Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

bu incir kürü nasıl oluyor cnm ne zaman başlamak gerekiyor bilen varmı

bu incir kürü nasıl oluyor cnm ne zaman başlamak gerekiyor bilen varmı

seyyalcim merhaba incir küründen önce soğan kürü dene dahada faydalı olur ben yapmamıştım ama sen yap :

soğan kürü: orta boy yemeklik soğanı dörde böl kaynayan 2 bardak suyun içine at tam 5 dk.kaynasın ılıt kafana dik 15 gün yapacaksın sabah akşam taze taze yapacaksın tamam canım bir kaçgün sonrada hemen incire başla

incir kürü: 15-16 adet kuru inciri ikiye böl kaynayan yarım lt.suya at 20 dakika kaynat süz zaten iki bardak çıkar sabah akşan yemekten 15 dk önce iç hergün taze yap eğer yumurta çatlatmak için kullanacaksan ocaktan almana 5 dakika kala 1 havuç rendele at içine tamam bitanem allahım sizede nasip etsin iiyiakşamlaropuyorumnanaktanincir yumurta çoğaltıyo rahmi kuvvetlendiriyo ben hissettim gerçekten

saol bitanem de bu soganı nasıl içecegim irenç olur o ya ama deneyeceğiz ne zaman başlamalıyım relg bitincemi yoksa relg başlayıncamızemuszemus

merhaba..ben bugün üye oldum ve ilk defa yazıyorum:) 1 yıldır bu sayfaları okudum ve en sonunda bende anlatmalıyım dedim..çok ağladım,ümidim hiç kalmadı.. bizede net bir sorun yok dediler..ama bence ikimizdede var.. bende 14 aydır deniyorum.2 yıllık evliyim.adetlerim hep düzenli olmuştur.ama yumurtlama durumum zayıf dendi,dr.klomen başladı,3 ay kullandım(günde 2 tane).tüp bebek merkezine gittim en son ..klomene ihtiyacın yok dendi(doktor fazla rahattı)...aşılama istedik hayır dediler..tüp bebekmi gerekiyor diye sorduk biraz daha bekleyin dediler..eşimin tahlilleride pek iyi değil,morfoloji %3 ileri hızlı:%9 ve toplam 46 milyon sperm var..bu ay 2,5 cm. kist oluşmuş ve dr.bu ay gebelik oluşmaz dedi bu arada eşim için tedaviye gerek yok dediler ama ben çeşitli reçeteler başlattım:) o kadar yorgunum ki.. Allah'a her dakika dua ediyorum..beni anne olamamakla terbiye etme diye:'''artık burada sizlerle paylaşacağım üzüntülerimi ve inşallah bir gün sevincimi..

üyeliğin hayırlı olsun canım bende eski sayılmam:) inşallah tez zamanda alırız bebişlerimizi inşallah hayırlı zaman gelmiştir artık...

selam kızlar
bence hiç üzülmeyin bir problem yoksa
ki
yok diyorsunuz
bence hepinizde anne olacaksınız
ALLAH sizler için dogru zamanı bekliyordur
hakkınızdan hayırlısı.........

merhaba arkadaşlar
ben uzun süredir burada yazılanları okuyorum ağustoz ayında da bir aşılama yaptırmış ve buradaki arkadaşlarla bir sürü şey paylaşmıştım. şimdi de sizlere umut olabilirim inşallah diye buradayım. öncelikle ben sbepsiz infertil değildim eşimin sperm sayısı ve ileri hareketli sayısı azdı. benim de yaklaşık 7 cm lik bir myomum var doktor tüp bebek demişti sperm sayısından dolayı ama önce bir ameliyat olacaktım myomum için özel sigortam ancak mart ayında ameliyat olabileceğimi söyledi ben de mart ayını bekliyordum daha önce de her ay ısımı ölçtüm yumurta takibi yok kürler filan kendime olan eziyeti yaptım tabii eşime de doktor ilişkiden sonra yat dedi sabaha kadar kalkmadım sonra bir yerde sabahları spermler daha hareketli oluyor diye okuduk sabah işe gitmeden yok duştur yok yarım saat yatmam gereki filan diye 5 e saati kuruyordum ovülasyon günlerimde. sonra dedim ya martta ameliyattan sonra tüp olacak diye bıraktım kafam dağılsın diye spora başladım hatta bu ay acaip griptim sonra bayram girdi malum bu bayram uğraşı çok olan bir bayramdır birlikta olduk mu hatırlamıyorum bile sonra günüm geldi olmadım 2 gün geçti yok derken bir test hamileyim diyeceğim şu ki bana da kafana takma ondan olmaz dediler ama takma demekle iş bitmiyor biliyorum ama ne yapın ne edin bir yolunu bulun gerekirse yardım alın bu konuda ama ne olur rahat olun ben her aklıma geldikçe burada yazan yazmasa da okuyan tüm arkadaşlara dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama siz de ne olur üzülmeyin
kucak dolusu sevgilerimle

tebrik ederim canım...sağ salim kucağına alırsın inşallah.duanı eksik etme:))

Merhaba bayanlar ;
Tecrübelerden faydalanmak istiyorum, Bende doktora gitmekten bıktım artık.
Herşey normal acele ediyorsunuz diyor doktor sürekli..
Bu ay 5 gün regl gecikti,sevindim heveslendim hamileyim fikrine alıştırdım kendimi,hayal kurdum,eşime süpriz yapacaktım sonucun kesin pozitif çıkacağını düşünerek. 5. günde test yaptırmaya karar verdim misafir geldi gidemedim filan derken hastalandım,ağladım üzüldüm ve anlattım eşime. ılk defa böyle geç geldi. Neden? Bilen biri varmı?

canım strese bağlı ve kullandığımız ilaçlara bağlı gecikebilir,fazla kafana takma bence..

