- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.655
- 53
- 26
- Konu Sahibi papatyali06
-
Hem güzel hem akıllı. Of bana bi haset yüklendiO anlamış zaten, güzelim diyene herkes düşman oluyor demiş.Ferhanım gelsin de ortalık düşman görsün.
Etrafınızla ilgilenmeyin, kendinizi bundan alamıyorsanız evet obsesif davranış sergiliyorsunuzdur.yok ben öyle çok aman aman guzelim demem yani öyle kendine hayran manyaklardan değilim,çirkin diyende oldu,güzel diyende,onu belirtmemdeki sebep millet bakınca yerli yersiz,kendimde tuhaflık hissettim uzun zamandır öyle hissediyordum zaten,ama normal birşeymiş tepkilerden bunu anladım,ö
merhaba hanımlar benim cok merak ettiğim bir konu var.ben hoş bulunan bir kadınım ve çevremde genellikle güzelliğimle bilinirim,zamanında ufak tefek modellik deneyimlerimde oldu,benim merak ettiğm konu şu ben ne zaman bir yere gitsem bir ortama girsem yada sokakta yürürken fln millet çok bakıyor kadın,erkek fln acaba ben tuhaf triplere flnmı giriyorum ondanmı bakıyorlar yoksa insanlar hoş buldukları içinmi bakıyorlar anlayamadım,çünkü bazen insanlar size bakınca eliniz ayağınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz bendede böyle oluyor haliyle,ben bu konudan çok rahatsız oluyorum acaba sorun bendemi diye,sizde uzerinizde bakışlar hissediyormusunuz yoksa benmi kuruyorum anlamıyorum,bazen kafamı çevirince biriyle göz göze geliyorum çok rahatsız edici oluyor,artık topuklu ayakkabı giyinemiyorum,çarpıcı bir renk yada kıyafet kullanamıyorum,hayata küstüm desem yeridir,ben tuhafmıyım diye düşünmeye başladım
Ahhh nice güzelleri hiç ettilerÇok güzel olduğun için canım, kıskandılar. Bunlar hep böyle.
harbiden tanımadığınız bir kadına karşı kompleks yaptınız, bu durum cidden çok uzücü,bir kadının güzel olduğunu belirtmesi bile canınızı nasıl sıktı, allah kolaylık versin cidden bu ülkede kadın olmak çok zor,kadının en büyük düşmanı yine kadın bunuda anladık,ne dalga geçmediğiniz kaldı,ne aşağılamadığınız kaldı,ne yazım hatalarımı yazmadığınız kaldı,az güvenin be kendinize,dalga geçmeden normal bir tepki veremediniz bile, bu kadarmı sağ duyunuz yok,iyi tamam ben çok çirkinim saolunGörmeye gerek var mı sultanım, güzelliğiniz gözlere destan.
Yahu sanki bizim çirkinliğimiz tescilli de sana karşı kompleks yapacağızharbiden tanımadığınız bir kadına karşı kompleks yaptınız, bu durum cidden çok uzücü,bir kadının güzel olduğunu belirtmesi bile canınızı nasıl sıktı, allah kolaylık versin cidden bu ülkede kadın olmak çok zor,kadının en büyük düşmanı yine kadın bunuda anladık,ne dalga geçmediğiniz kaldı,ne aşağılamadığınız kaldı,ne yazım hatalarımı yazmadığınız kaldı,az güvenin be kendinize,dalga geçmeden normal bir tepki veremediniz bile, bu kadarmı sağ duyunuz yok,iyi tamam ben çok çirkinim saolun
Farkindaliginiz ne kadar dusuk. Ustelik de 35 yasindasiniz.algılarımda ne gibi bir sıkıntı farkettinizde psikoloğa yönlendirdiniz acaba
Bende 1.60 boyundayim, 1.80 boyunda bayan görünce bende bakıyorum masaAllah boya bak babinda. Yüzüde, fizigide güzelse daha cok bakiyorumboyla alakalıda olabilir ekstradan dikkat çekiyor insan benim boyum 1.80 arada topuklu giyiniyordum onuda bıraktm daha fazla göze görünüyor diye,şimdi boyle dalga geçer gibi cvplar vermişler ama ben cidden bu konudan çok mutsuzum bir süre sonra hoş olduğunuzdanmı başka birşeydenmi insan sebep arıyor,cvbınız için çok teşekkür ederm
Hayııııırr yaaaa güzel diyeee.Ben güzelimdir genelde bir ortamda hemen dikkati çekerim. Valla ben seviyorum bakmalarını. Daha da güzel giyiniyorum. Hoşuma gidiyor.
