- Konu Sahibi mumudihaba
-
merhaba canım inşallah bu tedavinde bebişini alırsın kucagına ve bizlerede umut olursun tedavi aşamalarını anlatırsan bizleride bilgilendirmiş olursun birde hangi şehirdesin söylermisin belki aynı şahirdeyizdir ve doktorunu tavsiye edersin görüşmek üzere:a.smerhaba
benimde sebepsiz infertilite
2009 ocaktan beri korunmuyoruz
2010 haziran ve temmuzda 2 aşılama oldu ama gebelik oluşmadı
tüp bebek tedavisine başladım
1 ekimden itibaren doğum kontrol hapı kullandım bu gün son
2-3 gün sonra adet olurum bu adetimde gonal-f lere başlayacağız ve bayrama kadar transfer yapılacak inşallah
seninkinin aksine benim doktorumda beklemeyelim yok hemen tüp bebek yapalım dedi
28 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyim
ben bekleme taraftarıyım ama bir yandanda o kadar yumurta takibi yapıldı aşılama yapıldı ilaçlar kullandım olmadı nereye kadar bekleyeceğimi bilemedim ve korktum açıkçası hemen bebişlerim olsun istedim
Herşeyin Vaktini zamanını RABBİM bilir :CüvCüv:
love27, cecen77
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
ben İzmir Smyrna Art Tüp Bebek Merkezine gidiyorum
Sadece bir doktor işi değil kadın doğumcudan ürolojiye, embriyolog tan hemşiresine kadar bir ekip işi tüp bebek
Dr.Funda hanımla görüştüm, çok iyi niyetli güler yüzlü hani babacan derlerya anacan bir bayan
sert görünüşünün altında pamuk gibihemşirelerde çok yardımcı oluyorlar ben orayı sevdim
1 eekimde başladığım ilaçlar bitti şimdi adet olmayı bekliyorum
adet olunca tekrar gideceğiz ve iğnelere başlayacağız
Allah yar ve Yardımcımız olsunnnnn:ecrin_bebek:
canım hadi hayırlısı olsun bende bayramdan sonra görüşmeye gitmeyi düşünüyorum çünkü bu ayda olmadı bebişim süpriz yapmadı bize ne yapalım biz onu çok istiyoruz ve gereken neyse yapıp rabbimden saglıklı bir şekilde nasip etmesini diliyoruz senin güzel haberlerin bizlere umut olsunopuyorumnanaktan
Eşim aramış
Yarın Smyrna Art T.B.Merkezine gidiyorum kızlar
canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım herşey yolunda gider ve hamile kalırsın bayramı çifte bayram yaparsın dualarımız seninle :CüvCüv:
Eşim aramış
Yarın Smyrna Art T.B.Merkezine gidiyorum kızlar
merhaba canım nasılsın nasıl gitti görüşmen a.s.
Merhabalar nihayet gelebildim
27 ekim çarşamba gitik ilk iğnelere başladım
150 ml purogan vuruyorum pazar gününden beri de ismini hatırlayamadığım bir iğne daha yapıyorum
pazartesi (dün) tekrar kontrole gittik yumurtacıklarım iyi sağda ve solda toplam 9-10 tane yumurtam var.
çarşamba (yarın) tekrar kontrole çağırdılar.
büyük ihtimal hafta sonu yada pazartesiye toplanır diye umuyorum ama hayırlısı bakalım göreceğiz.
kontrole gittiğim gün işe gelemiyorum ya
(izmir bize yakın olsa da 2,5 saat gidiş 2,5 saat dönüş, e oradada bekliyoruz haliyle)
o yüzden işlerim birikiyor, yoğunluktan siteye girip te iki satır yazamıyorum.
yine yazarım RABBİM isteyen herkese kucak dolusu bebiş versin
canım benim hadi hayırlısı olsun sanırım şimdiki aşama aşılamadaki ilk aşamayla aynı ignelerini göbektenmi vuruyorsun anlaşılan herşey yolunda gidiyor umarım hep böyle gider ve bebişini kucaklarsın bir an önce ve bizde burdan severiz minnoşunu
İnşallah canım inşallah hepimiz kavuşuruz miniklaerimize
iğneleri göbekten yapıyorum
delik deşik oldu göbüşüm
canım varsın olsun bende vurmuştum aşılamada göbegimden bebişlerimiz buna deger yeterki gelsinler gelişmelerden haberdar edersen sevinirim k.i.b
cecen 77,
sen ne aşamadasın
beklemede misin yoksa herhangi bir tedaviye başladınmı.
son aşılamanın üzerinden 5 ay geçti demiştin.
Benim ilk denemem tutmadı ama diğer aynı gün transferi olanların haberini aldım
bir çoğununki tutmuş
Vaktini zamanını Rabbim bilir diyorum.
İsyan etmek istemiyorum ama bir hüzün kırgınlıkta var içimde
Şura Suresinde RABBİM (kelime kelime tercümesi değil ama) " Kimine erkekler, kimine dişiler, kimine de erkekli dişili ikizler verir, kimini de kısır bırakır " diyor.
Rabbim in hikmeti bu kadar açıkken ne diyeyim.
Biz tedavimizi yapıyoruz gerisi ALLAH tan.
hepinizi öptüm.
merhaba uzun zamandır bakamadım herşeyin hayırlısı diyoruz arkadaşım sen canını sıkma rabbim inşallah en kısa zamanda kucagını doldurur en azından sen elinden geleni yapıyorsun mutlaka birgün yüzün gülücek bilgilendirdigin içinde teşekkür ederim rabbim dileyen isteyen herkesin kucagını bebişlerle doldursun öpüyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?