Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. öncelikle bu siteye üye olduğum için çok memnunum. sizden bir sürü yararlı bilgiler öğreneceğimden eminim. benim sorunum şu ki ben 3 senedir evliyim ve son 1 seneyi aşkın bir süredir korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. yapılması gereken bütün tetkikler yapıldı ama sonuç yok. 2 aydır doktor klomen veriyor , yine bir şey yok. artık çok sıkıldım ve her ay acaba demek beni çok yıprattı. sizden ricam aşılama yapmak istiyorum bana önerebilceğiniz devlet ya da özel bir yar var mı ve doktor. Avrupa yakasında oturuyorum şimdiden çok sagolunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de öle 3. yılı bitiriyoruz. 2 yıldır sebepsiz olmuyor malesef, yeni regli oldum. kendimi yeni toparlıyorum. bir hüzünlü döngüyü daha bitirdim. yenisine hazırlıyorum kendimi :)

Ben bunun kaderim olmasına izin vermedim. Tıpkı burayı okuyan birçoğunuzun yaptığı gibi mücadele ettim. Ne yazık ki 9 sene hiçbir sonuç alamadım. Artık depresyona girmiştim, yemek yiyemiyor, uyku uyuyamıyor, evlat hasretiyle yanıp tutuşuyordum. Eşimin gözlerindeki umutsuzluk beni daha kahrediyordu. Sonra bir gün beni yakınlarım Psikolog Doktor Ahsen Balcı'ya götürdü. Yaklaşık 2 ay onunla haftada 1 gün görüşüp konuştuk. Bana önceleri rahatlatıcı bir sohbet gibi görünen bu seanslar bir süre sonra yaşama olan bağlılığımda farklılık yaratmaya başladı. Çocuk sahibi olmanın anlamını konuştuk psikolog hanımla, neden çocuk istediğimi derinlemesine irdeledik.
Bana şunu söylediğini dün gibi hatırlıyorum; çocuk sahibi olmak konusunda aşırı bir tutku yaşayan kadının rahimi farklı kasılır, rahat bir ilişki yaşayan kadının rahimi farklı kasılır. Sen neredeyse bir saplantı halini alan bu tutumu bırak, göreceksin doğal yollarla h
amile kalacaksın." demişti. Gerçekten de doktorların dediğine göre kısırlığımın tıbbi bir sebebi yoktu. (9 yıllık evlilik ve 2 defa tüp bebek 1 kez de mikro enjeksiyon denendi)
Ve biz onunla saplantılar, takıntılar, rahatlam yöntemleri ve mutluluk üzerine yoğunlaşmaya başladık.
Birkaç hafta sonra ona iyice alışmıştım ki artık sohbetlerimize internet üzerinden de yapabileceğimizi söyledi ki bu beni çok rahatlattı çünkü ta Bursa'dan geliyordum seanslara.
Neredeyse 5 ay geçmişti ki hamile kaldım. Şu anda 3 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. Tüp bebek merkezinde tanıştığım ve samimi olduğum insanları da Ahsen Hanım'a yönlendirdim. Bunlardan tam 4 tanesi aynen benim gibi hiç beklemedikleri anda hamile kaldılar. Doktorum sonraları bana bu gigi vakaların olabildiğini hormonal sistemin ruhsal durumla çok büyük etkileşim içinde olduğunu söyledi.
Belki size de faydası olur diye yazıyorum.

Psikolog Dr Ahsen Balcı'ya ulaşmak için bir internet sitesi var, oradan ulaşabilirsiniz.

www e-terapist.net

ya da

e-terapist @ usa com

adresine mail de atabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar benimde çevremde böyle durumu olan 2 çift vardı. Lina kadın hastalıkları merkezinde tüp bebek tedavisi yapıldı. 1. çifttin biri kız diğeri erkek ikizleri var, 2 çiftte 2 aylık hamile.Onlar merkezden memnun kaldılar.İsterseniz sizlerde deneyin.Allahtan umut kesilmez hiçbir zaman.

merhaba arkadaşlar
ben de evliliğimde 4 senenin içindeğim hiç korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık. sebebsiz infertilite diyorlar 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı allaha şükür hiç bir problemim yok ama olmuyor. Allah herkeze anne olmayı nasip etsin

arkadaşlarım merhaba..ben de 7yıllık evliyim ve daha bebeğim olmadı.bir sürü testlerden geçtik ve sebepsiz infertilite olduğumu söylediler..ben de çok düşünüyorum.ağliyorum.ne yapacağımı bilmiyorum1 aşılama 1tüpbebek denemem var ama sonuç negatif.
rabbim hepimize en kısa zamanda versin inşşşş.....

