Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

canim ilk hamileligimde daha reglem gelmeden cok cok uyumaya baslamistim hafiften yorgunluk vardi,sonra cok artti yorgunluk, bunda uyku fazladan hic olmadi ama hareket halindeyken basim donuyor tam bildigimiz firil firil donmek degil de sarsinti gb biraz farkli.ikisinde de goguslerim sisti, regle agrilarim fazlasiyla oldu, sivilce de cikti.bir de bunda bende hic olmaz ilk kez kasiklarimda sizlamalar oluyor. bu da transferden uc gun sonra falan baslamisti.
iki hamilelikteki belirtileri de yazdim.:)
haa bir de hem kimyasal yasadigimda hem bunda hemde ilk hamileligimde de ates basmasi oluyor ozellikle geceleri yatinca. asiri degil ama farkettirecek kadar.

benim bel agrım başladı moralimde hiç ii degil bugün kpss sonucu açıklandı bekledigim olmadı malesef bide üstüne kırmızılar gelirse ben kafayı yerim artık

özlemcim senin tek embiriyomu transfer edildi,sen hiç ilaç kullanmadın bu kez degil mi?

arkadaşlar merhaba.inanın bu siteye girince rahatlıyorum.6 yıllık evliyim ve yaklaşık 1,5 yıldır bebebk istiyoruz.tüm tahlillerimiz yapıldı ve eşimde de bende de hiç bir sorun yok çokşükür.ama olmuyor naparsam yapıyım bi türlühamile klamadım ve ensonunda bir tüp bebek merkezine gittim anatolia tüp bebek ankarada ve doktorum da hakan yaralı.ben tüm tahlilleri baştan ister zannetmiştim ancak hakan bey tekrar hiçbişey istemedibu da bira kafama takıldı açıkcası neyse sonunda 1,5 yıldır duyduğum sebebsiz infertilite grubuna giriyosun ve ben bira daha beklemenizitavsiye ederim dedi.ancak ben aynı zamanda obsesif kompulsif tedavisigördüğüm için çok stresliyim ve beklemek istemiyorumdedi. aşılmada istememdim çünkü şans oldukça düşük.tüp bebekte karar kıldım ama doktor bey çok şaşiırdı.ancak böyle bir topikolduğunun öğrenince rahatladım demekki tek ben değilim sebebsiz infertilte olup da tüp bebk isteyen.neyse çok uzattım en sonunda uzun protokole karar verdi dr. çünkü yumurta rezervllerim iyiymiş.şimdiadet oluncaya kadar kendime göbeğimden lucrin iğnesi yapıyorum adet olunca tekrar gidicem.çok garip hisler içindeyim.Herkesin kolayca başardığı ve hatta istemediklerini aldırdığı bu olayı ben neden beceremiyorum?tüp bebeğe de çok fazla umut bağlamak istemiyorum ama bir tarafım sanki bu sefer olcak diyor hepimiz için hayırlısı olsun

özlem gelmeye başladı benim kızrmızılar bugün aşılamamın 9. günü üstelik,ilk hissettigim çatlama kesinlikle dogruymuş moralim çok bozuldu dedim ya ben kendimi artık çok iyi tanıyorum profun hesap tutmadı

lovecim Insallah yerlesmedendir aslinda yerlesme de boyle 9;10.gunler olur derler.
özlem dün ateşim düştü bugün gelicegini anladım
benim doktorlarada hiç güvenim kalmadı, ben 3 kez çatlama yaşadım ilk kez, şimdi benim adet nasıl olacak merak ediyorum,ilk sancıyı adetimin 9. günü hissettim ilk kontrolümede 10. günü gittim, çatlamanın üstüne purogonun etkisiyle tekrar yumurta gelişip gene çatladı,belki yanıldım diyodum ama yanılmamışım,aldıgım onca hormon boşa gitti
artık hiç olmayacak gibi geliyo,belkide bi çok insanın aşılaması benim gibi hikayeden oluyo yok artık aşılama bitti benim için,tüpüde bu moralle nezaman yaptırırım bilmiyorum

canim yaa haklisin cok buyuk terslik olmus bir de bile bile lades olmak bu, yani doktora soyluyorsun! bir de vucut ovulasyonu baslattigi an ustune 12 ya da 14 gun ekle geliyor regle, sonradan catlayanlar olsa bile ilk catlamayla ovulasyon baslamisti yani geri sayim baslamisti muhtemelen, bir doktora sor bunu, son catlayan yumurta mi ilk catlayan mi baslatiyor geri sayimi.

yalniz lovecim tup bebek boyle bir sey degil yani doktor kesinlikle ben sehir disina gidiyorum tahmini su gun asla demiyor diyemez tehlikeli zaten asilamayi ne yazikki bu kadar ciddiye almiyorlar. ama Insalah tupe gerek kalmadan dogal olur.

