Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

merhaba canım inşallah bu tedavinde bebişini alırsın kucagına ve bizlerede umut olursun tedavi aşamalarını anlatırsan bizleride bilgilendirmiş olursun birde hangi şehirdesin söylermisin belki aynı şahirdeyizdir ve doktorunu tavsiye edersin görüşmek üzere:a.s.

love27, cecen77

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
ben İzmir Smyrna Art Tüp Bebek Merkezine gidiyorum
Sadece bir doktor işi değil kadın doğumcudan ürolojiye, embriyolog tan hemşiresine kadar bir ekip işi tüp bebek
Dr.Funda hanımla görüştüm, çok iyi niyetli güler yüzlü hani babacan derlerya anacan bir bayan
sert görünüşünün altında pamuk gibihemşirelerde çok yardımcı oluyorlar ben orayı sevdim
1 eekimde başladığım ilaçlar bitti şimdi adet olmayı bekliyorum
adet olunca tekrar gideceğiz ve iğnelere başlayacağız
Allah yar ve Yardımcımız olsunnnnn:ecrin_bebek:

canım hadi hayırlısı olsun bende bayramdan sonra görüşmeye gitmeyi düşünüyorum çünkü bu ayda olmadı bebişim süpriz yapmadı bize ne yapalım biz onu çok istiyoruz ve gereken neyse yapıp rabbimden saglıklı bir şekilde nasip etmesini diliyoruz senin güzel haberlerin bizlere umut olsunopuyorumnanaktan

inşallah arkadaşım
gelişmelerden haberdar ederim
dün akşam adet oldum smyrna ile görüşüp gideceğiz iğnelere başlayacağım
bana da dua edin:CüvCüv:

merhaba canım nasılsın nasıl gitti görüşmen a.s.

Merhabalar nihayet gelebildim
27 ekim çarşamba gitik ilk iğnelere başladım
150 ml purogan vuruyorum pazar gününden beri de ismini hatırlayamadığım bir iğne daha yapıyorum
pazartesi (dün) tekrar kontrole gittik yumurtacıklarım iyi sağda ve solda toplam 9-10 tane yumurtam var.
çarşamba (yarın) tekrar kontrole çağırdılar.
büyük ihtimal hafta sonu yada pazartesiye toplanır diye umuyorum ama hayırlısı bakalım göreceğiz.

kontrole gittiğim gün işe gelemiyorum ya
(izmir bize yakın olsa da 2,5 saat gidiş 2,5 saat dönüş, e oradada bekliyoruz haliyle)
o yüzden işlerim birikiyor, yoğunluktan siteye girip te iki satır yazamıyorum.

yine yazarım RABBİM isteyen herkese kucak dolusu bebiş versin

canım benim hadi hayırlısı olsun sanırım şimdiki aşama aşılamadaki ilk aşamayla aynı ignelerini göbektenmi vuruyorsun anlaşılan herşey yolunda gidiyor umarım hep böyle gider ve bebişini kucaklarsın bir an önce ve bizde burdan severiz minnoşunu

İnşallah canım inşallah hepimiz kavuşuruz miniklaerimize
iğneleri göbekten yapıyorum
delik deşik oldu göbüşüm

canım varsın olsun bende vurmuştum aşılamada göbegimden bebişlerimiz buna deger yeterki gelsinler gelişmelerden haberdar edersen sevinirim k.i.b

canım
dün yine hastanedeydim, bu gün son iğnelerimi yaptım gece 00:00 da çatlatma iğnesinide vurduracağım
cumartesi toplanacak benim yumurcuklar
pazartesi yada salı duruma göre transferim olur inşallah
döllenme de bölünmede bir problem çıkmaz inşallah
bu gün işteyim yine mesaideyim ama bu akşam son bidaha kalmayacağım
transferden sonra rapor alırım diye yapmam gereken işleride yapıyorum epey yoğun olduğumdan ancak fırsat bulabildim yazmaya

cecen 77,
sen ne aşamadasın
beklemede misin yoksa herhangi bir tedaviye başladınmı.
son aşılamanın üzerinden 5 ay geçti demiştin.

cecen 77,
sen ne aşamadasın
beklemede misin yoksa herhangi bir tedaviye başladınmı.
son aşılamanın üzerinden 5 ay geçti demiştin.

evet canım son aşılamadan sonra 5 .6 ay kadar geçti ve ben beklemedeyim hem maddi hem manevi hazırlanmaya çalışıyorum kısmet olursa bayramdan sonra görüşmeye gidicem bilmiyorum maddi ne kadar zorlar bizi ama artık zamanı geldi 30 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum bugün yine çok bunaldım kimselerle görüşmek istemiyorum çocuk muhabbetleri arkadaşlarlada kıskanmak degilde anlamsız bir şey oçocukları çok seviyorum ama muhabbeti sıkıyor onun için artık bekleme sabrım kalmadı canım senide sıkmamişımdır umarım inşallah sen umut olursun bana tedavi aşamalarını sabırsızlıkla bekliyorum birde maddi olarak ne kadar gidiyor en azından bilgi edinmiş olurum

Kızlar merhaba
uzun zaman oldu biliyorum
9 kasım da transferim yapıldı
normalde bugün test günüm 14.gün
ama ben bekleyemedim cumartesi günü (12. gün) özel laboratuvara gidip tahlil yaptırdım ama malesef sonuç olumsuz.
Beta HCG 1 in altında
bu sabah tekrar kan verdim sonucu 15:30 gibi alacağım ama hiç umudum yok
2 günde 1 in üstüne çıkmaz

cecen 77; maddi olarak yaklaşık (ayrıca yaptırdığımız testler, yumurta gelişme ve arttırma, çatlatma iğneleri haricindeki kullandığım ilaç ve jeller, yol masrafı dahil ) 6 milyarı buldu

inşallah tüm arkadaşların istedikleri olur.

Benim ilk denemem tutmadı ama diğer aynı gün transferi olanların haberini aldım
bir çoğununki tutmuş
Vaktini zamanını Rabbim bilir diyorum.
İsyan etmek istemiyorum ama bir hüzün kırgınlıkta var içimde
Şura Suresinde RABBİM (kelime kelime tercümesi değil ama) " Kimine erkekler, kimine dişiler, kimine de erkekli dişili ikizler verir, kimini de kısır bırakır " diyor.
Rabbim in hikmeti bu kadar açıkken ne diyeyim.
Biz tedavimizi yapıyoruz gerisi ALLAH tan.
hepinizi öptüm.

mrb kızlar böyle bir sayfann oluşu beni mutlu etti ama diğer yandan çok üzdü ancak başına gelince anlıyorsun allah bu sıkıntıyı kimseye vermesin hepimizin yardımcısı olsun rabbim...bende 9 yıllık evliyim bir dolu tedavi oldum ama olmadı şimdi yeni tedaviye başladık artık hayırlısı olsun

umudunu asla yitirme rabbim zamanını bilir hiç beklemediğin zamanda hamile kalırsın inşallah hemde çifter çifter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…