- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.463
- 798
- Konu Sahibi papatyali06
-
Gecerken kapılara çarpıyo musun diye bakiyolardirboyla alakalıda olabilir ekstradan dikkat çekiyor insan benim boyum 1.80 arada topuklu giyiniyordum onuda bıraktm daha fazla göze görünüyor diye,şimdi boyle dalga geçer gibi cvplar vermişler ama ben cidden bu konudan çok mutsuzum bir süre sonra hoş olduğunuzdanmı başka birşeydenmi insan sebep arıyor,cvbınız için çok teşekkür ederm
Bacım onu bunu bilmeyiz ama kim niye sana bakmışla ilgileneceğine git ilkokula tekrar yazıl.keşke kendi yazım hatalarınızıda farketseymişsiniz madem kafa tutacaksınız düzgün yazın haklı diyelim,ben ne soruyorum siz ne cvp yazıyorsunuz amaç ne,size ne benim neyi nasıl yazdığmdan,kalkıp burada nokta virgül de da ayrımımı yapacam kitapmı yazıyorum,bide tanımadığî insanı gömmeye kalkıyor kendini kim sanıyorsa garibim ders fln vermeye kalkmış, he sensin balım en kitap okuyan en akıllı sensin biz hiç kitap görmüyoruz film izlemiyoruz gece gündüz aynaya bakıyoruz buradan bir sorunla karakterimi çözdün afferim bravoooo
Toplumdan niye yok oluyorsunuz ki? Çok mu rahatsız ediyorlardı.?Benim de yaşadığım bir durumdu. Ama cidden ben bu durumdan rahatsız oldum.şimdi artık oldukça silik bir tarzda giyiniyorum. Spor ayakkabı kullanıyorum. Ve maske takıyorum. Maske benm kurtarıcım oldu. Artık kimse maske kulanmayı yadırgamıyor. Ben de bu bahaneyle maske takabiliyorm.
Böylece toplumda yokmuşum gibi yaşabiliyorum. Müthş bir özgürlük
Rahatsız eden olmuyordu ama ben dikkat çekmek istemiyordum.Toplumdan niye yok oluyorsunuz ki? Çok mu rahatsız ediyorlardı.?
Köpeğe baktıkları kısımda koptum asdfghj işte o sürekli gözü üzerinde olan türler. Bu türlerin soyu tükenmez, beslenmeden uzun bir süre doğal ortamlarında yaşayabilirler, henüz onlar için barınaklar açılmamıştır zira yakalanmaları zordur
merhaba hanımlar benim cok merak ettiğim bir konu var.ben hoş bulunan bir kadınım ve çevremde genellikle güzelliğimle bilinirim,zamanında ufak tefek modellik deneyimlerimde oldu,benim merak ettiğm konu şu ben ne zaman bir yere gitsem bir ortama girsem yada sokakta yürürken fln millet çok bakıyor kadın,erkek fln acaba ben tuhaf triplere flnmı giriyorum ondanmı bakıyorlar yoksa insanlar hoş buldukları içinmi bakıyorlar anlayamadım,çünkü bazen insanlar size bakınca eliniz ayağınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz bendede böyle oluyor haliyle,ben bu konudan çok rahatsız oluyorum acaba sorun bendemi diye,sizde uzerinizde bakışlar hissediyormusunuz yoksa benmi kuruyorum anlamıyorum,bazen kafamı çevirince biriyle göz göze geliyorum çok rahatsız edici oluyor,artık topuklu ayakkabı giyinemiyorum,çarpıcı bir renk yada kıyafet kullanamıyorum,hayata küstüm desem yeridir,ben tuhafmıyım diye düşünmeye
Köpeğe baktıkları kısımda koptum asdfghj işte o sürekli gözü üzerinde olan türler. Bu türlerin soyu tükenmez, beslenmeden uzun bir süre doğal ortamlarında yaşayabilirler, henüz onlar için barınaklar açılmamıştır zira yakalanmaları
Ben de oraya bayılıyorumKöpeğe baktıkları kısımda koptum asdfghj işte o sürekli gözü üzerinde olan türler. Bu türlerin soyu tükenmez, beslenmeden uzun bir süre doğal ortamlarında yaşayabilirler, henüz onlar için barınaklar açılmamıştır zira yakalanmaları zordur
Niye güzelliğini maskeyle örtmeye çalışıyorsun? Görünce milletin gözü mü kamaşıyor, Hz yusufun hkayesindeki gibi millet elma soyarken seni görünce elini mi kesiyor. Arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz bize de diyin güzel kafa yapıyor belli ki.Benim de yaşadığım bir durumdu. Ama cidden ben bu durumdan rahatsız oldum.şimdi artık oldukça silik bir tarzda giyiniyorum. Spor ayakkabı kullanıyorum. Ve maske takıyorum. Maske benm kurtarıcım oldu. Artık kimse maske kulanmayı yadırgamıyor. Ben de bu bahaneyle maske takabiliyorm.
Böylece toplumda yokmuşum gibi yaşabiliyorum. Müthş bir özgürlük
KomikKonu sahibi gitmis, daha ben guzelligimi ovmemistim ama
Aynisini yasiyorum, sizi teselli edebilirimyahu görmedinizki beni yada arkadaş tanıdik değilizki neyi tastikletecem,bu durumu yasayanlar varsa teselli olacaktı belkide ne bileyim demekki bişeye icerlemisimki konu açmışım,güzel olduğunu soyleyene düşman oluyorlar bu cok sıradan bir durum oysaki sadece sordum
merhaba hanımlar benim cok merak ettiğim bir konu var.ben hoş bulunan bir kadınım ve çevremde genellikle güzelliğimle bilinirim,zamanında ufak tefek modellik deneyimlerimde oldu,benim merak ettiğm konu şu ben ne zaman bir yere gitsem bir ortama girsem yada sokakta yürürken fln millet çok bakıyor kadın,erkek fln acaba ben tuhaf triplere flnmı giriyorum ondanmı bakıyorlar yoksa insanlar hoş buldukları içinmi bakıyorlar anlayamadım,çünkü bazen insanlar size bakınca eliniz ayağınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz bendede böyle oluyor haliyle,ben bu konudan çok rahatsız oluyorum acaba sorun bendemi diye,sizde uzerinizde bakışlar hissediyormusunuz yoksa benmi kuruyorum anlamıyorum,bazen kafamı çevirince biriyle göz göze geliyorum çok rahatsız edici oluyor,artık topuklu ayakkabı giyinemiyorum,çarpıcı bir renk yada kıyafet kullanamıyorum,hayata küstüm desem yeridir,ben tuhafmıyım diye düşünmeye başladım
Kafanın içinin boş olmasına derken? Maddesel olarak mı düşünce olarak mıEtrafınızı kontrol etmeyi kesin. Siz bakan var mı diye baktıkça daha çok gözünüze batar.
Bizim millet gariptir biraz. Güzele bakar, çirkine bakar, kavgaya bakar, inşaate bakar, kazaya bakar, intihar edene bakar, çarşaflı kadınlara bakan var.
Ben bunu kafanın içinin boş olmasına veriyorum. Zihin boş kalınca gözleriyle işlenecek veri topluyorlar sanki. İnanılmaz rahatsız edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?