özleeem maşallah ya nasıl artmış bianda ikiz mi yoksa,canım saglıkla gelsin inşallah
eee belirtileri anlat bana,gerçi hepsini yaşıyorum demiştin ama en belirgin olanları anlat,benim gögüslerimde bi gariplik var daha öncede oldu çatlatma ignesinin etkisi sanırım,ara arada kasıklarıma hafif agrılar giriyo,sık idrara çıkma yok bende
tüm sebepsizler tek tek hamiş kalıyo maşallah
özlem dün ateşim düştü bugün gelicegini anladımlovecim Insallah yerlesmedendir aslinda yerlesme de boyle 9;10.gunler olur derler.
inşallah pıt pıtlarıda duyarsın için dahada rahat eder canımhaftaya doktora gidince ak kara anlasilcak lovecim inanir misin ikizi hic ama hic merak etmiyorum bir saglikli olsun bana yeter. zaten tek gb icime dogdu niyeyse o da sagliklidir Insallah.
enfeksiyonu sakin ihmal etmeyin ayrica esine olmadi sperm kultur yapilarak hangi antibiyotigin bu enfeksiyona iyi geldigi anlasilabilir ya da sana kultur testi yaparlarsa da anlasilir. bu arada nasil enfeksion kaptin hayret bir sey hamilelige en buyul engellerden biridir. neyse canim yaa biliyorum bu surecte bir de doktor hatasi hic cekilmiyor insani deli ediyor hepimizin en az bir doktor hatasi hikayesi vardir sinirlenmek de cok haklisiniz, sabir demekten baska bir sey gelmiyor elden, simdi regle olunca iyice sinirin bozulmustur ama Insallah birkac gune daha iyi daha sakin hissedeceksin. sonr ayola yine devam, az kaldi lovecim zor biliyorum cok iyi biliyorum ama az kaldi canim.
gecmis olsun canim iyi yapmissin bir baslik actim ordan bakarsin ayrintisina henuz bebek gorunmedi Insallah bos gebelik degildir
özlem dün ateşim düştü bugün gelicegini anladım
benim doktorlarada hiç güvenim kalmadı, ben 3 kez çatlama yaşadım ilk kez, şimdi benim adet nasıl olacak merak ediyorum,ilk sancıyı adetimin 9. günü hissettim ilk kontrolümede 10. günü gittim, çatlamanın üstüne purogonun etkisiyle tekrar yumurta gelişip gene çatladı,belki yanıldım diyodum ama yanılmamışım,aldıgım onca hormon boşa gitti
artık hiç olmayacak gibi geliyo,belkide bi çok insanın aşılaması benim gibi hikayeden oluyo yok artık aşılama bitti benim için,tüpüde bu moralle nezaman yaptırırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?