- Konu Sahibi mumudihaba
-
merhaba ben yeni üyeyim.yaşadıklarımı paylaşmak istedim 1.5 senedir bebek istiyoruz 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık ve hepside olumsuz sonuç.sadece 1. aşılamam tuttu biyokimyasal gebelik oda.dünde tüp bebek sonucumu aldım negatif sebebi belirlenemeyen infertelite.eşimde morfoloji sorunu var ama tüp yaptırdık gene olmadı.doktor açıklama yapamıyor dünyam başıma yıkılmış gibi yaşam sevincim bitmiş gibi hissediyorum.Hamd olsun inançlıyım ALLAHIN İZNİ İLE OLACAĞINA İNANIYORUM AMA ÇOK ZOR YAŞAYAN BİLİR
kızlar merhaba..
asılsınız?neler yapiyorsunuz?
neden kimse bir şey yazmiyor?haydi dertleşelimmmmmmmmmmm
merhaba umarım bir an önce annelik duygusunu tadarsın.ben 1 yıllık evlliyim ve sebepsiz infertil sorunu bizdede mevcut.3 kez klomen ve ilaç tedavisi uygulanmasına rağmen sonuç vermedi. Ve doktor beklememi istedi aradan 8 ay geti ama hala sonuç alamadık.şuan ikinci aşama ise aşılama maliyeti hakkında pek çok farklı bilgiler var.aşılamadaki birikimin nedir
En zor olanı sebepsiz infertilite sanırım benimde aynı sorun var hiçbir neden yok 4 yıldır bekliyprum klomenle olmadı aşılama olacak bakalım umarım Allah'ım isteyen herkese nasip eder...
slm arkadaşlar 4yıllık evliyim ve ilk günden beri bebiş istiyoruz bende sebebsiz infertilite hastasıyım ve 2kez klomenle 1 kezde ganol f le aşılama yaptırdım fakat olmadı ve doktorum kendiliginden olucagını söylüyor ama son aşılamamın üstünden 5 ay geçti ama hala yok bebişim doktorum ne kadar beklememi istesede tüp bebege başlamayı düşünüyorum ama ondanda korkuyorum ya olmazsa diye dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkeze tez zamanda bebişleri versin inşallah :CüvCüv:
benimde 2.5 yıl oldu,tüp bebek yaptırmaktan çok korkuyorum ya buda olumsuz olur diye ama çaresiz yaptırcammerhaba
benimde sebepsiz infertilite
2009 ocaktan beri korunmuyoruz
2010 haziran ve temmuzda 2 aşılama oldu ama gebelik oluşmadı
tüp bebek tedavisine başladım
1 ekimden itibaren doğum kontrol hapı kullandım bu gün son
2-3 gün sonra adet olurum bu adetimde gonal-f lere başlayacağız ve bayrama kadar transfer yapılacak inşallah
seninkinin aksine benim doktorumda beklemeyelim yok hemen tüp bebek yapalım dedi
28 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyim
ben bekleme taraftarıyım ama bir yandanda o kadar yumurta takibi yapıldı aşılama yapıldı ilaçlar kullandım olmadı nereye kadar bekleyeceğimi bilemedim ve korktum açıkçası hemen bebişlerim olsun istedim
Herşeyin Vaktini zamanını RABBİM bilir :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?