sagol sayende aylardır cekıyorım akıntı yok mantarda yokama solkasık ağrısı yaptı herılsıkıden sonra doktor kıstypk yumırtlaıktaa deyıp yolladı esımım ılkay sperm tetsınde 12 14 arası lökosit denmsıtı araştırdım bulamadım ben sımdı sendeyınce bırdaha baktırtıö doktor yıne 12 14 arası cokfegıl ama ağrı yapar demıs ıhmal etmıs resmen dusunzaten eşimde de 10 12 arasi günü birseydi
Bende solkasik ağrısı oldu hep iliski sonucu
Doktorlar beni tahliletti sikinti yokdendi
Eşimde antibiyotik vermemiş bu sayıya
Ben sonra kadindoguma gittim onada sonuçları gösterdim sıkıntı yokdedi
Ama kasikagrim devam neyse birdaha gösterim baru enazindan enfeksiyon varsa gecsinde benimde agrim gecsin
Hayırlısıyla olur inşallahBen de 30 yaşındayım,1 yıl 2 aydır deniyoruz olmuyo,ikimizde de hiçbir sorun yok,bekliyoruz bakalım biz de
Amin çok teşekkür ederim tüm bekleyenler de en kısa zamanda o mutluluğu yaşar inşallahHayırlısıyla olur inşallah. Rabbim çok bekletmeden en kısa zamanda nasip etsin
Maşallah bak duan kabul olduBirgün anne topiklerinde yerimiz olur inşallah kuzum
Nasip oldu çık şükür vakti zamanı varmış demekkiAyy bana da nasip olacak mı acaba hamileyim yazmak
Bir yıl oldu bizim de hiç gebelik olmadı.. Başlarda hiçbir sorun yoktu son aylarda fsh belası çıktı başıma.
Bilmiyorum öyle çaresiz her ay umutla ne olacak sonum
Aminn Allah razı olsun canım benim ♥Maşallah bak duan kabul olduhayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Hamdolsun Rabbime, çarşamba günü gittiğim kaçıncı doktor hatırlamıyorum ağlayarak çıktım tüp bebek dediler yine meğer o sırada zaten Rabbim çoktan göndermiş mucizemiNasip oldu çık şükür vakti zamanı varmış demekki
Adete son günlerde mi hamile oldunuz yumurtlama o zaman olduğunu testle mi öğrendiniz ben hep son haftayı atlıyorum o yüzden mi olmuyor acabaNasip oldu çık şükür vakti zamanı varmış demekki
Canım ben ilk aşılama oldum tutmadı.ikinci aşılama için yumurta geliştirici iğne kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadim çünkü öncesinde yumurta kendiliğinden çatlamış aşılama iptal oldu. Adetlerim yedi gün sürer onuncu gün çatlamış meğer yumurta o gün ilişki olmuştu tutmuş demek. Yani son günlerde ilişki oldu ama onların tuttuğunu düşünmüyorum çünkü beta değerim yüksek daha erken tutmuşAdete son günlerde mi hamile oldunuz yumurtlama o zaman olduğunu testle mi öğrendiniz ben hep son haftayı atlıyorum o yüzden mi olmuyor acaba
Hamile misin canımCanım ben ilk aşılama oldum tutmadı.ikinci aşılama için yumurta geliştirici iğne kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadim çünkü öncesinde yumurta kendiliğinden çatlamış aşılama iptal oldu. Adetlerim yedi gün sürer onuncu gün çatlamış meğer yumurta o gün ilişki olmuştu tutmuş demek. Yani son günlerde ilişki oldu ama onların tuttuğunu düşünmüyorum çünkü beta değerim yüksek daha erken tutmuş
Evet canım beta 400 çıktı ama henüz hiç doktora görünmedim İnşallah sagliklidir dua eder dua beklerimHamile misin canımay pek sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Umut oldun bana tekrar
Amin amin çokça aminEvet canım beta 400 çıktı ama henüz hiç doktora görünmedim İnşallah sagliklidir dua eder dua beklerim
Darısı sizlere olsun Rabbim tez vakitte göndersin meleklerinizi
Allah razı olsun kuzummAmin amin çokça aminçok tebrik ederim canım sağlıklıdır içine hiç şüphe düşürme germe boşuna kendini
melodi sen hamilemsiin ben kscirdimmiAminn Allah razı olsun canım benim ♥
Hamdolsun Rabbime, çarşamba günü gittiğim kaçıncı doktor hatırlamıyorum ağlayarak çıktım tüp bebek dediler yine meğer o sırada zaten Rabbim çoktan göndermiş mucizemi
beni neden etiketlemedin yaa soktayim suanCanım ben ilk aşılama oldum tutmadı.ikinci aşılama için yumurta geliştirici iğne kullandım ama çatlatma iğnesi vurulmadim çünkü öncesinde yumurta kendiliğinden çatlamış aşılama iptal oldu. Adetlerim yedi gün sürer onuncu gün çatlamış meğer yumurta o gün ilişki olmuştu tutmuş demek. Yani son günlerde ilişki oldu ama onların tuttuğunu düşünmüyorum çünkü beta değerim yüksek daha erken tutmuş
melodi sen hamilemsiin ben kscirdimmi
Aa nezaman belli oldu hayirli olsun
Kuzu ya duvarımda paylaştım ya görünür diye düşündümbeni neden etiketlemedin yaa soktayim suan
Çok sveindim asilamaylmi oldu
superyaa çok sveindim rabbime sukurle plsun neguzelKuzu ya duvarımda paylaştım ya görünür diye düşündümbenim ilk aşılama tutmadı biliyosun. ikincisinde yumurta erken çatladı aşılama iptal oldu meğer kendisi tutmuş işte bu ay
Hamdolsun balımsuperyaa çok sveindim rabbime sukurle plsun neguzel
aynen cnm darisi başımızaaHamdolsun balımBen çarşamba başka bir doktora gittim o da tüp bebek dedi diğerleri gibi. Ağlayarak çıktım sonra cumartesi çift çizgi gördüm. Rabbim in hikmeti... Bool bol dua et sakın umutsuz olma kuzum ♥
allah buyuk neguzel ramazandan once yuzunu güldürmüşHamdolsun balımBen çarşamba başka bir doktora gittim o da tüp bebek dedi diğerleri gibi. Ağlayarak çıktım sonra cumartesi çift çizgi gördüm. Rabbim in hikmeti... Bool bol dua et sakın umutsuz olma kuzum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?