Her saniyem du etmekle geçiyor.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin İnsAllah ...Çok şartlandırmayın kendinizi...
Böyle şartlanınca sürekli bir prüz çıkar...
MAdem bir sorunda yokmuş, bol bol dua edin Allah'a...
Amin cnm inşallah hayırlısı ile tez zamanda süpriz olur sana alırsın hayırlı haberi..Her saniyem du etmekle geçiyor.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin İnsAllah ...
Hiç duymamıştım bunu daha önce kesinlikle soracağım teşekkürler..Acaba rahimde asit fazlalığı olabilir mi.onun testi yok.öyle bir durum varsa tespit edilememiş olabilir bu yüzden.rahimde asit oranı fazla olunca spermleri yumurtaya ulaşamadan yok ediyo.fitil mi suda eriyen vajinal su banyosumu ne bi ilacı var.tam bilmiyorum.bir yerde okumuştum.doktora gidince bu konuyu da bir sor istersen ya da internetten biraz arastir
Bende onu düşünüyorum acaba aşılama yaptirsammi diye ama kararsızım..Bizim de 3 yıldır olmuyor
Benim eşimde sperm hareket azlığı var
Bu ay tedaviye başladık, siz de yaşınız var ise aşılama ya da tüp yaptırabilirsiniz.
Aynen Rahim filmi. Çekildi ve hala aklımdaHa bu arada tüplerine bakıldı mi açık mi kapalı mi diye.o işlemin adını unuttum ama rahimden su gibi birşey veriyorlar .çok can yakiyormus.eger olduysa unutman mümkün degil.oyle birşeyler yapıldı mi
Inşallah olur canım ya inşallah.cok şükür bir sorun yokmus.stres yapma.olsun diye kafaya takma.kisa zamanda buraya hamileyim diye konu aç insallahAynen Rahim filmi. Çekildi ve hala aklımdahamdolsun o da temiz cikti
Amiiiiin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahInşallah olur canım ya inşallah.cok şükür bir sorun yokmus.stres yapma.olsun diye kafaya takma.kisa zamanda buraya hamileyim diye konu aç insallah
O işkemin adı hsg, yani rahim filmi. Can acıtıcı, unutulmayacak bir işlem değil. İki kere yaptırdım, hafif adet sancısı. İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama Şişli de echomar çok rahat bir şekilde çekiyor. İlk çekirtirdiğim doktor pek sallamayınca ben de biraz panik olmuştum ama orada çok rahattım.Ha bu arada tüplerine bakıldı mi açık mi kapalı mi diye.o işlemin adını unuttum ama rahimden su gibi birşey veriyorlar .çok can yakiyormus.eger olduysa unutman mümkün degil.oyle birşeyler yapıldı mi
Herkes için farklı olabiliyor .. mesela ben istemiyorum deyip kacacaktim az kalsın o derece çok acı çektimO işkemin adı hsg, yani rahim filmi. Can acıtıcı, unutulmayacak bir işlem değil. İki kere yaptırdım, hafif adet sancısı. İsim verilebiliyor mu bilmiyorum ama Şişli de echomar çok rahat bir şekilde çekiyor. İlk çekirtirdiğim doktor pek sallamayınca ben de biraz panik olmuştum ama orada çok rahattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?