Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

arkadaşlar bende sebepsizim.2 aşılama yaptırdım.olmadı.tüp kararı alındı.ama öncesinde doktorum kromozom testi yaptırmamızı önerdi.eğer yaptırmadıysanız yaptırın derim ben.

applecım senle konuşmuştuk daha önce,hatırlıyorum..Allahım inşallah hayırlısıyla tez zamanda anne oluruz ve sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur bizim de...umarım başarırız...
arkadaşlar bende sebepsizim.2 aşılama yaptırdım.olmadı.tüp kararı alındı.ama öncesinde doktorum kromozom testi yaptırmamızı önerdi.eğer yaptırmadıysanız yaptırın derim ben.

hiç atlarmıyım arkadaşım,histereskopi bile yaptırdım ben..

arkadaşım histeroyu tüpten sonramı yaptırdın?bana dr gerek görmedi şüpheli bir durum görmediği için.

görkemli kromozom testi,pıhtılaşma parametreleri,2 defa histersekopi daha adını hatırlayamadığım o kadar çok test yaptırdık ki. hiçbir sorun yok. bebekte yok tabi(

ezine evet bende hatırladım canım. sen beklemedemisin?

15 tatilde yaptırmayı düşündük..fakat kendimi hiiiiiiiiiiiç hazır hissetmiyorum..henüz bu süreci kaldıracak psikolojide değilim...bu yüzden yaza kaldı...çaresizlikten kocakarı ilaçları vs yapıyorum şu anda:))) denize düştük bi kere, yılanla belkiiiii kurtuluruz diye ((

Son düzenleme:
anladım arkadaşım.bakarsın kendiliğinden olur sen hazır hissedene kadar.bu arada seni yaptığın yemeklerden hatırladım.denemiştim birkaçını..:)

görkemli kromozom testi,pıhtılaşma parametreleri,2 defa histersekopi daha adını hatırlayamadığım o kadar çok test yaptırdık ki. hiçbir sorun yok. bebekte yok tabi(

senide anladım arkadaşım.şuanda olduğun tedavinde umarım hamiş kalırsın.

ben şuan tedavideyim bihter senem hanıma gidiyorum ama bazı kişilerden iyi şeyler duymadım bu doktordan çok sıkıntıdayım lütfen beni rahatlatınmafoldumben

merhaba kızlar bende 5,5 senedir sebsiz inf.olduğumu düşünüyordum 4 aşılama geçirdim olmadı
birçok tahlil hsg vs. yine hiç bişey yok tedaviyi bırakmıştım 6 ay geçmiştiki o ay tekrar dr.a başlamak için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışı görünmediği için kürtaj oldum ve 1 sene geçti bu ayda tüp bebe için dr.a gittiiğimde dr. tüplerimde yapışıklık olduğunu ve laproskopi olmam gerektiğini söyledi ve ben şok oldum başımdan kaynar sular devrildi sanki,5 yılda 3 dr değiştirdim ve hiçbirisi bana bunu söylemedi geçen zamanamı yanıyım giden paralaramı işyerimden aldığım zar zor izinleremi nasıl olurda bir dr bunu hsg ye bakarak göremez dedim dr. da bana her dr. aynı şeyi söyleyemez tecrübeleri farklıdır dedi yıllardır boşuna koşturmuşum ki şunu anladım doç. yada prof.dan başka dr.a gitmeyin ..
herkese iyi şanslar...

canım kürtajdan sonra yapışık olabiliyor. inşallah bu defa olur. emeklerimizboşa çıkmaz.

arkadaslar bende birkac ay sonra tup bebege geciyorum, sebepsiz infertelite. 22 ayda bir kez hamile kalabilmistim ama 12.haftada kalbi durdu melegimin( bugunlerde dogurmus olacaktim bebegimi, nasip degilmis. herkese gonlunu ferah tutsun sonucta nedeni bilinmiyor, spermin ve yumurtanin kaliteli olmasi cok onemli dedi doktorum ve sebepsiz infertelitede genelde kaliteli olurmus. herkese bol sans, Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda saglikli bir hamilelikle guldurur Insallah.

öncelikle tüp bebekte başarlar dilerim.bende sebepsizim.2 ay sonra deniycez.kafama takıldı.sebepsizde yumurta ve sperm kaliteliyse neden döllenme olmuyor.?yani tüptemi şansımız yüksek?

özlem80 canım sen pıhtılaşma parametrelerine baktırdın mı? yada genetik belki bu yüzden bebeğini kaybetmiş olabilirsin. inşalah eleğin sana en kısa zamanda gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…