Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

KIZLAR

bEN LALEDEVRİNDENİM uzun zamandan sonra yine geldim aranıza
beni bilenler bilir.
2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem (9 kasımda) negatif sonuçlanmıştı.
tekrar 2. denemeyi bekliyorduk nisan-mayıs gibi düşünüyoruk (para biriktiriyorduk)
veeeeeeeeeeeeee
pazartesi öğredimki HAMİLEYİMMMMMMMM
kimse inanamadı (bende dahil 4 gün de 2-3 hastane dolaştım 6 haftalık)
buradaki doktorum bile nereye yaptırdınız (TÜP) dedi
ama bizimkisi kendiliğinden geldi.
umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol dua edin.
hepinizi öpüyorum ve RABBİM en yakın zamanda sizinde göbişlerinizi doldursun diyorum.

merhabalar bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyorum klomen ve çatlatma oldum sonuç yol artık doktora gitmemeye karar verdim incir kürü yapıp bu işi kafamdan çıkarmaya karar verdim çünkü kafaya taktıkça olmuyor

sitede yeniyim ve oldukça acemiyim :) ama konu dikkatimi nedensiz infertile sıkıntısını bende yaşadım. evliliğimin 2.yılından sora 1 yıla yakın tedavide gördüm 2 kez aşılama yaptırdım fakat gebelik olmadı. kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum şu an 3 çocuk annesiyim :)) nasılmı? tedaviye dr umun tavsiyesiyle ara verdik ve o sıralarda kadın doğumcu eniştemizle görüştük 3 ay sonra falan onada muayene olucaktım ve bir düğünümüz vardı onun telaşı vs. yani hamile kalma düşüncesini bi kaç ay ertelemiştim aklımdan çıkıvermişti ve o düğünden 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim hemde ilaçsız tedaviye ara verdiğim dönede..
2.çocuksa belki hemen hamile kalamam. hamile kalam doğurmam en az 2 3 yıl bulur derken onada hemen ilk ayda hamile kaldım
3. ise tamamen sürpriz oldu çocuk isterken bu kadar çok çocuk sahibi olabileceğim hiç aklımdan geçmemişti. çocuk çocuk diye kıvranırken çocuk aldırmakta çok tersti ve doğurdum onuda şu an 2 aylık

merhaba kızlar;
yazılanları okudumda herkes bir kez aşılama yada tüp bebek girişimide bulunmuş.ben 2 senedir korunmuyorum ama bebeğimiz henüz olmadı.doktorum sadece yumurtlama takibi yapıyor.diğerleri için erken diyor sizce normalmi?ben de aşılamayı denesem mi acaba ?

mrb arkadaslar bende 1,5 yıllık evliyim çocuk istıyorum olmuyo bi yığın test yaptırdım en son rehim röntgeni çekildim ve dr adetimin 3. gunu tekrar gelmemi istedi ilaçlı tedaviye başlıcaz dedi ne gibi bi tedavi nası yapılıyo bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim ....

merhaba arkadaşım bende 2 yıllık ewliyim bende tedawi oluyorum benim için bir sürü tetkikler yapıldı hepsi nırmal çıktı eşiminde herşeyi normal ve bana dönüp dr dedi ki herşeyin bi anahtarı war o da 'ALLAH' dedi ...... TIBBEN ACIKLAYAMAM SİZİ SİZDE HİÇ BİRŞEY YOK DEDİ BEN 22 YAŞINDAYIM daha yaşın küçük neden bu kadar ısrarcısın ve biraz ara werelim diye beni yolladı 2 ay kadar ara wereceğiz ..................ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEN GECENİ WERSİN... EĞER BU SÜREDE DE OLMAZSA İLAÇ WERECEĞİNİ SÖLEDİ...... AMA ONUNLA İLGİLİ HİÇ Bİ BİLGİM YOK........... SENDEN EWWEL GİDERSEM SANA MSJ ATARIM:))))))))))))))