merhaba ben yeni üyeyim.yaşadıklarımı paylaşmak istedim 1.5 senedir bebek istiyoruz 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık ve hepside olumsuz sonuç.sadece 1. aşılamam tuttu biyokimyasal gebelik oda.dünde tüp bebek sonucumu aldım negatif sebebi belirlenemeyen infertelite.eşimde morfoloji sorunu var ama tüp yaptırdık gene olmadı.doktor açıklama yapamıyor dünyam başıma yıkılmış gibi yaşam sevincim bitmiş gibi hissediyorum.Hamd olsun inançlıyım ALLAHIN İZNİ İLE OLACAĞINA İNANIYORUM AMA ÇOK ZOR YAŞAYAN BİLİR

ya allah en kısa zamanda sana bana ve isteyen herkese bebek nasip eder inşallah cnm morfoloji sorunu var demişsin o ne oluyor biraz bilgi verirmisin bende merak ediyorum araştırıyorum morfoloji sorununu bizede doktor morfoloji olabilir dedi de o yüzden soruyorum şimdiden teşekkür :kedi::CüvCüv:

kızlar merhaba..
asılsınız?neler yapiyorsunuz?
neden kimse bir şey yazmiyor?haydi dertleşelimmmmmmmmmmm

kızlar merhaba..
asılsınız?neler yapiyorsunuz?
neden kimse bir şey yazmiyor?haydi dertleşelimmmmmmmmmmm

merhaba ben aranıza yeni katıldım bizimkiside sebebsiz infertilite benim tekrarlayan yumurtlama takipleri ve aşılamadan sonra gebe kalamadım doktora gidiyorum bişey yok diyorlar artık bu özlem içimi yakıyo

merhaba umarım bir an önce annelik duygusunu tadarsın.ben 1 yıllık evlliyim ve sebepsiz infertil sorunu bizdede mevcut.3 kez klomen ve ilaç tedavisi uygulanmasına rağmen sonuç vermedi. ve doktor beklememi istedi aradan 8 ay geti ama hala sonuç alamadık.şuan ikinci aşama ise aşılama maliyeti hakkında pek çok farklı bilgiler var.aşılamadaki birikimin nedir

benimkide sebebsiz infertilite 3 yıldır çoçuğum olmuyor malesef eyvahedigeldismile klomen kullandım ve aşılama yaptırdım yinede hamile kalamadım acaba tüp bebek yaptırsamda onda da mı olmayacak diye düşünmüyo değilim yani ne yapacağımı bilmiyorum teselli verecek hiç kimsemde yok kendi kendimi yiyiyorum ne kadar takmayacam desemde gelde takma mafoldumben

şöyle söyleyeyim yaklasık 500 600 tlye patlıyo özel bir muayenede yaptırsan ama devlette nasıl olur bilmem canım çok iyi bir yer bulman lazım

Bişey sormak isitorum tüp bebek tedavisi görüyorum.Transferimin onuncu günü.İdrar testi yaptım negatif çıktı.Acaba bebeğim bana tutunmadımı?Çok moralim bozuldu.

slm arkadaşlar 4yıllık evliyim ve ilk günden beri bebiş istiyoruz bende sebebsiz infertilite hastasıyım ve 2kez klomenle 1 kezde ganol f le aşılama yaptırdım fakat olmadı ve doktorum kendiliginden olucagını söylüyor ama son aşılamamın üstünden 5 ay geçti ama hala yok bebişim doktorum ne kadar beklememi istesede tüp bebege başlamayı düşünüyorum ama ondanda korkuyorum ya olmazsa diye dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkeze tez zamanda bebişleri versin inşallaha.s.

En zor olanı sebepsiz infertilite sanırım benimde aynı sorun var hiçbir neden yok 4 yıldır bekliyprum klomenle olmadı aşılama olacak bakalım umarım Allah'ım isteyen herkese nasip eder...

En zor olanı sebepsiz infertilite sanırım benimde aynı sorun var hiçbir neden yok 4 yıldır bekliyprum klomenle olmadı aşılama olacak bakalım umarım Allah'ım isteyen herkese nasip eder...

canım rabbim gönlüne göre versin bebişin gelir aşılamayla inşallah sormak istedigin bir konu olursa yazabilirsin ben 3 kez aşılama oldum 2 klomenle 1 de ganol f igneleriyle sonucum negatif ama sakın bu seni etkilemesin moralini yüksek tut gerisi gelir :CüvCüv:

merhaba
benimde sebepsiz infertilite
2009 ocaktan beri korunmuyoruz
2010 haziran ve temmuzda 2 aşılama oldu ama gebelik oluşmadı
tüp bebek tedavisine başladım
1 ekimden itibaren doğum kontrol hapı kullandım bu gün son
2-3 gün sonra adet olurum bu adetimde gonal-f lere başlayacağız ve bayrama kadar transfer yapılacak inşallah

seninkinin aksine benim doktorumda beklemeyelim yok hemen tüp bebek yapalım dedi
28 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyim

ben bekleme taraftarıyım ama bir yandanda o kadar yumurta takibi yapıldı aşılama yapıldı ilaçlar kullandım olmadı nereye kadar bekleyeceğimi bilemedim ve korktum açıkçası hemen bebişlerim olsun istedim

Herşeyin Vaktini zamanını RABBİM bilir :CüvCüv:

benimde 2.5 yıl oldu,tüp bebek yaptırmaktan çok korkuyorum ya buda olumsuz olur diye ama çaresiz yaptırcam
inşallah senin tüp bebekle yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…