özlemcim hayırlısı artık nediyelim,ya ben bide enfeksiyon kaptım bu aşılamadan,eşimede sattım adam idrara çıktıgında acayip yanma oluyo,doktorada söyledim eşim ilaca başladı bende regl bitince başlıycam

buarada tekrar test yaptırdın mı kendi derdimden sormayı unuttum gerçi maşallah artık şüpheye gerek yok ama ne bileyim belki yüksektirde ikiz olma ihtimali vardır

haftaya doktora gidince ak kara anlasilcak lovecim inanir misin ikizi hic ama hic merak etmiyorum bir saglikli olsun bana yeter. zaten tek gb icime dogdu niyeyse o da sagliklidir Insallah.
enfeksiyonu sakin ihmal etmeyin ayrica esine olmadi sperm kultur yapilarak hangi antibiyotigin bu enfeksiyona iyi geldigi anlasilabilir ya da sana kultur testi yaparlarsa da anlasilir. bu arada nasil enfeksion kaptin hayret bir sey hamilelige en buyul engellerden biridir. neyse canim yaa biliyorum bu surecte bir de doktor hatasi hic cekilmiyor insani deli ediyor hepimizin en az bir doktor hatasi hikayesi vardir sinirlenmek de cok haklisiniz, sabir demekten baska bir sey gelmiyor elden, simdi regle olunca iyice sinirin bozulmustur ama Insallah birkac gune daha iyi daha sakin hissedeceksin. sonr ayola yine devam, az kaldi lovecim zor biliyorum cok iyi biliyorum ama az kaldi canim.

inşallah pıt pıtlarıda duyarsın için dahada rahat eder canım
bende doktorumu aradım aşılamanın 9. günü adet oldugumu söyledim,çatlamanın erken oldugunu size söylemiştim dedim adam sadece geçmiş olsun dedi, valla olmaması degil yaşadıgım durum beni üzüyo neyse yola devam özlemcim,ben şimdi yapılan işlemleri ıspatlayım gata da düşünüyorum tüp bebegi raporlu fiyatları oldukça iyi ama bi süre dinlencem

canim benim Allah o doktorlri bildigi gb yapsin, zaten sinirlerimiz tepimizde oluyor bir de onlarla ugrasiyoruz, canim benim inan her iste bir hayr vardir; Insallah tup bebege gerek kalmayacak sen kendini yilgin hissetme hep guclu ol; az kaldi Insallah en yakin zamanda beraber gobek buyuturuz.

özlem neyaptın doktora gittin mi?
bende bugün şu enfeksiyon için doktora gittim,smear yada kültür testi yaptırayım dedim,bugün adetimin 8. günü hala hafif lekelenmelerim var bitmedi daha,doktor muayne etti gebelik testi istedi çok garip,ultrasondada yumurtalar çok küçük daha normalde 10-11. günler ovulasyon oluyo,smear testinide lekeler oldugu için yapmadı,ögleden sonra sonuç alcam

gecmis olsun canim iyi yapmissin bir baslik actim ordan bakarsin ayrintisina henuz bebek gorunmedi Insallah bos gebelik degildir

gecmis olsun canim iyi yapmissin bir baslik actim ordan bakarsin ayrintisina henuz bebek gorunmedi Insallah bos gebelik degildir

özlecim uzun zamandır tatil dolayısıyla yoktum.döndüğümde güzel haberini okudum.çok duygulandım.canım hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.lütfen boş kuruntulara kapılma.yaşadığın güzelliğin tadını çıkar.malum herzaman yaşanmıyor bu mucize:))

love cim.daha ilk denemede böyle umutsuz olursan 8 -10 defa tüp deneyenler napsın.bu uzun ve meşakkatli bir yol biliyosun.ve moralle ilerliyor insan.yoksa yaşayamayız bu yokluk duygusuyla.bak ben laparoskopi olmuştum biliyosun.45 gün oldu hala hastalanamadım.dr a kalsa olacakmışım bigün:))ben de o günü bekliyorum.başka çarem varmı, yok.bizler sağlıklı kadınlarız ve elbet bigün bizde bu mucizeyi yaşayacağız.emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…