Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

bence tüp bebek için hiç düşünerek vakit kaybetme arkadaşım.şahsen ben öyle yaptım.başarılı olamadık 2 denemeye rağmen ve çok yıprandık ama yine de pişman değilim ben yapmam gerekenleri yaptım ve hala da yapıyorum gerisi Allahın takdiri....sebepsiz infertilite yaşayan ben ve herkesin işi bana göre ne yazık ki daha zor.çünkü ne olduğunu bilmediğimiz bi sorun ile boğuşuyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun....çok büyük bi sınav veriyoruz.....

tamam canım tabi ki bilgi veririm bu ay ilk defa deniyorum başladım bakalım en azından yumurtlama olup olmadığını görmek bile içimi ferahlatıyo çünkü 1.5 yıldır dr.a gitmedim ara vermiştim.ben de tüp dahil herşeyi denediğim için artık değişik alternatiflere yöneldim hayatım napayım işte umut umut umut hiç bitmiyorropuyorumnanaktan

tamam hayatım onu da denerim nasıl hazırlanıyor acaba?? seni de yoruyorum amaopuyorumnanaktan

adetin 3-5 günlerinde başlayacaksın bir tatlı kaşığı hayıt otunu bardağa koyup üzerine sıcak su birkaç dakika bekleyeceksin

bir kısmı dibe çökünce birazda soğuyacak tabi ve sabah aksan 15 gün içeceksin

sonra beklemeye başla yumoşlar büyümüş olurlar inş

çok teşekkür ederim canım çok sağol mutlaka denicemmopuyorumnanaktana.s.

selam kızlar ben yeniyim çok dertliyim 1.5 senedir evliyim bebek yok eşimdede bendede sorun yok dediler derdimi kimseye anlatamıyorum benim çoçuğum olmadığını görenler benim inadıma hamile kalıp bak sende olmuyor bizde oluyor diyolar açıkça tüp bebek bile düşünüyorum pskolojimi bozdular ya takmıyayım diyorum bazı laflar o kadar ağırki.......

canım bizde seninle aynı derdi paylaşıyoruz.. kimseyi takmıcaksın..söylenilerler ağır biliyorum ama Rabbim isterse olucak hep dua et tatlım.. verecek olan O..
ben 4,5 yıllık evliyim ve kimseyede çocuğum olmuyor demiyorum.."biz henüz istemiyoruz" diyorum ki kimse kalkıp sormasın, üzülmeyim bide onlara dert anlatcam diye.. takma kafaya.. olur inşallah.. hepimiz ümitliyiz.. sen daha yenisin çabuk olur.. bende aynı senin gibiyim.. sebepsiz.. herşey gayet normal.. ama olmuyor..
kimse seni anlamaz.. sen en iyisi bir güzel tedaviye başla.. eğer sende de eşindede sorun yoksa aşılama deneyin.. tüp bebek için ilk aşama aşılama deniliyor.. inşallah en kısa zamanda rabbim verir bebeğinizi..
kimsenin dediğini kafaya takma, ya sabır de.. yoluna devam.. bize yaz.. en azından aynı şeyleri yaşıyoruz.. birbirimize destek oluruz..biz bunun için burdayız..
hayırlı ramazanlar..

cnm seni tebrik ediyorum çok doğru bişey yapıyosun insanlara laf anlatmak zordur en iyisi istemiyoruz deyip önünü kapatmak,bende soranlara Allah ne demişse o olur deyip kestirip atıyorum bi dahada sormuyolar

yıllarca bende "daha düşünmüyoruz "dedim ama insanlar hala sormaktan sıkılmadı,baktım olmadı,ne yapayım olmuyor ,kısmet demeye başladım ama içim kan ağlayarak..7 aşılama ,3 tüp bebek geçirdim,sebepsiz infertilite ,sonuç negatif....

dilerim tüm bu yaşadıklarımız ,hayırlısı ile bir son bulur..rabbim bizlere de bir tane evlat nasip eder...bir de sabredebilsek..

bu arada merhabalar ,aranıza yeni katıldım..

bence olmama nedeni tamamen rabbimin emri kızlar çünkü benim bir tanıdığım vardı kızda evlenmeden önce kist vajinal enfeksiyon ve akıntı vaardı herkes bu evlense çoçuk olmaz diyordu evlendi ilk ay hamile kaldı yani anlayacağınız

işte allah isterse herşey olur...sitede bir yazı okumuştum,bir üyenin akrabası mayına basmış askerde,hiç çocuğun olmaz demişler..yanılmıyorsam onlarca ameliyat geçirmiş ama sonuçta çocukları olmuş..allahın emri işte..bu arad pembe su hataylımısın ??

hoşgeldin hayatıma.s.a.s.a.s.

mrb kızlar nslsınız ya ben birşey sorcam ben hangi doktora gitsem çoçuk neden olmadığının sebebini açıklayamıyorlar.yumurtalıklarım çok iyi çalışıyo eşimdede sorun yok çıktı peki neden olmaz acaba bi sorun yoksa sadece rahim filmi çektirmedim onada çok erken diyolar ne erkeni ya 1.5 sene oldu benle evlenenler çoçouğu 5 aylık ben hala gebe bile deiğilm sizce bu doktorlar ha böle niye bekle diyo ya 3 tane doktora gittim üçüde beni postaladı git gelme diyo ama yinede olmuyo birşey anlamıyorum yani:bbo:

Allahım yine olmadı yaaaaaa..ne yapsam nerelere gitsem bilmiyorum ..kimse yardım edemiyo..sebepsiz infertilite...açıklanamayan infertilite...ve geçen taaaaaam 5 yıl...ağlamak istiyorum ..bağırmak çağırmak,ama bu kadarı da haksızlık demek istiyorum ama kime?Allaha isyan edemem..O'ndan ve O'na isyan etmekten korkuyorum..ama artık öfkemi üzüntümü haykırmak istiyorum..ama kime?kocama mı ,dr lara mı,kendime mi kime?kimse suçlu değil ki ortada ne suç var ne de suçlu..ama ödenen bi bedel var...çocuksuz akıp giden bi yaşamla.......

haklısın ezinecim ya kimse anlamıyo bizi üzülemiyorum bile doğru düzgün bu sefer neden üzülüyorsun veren allah deyip duruyorlar bende biliyorum veren allah ya neden sebepsiz keşke nedenini bilseydikte bari ona göre tedavi uygulardık.:uhm:

:CüvCüv:
Merhaba ezine, bu konuda yanlız değilsin emin ol bende aynı senin durumundayım geçen 5 yıl hiç bir problem yok ama olmayan bir bebek :1no2: Allahım görüyodur bizleride bu mübarek günlerin hürmetine verecektir elbet bizlerede :Saruboceq: isyan etmek bize birşey kazandırmazki beklemekten başka çaremiz yok elbet birgün kucagımıza alacagız bebişlerimizi ve bu günlerimizi hatırladıkca gülümseyecegiz :CüvCüv: umudunu yitirme o gün mutlaka gelecek arkadaşım kaydirigubbakcemile3

selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım.2yıllık evlıyım 11aydır korunmamamıza ragmen hamile kalamadım doktaara gittim herseyin çok güzel dedi hormon ve eşimin sperm testini istedi inş bi sorun çıkmaz.infertilite olmasından korktum yazılanları okuyunca umarım yoktur.allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…