şimdi boyle dalga geçer gibi cvplar vermişler ama ben cidden bu konudan çok mutsuzum bir süre sonra hoş olduğunuzdanmı başka birşeydenmi insan sebep arıyor,cvbınız için çok teşekkür edermBen uzun boylu bir kadınım, bakanım çoktur. Artık alıştım, görmem bile. Eşim der dikkat çekiyorsun bana. Bence herkes size öyle bakıyorsa bile belli bir süreden sonra görmemeniz gerekir.
Bu ışıltılı hayatı siz seçmediniz ki küsmeyin kendinize de.merhaba hanımlar benim cok merak ettiğim bir konu var.ben hoş bulunan bir kadınım ve çevremde genellikle güzelliğimle bilinirim,zamanında ufak tefek modellik deneyimlerimde oldu,benim merak ettiğm konu şu ben ne zaman bir yere gitsem bir ortama girsem yada sokakta yürürken fln millet çok bakıyor kadın,erkek fln acaba ben tuhaf triplere flnmı giriyorum ondanmı bakıyorlar yoksa insanlar hoş buldukları içinmi bakıyorlar anlayamadım,çünkü bazen insanlar size bakınca eliniz ayağınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz bendede böyle oluyor haliyle,ben bu konudan çok rahatsız oluyorum acaba sorun bendemi diye,sizde uzerinizde bakışlar hissediyormusunuz yoksa benmi kuruyorum anlamıyorum,bazen kafamı çevirince biriyle göz göze geliyorum çok rahatsız edici oluyor,artık topuklu ayakkabı giyinemiyorum,çarpıcı bir renk yada kıyafet kullanamıyorum,hayata küstüm desem yeridir,ben tuhafmıyım diye düşünmeye başladım
Bacım uzun boylu olduğunu söylesene, 1.80 epey uzun. Bakanın çok olması normaldir ama ergenlikten sonra bakışlara alışılıyor ya. Ben yıllardır bana hatırlatılmazsa görmem bakışları. Ama burada da konu açılacak kadar mühim bir konu değil zaten. Çok kafaya takıyorsanız psikologla görüşün.boyla alakalıda olabilir ekstradan dikkat çekiyor insan benim boyum 1.80 arada topuklu giyiniyordum onuda bıraktm daha fazla göze görünüyor diye,şimdi boyle dalga geçer gibi cvplar vermişler ama ben cidden bu konudan çok mutsuzum bir süre sonra hoş olduğunuzdanmı başka birşeydenmi insan sebep arıyor,cvbınız için çok teşekkür ederm
inanın o duruma geldim çok takıyorm ciddenBacım uzun boylu olduğunu söylesene, 1.80 epey uzun. Bakanın çok olması normaldir ama ergenlikten sonra bakışlara alışılıyor ya. Ben yıllardır bana hatırlatılmazsa görmem bakışları. Ama burada da konu açılacak kadar mühim bir konu değil zaten. Çok kafaya takıyorsanız psikologla görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?