- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Sağol kuzum 5. Gün embriyosuydu benimkiler darısı sana olsun ben transfere girerken su içtim ama altıma kaçıracak kadar çok değil bu sayede yatakta dinlenme fırsatım olmuştu eğer çok sıkışık olursan rahat edemezsin haberin olsunBen de Bahçeci deyim kaçıncı gün embriyosuydu ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Umuttepe de ngs acgh bakılıyor mu ücreti nedir? Bizimde sebepsiz infertilite birçok doktor ngs sperm stres analizi ve mikro cip dedi yardımcı olursanız sevinirim.NGS denen testse bakılacak sanırım. Normalde dr ilk olduğu için ve daha önce aşılama falan da yaptırmadığımdan direkt transfer yapacaktı ama görümcemin kızında kromozom eksikliği var.Görümcem de yok.Onu sordum yeğenin test sonucuna bakıp karar veririz dediler.Cumartesi günü yumurta toplama günüm o zaman konuşulur diye düşünüyorum.
Sen neden şart olduğunu düşünüyorsun peki ?
Bana da aynı şey söylendş 5. Gün embiriyosu tutmuyorsa sperm kaynaklı olabilir bu yüzden sperm stres analizi yaptırın mikro cip ve ngs dedilerCanım sebepsiz infertilitede sperme dayalı bir hasar olabiliyormuş o da tüp bebeğin tutmasına engelmiş. Ngs değil adı, sperm DNA hasar testi diye geçiyor. Sperm hasarlıysa bebek olmaz olsa da düşer diyor hoca.. Onun için dedim. Bizim 2.5 yıl olacak eşimin sperm sayısı 351 milyon hız %96 mı ne, biz de DNA hasarı testini yaptırıcaz. Sperm değerleri çok iyi de olsa hasar varsa sayının anlamı yok dedi hoca..
Bizde hiçbirine gerek duymadan deneyelim dedi dr um Mustafa BahçeciUmuttepe de ngs acgh bakılıyor mu ücreti nedir? Bizimde sebepsiz infertilite birçok doktor ngs sperm stres analizi ve mikro cip dedi yardımcı olursanız sevinirim.
Bahçecide iki kez denedim hep gerek yok dediler üçüncü de onu bunu yapalım dediler oysa en basta istemiştim çok iyi diye orta kalitede embiriyo transfer edildiBizde hiçbirine gerek duymadan deneyelim dedi dr um Mustafa Bahçeci
Merhaba benimde siz gibi bir gecmisim var ilk bebegim normal yolla oldu sonra sebepsiz infertilite dendi simdi tup bebekle insallah ikinci bebegimi bekliyorum... merak ettim sizin ikizmis sanirim... allah bagislasin... siz mi 2embriyo istediniz? Normalde sanirim koyulmuyor ikiz? Yada yasla mi alakali konuldu?İnşallah olumlu sonuç alırsın canım benimde sebepsizdi ve benim bir normal çocuğum var ilk denemede pozitif oldu
Biz istedik iki tane koymalarını eminmisiniz dedilerMerhaba benimde siz gibi bir gecmisim var ilk bebegim normal yolla oldu sonra sebepsiz infertilite dendi simdi tup bebekle insallah ikinci bebegimi bekliyorum... merak ettim sizin ikizmis sanirim... allah bagislasin... siz mi 2embriyo istediniz? Normalde sanirim koyulmuyor ikiz? Yada yasla mi alakali konuldu?
Allah tamamina erdirsin :) saglicakla alin kucaginiza insallah..Biz istedik iki tane koymalarını eminmisiniz dedilerevet ikiz istiyoruz dedik koydular. Devlette koymuyorlarda özel olunca sorun olmadı
.Herkese merhaba..bende 5.5 yilik evliyim ve sebepsiz infertiliteydim..hic korunmadik..7 kez yumurta takibi 3 asilama 2 kez tup bebek denedik ve hamd olsunki 2.denememizde tuttu..sakin umudunuzu kesmeyin Allah tan..
Amin canim insAllah..Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insaAllah..isteyen herkese nasip etsin....
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşaAllah canım.
sağlıkla büyütün inşallahHerkese merhaba..bende 5.5 yilik evliyim ve sebepsiz infertiliteydim..hic korunmadik..7 kez yumurta takibi 3 asilama 2 kez tup bebek denedik ve hamd olsunki 2.denememizde tuttu..sakin umudunuzu kesmeyin Allah tan..
Sivilcelenme olmadı bende hiç. Sebepsiz infertilitenin altında birçok sebep yatabiliyor detaylı araştırınca tüp bebek denemesinden önce öğrenmiştim. Bahçeci gerek görmedi ve ilk denemede çok şükür pozitifi gördüm. Konuyu ben açmıştım ama uzun zamandır uzak kaldım buradan.Size umut olsun diye döndüm bildirim görüncearkadaşlar bende de sebepsiz görünüyor her şey ama her şey normal.. 3,5 yıldır evliyim 1 kere aşılama yaptırdım. negatif.. bu iki ay takip edeceğiz sonra tüp bebek.. ama sebebi belli değilse tüp bebek nasıl sonuçlanacak emin değilim.. diğer taraftan bu süreçte kullandığım progestan klomen vs ilaçlar sivilcelenme yaptı..bu arada varmı aranızda sivilcelenme gören?
Allah herkesin gönlüne göre versin en hayırlısıyla..
Tedavi goruyor musun?Merhaba .Ben de de sebepsiz kısırlık var.
Canım klomen tedavisi görüyorum şu an bu 3. ayımTedavi goruyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?