Rabbim ablanizada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin İnsAllah. Aşılama denedimi acaba?Aynı sorun ablamda da var inanın tüm aile düşünüyoruz,psikolojik olarak yıpranıyoruz. 5 senelik evli ilk iki sene düşünmediler son 3 senede olmuyor.
rahim filmi, yumurta takibi yapıldı olmadı. soğan kürü, maydanoz buharına oturma, incir kürü, meryem suresi aklınıza ne gelirse yaptık. son olarak bir ebeden bahsetmişlerdi onada gitti adetinilk günü dışarıdan eliyle bakmış ve yumurtaların çok iyi çalışıyor senin çocuğun olur demiş ve birkaç ot vermiş ve onu deniyor.. ablamki normalde böyle şeylere pek inanmayan insan ama ne derlerse yaptı.konusunda uzman birçok dra gitti. yaşından dolayı direk tüp bebek diyorlar 34 yaşında buda olmazsa tüp bebek düşünüyor istemeye istemeye.
yukarıda bir arkadaş bahsetmiş rahimdeki asit fazlalığından bende okumuştum bir yerde, karbonatlı su ile ilişki öncesi dezenfekte edilirse faydalı olacağı söyleniliyordu.
hayır denemedi aslında hepimiz tüp bebekten önce bir aşılama yapmasını söyledik, ama psikolojisi okadar bozukki herkesin doğal yol ileoluyor sebep yokmuş benim niye olmasın diyor maalesef. bu son gittiği kadın eski ebe ve birkaç tanıdığımıza faydası oldu açıkçası..inşallah bu sefer olur.Rabbim ablanizada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin İnsAllah. Aşılama denedimi acaba?
İnsAllah .. Ablaniz için de dua edeceğim bundan sonra.. Ama isyan etmesin asla. Belki bizim sinavimizda budur..hayır denemedi aslında hepimiz tüp bebekten önce bir aşılama yapmasını söyledik, ama psikolojisi okadar bozukki herkesin doğal yol ileoluyor sebep yokmuş benim niye olmasın diyor maalesef. bu son gittiği kadın eski ebe ve birkaç tanıdığımıza faydası oldu açıkçası..inşallah bu sefer olur.
Hem bence tüp bebek işlemi maddi manevi daha zor .. siz yinede ilk olarak asilamayi denemesi yönünde ikna etmeye çalışın bence..hayır denemedi aslında hepimiz tüp bebekten önce bir aşılama yapmasını söyledik, ama psikolojisi okadar bozukki herkesin doğal yol ileoluyor sebep yokmuş benim niye olmasın diyor maalesef. bu son gittiği kadın eski ebe ve birkaç tanıdığımıza faydası oldu açıkçası..inşallah bu sefer olur.
YAŞIN KAÇ?Bende onu düşünüyorum acaba aşılama yaptirsammi diye ama kararsızım..
aynı sorunları yaşıyoruz canım aynen benimde 2,5 yıldır olmuyor doktora gittim 4 ay klomen yani yumurta geliştirici ilaç kullandım olmadı rahim filmi cektirdim eşimde sadece hareketli ileri spermi çok az ama gittigim her doktor bebek olmasına engel degil bizim için yeterli dedi tabi bu aşamalara gelene kadar sogan kürü denedim eşim proxeed sprem geliştiri ilaç içti keçiboynuzu kürü denedim eşime daha neler neler bi hoca varmış küllü sular mı içmedik 7 çeşit bezmi saklamadık en son daha bu ay yine klomen +çatlatma+aşılama oldum daha yeni sonucumu aldım ve yine negatif benim özel bi doktorum vardı sana aşılama yapmayacagım dedi yapsamda tutmaz demişti dedigi çıktı doktorumun bana dediği tek şey eşinle birlikte olurken zevk al bebegi düşünme git tatil yap degişikler yap ve birlikte olmak için degil eşini istedigin için beraber ol demişti ama gel gelelim o olmuyor işte benim eşimle evlendigimden beri cinsel hayatım yaşlılardan beter bunu eşime kaç defa dile getirdim hatta bi ara açık açık sen bana zevk vermiyorsun arzu yaratamıyorsun bende dedim ama hala aynı sanki bi görevmiş gibi haftada 2 defa ilişkiye giriyoruz ooda cocuk olsun diye onun öncesinde 2 hatta 3 haftada 1 ilişkiydi anlican benim tek çarem tüp bebek onda zevk aranmıyor çünkü sana da tavsiyem eşinle birlikte olmak için beraber olmaMerhaba Kızlar .. Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.5senedir bebeğim olmuyor.. Hamdolsun eşimle tüm testlerimizi yaptırdık ve bi sorun çıkmadı,bazıları psikolojik olabilir diyorinanın kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama istediğim için aklımdan çıkmıyor bir türlü... Böyle bir durum yaşayan varmı acaba?
