sebep ne merak ediyorum

Etrafınızla ilgilenmeyin, kendinizi bundan alamıyorsanız evet obsesif davranış sergiliyorsunuzdur.

Misal toplu taşımadasınız karşındakilerin kaç tanesi bana bakıyor diye odaklanmak yerine kitabınızı okuyun, müziğinizi dinleyin. Normalde kafanızın yoğunluğu çevreyi görmenize engel olur.

Etrafınızı kontrol etmeyi kesin. Siz bakan var mı diye baktıkça daha çok gözünüze batar.
Bizim millet gariptir biraz. Güzele bakar, çirkine bakar, kavgaya bakar, inşaate bakar, kazaya bakar, intihar edene bakar, çarşaflı kadınlara bakan var.

Ben bunu kafanın içinin boş olmasına veriyorum. Zihin boş kalınca gözleriyle işlenecek veri topluyorlar sanki. İnanılmaz rahatsız edici.

Görmeye gerek var mı sultanım, güzelliğiniz gözlere destan.
harbiden tanımadığınız bir kadına karşı kompleks yaptınız, bu durum cidden çok uzücü,bir kadının güzel olduğunu belirtmesi bile canınızı nasıl sıktı, allah kolaylık versin cidden bu ülkede kadın olmak çok zor,kadının en büyük düşmanı yine kadın bunuda anladık,ne dalga geçmediğiniz kaldı,ne aşağılamadığınız kaldı,ne yazım hatalarımı yazmadığınız kaldı,az güvenin be kendinize,dalga geçmeden normal bir tepki veremediniz bile, bu kadarmı sağ duyunuz yok,iyi tamam ben çok çirkinim saolun

Yahu sanki bizim çirkinliğimiz tescilli de sana karşı kompleks yapacağız

Güzelim dikkat çekiyorum diyip sonra da niye herkes bana bakıyor dersen derdinin ellerinden öperler.

Ne bekledin? Çok güzelsin de ondan, sıkma güzeller güzeli canını güzelimmmm mi yazalım hep bi ağızdan. Niye baktıkları belli. Üstelik cevabı da senden öğreniyoruz yani. Senin güzelliğini mi tartışalım burda :d

Sosyal medyadan basma kalıp duyar cümleleriyle de bi yere varabileceğini sanmıyorum Kleopatra...

Son düzenleme:
algılarımda ne gibi bir sıkıntı farkettinizde psikoloğa yönlendirdiniz acaba
Farkindaliginiz ne kadar dusuk. Ustelik de 35 yasindasiniz.

Psikologa gitmek icin bir donup kendine bakabilmek gerekir. Siz ise sadece aynada kendinize bakmayi seviyorsunuz belli ki.

Oysa ki ilk mesajim cok netti. Insanlarin size bakmasina engel olamazsiniz ama sizin bunhnla ilgili hissettiginiz rahatsizligi, elini kolunu nereye koyacagini bilememeyi kontrol edebilirsiniz.

Bende 1.60 boyundayim, 1.80 boyunda bayan görünce bende bakıyorum masaAllah boya bak babinda. Yüzüde, fizigide güzelse daha cok bakiyorum

Ben güzelimdir genelde bir ortamda hemen dikkati çekerim. Valla ben seviyorum bakmalarını. Daha da güzel giyiniyorum. Hoşuma gidiyor.

Size bakmalarının sebebi boyunuzun uzun olması bu arada. 180lik kadın görünce arkasından herkes bakıyor ben de bakıyorum bu nasıl bir boy diye

Hayııııırr yaaaa güzel diyeee.

