love27 ve özlem80 kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için:)inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlısyla size de nasip eder:))
özlem canım inşallah şuan güzel sonucunla havalara uçmuşsundur canım:))güzel haberlerle gel inşallah...
arkadaşlar hepinize selamlar; bu topiği ben açmıştım geçen sene ve buraya bunları yazabildiğime inanamıyorum arkadaşlar
ve şuan Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.
daha çok yeni yarın kan testimi tekrarlıcam inşallah değerim güzel artar.bu arada ben de micro tedavisiyle bugüzel sonucu aldım.
hepinize sevgiler:))) Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah arkadaşlar.
özlemcim degerin çok güzel artmış maşallah canım bu kez oldu içini rahat tut çok sevindim gerçekten,inşallah bebişin seni hiç bırakmaz canım
bu sabah adet öncesi sivilcemde çıktı, özlem sendede çıkmıştı sanırım,biraz canım sıkıldı
apple canım kızlar geliyo..prenseslerim yazmışsın,negüzel çok sevindim bende hep bi kızım olsun istemişimdir ama artık olsunda kız erkek farketmez diyorum
canım degerin çok güzel maşallah çok seviniyorumm senin için degerin baya yüksekmi canım acaba ikiz olabilirmi inşCADIARZU
Canım benim tekrar tebrik etmek istedim seni.. gerçekten çok güzel bir yüreğin var ve iyikide bu vesileyle tanımış oldum seni. dilerim bu topicte olan arkadaşlarımın hepsinin teker teker güzel haberlerini alırız. ben isteyen herkese gonulden yardımcı olurum. Allah tamamına erdırsın guzelim.. cok opuyorum..
kızlar uzun süredir nete giremiyordum güzel gelişmeler olmuş. catdog tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.
özlem sanırım dondurulmuşlarla denedin sonucun güzel artmış nazar değmesin darısı love'nin başına.
kizlar degerim Masallah 560 olmus 15.gun, sukurler olsun,
ohh çok şükür özlemcim rahat bir nefes aldık rabbim sağlıkla sonuna kadar götürsün canımmm maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?