Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinizden Rabbim razı olsun . Onların değil Rabbimin dediği oldu ne güzel

Çok şükür Ekim de bebeğim geldi
17.ay da geldi

merhaba canım bende yazışmalarınızı okudum ama sende uzun süre beklemişsin bende yaklaşık 2 senedir istiyorum ama maalesef sebepsiz bi şekilde olmuyor sen aşılama ile mi hamile kalmıştın yoksa doğal yolla mı oldu doğal yolla olduysa farklı olarak ne kullandın acaba yada farklı bişey denedinizmi diye soracaktım

Merhaba. 24 Nisan 2019 da hsg çektirdim. Doktorum hsg den bir kaç ay sonra aşılama yapalım dedi. Hsg çektikten sonra herhangi bir takip yapmadı Eylül de gel hsg çekelim dedi. Bende hsg den sonra 3 ay c life diye bir macun var onu kullandım. Sonra Eylül ayında bir topik var seni etiketlerim orada arkadaşlarla 41 Meryem suresi dağıtıp okuduk. Ve o ay her gün düzenli bir şekilde 1 limonu 2 lt suya sıkıyordum sadece onu içiyordum. 6 Ekim'de hamilelik haberi aldım çok şükür. Darısı başına inşallah

Canım benim nasılsın. Bebek nasıl.
Haziran grubu annelerine baktım ama yoksun orada. Hamilelik nasıl gidiyor az kaldı

Hamile kaldınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…