S
selvinn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mumudihaba
-
selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım.2yıllık evlıyım 11aydır korunmamamıza ragmen hamile kalamadım doktaara gittim herseyin çok güzel dedi hormon ve eşimin sperm testini istedi inş bi sorun çıkmaz.infertilite olmasından korktum yazılanları okuyunca umarım yoktur.allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun.
inşallah arkadaşım ,rabbim yardımcın olsun,olumlu bir netice alman dileğiyle...
Merhabalar. Aynı şekilde benimde 1.5 sne olmasına rağmen herhangi bir şey yok sebep yok herşey nomal görünüyor dün doktora gittim bu ay çok ümitlnmişim herhalde doktor bebek yok deyince eve gidene kadar ağlamaktan gözlerim şişti. Eşim Allah ne zaman isterse o zaman olur diyor. Moralim çok bozuk çooookkk
slm arkadaslar bizimde çekeceğimiz çile buymuş diyorum ve en kısa zamanda bu çilede kurtulur hepımız kucağımıza bebıslerımızı alırız.bede 2 yıllık evlıyım bır yıldır tedavı goruyorum sonuç sıfır geçen ay bır aşılama yaptırdım bu ay dınlenmedeğim doğal yolları deneyeceğim incir ve keçiboyuzu ...aklımdan bı turlu sokup atamıyorum bu çocuk ışını nolacak halım bılmem
merhaba arkadaslar ben sibel yeni üye oldum bende iki yıldır evliyim cok sükür eşimdede bende de bi sorun yok ama bebek te olmuyo bizede infertilite dendi ama bunda 4 ay önce bi doktor arkadasımız akupunturun bu tür hastalarda cok ii geldigini anlattı bizde denemek istedik ve akupuntura basladık ben 3 hafta girdim haftada 1 gün sadece ve ben o ay hamile kaldım 7 haftalıkken düşükle sonuclandı doktor yurt dısından geldigi için bunu nedenini konusamamıstım geri dönmüştü ama internetten takip ettim de hamilelik boyunca devam edilmesi daha yararlıymıs.biz devam etmemiştik uzun lafın kısası benc bu konuyu bi arastırın derim..allahım en kısa zamnda tüm anne olmak isteyenlere verir bide bana da:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?