canım neyapalım umutlanıyo insan işte, kendine söz geçiremiyolove cim.daha ilk denemede böyle umutsuz olursan 8 -10 defa tüp deneyenler napsın.bu uzun ve meşakkatli bir yol biliyosun.ve moralle ilerliyor insan.yoksa yaşayamayız bu yokluk duygusuyla.bak ben laparoskopi olmuştum biliyosun.45 gün oldu hala hastalanamadım.dr a kalsa olacakmışım bigün:))ben de o günü bekliyorum.başka çarem varmı, yok.bizler sağlıklı kadınlarız ve elbet bigün bizde bu mucizeyi yaşayacağız.emin ol.
kızlar en sonunda laparoskopi ve histeromu oldum ve ŞOK oldum.artık sebepsiz infertil olmadığımı biliyorum.niyemi?RAHİM FİLMİM TEMİZ OLMASINA RAĞMEN LAPAROSKOPİ SONUCUNA GÖRE sol tüpüm tıkalı çıktı ve açılamadı.rahim arkası ve yumurtalıklada endometriozis çıktı ve temizlendi.yumurtalıklarım rahmin arkasına saklanmış.yeri değiştirildi.daha bitmedi.sağ yumurtalığımda çikolata kisti varmış.alındı. yani şu ana kadar yaptırdığım tüm tedaviler ,testler boşunaymış.şaşırdınız değilmi???üstelik benim tüm ısrarlarıma rağmen hangi doktora gittimse laparoskopi gereksiz ŞÜPHELİ BİR DURUM YOK demişlerdi.Sebepsiz tanısı konmuş tüm arkadaşlarıma tavsiyem kesinlikle laparoskopi ve histeroskopiyi birlikte yaptırmanız.yeni bir tedaviden önce.DOKTORLAR GEREKSİZ DESE BİLE.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?