sebepsiz bekleyiş-hamile kalamama

Denemekte fayda var ben bu ay kullanmaya başladım bakalım inşallah bebğim bu ay tutunur bana Prof Dr.Ahmet Maranki Hamile kalmak isteğen bayanların aslanpencesi,civanpercçeminive çoban çantasını asla evlerinden eksik etmemeleri gerktiğini söyledi.

Hamile kalmayı destekleyici kür

-500 gr su
-5gr aslanpencesi
-5gr civanperçemi
-5gr çobançantası

Hazırlanışı:500 gr suya ,aslanpencesini,civanperçemini ve çobançantasını koyun ve 1-2 dakika kaynatın ve 20 dakika demlendirin.ve günde 2 bardak için.faydasını göreceksiniz

bende 1 senedır nedensız hamıle kalamıorum ama sogan kuru yapmaya basladım bugun 9. gunum ve ınanıorumkı allahın ıznıyle sogan kurum ıse yarıcak burdan sızınle paylasırım arkadaslar

sebepsız dedgıımız gebe kalamama yaradanın ıznını beklıyor bence bır damladan geldık dunyaya bence en ıyı telkın allah dogru zamanı bılır demekten gecıyor aslında tedavı olmasak bıle vaktı gelınce gelıor bebek bende 1.5yıldır klomen asılama prolaktın yukseklıgı polsıtık over rahım fılmı ne varsa yaptım yok neden yok demekkı beklemem lazım ama ınsan bekleyemıyokı sımdı soranusa gıttım tup bebek ıstıyorum dedım serbulent bey bu ay asılama yapalım sonrakı ay olmassa yapalım dedı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…