Sebepsiz Infertelite:(

nrmsa

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
37
24
3
28
Merhaba Kızlar .. Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.5senedir bebeğim olmuyor.. Hamdolsun eşimle tüm testlerimizi yaptırdık ve bi sorun çıkmadı,bazıları psikolojik olabilir diyor inanın kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama istediğim için aklımdan çıkmıyor bir türlü... Böyle bir durum yaşayan varmı acaba?

Çok şartlandırmayın kendinizi...
Böyle şartlanınca sürekli bir prüz çıkar...
MAdem bir sorunda yokmuş, bol bol dua edin Allah'a...
Her saniyem du etmekle geçiyor.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin İnsAllah ...

Acaba rahimde asit fazlalığı olabilir mi.onun testi yok.öyle bir durum varsa tespit edilememiş olabilir bu yüzden.rahimde asit oranı fazla olunca spermleri yumurtaya ulaşamadan yok ediyo.fitil mi suda eriyen vajinal su banyosumu ne bi ilacı var.tam bilmiyorum.bir yerde okumuştum.doktora gidince bu konuyu da bir sor istersen ya da internetten biraz arastir

Her saniyem du etmekle geçiyor.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin İnsAllah ...
Amin cnm inşallah hayırlısı ile tez zamanda süpriz olur sana alırsın hayırlı haberi..
Çalışmalara devam

Bizim de 3 yıldır olmuyor
Benim eşimde sperm hareket azlığı var
Bu ay tedaviye başladık, siz de yaşınız var ise aşılama ya da tüp yaptırabilirsiniz.

Hiç duymamıştım bunu daha önce kesinlikle soracağım teşekkürler..

Ha bu arada tüplerine bakıldı mi açık mi kapalı mi diye.o işlemin adını unuttum ama rahimden su gibi birşey veriyorlar .çok can yakiyormus.eger olduysa unutman mümkün degil.oyle birşeyler yapıldı mi

Bizim de 3 yıldır olmuyor
Benim eşimde sperm hareket azlığı var
Bu ay tedaviye başladık, siz de yaşınız var ise aşılama ya da tüp yaptırabilirsiniz.
Bende onu düşünüyorum acaba aşılama yaptirsammi diye ama kararsızım..

Yumurtalık takibi yapıyorsunuzdur zaten.Burda bir konuda okumuştum.Şırınga yöntemi :)
Düşündüm de çok mantıklı.Ladytimer indir telefona.Uygun olan günleri bu yöntemle değerlendirin birde

Bir arkadaşım da böyleydi, sonra peşpeşe 2 çocuğu oldu. Sağlıklı beslenin, rafine şekeri, gluteni azaltın, soğan kürü deneyin; sonra bunun üzerine, yaa çocuk zaten Yaratan isteyince olacak ve bir ömür sorumluluğuyla gelecek, şu rahat günlerimizin kıymetini bilelim, moduna girdiniz mi tamamdır bence

Ha bu arada tüplerine bakıldı mi açık mi kapalı mi diye.o işlemin adını unuttum ama rahimden su gibi birşey veriyorlar .çok can yakiyormus.eger olduysa unutman mümkün degil.oyle birşeyler yapıldı mi
Aynen Rahim filmi. Çekildi ve hala aklımda hamdolsun o da temiz cikti

Psikolojik olma sebebi yüksek, bu sebeple de olabiliyormuş. Terapiye gidin bence. Ek olarak ayrıntılı tetkik yaptırın.

Aynen Rahim filmi. Çekildi ve hala aklımda hamdolsun o da temiz cikti
Inşallah olur canım ya inşallah.cok şükür bir sorun yokmus.stres yapma.olsun diye kafaya takma.kisa zamanda buraya hamileyim diye konu aç insallah

Inşallah olur canım ya inşallah.cok şükür bir sorun yokmus.stres yapma.olsun diye kafaya takma.kisa zamanda buraya hamileyim diye konu aç insallah
Amiiiiin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

O işkemin adı hsg, yani rahim filmi. Can acıtıcı, unutulmayacak bir işlem değil. İki kere yaptırdım, hafif adet sancısı. İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama Şişli de echomar çok rahat bir şekilde çekiyor. İlk çekirtirdiğim doktor pek sallamayınca ben de biraz panik olmuştum ama orada çok rahattım.

İyi bir tüp bebek merkezine gidin. Tedaviye başlayın. Aşılama tüp bebek yaptırabilirsiniz.

Aynı sorun ablamda da var inanın tüm aile düşünüyoruz,psikolojik olarak yıpranıyoruz. 5 senelik evli ilk iki sene düşünmediler son 3 senede olmuyor.
rahim filmi, yumurta takibi yapıldı olmadı. soğan kürü, maydanoz buharına oturma, incir kürü, meryem suresi aklınıza ne gelirse yaptık. son olarak bir ebeden bahsetmişlerdi onada gitti adetinilk günü dışarıdan eliyle bakmış ve yumurtaların çok iyi çalışıyor senin çocuğun olur demiş ve birkaç ot vermiş ve onu deniyor.. ablamki normalde böyle şeylere pek inanmayan insan ama ne derlerse yaptı.konusunda uzman birçok dra gitti. yaşından dolayı direk tüp bebek diyorlar 34 yaşında buda olmazsa tüp bebek düşünüyor istemeye istemeye.
yukarıda bir arkadaş bahsetmiş rahimdeki asit fazlalığından bende okumuştum bir yerde, karbonatlı su ile ilişki öncesi dezenfekte edilirse faydalı olacağı söyleniliyordu.

Herkes için farklı olabiliyor .. mesela ben istemiyorum deyip kacacaktim az kalsın o derece çok acı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…