sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ban üstüne ban aldıkça
Ban süresi uzuyor
Yani en azından bir zamanlar öyleydi 😊
En son geçen sene yemişimdir . Sonra zaten bdvde az gezdim . Benim asıl ciddi bir derdim vardı . O yüzden banlanmaya şeyim olmadı . Bu gereksiz bilgiyide verdim kaçıyim 😂ihale bana kalacak çok korkuyorum

Estafurullah . Saygım şuan sonsuzlaştı 2016 tan berri ban’lanmamak . Vay be . Şöyle hani kötü yorum veya birisi sizin şikayet ediyor yorumunuzu veya konu dışı yorum gibi şeylere ban yiyosunuz yani uzaklaştırma . 3 gün 5 gün artık o yaptığınız şeye göre değişiyor tabi .
Teşekkür ederim. Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum 😂. Cevabınız çok aydınlatıcı oldu. Sağlıklı kalın ❤️

Bn korona zamanı hamilelik dusunmk tehlikeli mdr diye dertlenmstm
Uyenin biri de bnm hamileligmle, konumla koronanin ne alakasi var diye cemkirmisti. Digerleri de çullandı. Sonra da kullandığım karakterlerde nokta olmadığıni belirten dalga gecen tavirlar eşliginde banlanmistim. Cevap hakkın, söz hakkın yok..bu konu hoşuma gitti açıkçası..muamele benim de hosuma gitmiyor

Uyenin biri de bnm hamileligmle, konumla koronanin ne alakasi var diye cemkirmisti. Digerleri de çullandı. Sonra da kullandığım karakterlerde nokta olmadığıni belirten dalga gecen tavirlar eşliginde banlanmistim. Cevap hakkın, söz hakkın yok..bu konu hoşuma gitti açıkçası..muamele benim de hosuma gitmiyor
iste bahsettigim tamda bu benzer bi olay basima geldi

Ban aldığınız mesajınız neydi paylaşır mısınız merak ettim.
simdi hamilelik planlayan bi konu vardi bende yorum yaptim korona doneminde tehlikeli bence daha sonra dusunun diye . uyenin bjride cocugunuz varmi diye sordu bende evet evlenince hemen cocugum oldu dedim . millet ustume cullandi senin cocugun var buraya bize nispet yapmaya gelmissin dedi uyenin biri bende ozur diledim kirmak istemedim vs dedim bu seferde beddua etti insallah sende benim gibi cocuksuz kalirsin diye ben gene ahini almayayim dedim alttan aldim bi baktim ban yemisim

Bazen konularda birden bir tartışma ortamı çıkabiliyor
Derken tartışmaya giren herkes ceza alır
Mune daima eşit davranır kimseyi kayırmaz
Diyelimki 30 sayfalık bir tartışma var hakaret var vs
Bunu bazen tartışmanın içindeyken biz bile gözümüzden kaçırıyoruz
Bu yüzden mune daima der ki “şikayet butonunu kullanın”
Arada kaçan ceza almayan üye gözden kaçmıştır ki çok zor olur bu
Ondan kaçmak imkansız 🤗
Diğer eşit olmayan ceza süresi ise,forumdaki sicile göre gidiyor (öyleydi sanırım halen öyle)
Ceza süresini mune kafasına göre vermiyor sistem belirliyor
Üst üste ceza alınca,süre de uzuyor

Ondan kaçmak imkansız 🤗
Diğer eşit olmayan ceza süresi ise,forumdaki sicile göre gidiyor (öyleydi sanırım halen öyle)
mune soyle yapar boyle yapar yaptigi tek sey haksizlik

Teşekkür ederim. Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum 😂. Cevabınız çok aydınlatıcı oldu. Sağlıklı kalın ❤
Çok rica ederim her zaman hayırlı üye olmaya çalışıyoruz işte . Yardım edebildiğim bilgilerim doğrultusunda cevaplarım . Ayrıca güzel yorum mutlaka yapın . Sağlıcakla kalın

Ondan kaçmak imkansız 🤗
Ben adam kayirilmasindan muzdarip degilim. Söylediğim yanlış anlaşılıyor..noktalamamdan dolayi ki telefondan yaziyorum cok zor yazmak dalga gecer tavir sergileniyor..ayrica neden bambaska bir sey olarak bana sunuluyor..ben o donem aylarca birakmstim siteyi..hâlâ da neyin hata oldugunu bilmeden yaziyorum. Kurallar zibilyon tane..okumakla bitmiyor.

simdi hamilelik planlayan bi konu vardi bende yorum yaptim korona doneminde tehlikeli bence daha sonra dusunun diye . uyenin bjride cocugunuz varmi diye sordu bende evet evlenince hemen cocugum oldu dedim . millet ustume cullandi senin cocugun var buraya bize nispet yapmaya gelmissin dedi uyenin biri bende ozur diledim kirmak istemedim vs dedim bu seferde beddua etti insallah sende benim gibi cocuksuz kalirsin diye ben gene ahini almayayim dedim alttan aldim bi baktim ban yemisim

Hangi konu o? Link atar mısın? "Alttan aldım" kısmını merak ettim. İkili atışmaya dönünce ban yiyorsunuz polemikten illaki.

Halhala burası sosyal medya takmayın herkes banlanmıstır illaki bir şekilde eğlenmeye güzel yorum yapmaya bakın
Vakit geçirmek için güzel yer farklı insanlar farklı dertler vs vs

Zaten hiç bir sistem herkesi memnun edemez banlanıyorsun geliyorsun sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X