ben.Merhaba Kızlar .. Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.5senedir bebeğim olmuyor.. Hamdolsun eşimle tüm testlerimizi yaptırdık ve bi sorun çıkmadı,bazıları psikolojik olabilir diyorinanın kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama istediğim için aklımdan çıkmıyor bir türlü... Böyle bir durum yaşayan varmı acaba?
neyin vardı ben bu kürleri düzenli ve kararlı bi şekilde yaptım ama sonuç yine negatifben.
8 yıl bu gerekçeyle bebeğim olmadı.
sonra bu sitede soğan incir kürleri tavsiye edildi.
denedim ve 3 kızım var :)
sebebi yoktu.neyin vardı ben bu kürleri düzenli ve kararlı bi şekilde yaptım ama sonuç yine negatif
Çok güzel ya keşke banada bisey vesile olsada ah ya allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza olsunsebebi yoktu.
eşimde de bende de tüm testler normaldi.
sonradan düşününce, çalışma hayatım çok stresliydi. sanırım stres çok etken oldu benim için.
çalışmayı bırakıp üniversite okumaya başladım
zihinsel olarak rahatlayınca galiba, 4 senede 3 kez gebe kaldım.
tabi Allah daha iyisini bilir.
bu gerip bir psikoloji ablanızı anlayabiliyorum. Benim de 2 senedir olmuyor. Sebebi belli, sorun bende. Ama bu tüp bebeğin çok büyütüldüğünü düşünüyorum ben. Eğer maddi açıdan sıkıntıları yoksa geciktirmesin bence bekleyerek. Geçen zamana oluyor. Ben çok tanıdım sebepsiz infertilite yüzünden zaman kaybetmemek için tüp bebek yaptıran.hayır denemedi aslında hepimiz tüp bebekten önce bir aşılama yapmasını söyledik, ama psikolojisi okadar bozukki herkesin doğal yol ileoluyor sebep yokmuş benim niye olmasın diyor maalesef. bu son gittiği kadın eski ebe ve birkaç tanıdığımıza faydası oldu açıkçası..inşallah bu sefer olur.
Merhaba Kızlar .. Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.5senedir bebeğim olmuyor.. Hamdolsun eşimle tüm testlerimizi yaptırdık ve bi sorun çıkmadı,bazıları psikolojik olabilir diyorinanın kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama istediğim için aklımdan çıkmıyor bir türlü... Böyle bir durum yaşayan varmı acaba?
Evet ben yaklaşık 2 aydır içiyorum daha öncesinde ara ara içiyordum ama 2 aydır hergün içiyorumCanim Rabbim en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin insallah sen ve senin gibi bekleyen herkese.
Psikolojik olarak rahatlamaya calis, dusunme hatta bebek isini. Bide oyle dene.
Bizim de bir tanidigin 3 yil olmadi, tup bebek tedavisine tam baslayacaklarken dogal yoldan hamile kaldi kiz. Sonra aradan 1 yil gecmeden bir daha hamile kaldi.
Yeter ki Allah "Ol" desin.
Konu sahibi canim musadenle bi sey sorcam... Sorum herkese.
Hamileligi dusunmeden oncesindeki 3 ayda folik asite basladiniz mi kizlar?
Evet ben yaklaşık 2 aydır içiyorum daha öncesinde ara ara içiyordum ama 2 aydır hergün içiyorum
Folic asit için doktora gerek yok aslında hiçbir yan etkisi olmayan birşey mesela benim doktorum hiç söylememişti ben ona söylemiştim folic içiyorum diye aferim devam et gebe kalmasanda devam et demiştidoktor tavsiyesi ile aldiniz dimi folik asiti?
Folic asit için doktora gerek yok aslında hiçbir yan etkisi olmayan birşey mesela benim doktorum hiç söylememişti ben ona söylemiştim folic içiyorum diye aferim devam et gebe kalmasanda devam et demişti
Amin inşallah piskolojiler düzeldiği an bebisler geliyor kızlartesekkurler esracim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda, hayirli ve saglikli
Sloganimiz once psikolojik rahatla sonra dene olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?