applecım senle konuşmuştuk daha önce,hatırlıyorum..Allahım inşallah hayırlısıyla tez zamanda anne oluruz ve sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur bizim de...umarım başarırız...ezine77 bende sendenim canım hiçbir neden yok bebekte yok tabi 3. tüp denemesine başladık co-kültür uygulandı bakalım ne olacak. bir neden bulamamak sürekli araştırmak beni inan çok yıprattı seni çok iyi anlıyorum.bıktımmm
arkadaşlar bende sebepsizim.2 aşılama yaptırdım.olmadı.tüp kararı alındı.ama öncesinde doktorum kromozom testi yaptırmamızı önerdi.eğer yaptırmadıysanız yaptırın derim ben.
applecım senle konuşmuştuk daha önce,hatırlıyorum..Allahım inşallah hayırlısıyla tez zamanda anne oluruz ve sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur bizim de...umarım başarırız...
hiç atlarmıyım arkadaşım,histereskopi bile yaptırdım ben..
arkadaşım histeroyu tüpten sonramı yaptırdın?bana dr gerek görmedi şüpheli bir durum görmediği için.
önce..
ezine evet bende hatırladım canım. sen beklemedemisin?
doktorun mu önerdi?kendinmi yaptırmak istedin?
görkemli kromozom testi,pıhtılaşma parametreleri,2 defa histersekopi daha adını hatırlayamadığım o kadar çok test yaptırdık ki. hiçbir sorun yok. bebekte yok tabi(
anladım arkadaşım.bakarsın kendiliğinden olur sen hazır hissedene kadar.bu arada seni yaptığın yemeklerden hatırladım.denemiştim birkaçını..:)
canım kürtajdan sonra yapışık olabiliyor. inşallah bu defa olur. emeklerimizboşa çıkmaz.
arkadaslar bende birkac ay sonra tup bebege geciyorum, sebepsiz infertelite. 22 ayda bir kez hamile kalabilmistim ama 12.haftada kalbi durdu melegimin( bugunlerde dogurmus olacaktim bebegimi, nasip degilmis. herkese gonlunu ferah tutsun sonucta nedeni bilinmiyor, spermin ve yumurtanin kaliteli olmasi cok onemli dedi doktorum ve sebepsiz infertelitede genelde kaliteli olurmus. herkese bol sans, Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda saglikli bir hamilelikle guldurur Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?