Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

hayırlısı canım bu genel bir kontrolmü yoksa tedavi sonrası yapılması gereken bir kontrolmü birde bebişin sana neden tutunmadıgıyla ilgili bir açıklama yaptımı doktorun sorun neymiş çünkü biz sebebsiz infertilite hastalarının çogunda tüp bebek tedavisi esnasında sorun açıklanabiliniyor mesela benim görümcem tüp bebek yaptırdı ve yumurtlamasında sorun oldugu anlaşıldı eşindede sperm problemi varmış ama direk tüp bebek yaptırdı aşılama felan olmadı bilmiyorum benimde enbüyük korkum tüpbebekdede tutmaması çünkü zarzor bir bütçeyle bu işe başlıyoruz ve ne umutlarla sonuç olumsuz olunca çok zor oluyor ama ne yapalım rabbim diledigi anda verecek biz istedigimizde degil ama ben elimden geleni sonuna kadar yapıcam seninde pes etmemeni ve devam edicegini biliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaşım

kızlar merhaba bende 27 yaşındayım sebepsizzzlik daha kötüüüü.aşılama yaptık tutmadı şimdi tüp denicez doktorlara kalsa tüpün yanından bile geçmiıosunuz eee aşılmaaya para vere vere tüp yaptırayım daha iii die düşündük şimdi adetimi bekliorum...

benimkisi de sebepsiz önceleri aynn sizin gibi düşünüyordum fakat doktorum kızdı farklı sorunların olması ekstra sıkıntı olur dedi şükretmeliyiz bence yumurtası olmayan bir çok kadın var bunları gözönünde bulundur.allah yardımcımız olsun tatlım...:79:

merhaba kızlar bugün tüpbebek için doktordan randevu aldım pazartesi görüşmeye çagırdı sanırım bu ay tedavim başlıyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok korkuyorum ya olmazsa diye tüm tedayları yazarım size sizlerde beni bilgilendirirseniz sevinirim

Hayırlısı olsun canım
inşallah herşey yolunda gider Rabbim de nasşp ederde bebeğini kucağına alırsın. Ümitsizliğe düşme sakın
Ya olmazsa gibi olumsuz düşüncelei aklından bile geçirme ve bol bol dua et.
Allah Yar ve Yardımcın olsun.

bizi tekrar çağırdılar kontrol etmek için neden tutunamadığını araştıralım dediler , bundan sonra nasıl bir yol, tedavi izleyeceğimize karar verelim dediler
fakat
adetim bitmesine rağmen biz gitmedik.
bu ay kendimiz adet tarihlerine göre yaklaşıp yumurtlama tarihini hesaplayıp, 2 günde bir ilişkiye giriyoruz. nasipse olur diye düşünüyorum
bu ay gitmedim ama bidahaki adetimden(inşalah olmaz) sonra gideriz.eşime kalsa hemen bugün gidecek ama artık doktorlara hastanelere o kadar sempatik bakamıyorum.
bu ayı böyle geçirelim sonra duruma göre hareket ederiz.

canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim evet kötü düşünmeyeyim diyorum ama sanki olumsuza alıştırınca çok üzülmem diye böyle düşünüyorum herhalde ama heycanlanmadanda duramıyorum hatta yarın sadece görüşmeye gidicegim ama stresden uyuyamıyorum bile

rabbim inşallah bu çabalarının karşılıgını verir canım ve bu ay hamile kalırsın bizlerede umut olursun dualarım seninle herşey gönlünce olsun görüşmek üzere

canım keşke gitseydin nedenini ögrenirdin en azından

kızlar ne olur iyi araştırın bugün sebebsiz infertil hastası olmadıgımı ögrendim 2 yıldır her gitigim doktor beni buna inandırdı ama bugün erkek infertilitesi agırlıklı olmak üzere yumurtlamadada problem olabilir dendi fakat yumurtlamamdaki sorun mikroda anlaşılırmış eger varsa tabi birde lütfen iyi bir doktor bulun ben 3 kez aşılama oldugum için ve bu esnada kullandıgım ilaçlardan dolayı yumurtlamam zayıflamış yani her tedavi tedavi degil artık aranızdan ayrılıyorum ama arada yine bakarım sormak istediginiz bir şey olursa seve seve yanıtlarım ben şimdi tüp bebek merkezlerini araştırıyorum eger sizinde ankarada önereceginiz yerler varsa çok sevinirim rabbim hepimizin kucagını tez zamanda bebişlerinizle doldursun inşallah

bende tüp bebek düşünmeye başladım.kısmetse şubatta gidicez. benim tanıdığım üç kişi ankarada anatoliada yaptırdı hele birisi 6 kez denedi 7. de anatolia gittiler orda tuttu valla. bende oraya gidicem diğerlerininde ilk denemeleriydi. biri ikiz kız biri ikiz erkek biride tek erkek doğurdu. bizimde olur inşalaah çifter çifter

benimde olmuyo beegim.bilmiyorum niye 1 asılama yaptırdım.2.si marta umarım tutarrr.

benimde olmuyo beegim.bilmiyorum niye 1 asılama yaptırdım.2.si marta umarım tutarrr.

klomen ovitrelle tedavisi olmadan mı aşılamaya geçtin? kaç aydır olmuyor? ben iki kez klomen ovitrelle kullandım olmadı 3. ye hala kararsızım nereye kadar hormon alacam. şubatta tüp bebek denicez hayırlısı bakalım.

belkide sebepsiz kısırlığın mnedeni kadermidir acaba bazıları ne yaparsan yap olmuyor Allah u Tela ne hayır dilerse demekki

kızlar bizimkiside sebepsiz 1 tüp 1 aşılama sonuçsuz kaldık eli kolu bağlı durmak daha kötü keşke bi sebep olsada tedavisini olsak artık ümidim kalmadı ...

allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah tedaviye bakıyoruz ama inşallah bebek isteyen herkesin bebeği bir an önce olur o güel duyguyu hepimiz yaşarız bende birbuçuk yıllık evliyim 6 aydır sürekli doktora gidiyorum klomen tedavisine başladık bu ay çok istiyorum inşallah olur hepimizin tatlı melekcikleri:80:

9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum

sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim

selamlar bende yeni uye oldum
2 yıldır evlıyım ve bende hıc korunmadım .esımde hıcbır sorun yok .1 asılamam basarsıız oldu ..yenı 2.asılamamı denedım ama asılamanın 12.günü beta hcg degerim 1,20 cıktı.buda olmadı..tup bebek denemeyı dusunuyorum artık.adanada tup bebek yaptıranlardan bılgı alabılırmıyım...

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındayım 3 yıllık evliyim hep eşim korundu 1 bucuk seneden beri korunmuyoruz adetlerim düzenli ama bebişim olmuyo acaba günlerinimi tutturamıyorum hiç bir şekilde doktora baş vurmadım korkuyorum çünkü ya hiç bir zaman çocuğum olmaz der diye... bana yardım ederseniz sevinirim neden olmuyodur sizce daha yaşımda genç... cevaplar için şimdiden tşkkr....

bence hiç vakit kaybetmeden doktora git 1.5 yıl uzun bir süre belki çok basit bir sorunun vardır kısa bir tedaviyle herşey yoluna girecektir
herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…