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2,5 yıllık evliyim ve korunmadığımız halde hamile kalamadım.Eşimde ve bende bir problem gözükmüyor ve açıklanamayan infertilite grubundayım.Ama bence herşey normal olsa zaten ilk 1 yıl içinde bebeğimiz olurdu,sorun var bulunamıyor bence.Yada rabbim böylesini uygun gördü.Rahim filmi çekildi ve temiz çıktı fakat filmden sonra enfeksiyon kaptım ve hastanede yatarak tedavi gördüm birde onunla uğraştım malesef.3 ay klomen kullandım ama olmadı.geçen ay aşılama yapıldı ve yine olmadı.Bu ay dinleneceğim ve önümüzdeki ay tüp bebeğe geçicez,çok zor bir süreç sizleri çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında çok uzun süredir takip ediyordum siteyi ben 6 yıllık evliyim hiç korunmadık yıllar süren tedaviler sebebi bilinmeyen infertilite ve 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi başarısız tüp bebeği temmuz 2008 de yaptırdık o günden sonra hiç tedaviye gitmedim korkuyorum yine aynı sonuçla karşılaşmakla ama bu siteye ne zaman baksam içim umut doluyor rabbim inşallah isteyen herkesle beraber bizede bebişlerimizi nasip eder

MERHABA ARKADAŞLAR...1 YILI AŞKIN SÜREDİR GEBE KALAMIYORUM.BU AY DOKTORUM SEREPHONE VE PRELNLY TEDAVİSİ VERDİ.BUGÜN ADETİMİN 15.GÜNÜ AKŞAM İĞNEMİ OLDUM.DOKTOR BUGÜN VE YARIN İLİŞKİ ÖNERDİ.İĞNEDEN KAÇ SAAT SONRA İLİŞKİ OLMALI?BEYAZ AKINTI Hİ,SSETMİYORUM.4 TANE YUMURTAM VARMIŞ BUNLARDAN 2Sİ ÇATLAYABİLECEK DÜZEYDE DEDİ.ACABA İĞNE ÇATLATMIŞMIDIR?BİRDE ÇOCUK ASPRİNİ KULLANIYORUM.NE ZAMANA KADAR KULLANMALIYIM?ARANIZDA PREGESTRAN KULLANAN VARMI?ONU NE ZAMAN KULLANMALIYIM?BU İLAÇLARDAN GEBE KALAN VARSA LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRSİN.TEŞEKKÜRLER...eyvahedigeldismile

bu öyle bir sınavki nasıl atlatacağız onu bende bilmiyorum. bazan büyük bir çaresizlik, bazan, ümitsizlik yada tersine o ay çok ümitli olup hayal kırıklığı.... geçen zamanlar... boş kucaklar...isyanlar... tevekküller...velhasıl ya birden umulmadık bir anda gelecek yada hiç gelmeyecek... ve bu Allahın takdiri.ne yaparsan yap olmayınca olmuyor işte. herkesin olacak diyede bişi yok ayrıca.isterse buna sebap verir, isterse hiç sebepsiz bekletir vermeyecekse vermez. buna alışmak bu gerçeği kabullenmek bence bu işin temeli.haberlerde görüyorum bir kadın ikiz bebek sahibi oluyor aynı gün gündüz eski sevgilisiyle gece eşiyle beraber oluyor ve ikisindenede aynı anda gebe kalıyor ve ikiz oluyor ve bu milyonda bir olabilirmiş çok ilginç değilmi.... dahada ilginci bunun doktor raporlarıyla kanıtlanıp ortaya çıkmış olması. veren böle de veriyor yani. sabredip bekleyecez sonuç ne olursa olsun yapabileceğimiz bir şey yok bunu ben defalarca yaşadım. her ay o adet kanaması az gecikse ümitlenip yıkılan hayallerimin de elbet bir sebebi vardır diyorum şimdi. Rabbim hayırlısını versin inşallah. hayırsızla bir ömür uğraşmak illada ne olursa olsun yeterki olsundan daha iyimi sizce????

1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyoruz ama olmuyor,3 ay çatlatma iğnesi oldum yine olmadı bu ay sadece klomen kullanıyorum iğne olmayacak ve hamile kalamamamın hiç bir sebebi yok,herşey normal ama neden??çok üzülüyorum,31 yaşındayım artık korkmaya başladım

bebek aspirini pıhtılaşma sorununda veriliyor bildiğim kadarıyla adet bitinceye kadar günde bir kez alınmalı,ben öle yaptım

bende 18 aydır istiyorum ama olmuyo hiçbir sebep yok yani tıp ın açıklayamadıgı durumdayız benimde 5 kez klomen 1 aşılamam var olmadı

fazla üzme kendini biliyorum çok zor ama 1 seneye kadar normal bu durum

kızlar bende 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmamamıza ragmen bebek olmuyor ve hicbir sebep yok okadar zor bi durum ki rabbim hepimize en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin..

kızlar bende 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmamamıza ragmen bebek olmuyor ve hicbir sebep yok okadar zor bi durum ki rabbim hepimize en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin..
beterin beteri vardır mutlaka allah herkese sabır versin bizdede bişeyler var bulunamıyo buda çok zor bende öyle çok üzülüyorum habire bişeyler okuyorum moralim buluyo

sen neler yaptın hangi tedavilerden geçtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…