Sebepsiz Infertelite:(

Çok güzel ya keşke banada bisey vesile olsada ah ya allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza olsun
amin inşallah.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

19 yaşındasın ve 2.5 senedir çocuğun olmuyor ?
eşin kaç yaşında ?
kilo probleminiz var mı eşinde ya da sende ?

kesinlikle haklısınız, maddi olarak karşılayabilecek durumda, ben bazen bunun bile büyük bir nimet olduğunu söylüyorum kendide farkında tüp bebek merkezlerine gittiğinde insanlarla sohbet ediyor kiminin abisi karşılıyor kiminin annesi ne güzel diyorum senin başkasından bir yardım beklentin bile olmayacak karşılayabilecek durumdasın.

ya tutmazsa aklında hep bu sorular, inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir ama yaş olarak bekleyecek lüksü yok..
o ve bekleyen herkes inşallah bir an önce kavuşur

19 yaşındasın ve 2.5 senedir çocuğun olmuyor ?
eşin kaç yaşında ?
kilo probleminiz var mı eşinde ya da sende ?
21 canım amacım yasimi büyültmek değil daha sonra yaşın kaç acele ediyorsun diyorlar eşimde 28 eşimde spermlerinde ileri hareketli çok az öyleki bu ay asilama kağıdında spermler yıkandıktan sonra %1 kalmış

Var canım ben... sonuç tüp bebek ve mutlu son :) ancak sana yumurta takibi ve aşılamayı denemeni öneririm direk tüp bebek maliyetli oluyor... sorun olmadığına ben çok üzülüyordum şimdi seviniyorum tüp bebekte şansımızı yükseltti herşeyde hayır var ihtiyacın olan tek şey güçlü bir psikoloji. Ha buarada benim tedavimden ailemin haberi yoktu ondan biraz zorluk çektim aileniz yanınızdaysa herşey daha kolay olur

Aşılama ile gebe kaldım.Pcosluyum ve eşimde de varikosel var.Aşılamayı öneririm en az 2 kere.

Ewet ben 2 sene olmadı çocuğum iki kere hamile kaldım ikisindede aşılama yada tüp bebeğe geçme evresinde hamile kaldım ilkini düşürdüm simdikini çok şükür aldım kucağıma 1 yaşında yani demem oki ne zmn rahatladım ozamn hamile kaldım bence bu tatile çıkmayı dusunun

Var. Ben. Doktor tedavi etmeyi reddetti bizde kaderimize boyun eğdik. Sonuç 2 çocuk. Nedensiz infertilitenin çözümü stresden uzak olmak.

bizim bir tanidigimizda oyle oldu. simdi 3tane cocuklari var. ne zaman amaan olmazsa olmasin hayatima cocuksuz devam ederim dedim o zaman bebegim oldu diyor.

Şükreeeeet şükret..
Eminimki ediyorsundur cnm.
Bnmde yıkkardr pko var.
2 gün önce rahim filmi çekildi. Sol tüp tıkalı cıktı. Onu açtılar. Ve rahimde perde varmış. Pzartesi ameliyat olacam

Devlet hastane sine mı gittin özele mı çünkü benim arkadaşım da öyle gitti devlete psikolojik dedi ama özelde yumurtalıkların resmen balçık gibi dedi o yüzden başka doktora da görün derim

Canım benimde yaklaşık 2.5 seneden sonra oldu elhamdülillah.çok şey denedik çok ağladık.Rabbim nasip etti çok şükür sana ve tüm isteyenlerede nasip olsun InsaAllah.saracoglununonce soğansonrada havuç incir kürlerini yap.eşine keçiboynuzu pekmezi vede keçiboynuzu kuru yap.doğal beslenbeslenin .muhakkak herşey mevsiminde tüketin.esigaradan uzak durun.birde Meryem otu var.onu öğren ve boynuna tak.hamile kalıncaya kadar cikarilmiyo.bol bol zemzem için iyi bal ve iyi doğal yeşil zeytin yiyin.bol su için .tabi namazla ve duayla Allah tan yardım dileyin..birde kafana takmamaya çalış.stres de etkiliyor.

Benim ablamın böyle bir sıkıntısı vardı canım. 23 yaşında evlendi 27 yaşında anne oldu. Birincisi her şeyin bir Vakti saati var ( doğum ve ölümün saati bir dk bile değişmez ) bunu unutma. İkincisi ve sanırım en büyük neden çok istemek. Sürekli bunu aklında bulundurmak. Eniştemin babaannesi kv de de kalıyordu ve onun vefat ettiği zaman ablam yoğunluktan ve üzüntüden hiç çocuk konusunu düşünemediği anda hamile kaldı. Evet çok zor ama düşünmeyince oluyor. Anladığım kadarıyla rahim filmi çektirmemişsiniz henüz. Burada rahim filmi çektirip hamile kalan çok okudum. Allah gönlünüze göre versin.

Adetlerin düzenli mi yani yumurtanın ne zaman çatladığını akıntılarının kıvamından anlayabiliyormusun.eger anlayabiliyorsan tam o gün ilişkiye gir.2 3 günde bir yapılır normalde ama
1 hafta ilişkiye girmeyin.yumurtanin tam olarak ne zaman çatladığını, adetinin kaçıncı gününde catladığını biliyorsan.akintinin kıvamında falan farkediyorsan o gün ilişkiye gir.ama onun öncesinde 6 - 7 gün ilişki olmasin.buradaki amaç spermlerin birikmesi ve yumurta çatladığı anda hepsinin birde hücum etmesi ile hamile kalma şansını arttırmak.doktorum tavsiye etmişti bana.bir kere dene istersen ama 1 hafta ilişki olmayınca tam yumurtanın çatladığı günü iyi tespit etmen lazim.kendin bilemiyorsan bir kaç ay yumurtanı takip ettir doktora.o der zaten bugün çatlar, yarın catlar diye.

Herkesin doğal yolla olsaydı tüp bebek merkezleri olmazdı...

Yaşı da az değilmiş ablanizin,yerinde olsam bu tür şeylerle vakit harcamadan bir tüp bebek merkezine giderdim...

Sözüm meclisten dışarı,halen daha tüp bebek yöntemi için çok cahilce düşünen insanlar var,yazık vallahi...

Tez zamanda bir yegeniniz olur inşallah

Cevremde ne kadar sebepsiz interfelite varsa suan hepsinin cocugu oldu iciniz rahat olsun vakti zamani gelmemistir..

Kizlar stres diyorsunuz bende stresin gebeligi engelledigi dusincesindeyim.ama benim bir arkadasim var esiyle arasi cok kotuydu surekli hayatinda sikinti stress ne ararsaniz evden bile kovulmalar ..arkadasim hamile kaldi ve hamileykende surekli sikinti yasadi hatta esi dna testlerine kadar yaptirmmak istedi su anda cok saglikli bir bebegi oldu.yani oluncada oluyor ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…