Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

inşallah arkadaşım ,rabbim yardımcın olsun,olumlu bir netice alman dileğiyle...

hepinizi o kadar iyi anlıyor hissettiklerinizi biliyorum bende 6 sene boyunca tanımlanamayan infertilite ile uğraştım 2 aşılama 2 mikroenjeksiyon yaptırdım ve 2. mikroenjeksiyon sayesinde şimdi 2.5 aylık bir kızım var ve çok mutluyum dilerim rabbimden her kadına anneliği nasip etsin sizlere tavsiyem bu konu hakkında çok araştırma yapın doktorunuzdan yardımcı kaynaklardan araştırın ve asla yılmadan savaşın her regl döneminde yaşanan moral bozuklukları sizi yıldırmasın inanın bunlara değiyor. umarım hepiniz kucaklarınıza küçük meleklerinizi alırsınız

slm arkadaşlar ya benim baba tarafım hep 1.5 sene sonra hamile kalıyo bu genetik olabilirmi çünkü bende hiçbir sorun yokken bebiş olmuyo

Merhabalar. Aynı şekilde benimde 1.5 sne olmasına rağmen herhangi bir şey yok sebep yok herşey nomal görünüyor dün doktora gittim bu ay çok ümitlnmişim herhalde doktor bebek yok deyince eve gidene kadar ağlamaktan gözlerim şişti. Eşim Allah ne zaman isterse o zaman olur diyor. Moralim çok bozuk çooookkk

slm arkadaslar bizimde çekeceğimiz çile buymuş diyorum ve en kısa zamanda bu çilede kurtulur hepımız kucağımıza bebıslerımızı alırız.bede 2 yıllık evlıyım bır yıldır tedavı goruyorum sonuç sıfır geçen ay bır aşılama yaptırdım bu ay dınlenmedeğim doğal yolları deneyeceğim incir ve keçiboyuzu ...aklımdan bı turlu sokup atamıyorum bu çocuk ışını nolacak halım bılmem

mrb melekos hiç moralini bozma herşeyin başı sabırdır.bende 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz olmadı.tabiki biraz eşimde birazda bende var yeni aşılama yaptırdım bekliyorum. bu meleğe ulaşmak bizim için biraz uğraşlı olucak

slm sade moral çok önemli bir zamanı vardır muhakkak bende yeni yaptırdım bekliyorum 1 yılldır sorunlarla uğraştım.düşünmemeye çalışıyorum.a.s

mrb selvinur yapılıcak ilk şey rahim filmi herşey orda anlaşılıyo sonrası gelir sen canını sıkma inşallah ilk denemede olur.hayırlısı olsun

bende 9 yıllık evliyim bir yıllık evliyken hamile kalamayınca doktora gittim ve ilk aşılamada gebe kaldım ama kalbi atmadı ve aldırdık mecbur kaldık sonra tüm tedaviler ama olmadı ozamanlar 2001 2003 arası son olarak doktor olmaması için bi sebep yok dedi isterseniz tüp bebek yaparız ama daha erken bunun için dedi ve seneler geçti artık doktor yüzü bile görmek istemiyorum
ve benim pisikolojimi anlayan kimse yok herkeze kolay bişey geliyor ruh halimi düşünen yok bende artık kendimi birşeylerle meşgul etmeye çalışacağım kurslara gidip kendimi eğiteceğim baktımki kimseden fayda yok birde yeniden doktora gideceğim ama korkuyorum yine umutsuz kalacağım diye yaşım 29 bir şeylere geç kaldımı düşünüyorum keşke demek istemezdim ama keşke diyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2005 yazında evlendim 2006 dan beri bebek istiyoruz birçok tahlil yapıldı film çekildi herşey normal eşimde de bende de sorun bulunamadı hiç ilaç verilmedi 2008 yazında ilk aşılama yapıldı olmadı bir yıl ara verdim dün doktora gittim doğum kontrol ilacı verdi o bitince 2 aşılamam olacak eğer yine hamile kalamassam hemen ardından tüp bebek deneyeceğiz bir türlü anlam veremiyorum sebepsiz oluşuna rabbim işte inşallah hepimize nasip eder annelik duygusunu...