Ben güzel bir kadın görsem bakarım.
Absürt bir giyimi olan, tuhaf bir insan görsem de bakarım. Ama öyle uzun uzun değil. Bakar geçerim, dikkat çekmez diye düşünüyorum.
İnsanların size bakma sebebini buradan bilemeyiz. Çünkü giyiminizi , tarzınızı vs bilmiyoruz.

bazı insanların güzelliği ya da farklı bir albenisi var bende kilo verdikten sonra daha bir enerjik olmustum saç baş değişim sonrasında sürekli bakış hissetttim güzel buluyorlar ama bu daha çok bence insanın enerjisinden de kaynaklanıyor diye düşünüyorum dikkat çekici giyinmek sonucta topukludan dekolteden de ibaret olmuyor tenine yakışan renk bile farklı bi auro katıyor

Alakası yok, kendini nasıl ifade ettiğinle ilgili.

İyi de sizde bir tuhaflık olup olmadığını görmeden nereden bilelim? Asıl tuhaf olan bunu sormanız. Ya da herkesin size baktığı o gün için fotoğrafınızı atın fikrimizi söyleyelim ama görmediğimiz biri için '' değişik yürüyorsundur, saçın bozulmuştur '' mu diyelim? Hiçbir kadına çirkin demem beğenmesemde demem. Bence her kadının kendine has bir çekiciliği vardır bakımsız olanlar farkında olmaz ama sizin sorunuzun bir cevabı yok. Ek olarak Türkiye'nin her bölgesinde hala 2023 yılında dahi kısa, uzun, açık, kapalı, renkli saçlı vs.. hepsine bön bön bakıyorlar :)

Ya canım ben seni çok iyi anlıyorum benim de boyum 1.80 bir dönem pentinin bacak modeliydim ve profesyonel milli sporcuyum ( kendimi övmek için yazmıyorum seni anladigimi anlaman için yazıyorum ve en üzücüsü de bunu diğer insanlara açıklamak zorunda kalmak ) ben çok küçük bir şehirde yaşıyorum öyle platform giymem ama eskiden kiyafetimin kaldıracağı ufak topuk bile giysem bile deve gibiymişim gibi bakıyorlardi arkadaşlarım of zaten uzunsun ne gerek var, forograf çekilirken aşağı eğil, giyme şunları vs vs.. hep tepki almaktan bastırılmış hissederdim kendimi ve etraftaki bakışlardan bahsetmiyorum bile. Ah bir de benim ailem de uzun babam 1.93 abim 2.10 cm ailece bir yere gittiğimizde sürekli bakışlar uzerimizde olurdu. Bu egoislik veya kendimizi beğenmişlik değil ister istemez bakışları fark ediyorsun birine denk gelmesen birine bakarken illaki denk geliyorsun. Sonra bir gün bir dakika ya ben neden uzun ve güzel olduğum için utanıyorum banane abi bakarlarsa baksinlar diye kendimi şartlamaya başladım o günden beri (çok rahatsiz olduklarım harici) bakanları umursamıyorum. Yalnız değilsin ama biraz fazla umursuyorsun ben o umursama günlerini geride birakinca inan daha rahat ettim

Güzelsin diyoruz güzel çirkin değil

Bir tane yazım yanlışımı gösterir misiniz?

Bize ne sizin hayal gücünüzden? Siz nasıl gıcık olduğunuz bir şeyi herkesin yorumlayacağı bir platforma açıkça yazabiliyorsunuz işte ben de özgürlük hakkımı kullanarak keşke hayatta daha önemli ve dolu şeylere vakit ayırsanız eleştirisinde bulunuyorum. Bir de bir insan böyle bir durum yaşıyorsa bunu “çok güzelim” diye anlatmaz. Görmediğimiz bir oluşum hakkında burada ya eleştiri alırsınız böyle saçma bir konuyla geliyorsanız ya da dalga geçilirsiniz. Sonra da ağlarsınız böyle.

Ah ah zamaninda bana da bakarlardi da simdi iki cocukla cingen gibi geziyorum bakan makan yok arada ben bakiniyorum bi bakan var mi diye cikkks ondan sonra bi pazar arabami bi cocuklari cekeleye cekeleye gidiyorum
Baksinlar yani neden rahatsiz olur ki bi insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…