sebep ne merak ediyorum

inanın o duruma geldim çok takıyorm cidden
Herkesin bu kadar tepki vermesi de ergence bir tepki olması. Lütfen yanlış anlamayın ama insan ergenlikten sonra artık bırakıyor böyle şeyleri. Yaşınızı bilmiyorum ama üniversitede herkes sporcu olup olmadığımı sorardı, çok daralırdım. Sonra azalarak bitiyor işte

Türk insanı zaten her şeye herkese gözünü dikip bön bön bakıyor, geçen iki haftalığına Türkiyeye geldim resmen millet gözünü dikip inceliyor, ortalama bi tipim var boyum da kısa yani. Siz standartlardan uzun ve güzelseniz bön bakışlar artmıştır

olabilir ne bileyim cidden kafama takılıyor,bi kaç olay yaşadım son zamanlarda bu konuda,sanırım o yüzden bunaldm eskiden bu kadar önemsemiyordum

Ben de Türkçe katliamı yaparak yazan insanlardan çok rahatsız oluyorum ama şu sitede günde bir milyon tane denk geliyor. Sizin gibi. İnsanların “güzelliğinizle” çok ilgililenmesinden sanırım açıp bir kitap okumaya vaktiniz kalmamış. “-de/-da” “-mı/-mi” ayrımı hak getire

Insanlar bana bakiyor mu bakmiyor mu diye takip ediyorsun.Demek ki sende çok bakıyorsun ki insanlarda sana bakıyor.
aynen bende bakıyorum geçen gün aynı şeyi düşündüm artık kimseye bakmicam dedim belkide ben bakıyorum diye bakıyorlardır dedim,neyse napim valla millet tuhaf karşıladı demekki normal bir durummuş kasmayayım kendimi madem

keşke kendi yazım hatalarınızıda farketseymişsiniz madem kafa tutacaksınız düzgün yazın haklı diyelim,ben ne soruyorum siz ne cvp yazıyorsunuz amaç ne,size ne benim neyi nasıl yazdığmdan,kalkıp burada nokta virgül de da ayrımımı yapacam kitapmı yazıyorum,bide tanımadığî insanı gömmeye kalkıyor kendini kim sanıyorsa garibim ders fln vermeye kalkmış, he sensin balım en kitap okuyan en akıllı sensin biz hiç kitap görmüyoruz film izlemiyoruz gece gündüz aynaya bakıyoruz buradan bir sorunla karakterimi çözdün afferim bravoooo

Tamam canım, en güzel sensin. Millet seni görünce bakmadan geçemiyor.

Uzun boylu olduğunuz için dikkat çekiyorsunuz. Güzellik konusunu bilemem sizi görmediğim için. Ama uzun boylu bir kadın görsem, hele de topuklu ben de öküz gibi bakıyorum istemsizce

bebişim sorun güzelliğin değiş bence Allah için dışarda 10 kadından 5i zaten güzel . Boyunuzdan dolayı bakıyorlardır . 180 de uzun yani bir de topuklu giyiyorsan dev adam oluyorsundur . Şahsen ben çok uzun birini görürsem istemsiz bakıyorum gözüm kayıyor . O boyla Çin’e falan git fotoğraf bile çekerler

Güzelliğinizi tastiklemek için konu açtığınız çok belli.
yahu görmedinizki beni yada arkadaş tanıdik değilizki neyi tastikletecem,bu durumu yasayanlar varsa teselli olacaktı belkide ne bileyim demekki bişeye icerlemisimki konu açmışım,güzel olduğunu soyleyene düşman oluyorlar bu cok sıradan bir durum oysaki sadece sordum

Güzellik görecelidir. Başkasının tescili ile sizi güzel yapmasına gerek yok. Siz kendiniz ile barışıksanız sorun da yok.

Yoksa çok güzelim deseniz de bir o kadar sizi beğenmeyen çıkacak.. (Göreceli olmasından sebep)

Görmeye gerek var mı sultanım, güzelliğiniz gözlere destan.

yok ben öyle çok aman aman guzelim demem yani öyle kendine hayran manyaklardan değilim,çirkin diyende oldu,güzel diyende,onu belirtmemdeki sebep millet bakınca yerli yersiz,kendimde tuhaflık hissettim uzun zamandır öyle hissediyordum zaten,ama normal birşeymiş tepkilerden bunu anladım,ö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…