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende 2 yıllık evliyim.26 yaşındayım.yaklaşık 9 aydır tedavi görüyorum.önce klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm.olmadı.geçen ay rahim filmi çektirdim,sol tüpüm hafif tıkanıktı,ama basınçla oda açıldı.bu aydan ümitliydim.ama yine adet olunca hayallerimi yine erteledim.çok zor bişey ya.bunu ancak yaşayan anlar.

merhaba arkadaşlar ben çoktandır aranızdayım ama gebe kalamayanlar bölümündeyim buraya bi gözüm takıldı ordaki ve burdaki sevgili arkadaşlarım sorunlarımız aynı bende gebe kalamıyorum bendede eşimdede çok şükür sorun yok eminim vakti ve zamanı var bizim topiktede uzun süredir gebe kalamayan 2 kişi bu ay hamile umutlarınızı yitirmeyin bu güzel haberleri alınca insan mutlu oluyo sıra bizede gelecek üzmeyin kendinizi... her ne kadar bende böyle söylesemde kırmızı kart görünce oturup ağlamaktan başka yaptığım bişey yok hepinizi anlıyorum ve seviyorum kader arkadaşlarım hoşçakalın

merhaba arkadaslar ben sibel yeni üye oldum bende iki yıldır evliyim cok sükür eşimdede bende de bi sorun yok ama bebek te olmuyo bizede infertilite dendi ama bunda 4 ay önce bi doktor arkadasımız akupunturun bu tür hastalarda cok ii geldigini anlattı bizde denemek istedik ve akupuntura basladık ben 3 hafta girdim haftada 1 gün sadece ve ben o ay hamile kaldım 7 haftalıkken düşükle sonuclandı doktor yurt dısından geldigi için bunu nedenini konusamamıstım geri dönmüştü ama internetten takip ettim de hamilelik boyunca devam edilmesi daha yararlıymıs.biz devam etmemiştik uzun lafın kısası benc bu konuyu bi arastırın derim..allahım en kısa zamnda tüm anne olmak isteyenlere verir bide bana da:Saruboceq:

ben de 5 yıldır evlıyım bır sorun yok dıyor doktorlar ben de 4 kez doktor degıstırdım bu sonuncu olur insallah asılama yapılacak bu ay umarım sonuc alırız beklemek cok zor allah ısteyen herkeze versın bırbırımıze dua edelım:)

10 seansa yakın gittim.sonuç 0 maalesef...

ıyi dileklerin için çok teşekkürler nilüfer inşallah allahım hepimize nasip eder kısa zamanda hayırlısıyla (çok garip bir duygu senin söylediğin gibi insan bazen çok ümitleniyo bazen üzülüyo zor bi dönem ama bu bir sınav ve atlatacaz inşallah)ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU NASıP ETSıN.....

kızlar hepinize selamlar ben gebe kalamayanlar bölümdeyim 1 yıldır sebepsiz gebe kalamama durumum oldu umutsuzdum sizler gibi denemedik yöntemim kalmadı doktora gittim çok şükür bir problem yoktu zamana bırakmak lazım diye hep kendimin kandırmıştım bende inanmıyorum artık anne olacağıma va zaman geçti şunu çooook iiiyi anladımki herşeyin bir vakti ve zamanı var lütfen strese girmeyin doktor doktor gezip canınızı sıkmayın çok rahat olmaya gayret edin ben öyle yapmadın ama çok iyi anladım çünkü şu anda 4 haftalık hamileyim allahın izniyle ve önce kurban olduğum allahımın sayesinde arkasında vesile olması sebebiyle incir kürüne bağlıyorum bunu mutlaka okuyun ve umutlarınızı lütfen kaybetmeyin allah hepinize nasip etsin kısa zamanda canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…