Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

merhaba, bana da sebepsiz infertil denildi. merak ettiğim sizler hangi testlarden geçtiniz bu teşhis konması için. ben ilk olarak adetin 3. günü hormon testi yaptırdım. eşime spermogram, rahim filmi çekildi.bunların hepsinin sonucu normal çıktı. gecen ay klomenle tedaviye başladık. bu ay tekrar deneyeceğim aynı ilacı. size nasıl bir tedavi uygulanıyor? teşekkürler şimdiden :)

ENDOMETRİOZİS denen bi hastalık var arkadaşlar bunu dışardan hiçbirşekilde anlamıyo dr lar ancak laproskopi ile görünüyo bu hastalığı olanlar çok şiddetli adet ağrısı adet kanamasında koyu akıntı filan gibi belirtileri var bu hastalığı olanlar ya hiç hamile kalamıyo yada çok zor hamile kalıp düşük yapıyolar bende olduğu gibi 4 kez düşük yaptım lütfen bunu dikkate alın doktorunuza sorun araştırın allh hepinimizin gönlüne göre versin

valla canım sıkıldı şimdi %20 çok düşük bir ihtimal bende sordugumda %40 denmişti ya biz bebek sahibi olamıycakıyız hani tıp çok ilerlemişti menepoza girmiş kadını bile dogurtuyodu görünen bi sorunumuz yok ve şansımız %20.arkadaşım senede 3 kez adet oluyo ve tek klomen kullanımıyla hamile kalıyo bize sorun yok deniyo ve hamile kalamıyoruz şuna bak ya yok stres diyolar ben bunada inanmıyorum gerçi çocugu olmayan her kadın strese giriyo ve bişekilde hamile kalıyo...

bende 18 aydır istiyorum ama olmuyo hiçbir sebep yok yani tıp ın açıklayamadıgı durumdayız benimde 5 kez klomen 1 aşılamam var olmadı

fazla üzme kendini biliyorum çok zor ama 1 seneye kadar normal bu durum

stres en büyük sebep galiba artık bu bebek işini biraz unutmamız gerekiyor çünkü çabaladıkça daha çok üzülüp strese giriyoruz.

merhaba bende yeni uye oldum umitsizlige kapilma zeynepcim histeroskopi bende basimdan gecen bir oalyi paylasmak istiyorum ben yurtdisinda yasiyorum 2009 hamile kaldim sonra 8haftalikken kalbi durdu ve kurtaj oldum sonra parca kaldi 10 gun sonra yine oldum kurtaj ve sonra normal adet oldum fakat ikinci adette az oldum ve doktora gittim bana dogum kontrol hapi verdi duzelmedi ve ben zorlamayla zorla histerokopi yaptirdim ve bana hicbisey gormedigini hersye olabilecegini rahimimde duvar olabilecegini rahimin yarisinin olmayabilceginia nlattai cokuntu var rahiminde dedi ileriye gidemem ve sana laparoskopiyle histeroskopi ayni anda yapmam lazim dedi teshis icin ben kabul etmedim tani amacliydi histeroskopide hicbisey yapmamisti sadece bakmisti turkiyeye gittim yucel karaman bey duydunmu bilmiyorum cok iyi bir doktor benim kuzeniminde sebepsiz kisirlik vardi tup bebek 15 yildan sonra cocugu oldu kendisinde ve o benden rahim filmi istedi sonra cektirdim ve rahim filmimde sol taraf tup tikali ve arkuat rahim ve sol tarafimda yapisiklik cikmisti histeroskopi yapti ve rahimimde sol taraf yapisiklik acti ama arkuat rahim cikmadi sprial takti ve ilacalr verdi bu hafta balon uygulamasi yapicakmis yani rahimin normal hersey normal cikti tek tarafta acik oldugu icin su anda obur tupe laporaskopi onermedi herhalde acilamayacak durumda normal yoldan 1sene deniyicem tup bebek tedavsidan once mutlaka histeroskopi yapilmasi lazimmis ve benim arkadasim busene denedi 20 yildir olmuyor cocugu onada histerokopi yapmislar ve yapisiklik dmeisler tup bebekten once yapmislar ki bunca sene gitmeidgi profosor yoktur yani kendisinin ve tutmadi sonra yucel bey gitti ve ona hsiterokopi yapmis yeniden ve cikan sonuc cok sasirtirci hic bisey yapmamislar megerse yapisikliga yani bosu bosuna tup denemis oldu yucel bey acmis yapisikligini gostermis cdden ameliyat cdsinden kendisine yucel beydede denedi ama tutmadi yine belki yasin faktoru vardir belkide yillardir vardi kendisinde herkese inanmayin bence kendisini bir arastir ve gitmeni tavsiye ederim dunyada laparoskopide ve histeroskopide sayili doktorlardan bende yoksa doktor doktro gezecektim ki yurtdisindada boyle odlu yani adam yapisikligi bile goremedi burada dusun kabul etseydim bosu bosuna deneme tahtasi olucaktim

ben önce klomen tedavisi gördüm sonrasında rahim filmi çekildi ondada bi sey çıkmadı en son çatlatma ignesi yapıldı ve simdi ara verdi doktorum bakalım ins hayırlısyla olur.

Merhaba kızlar bende sebepsiz infetiliteyim. 5,5 yıllık evliyim 2,5 yıldır çocuk istiyorum bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ve dün hamile olduğum haberini aldım umudunuzu kaybetmeyin inşallah hepiniz hamile kalacaksınız

hayırlı olsun darıs hepimize inş:Saruboceq:

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

ben yeni katıldım morale ihtiyacım var birileriyle paylaşmam gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinirim...2 senelik evliyim ama hiç sorun yokken hamile kalamıyorum bende anne olmak istiyorum herşeyin hayırlısı tabiykide ama gönül bu istiyo işte...:1closedeyes:

merhabalar bende 5 yıllık evliyim hiç korunmadık. ilk başlarda istemedik ama son 1 yıldır çok özlemini duyuyoruz bi bebeğin. bende çok dr değiştirdim. polikistik overim klomen kullandım 3 kez olmadı 1 aydır puregon kullanıyorum çok güzel gelişmeler var yarın çatlatma iğnesi yapılcak doktorum işimizi şansa bırakmayalım aşılamada yapabiliriz dedi çok heyecanlıyım rabbim inş isteyen herkese nasip etsin Allah aratmasın çok zor ya

ağlamak çözümse ağlıyorum
susmak çözümse susuyorum
ALLAHIM isyan etmEk istemiyorum
bende artık anne olmak istiyorum

sevgili gul

inş hayırlısıyla birgün bhepimiz anne oluruz

sıranın bizlere gelmesi için beklemekten başka yapacak birşey yok sanıyorum

mumuhidaba merhaba profilinde 6 melek annesi diyo ama anne değilsin sanırım.merak ettim düşük mü yaptın anlayamadım. bu arada ben de 7 aydır anne olmak için uğraşıyorum.Allah yardımcımız olsun.şimdiden sinirlerim yıpranmış durumda :gitme:

bende 7 yıldır evliyim 4 düşük 1 dış gebelik
şimdi tık yok dış gebeliği methotraxatla sonlandırdılar acaba o ilaçtan dolayımı artık hamile kalamıyorum ne olacak halimiz bilmem

Allah yardımcımız olsun canım.İnşallah kimsenin kucağı boş kalmaz ve hayırlı sağlıklı bebişlerimizin kokusunu bir an önce içimize çekeriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…