Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

bence böyle bizim gibi sebepsiz olanlar dua yoluna gitmeliyiz Allah tan dilemeliyiz o ne isaterse o olur..her şeyde vardır bir hayır..ya zamanı gelmemiştir yada bizim için hayır vardır..

teşekkürler güzel arkadaşım karşılık verdiğin için bende öyle diyorum allahım sevdiği kuluna verirmiş dertleri beterinden korusun rabbim ama çok zor bir yoldayız arkadaşım bugün canım çok sıkılıyodu öyle siteyi gezdim herkezin sıkıntısı aynı burada allah yardımcımız olsun .

2.5 senelik evliyim

sen daha çok yenisin arkadaşım hiç dert etme bence biliyosun sitres çok önemli bir faktör infertilitede tedavi falan görüyonmu seni tanımaya çalışıyorum sıkmıyorumdur umarım ben 7 senelik evliyim nasıl geçti anlamıyorum o doktor senin bu doktor benim geçirmişim vallaha sen şanslısın en azından istanbulda yaşıyon seçeneğin bol olduğu yerdesin istediğin merkezde tedavi görebilirsin ben kara kara düşünüyorum şimdi tedavi için bana önericeğin bir doktor varmı arkadaşım

arkadaşım daha yeni okudum msjını..cnm ben yeni evliyim ama dert var bende de eşim özel doktora gitmez hayatta durumumuzda müsait ama gereksiz görür özeli anlıcan devlet hastanelerinde de tedavi olamıyorum tahlil yapıp geliyoruz sadece..ondada bir şey çıkmıyor adam akıllı bir doktora gitmek gerek ama yanaşmıyor işte..benimde şansım.düzenli olarak bir doktora gidilmeli..cnm aklımda bir doktor yok şu an ama kuzenim bir doktor sayesinde oldu çocuğu..adını öğrenip yazarım ama onlada seyrek görüşürüz..açıkcası bende öyle iyi bir doktor arıyorum..

hayırlı akşamlar canım çok özel olmassa sorabilirmiyim neden eşin özel doktora gitmiyo yani imkann olduktan sonra neden gitmeyesinki allah bize böyle bir telaşı vermiş yapacak birşey yok uğraşıcaz derdimize derman arıyacağız kaç yaşındasın arkadaşım aslen nerelisin dediğim gibi tanımak istiyorum seni böye arada bir sohbet etmek isterim dertleşmek isterim insan çok yakınıyla konuşamıyo ama yeni tanıştığı biriyle daha çok dertleşebilir diyo düşünüyorum canım yine görüşelim olurmu

arkadaşım meajımı okumadın galiba sohpet etmek isterim aynıyız ikimizde bende 7 senelik evliyim 3 aşılama 1tüp bebek sonuç negatif

merhaba canım bi yazdın bidahada görünmedin nasılsın neler yapıyosun tedavi görüyonmu arkadaşım arada bir sohbet edelim olurmu bende senin gibi 7 senelik evliyim

cnm işte eşim gitmek istemiyor çünkü öyle özel hastaneler falan para vermek istemez hep sorun çıkarır anlıyacağın..ben de yeni evliy sayılırım işte..öyle alışmış kendisi ne bilim bende sıkıntı olyorum yani bu durumdan durum var ama gitmek istemiyor çocuk olmasada sorun değil çok onun için..bende çok dert ediyorum bunu yani..çok zor evlilik yürütmek cnm ..ne bilim olmasa hadi yok dersin ama böyle daha siniz bozucu..anlatıyorum ama anlamak istemiyor iştee..sakaryalıyın arkadaşım

Son düzenleme:

iyi akşamlar canım dediğin gibi daha çok yenisiniz de ondan öyle düşünüyo biraz zaman geçsin oda farklı düşüneçektir eminim işallah çok zaman geçmede çocuk sahibi olursunda bunlara gerek kalmaz benim eşimde öyle çok dert etmez ama istediğini söylüyor artık ama bana çok destekçidir allah razı olsun istanbulda hangi semtte oturuyon bellimi olur belki tedaviye gelince görüşürüz çalışıyonmu evdemisin ben tokatlıyım ama benim eşim memur olduğu için orduda oturuyoz

evdeyim cnm çalışmıyorum valla yaşımda pek genç sayılmaz artık çocuk için geç kalıyoruz..ben istanbuldayım..ama burda zeynep kamil hasatnesi var 3 sene çocuğun olmadıysa bunu belgelersen yaşında 30 u geçmişse tüp bebek yapıyormuş galiba bedava yda ssk ya..burda olsaydın tedavi görürüdün cnm ama sen yapmıştın galiba tüp bebek öyle okudum gibi