Size bakmalarının sebebi boyunuzun uzun olması bu arada. 180lik kadın görünce arkasından herkes bakıyor ben de bakıyorum bu nasıl bir boy diye
Alakası yok, kendini nasıl ifade ettiğinle ilgili.keşke kendi yazım hatalarınızıda farketseymişsiniz madem kafa tutacaksınız düzgün yazın haklı diyelim,ben ne soruyorum siz ne cvp yazıyorsunuz amaç ne,size ne benim neyi nasıl yazdığmdan,kalkıp burada nokta virgül de da ayrımımı yapacam kitapmı yazıyorum,bide tanımadığî insanı gömmeye kalkıyor kendini kim sanıyorsa garibim ders fln vermeye kalkmış, he sensin balım en kitap okuyan en akıllı sensin biz hiç kitap görmüyoruz film izlemiyoruz gece gündüz aynaya bakıyoruz buradan bir sorunla karakterimi çözdün afferim bravoooo
İyi de sizde bir tuhaflık olup olmadığını görmeden nereden bilelim? Asıl tuhaf olan bunu sormanız. Ya da herkesin size baktığı o gün için fotoğrafınızı atın fikrimizi söyleyelim ama görmediğimiz biri için '' değişik yürüyorsundur, saçın bozulmuştur '' mu diyelim? Hiçbir kadına çirkin demem beğenmesemde demem. Bence her kadının kendine has bir çekiciliği vardır bakımsız olanlar farkında olmaz ama sizin sorunuzun bir cevabı yok. Ek olarak Türkiye'nin her bölgesinde hala 2023 yılında dahi kısa, uzun, açık, kapalı, renkli saçlı vs.. hepsine bön bön bakıyorlar :)yok yani dert gibi değilde bazen fazla geliyor cidden hani belki komik gelebilir
bana bakıyorlar diye neden konu açayımki allah aşkına beni tanımıyorsunuzki kime neyin havasını atayım yada neyin nispetini yapayım tanımadığım insanlara,yani bu durumlar tuhafmı herkes yaşıyormu onu soruyorum ölçuyorum,bi bayan yazmış bende bakarım banada bakıyorlar diye yani bunun gibi şeyler
Güzelsin diyoruz güzel çirkin değilharbiden tanımadığınız bir kadına karşı kompleks yaptınız, bu durum cidden çok uzücü,bir kadının güzel olduğunu belirtmesi bile canınızı nasıl sıktı, allah kolaylık versin cidden bu ülkede kadın olmak çok zor,kadının en büyük düşmanı yine kadın bunuda anladık,ne dalga geçmediğiniz kaldı,ne aşağılamadığınız kaldı,ne yazım hatalarımı yazmadığınız kaldı,az güvenin be kendinize,dalga geçmeden normal bir tepki veremediniz bile, bu kadarmı sağ duyunuz yok,iyi tamam ben çok çirkinim saolun
Bir tane yazım yanlışımı gösterir misiniz?keşke kendi yazım hatalarınızıda farketseymişsiniz madem kafa tutacaksınız düzgün yazın haklı diyelim,ben ne soruyorum siz ne cvp yazıyorsunuz amaç ne,size ne benim neyi nasıl yazdığmdan,kalkıp burada nokta virgül de da ayrımımı yapacam kitapmı yazıyorum,bide tanımadığî insanı gömmeye kalkıyor kendini kim sanıyorsa garibim ders fln vermeye kalkmış, he sensin balım en kitap okuyan en akıllı sensin biz hiç kitap görmüyoruz film izlemiyoruz gece gündüz aynaya bakıyoruz buradan bir sorunla karakterimi çözdün afferim bravoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?