sebep ne merak ediyorum

Gecerken kapılara çarpıyo musun diye bakiyolardir

Bacım onu bunu bilmeyiz ama kim niye sana bakmışla ilgileneceğine git ilkokula tekrar yazıl..herkesin bakacağı kadar güzel olmak bazı şeyleri çözmüyor.

Benim de yaşadığım bir durumdu. Ama cidden ben bu durumdan rahatsız oldum.şimdi artık oldukça silik bir tarzda giyiniyorum. Spor ayakkabı kullanıyorum. Ve maske takıyorum. Maske benm kurtarıcım oldu. Artık kimse maske kulanmayı yadırgamıyor. Ben de bu bahaneyle maske takabiliyorm.
Böylece toplumda yokmuşum gibi yaşabiliyorum. Müthş bir özgürlük

Toplumdan niye yok oluyorsunuz ki? Çok mu rahatsız ediyorlardı.?

Köpeğe baktıkları kısımda koptum asdfghj işte o sürekli gözü üzerinde olan türler. Bu türlerin soyu tükenmez, beslenmeden uzun bir süre doğal ortamlarında yaşayabilirler, henüz onlar için barınaklar açılmamıştır zira yakalanmaları zordur

Ben de oraya bayılıyorum umarım konu sahibi de görmüştür zira bu gerçekle yaşamak zorunda

Niye güzelliğini maskeyle örtmeye çalışıyorsun? Görünce milletin gözü mü kamaşıyor, Hz yusufun hkayesindeki gibi millet elma soyarken seni görünce elini mi kesiyor. Arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz bize de diyin güzel kafa yapıyor belli ki.

Bu olay bir geçiş dönemi konu sahibi.
Bugun onlar size yarin ( 30 yıl sonra) siz onlara bakacaksınız...
Ağzınızda bu cümle : hey gidi günler hey!

Aynisini yasiyorum, sizi teselli edebilirim

Biz de esimle Turkiye'ye gelince bakiyorlar. Mesela alisverise gittigimizde biz aramizda yabanci dil konusurken, ben bir anda satis danismanina / kasiyere donup Turkce konusunca aaa yabanci damat mi, nereli, nerede yasiyorsunuz, nasil tanistiniz gibi 383893 tane soru soruyorlar. Neden cunku farkli geliyoruz, merak ediyor insanlar. Sizin de boyunuz uzun bir kadina gore ondan merak edip bakiyorlardir. Cok bilinmeyenli denklem degil bu

Patladım gülmekten

Kafanın içinin boş olmasına derken? Maddesel olarak mı düşünce olarak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…