İnşallah Rabbim nasip eder cnm sebepsiz çok zor malesefProblem görünmüyor şuan sebepsiz denildi. Hsg bile çekildim. 1,5 seneyi geçti
Amin amin inşallah cnm Rabbim duysun sesimiziHepimizin inşallah hayırlısı ile
Allah yardımcın olsun canım denk geliverir bakarsın kimlerin kimlerin oluyorSayı az
Morfoloji ve hız 0
7 aydır saçma sapan doktorla uğraştk
Şuan doktor değiştik spermde lökosit varmış
Yine baştan tedavi... Giden 2 yılıma üzülüyorm
lokosit nedirSayı az
Morfoloji ve hız 0
7 aydır saçma sapan doktorla uğraştk
Şuan doktor değiştik spermde lökosit varmış
Yine baştan tedavi... Giden 2 yılıma üzülüyorm
Spermdeki enfeksiyonlokosit nedir
Amin Allah razı olsun canımAmin canım inşallah
benim gibi bekleyen herkese Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Sanada sağlıklı gebelik diliyorum sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
bu engelmi gebeliğeSpermdeki enfeksiyon
engelmiş, gebelik oluşsada sağlıklı olmayabilirbu engelmi gebeliğe
Herkste yokmu lokosit
benim esimin testinde 12 14 lökosit görüldü yazmis ama buna sorun demedi kimseSpermdeki enfeksiyon
Doktora gösterdik sonucu doktor iyi sorun yok dediengelmiş, gebelik oluşsada sağlıklı olmayabilir
Hayır herkeste olmuyor cnm
Bizim hittiğimiz doktorda öyle demiştibenim esimin testinde 12 14 lökosit görüldü yazmis ama buna sorun demedi kimse
nekadr sizdeki lokosit mesela neye engel dendi sayisi nasil meselaBizim hittiğimiz doktorda öyle demişti
Ama memnun kalmadk
Şimdi doktor değiştirdik o kesinliklr spermleri etkiler hatta kadınasa bulaşır sende baktır dedi
Ve haklı çıktı... Bende enfeksiyon kapmışım bugün doktor fitil ve krem verdi
İlişkide yasak ikimizede
Kuzum önce tedaviler bitsin hem senin hem eşinin. Sonra takviyeler ile yükselir. Erkek kaynaklı sıkıntı varsa maalesef değerlerin düzelmesi zaman istiyor, çok sabırlı olman lazım kuzum. Eşine üzgün ve stresli olduğunu yansıtmamaya çalış. Hergün havuç, kabak çekirdeği, fındık, badem vs yesin. Çinko hız için e vitamini sayı için önemliBizde satı yazmıyordu
1den küçük olması lazımdı
1den büyük yazıyordu makinayla yapılan sayıds
İkinci doktor elle sayım yapıyorlar elle dediiim teknoloji farklılığı, orda lökostik belli dedi
Eşimde enfeksiyon tedavisi görüyor.Dasmeer
Aynen öyle kuzum ama e vitamini doktor tavsiyesi olmadan kullanmak tehlikeliKuzum önce tedaviler bitsin hem senin hem eşinin. Sonra takviyeler ile yükselir. Erkek kaynaklı sıkıntı varsa maalesef değerlerin düzelmesi zaman istiyor, çok sabırlı olman lazım kuzum. Eşine üzgün ve stresli olduğunu yansıtmamaya çalış. Hergün havuç, kabak çekirdeği, fındık, badem vs yesin. Çinko hız için e vitamini sayı için önemli
Bize doktor tavsiye etmişti evicap 200 mg kuzum. Dediğim gibi zaman alıyor çok sabırlı olmak lazım, en az üç ayAynen öyle kuzum ama e vitamini doktor tavsiyesi olmadan kullanmak tehlikeli
zaten eşimde de 10 12 arasi günü birseydiBizde satı yazmıyordu
1den küçük olması lazımdı
1den büyük yazıyordu makinayla yapılan sayıds
İkinci doktor elle sayım yapıyorlar elle dediiim teknoloji farklılığı, orda lökostik belli dedi
Eşimde enfeksiyon tedavisi görüyor.Dasmeer
Ben de 30 yaşındayım,1 yıl 2 aydır deniyoruz olmuyo,ikimizde de hiçbir sorun yok,bekliyoruz bakalım biz deArkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun
cnm bende kaskk agrısı vardıya esıme azbırsey lökosit cıkmıstı her ılıskıden sonra kasıgım agrıdı bende enfeksuyın somut cıkmadı ama agrılarıdan duramıyorum esımı tekrar goturttum doktora anlatmıs durumuSpermdeki enfeksiyon
Geçmiş olsncnm bende kaskk agrısı vardıya esıme azbırsey lökosit cıkmıstı her ılıskıden sonra kasıgım agrıdı bende enfeksuyın somut cıkmadı ama agrılarıdan duramıyorum esımı tekrar goturttum doktora anlatmıs durumu
Doktor lokosıt agrı yapar femıs çok degıl ama demıs ılac yzmıs sonunda
6aydır anam agladı onun onemsız gordugu sey yuzunden ben öldüm 6aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?