- Konu Sahibi mumudihaba
-
mrb arkadaslar bende 1,5 yıllık evliyim çocuk istıyorum olmuyo bi yığın test yaptırdım en son rehim röntgeni çekildim ve dr adetimin 3. gunu tekrar gelmemi istedi ilaçlı tedaviye başlıcaz dedi ne gibi bi tedavi nası yapılıyo bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim ....
mrb arkadaslar bende 1,5 yıllık evliyim çocuk istıyorum olmuyo bi yığın test yaptırdım en son rehim röntgeni çekildim ve dr adetimin 3. gunu tekrar gelmemi istedi ilaçlı tedaviye başlıcaz dedi ne gibi bi tedavi nası yapılıyo bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim ....
merhaba arkadaşım bende 2 yıllık ewliyim bende tedawi oluyorum benim için bir sürü tetkikler yapıldı hepsi nırmal çıktı eşiminde herşeyi normal ve bana dönüp dr dedi ki herşeyin bi anahtarı war o da 'ALLAH' dedi ...... TIBBEN ACIKLAYAMAM SİZİ SİZDE HİÇ BİRŞEY YOK DEDİ BEN 22 YAŞINDAYIM daha yaşın küçük neden bu kadar ısrarcısın ve biraz ara werelim diye beni yolladı 2 ay kadar ara wereceğiz ..................ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEN GECENİ WERSİN... EĞER BU SÜREDE DE OLMAZSA İLAÇ WERECEĞİNİ SÖLEDİ...... AMA ONUNLA İLGİLİ HİÇ Bİ BİLGİM YOK........... SENDEN EWWEL GİDERSEM SANA MSJ ATARIM:))))))))))))))
canım hatırlarsan aylar öncesinden bununla ilgili bi konu açmıştım...evet bende nedeni bilinmeyen infertilite grubundayım.7 yıllık evliyim 3 senedir tedavi görüyorum bu zamana kadar dört tane doktor değiştirdim...tıp bunda yetersiz kalıyo işte,mutlaka vardır bi nedeni olmamasının ,kim bilir ne zaman bulunur bunun nedeni...umarım biran önce bulunurda nedeni,ona göre tedavi yoluna gireriz...:çok üzgünüm:
merhaba bende 2 yıllık evlıyım..2 yıl korunmamıza ragmen bebıs bır turlu gelmedı...ilk basta esımde problem oldugunu soledıler...bu sure zarfında esım sıgaraya bıraktı..dr.degıstırdık....ama asıl sorunumuzun acıklanamayan ınfertılıte imiş......1 kez basarız asılama gecrıdım..simdı 2.asılamamı oldumm...artık hayırlısı dıyorummm...
sorun olsaydı en azından tedavı uygularlardııı...offf offff
Merhaba bayanlar ;
Tecrübelerden faydalanmak istiyorum, Bende doktora gitmekten bıktım artık.
Herşey normal acele ediyorsunuz diyor doktor sürekli..
Bu ay 5 gün regl gecikti,sevindim heveslendim hamileyim fikrine alıştırdım kendimi,hayal kurdum,eşime süpriz yapacaktım sonucun kesin pozitif çıkacağını düşünerek. 5. günde test yaptırmaya karar verdim misafir geldi gidemedim filan derken hastalandım,ağladım üzüldüm ve anlattım eşime. ılk defa böyle geç geldi. Neden? Bilen biri varmı?
merhaba arkadaşım bende 2 yıllık ewliyim bende tedawi oluyorum benim için bir sürü tetkikler yapıldı hepsi nırmal çıktı eşiminde herşeyi normal ve bana dönüp dr dedi ki herşeyin bi anahtarı war o da 'ALLAH' dedi ...... TIBBEN ACIKLAYAMAM SİZİ SİZDE HİÇ BİRŞEY YOK DEDİ BEN 22 YAŞINDAYIM daha yaşın küçük neden bu kadar ısrarcısın ve biraz ara werelim diye beni yolladı 2 ay kadar ara wereceğiz ..................ALLAH HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEN GECENİ WERSİN... EĞER BU SÜREDE DE OLMAZSA İLAÇ WERECEĞİNİ SÖLEDİ...... AMA ONUNLA İLGİLİ HİÇ Bİ BİLGİM YOK........... SENDEN EWWEL GİDERSEM SANA MSJ ATARIM:))))))))))))))
9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum
sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
:merhaba arkadaşlar.bende bu siteye yeni katıldım .5 yıllık evliyim ocak ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama maalesef embriyo bile oluşmadı.şimdi ikinciyi deneyeceğiz,proplem eşimde kromozom sayısı 45 eğer embriyo oluşsa idi pgt yapılacaktı.böyle sorunu olupda çocuğu olan arkadaşlar var mı?:
Herkese merhabalar, :79:ben yeni katıldım kulübe, 7 yıllık evliyim 2 aşılama 1 tüp bebek sonuç negatif sebebi de yok, bizim gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?