Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol sayende aylardır cekıyorım akıntı yok mantarda yokama solkasık ağrısı yaptı herılsıkıden sonra doktor kıstypk yumırtlaıktaa deyıp yolladı esımım ılkay sperm tetsınde 12 14 arası lökosit denmsıtı araştırdım bulamadım ben sımdı sendeyınce bırdaha baktırtıö doktor yıne 12 14 arası cokfegıl ama ağrı yapar demıs ıhmal etmıs resmen dusun
Ben 6aydır cozumsız agrıdan oluyorum

Adete son günlerde mi hamile oldunuz yumurtlama o zaman olduğunu testle mi öğrendiniz ben hep son haftayı atlıyorum o yüzden mi olmuyor acaba
Canım ben ilk aşılama oldum tutmadı.ikinci aşılama için yumurta geliştirici iğne kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadim çünkü öncesinde yumurta kendiliğinden çatlamış aşılama iptal oldu. Adetlerim yedi gün sürer onuncu gün çatlamış meğer yumurta o gün ilişki olmuştu tutmuş demek. Yani son günlerde ilişki oldu ama onların tuttuğunu düşünmüyorum çünkü beta değerim yüksek daha erken tutmuş

Hamile misin canım ay pek sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahUmut oldun bana tekrar

Hamile misin canım ay pek sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahUmut oldun bana tekrar
Evet canım beta 400 çıktı ama henüz hiç doktora görünmedim İnşallah sagliklidir dua eder dua beklerim
Darısı sizlere olsun Rabbim tez vakitte göndersin meleklerinizi

Evet canım beta 400 çıktı ama henüz hiç doktora görünmedim İnşallah sagliklidir dua eder dua beklerim
Darısı sizlere olsun Rabbim tez vakitte göndersin meleklerinizi
Amin amin çokça amin çok tebrik ederim canım sağlıklıdır içine hiç şüphe düşürme germe boşuna kendini

melodi sen hamilemsiin ben kscirdimmi
Aa nezaman belli oldu hayirli olsun

beni neden etiketlemedin yaa soktayim suan
Çok sveindim asilamaylmi oldu

melodi sen hamilemsiin ben kscirdimmi
Aa nezaman belli oldu hayirli olsun
beni neden etiketlemedin yaa soktayim suan
Çok sveindim asilamaylmi oldu
Kuzu ya duvarımda paylaştım ya görünür diye düşündüm benim ilk aşılama tutmadı biliyosun. ikincisinde yumurta erken çatladı aşılama iptal oldu meğer kendisi tutmuş işte bu ay

superyaa çok sveindim rabbime sukurle plsun neguzel
Hamdolsun balım Ben çarşamba başka bir doktora gittim o da tüp bebek dedi diğerleri gibi. Ağlayarak çıktım sonra cumartesi çift çizgi gördüm. Rabbim in hikmeti... Bool bol dua et sakın umutsuz olma kuzum ♥

allah buyuk neguzel ramazandan once yuzunu güldürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…