Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

özlem canım yazmışsın sonucunu şimdi gördüm canım inşallah kat kat artar canım 12.güne kadar..

canım degerin çok güzel maşallah çok seviniyorumm senin için degerin baya yüksekmi canım acaba ikiz olabilirmi inşCADIARZU

catdog canım gerçekten çok sevindim sebepsizlerin hamile kalışı gerçekten bana umut oluyo tekrar hayırlı olsun canım
özlemcim neyaptın bi test daha yaptırdın mı?
buarada ben sanırım enfeksiyon kaptım,mantar oldu ve çok ciddi kokuda var aşılama öncesi vajinal tablet kullanmıştım ama niye oldu bilmiyorum

Canım benim tekrar tebrik etmek istedim seni.. gerçekten çok güzel bir yüreğin var ve iyikide bu vesileyle tanımış oldum seni. dilerim bu topicte olan arkadaşlarımın hepsinin teker teker güzel haberlerini alırız. ben isteyen herkese gonulden yardımcı olurum. Allah tamamına erdırsın guzelim.. cok opuyorum..

testim 15den cok sukur 88e cikti iki gun sonra henuz tekrarlamadim Insallah kat kat artmasi gerektigi gb artiyordur, Allah'im Insallah kucagima almayi nasip eder bu ucuncu hamileligimde, saglikla huzurla. arada endiseleniyorum sonra da kendime ne olucaksa oluyor sen kendine dikkat et ve dua et diye telkinde bulunuyorum. darisi bekleyen herkesin basina. lovecim sonuc bekleyen en erken sen varsin simdi, Insallah beraber hamileligimizi konusmaya baslariz burdan.bekeleyen tu arkadaslarim darisi dogal yoldan hemen sizin de basiniza olsun.

kızlar uzun süredir nete giremiyordum güzel gelişmeler olmuş. catdog tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.
özlem sanırım dondurulmuşlarla denedin sonucun güzel artmış nazar değmesin darısı love'nin başına.

özlemcim degerin çok güzel artmış maşallah canım bu kez oldu içini rahat tut çok sevindim gerçekten,inşallah bebişin seni hiç bırakmaz canım
bu sabah adet öncesi sivilcemde çıktı, özlem sendede çıkmıştı sanırım,biraz canım sıkıldı

apple canım kızlar geliyo..prenseslerim yazmışsın,negüzel çok sevindim bende hep bi kızım olsun istemişimdir ama artık olsunda kız erkek farketmez diyorum

canim bende uc hamileligimde de cikti o sivilce. agri sivilce hepsi aynen oluyor hamileliktede hic ama hic takilma morelini bozma.
aa evet prensesler yazmis apple ay Masallah darisi basimiza

özlem şemayı da koyduğuna göre artık rahat rahat tebrikler canım:hooray:
inşallah sorunsuz,herşeyi unutturacak,çook keyifli bir hamilelik geçirirsin.kaç gündür yine mi kimyasal diye üzüntüyle takip ediyordum seni.o yüzden yazmak bile istemedim.ama bugün şemayı da görünce nasıl rahatladım anlatamam:)allah tamamına erdirsin canım.
love inşallah senden de güzel haberler duyarız.
darısı hepimizin başına.

Son düzenleme:
canım degerin çok güzel maşallah çok seviniyorumm senin için degerin baya yüksekmi canım acaba ikiz olabilirmi inşCADIARZU

canım benim değerim için mi yazdın tam anlayamadım tatlım ama benim ilk deneme olduğu için tek embriyo kondu canım :)))

özlem canım maşallah değerin 88 e çıkmış çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla hep böyle güzel devam eder:))))

çok sağol apaydın canım:)))senin desteğin de çok oldu çok sağol canım..ben de bu vesile ile seninle tanışmış olmaktan çok memnun oldum.o güzel yürek sana ait.inşallah istediklerin hep güzelce gerçekleşir canım :))))
Rabbime hepimiz için dua ediyorum:Saruboceq:

apple çok teşkkür ederim canım, Rabbim yavrularını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

özlem canım çok şükür sonunda oldu allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. benim bebeklerimin ikiside kız allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. inan çok sevindim.

özleeem maşallah ya nasıl artmış bianda ikiz mi yoksa,canım saglıkla gelsin inşallah
eee belirtileri anlat bana,gerçi hepsini yaşıyorum demiştin ama en belirgin olanları anlat,benim gögüslerimde bi gariplik var daha öncede oldu çatlatma ignesinin etkisi sanırım,ara arada kasıklarıma hafif agrılar giriyo,sık idrara çıkma yok bende
tüm sebepsizler tek tek hamiş kalıyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…