önce klomen tarzı bir ilaç verilir sonra seni çağırıp yumurta takibi yapar yumurta çatlamamışsa pregnyl gibi çatlatma iğnesi verir. çoooooooook geçmiş olsun

tabiiki ALLAH dilerse olur herşey bahane..
dra gidince önce klomen tarzı bir ilaç verilir sonra seni çağırıp yumurta takibi yapar yumurta çatlamamışsa pregnyl gibi çatlatma iğnesi verir

bendede aynı sorun var 5 yıllık ewliyim son 2 yıldır korunmuoz ama olmuyo, 4 tane dr gezdim tüm filmlerimiz tahlillerimiz 4 ayrı dr.da tekrar tekrar yapıldı, tüm dr.ların sölediği ne sende ne eşinde bi problem yok... Ama olmuyor işte... Ben çok fazla bunladığımdan diret tüp bebek deneyelim dedim dr en az 2 tane aşılama deneyelim önce dedi, ok dedim 1 haftadır yumurta büyüten iğnelerden vuruluyorum çarş. kontrolm vardı yumurtam çok güzel büyümüş dedi de. dün gece çatlatma iğnesini vuruldum, yarın sabahda aşılama işlemini yapacaklar... Bu ilk aşılamam ve çok heyecanlıyım allahım inşallah 1de 1 tutar hamile kalabilirim... Sonucunu 04/04 te kan tahlili yapıcaz dediler... Bakılım hepimizin hakkında hayırlısı olsun... Çok ağladım bu 2 senede artık gülerim inşallah... Rabbim isteyen herkese en kısaa zamanda nasip etsin anne olmayı... Aratmasın kimseye...:2:

merhaba arkadaşlar bende aynı sorunla mücadele ediyorumsebebi bilinmeyen infertilitetanısı konulmuştu 8 senelik evliyim bir çok tedavi gördüm 3 kere aşılama yaptırdım 1 sefer ilaçsız tüp bebek yaptırdım malesef sonuç alamadım bunlar beni umutsuzluğa sürüklüyor sizlere yeni katıldım işallaharkadaş olarak kabul edersiniz aranıza dertleşmeye ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.

merhaba canım daha çok yenisin işallah olur allah yardımcımız olsun ne diyelim allahtan gelene başımız gözümüz üstüne en iyisini o bilir. bol bol dua edelim. bir gün sesimizi duyuracağımıza inanıyorum,

işallah iyiye işarettir benimde günlerim geçiyo sonuç hayel kırıklığı olduğu için bişey diyemiyorum işallah gönlünden geçtiği gibi olur

selam bende 23 yasındayım 9 aylık evlıyım.korunmadığım halde hemile kalamdım...dr gittim esımın spermlerının yavas olduğunu soyledı acele etme zamanla olur dedıler.ama benım bekılemeye nıyetım yok baska dr gıttım ve tedavye basladık... bu ayın onunda asılamam yapıldı ve 25'de test yaptrcam... bakalım hayrlısı bendede hiçbir sey yok rahım fılmı cektrdım.hormon testlerı yaptrdım hepsı gayet ıyı.esımın sperm sayısda normal sadce yavas... ığne kullandım 10 gun falan sonrada asılma işte sımdıde ılac kullanıyorum sabırsızlıklada beklıyorum...

:merhaba arkadaşlar.bende bu siteye yeni katıldım .5 yıllık evliyim ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama maalesef embriyo bile oluşmadı.şimdi ikinciyi deneyeceğiz,proplem eşimde kromozom sayısı 45 eğer embriyo oluşsa idi pgt yapılacaktı.böyle sorunu olupda çocuğu olan arkadaşlar var mı?:

9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum

sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim

bende 8 senelik evliyim aynı problem tüp bebeğe gidiçeğiz allah nasip ederse önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

arkadaşım hangi hastaneye gittiğini öğrene bilirmiyim bende tüpbebeğe gideğim ama eşimde bende hastane konusunda kararsızız ne yapacağımızı bilemiyoruz cevap verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler.

Herkese merhabalar, :79:ben yeni katıldım kulübe, 7 yıllık evliyim 2 aşılama 1 tüp bebek sonuç negatif sebebi de yok, bizim gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum

Herkese merhabalar, :79:ben yeni katıldım kulübe, 7 yıllık evliyim 2 aşılama 1 tüp bebek sonuç negatif sebebi de yok, bizim gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum

merhaba arkadaşım bende 3 sefer aşılama 1 sefer tüpbebek tedavisi gördüm malesef bendede sonuç negatif şimdi tekrar tüpbebeğe gidecem allah nasip ederse hastane konusunda kararsızım bende bu konuda yardım bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…