Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

canim cok sukur kalp atisini duyduk bu sabah, binlerce kez sukur olsun, darisi bekleyen tum arkadaslarimiza, saglikli kollarima almakda nasip olur Insallah.

canım çok sevindim gözün aydın çok şükür sonunda bebeğine kavuştun. allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.

özlemcim şükür sonunda ya valla çok sevindim,inşallah saglıkla kucagına alırsın canım

canım neyapalım umutlanıyo insan işte, kendine söz geçiremiyo
adetin çok gecikmiş canım ya normalmiymiş laparaskobiden sonra böyle olması

Arkadaşlar merhaba.biraz kendimden bahsetmek istiyorum:ben 3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum..çok dr değiştirdim bu süreçte..mutsuz oldum umudumu yitirme noktasına dahi geldim.bana hiçbir nedene bağlı olmayan infertilsin denildi.doktorların tek ortak noktası bu idi..ankarada bulunduğum il de olsun istedim..2 aşılama bir tüp bebek yaptırdım sonuç negatif oldu..2 aşılamayı aynı merkezde yaptırdım ama hiç memnun kalmadım.isim vermek istemiyorum ama merak ederseniz söylerim bilin isterim.tüp bebek denemem anatoliada oldu.doktorum bülent tıraştı..biz merkezi sevdik.sonuç negatif oldu.ama doktoruma çok inandım..negatif olmasına rağmen tekrar deneme yaptım.bülent hoca harika bi insan sizinle arkadaş gibi konuşuyor çok samimi..inanıyorsunuz.transfer bittikten sonra elimi tuttu ve inşallah gebelik bekliyoruz senden dedi..tüp bebek de manevi destek çok önemliymiş ve bülent hoca sonuna kadar yanınızda idi..ve şimdi hamileyimmmmmmmm.......doktorum bülent tıraş a binlerce teşekkürler..ve herkese öneriyorum...yaşadığım ve yaşayacağım herşeyi sizinle paylaşmak istiyorum..merak ettiğiniz şeyler olursa lütfen sorun arkadaşlar...inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız.:))

arkadaşlar merhaba.ben de ilk denememi anatoliada yaptırıyorum doktorum hakan yaralı ama yorumları okuyunca keşke bülent hocaya gitseydim dedimb bze de sebepsiz dendi ama ben aşılama felanyaptırmadan direk tüp bebek istedim çünkü aşılamanın şansı oldukça düşük şu an gonal f kullanıyorum cuma günü tekrar gitcem kontrole sanırım cts felan da çatlatma iğnesi olurum.çok merak ediyorum kaç yumurta olcak kalitelimi olcak ve tutunabilecekmi diye kafamdan atmaya çalışıyorum ama olmuyoeyvahedigeldismile

gunesedali hayırlı olsun canım saglıkla sıghatle gelir inşallah bebegin...

vertigo canım inşallah seninde olumlu haberini alırız...

tekrar merhaba arkadaşlar bu sabah dra gittim yine yumurtalar hemen hemn istenen boyuta ulaşmış dediler yarın sabah tekrar gidicem herhalde o zaman söyleyecek çatlatma iğnesini.kafama takmıyım diyorum ama olmuyor insanın elinde değil.birde şimdiden kasıklarım çok ağrıyor ve çok akıntım var dr olablir dedi.yani herşeye katlanacağiz yeterki hayırlısıyla olsun bebeklerimiz

kızlar hepınıze selamlar:) catdogcugumuz gebe cok sukur darısı isteyenlerin başına... ben bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum. bebegimolsunistiyorum.com diye bir site var. sadece bebek isteyen çiftlere göre kurulmuş. tüp bebek düşünenlerede siteye uye olanlar icin indirim firsatı sunmuslar. bı gırersınız, incelersiniz.. herkese iyi hafta sonları sımdıden

geçmiş olsun benimde laporoskopi olmam lazım fiyatlat nasıl peki ssk ile mi oldun sen?

kızlar nerelerdesiniz? love nasılsın neler yapıyorsun? özlem umarım bebişin ve sen iyisindir?

kizlar evet burda gorusmez olduk nasilsiniz? applecim Masallah dogumuna cok az kalmis ay nasil sevindim heycanlandim gorunce haftani darisi basimiza olsun canim simdilik cok sukur. korku stres gidiyor.
lovecim gorkemli sizler ne yaptiniz kizlar?

saol özlemcim darısı inşallah senin başına bu arada erken doğum riskim vardı yaklaşık 4 hafta hastanede yattım çok şükür şimdi iyiyim. 22 ekim cuma günü kısmetse sezeryana giricem. allah herkese nasip etsin inşallah.

applecim ne az kalmis Masallah canim. cok sukur dayanmis guzel bebislerin artik hiccc korkma ne zaman gelseler olur. saglikla huzurla kavusun canim

kızlar 21 ekim gece 04.45 de suyum geldi ve doğum yaptım. allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

applecim canim kirbirkere Masallah nasil sevindim anlatamam darisi basimiza olsun Insallah. Allah bebeklerine uzun uzun omurler versin sanslari bahtlari hep acik olsun. cok tebrik ederim.

applee allah bagışlasın canım ne çabuk oldu öyle hamile haberini aldıgım sanki dün gibi maşallah canım ya valla çok sevindim,nasıllar?kiloları nasıl?dogumun nasıl oldu?ben ikiside erkek diye biliyodum isimler öykü,övgün ne güzel ya allah bizede ogünleri göstersin inşallah..

özlemcim sen neyaptın görüşmeyeli,göbüşü büyüttün mü?nasıl bebiş,cinsiyeti belli oldu mu?

kızlar ben hala aynı kararsızlıkla beklemedeyim son aşılama sonrası başka tedavi uygulamadım,tüp bebek yaptırayım diyorum ama bitürlü başlayamıyorum,ne olcak benim bu halim bilmem valla takmayım diyorum oda olmuyo hayırlısı artık..bugün bide bir tanıdıgın kötü haberini aldım canım sıkıldı,bebekleri olmuyodu bosanmışlar yeni,sorunları başta açıklanamayan kısırlıkla başlamışlar 9 tüp bebek yaptırmış ve kadının rezervi bitmiş valla çok zor allah göstermesin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…