yaptırdım ama tüpbebekte sınır yok biliyosun olana kadar yaptırabiliyosun biz mayıs gibi yine yaptırıcağız işallah nasip olursa tabiki zeynep kamili biliyorum orda çalışıpta bizim memlekette görev yapan bir doktor vardı bana çok söyledide ne bilim gitmedik gidersem özel hastane olur bahçeçi kliniği veya fertijin olur erhalde bakalım nasip ben ilk tüpbebeği araitırma hastanesinde yani devlet hastanasinde yaptırdım hiç memnun değilim davranış olarak değilde tedaği olarak öyle yani

hayırlısı olsun seniniçin benim tüp bebek zor eşim yanaşmıyor hiçç..inşallah olur senin dua etmeyi ihmal etme cnm hayırlısı

hayırlısı olsun seniniçin benim tüp bebek zor eşim yanaşmıyor hiçç..inşallah olur senin dua etmeyi ihmal etme cnm hayırlısı

ya dediğim gibi biraz zaman geçsin kendi isteyecek bakma şimdi öyle kadınlar isterse ikna eder zaten bazı bitkisel şeylerde varmış denedinmi hiç adetlerin nasıl düzenlimi bişeyler deneyebiliriz eğer öyle şeylere sıcak bakarsan bişeyler önerebilirim diyeceksinki senin olmamış benimmi olacak bende yeni deneyecem işallah nasiptir böyle şeyler derman nerdedir bilinmez öyle değilmi

herkese merhabalar bende sizler gibi cocuk sahibi olmak isteyenlerden biriydim.5senelik evliyim
ne bende ne esimde hicbir problem bulmadilar 3 asilama kanal ameliyati acikmi kapalimi diye ve bundan 1ay öncesine kadar 4.cü tüp bebegi bile yaptik 4embriyo konulmasina ragmen tutmdi ve tabiki ben yikildim 5senedir yapilmadik tedavi birakmadik 4.cü tüp bebekte olmayinca diger ay kanamam gecikti 5gün gect test aldim ve inanin ikinci cizgiyi gördüm gözlerime inanamadim ve tabiki cizgi cikti ama gene inananmiyorum ertesi gün gene test aldim gene ikincicizgi cikti ben hala inanamiyorum o kadar tedaviden tüp bebekten hemen 1ay sonra hamilemi kalacam diyorum esime ve gülüyorum cünkü soktayim esim doktoru aradi randevu aldi gittik kan testini yaptik saat 4 civari doktor aradi ve hamile oldugumu söyledi inanin dünyanin en mutlu insani oldum ve allah olmayan herkese bu duyguyu bu ani yasatsin dedim oturdum agladim sevincten cünkü hep derdim teste ikinci cizgiyi görebilecekmiyim diye ve cok sükür gördüm doktora gittik ultrasalla bakti bebegi gördüm ve 5haftalikti aradan 3gün gecti bende hafif lekelenmeler oldu korktugum basima geldi doktora tekrardan gittik kan aldi ve sonuc bebek gelismemis düser dedi inanin bebegin düstügüne üzülmedim allahima gene sükrettim bana hamileligi 5 haftalikta olsa bebisimi gösterdi buna sükrettim vede bundan sonrada insallah gene tutar ignesiz ilacsiz diye allahima dua ettim bu hem mutluluk ve beraberinde yasadigim hüznü sizlerle paylasmak istedim allahtan umudunuzu kesmeyin ben hic bir zaman kesmedim ve sitem bile etmedim allah o kadar büyükki hic umulmadik anda veriyor herzaman sükredin insallah allah hepimize tekrardan o güzel günü yasattsin amin

merhaba arkadaşım çok üzüldüm bende 8 senelik evliyim 3 aşılama 1tüp bebek yaptırdık ama malesef olmadı şimdi bizde hazırlanıyoz tüp bebeğe mayıs gibi işallah sen hangi hastanede yaptırdın arkadaşım öğrenebilirmiyim bizde fertıjin diye düşündük ama hatta bügün hastaneyle görüştüm hayırlısı nerde yaşıyon arkadaşim allah enkısa zamanda tekrar çocuk nasip etsin işallah biz de sevinelim güzel haberlerini bekliyotuz allah yar ve yardıncımız olsun işallah

merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 3 yıldır korunmadığım halde sizin gibi sebepsiz infertilite tanısıyla mücadele ediyorum.Klomen tedavisi,rahim filmi,spermiyogram herşey yapıldı sorun yok 2 negatif aşılama yaşadım.Geçen gün bir arkadaşımdan bir tavsiye geldi önümüzdeki ay deniycem ama benim gibi aynı sorunu yaşayan sizlerde deneyin arkadaşım 6 yıl sebepsiz hamile kalamamış tüp bebek için gittiği hastanede almanyada bir prof önermiş ona bu denemeyi ve ilk ay hamile kalmış ve bunu tavsiye ettiği 3 arkadaşı daha başarılı olmuş.gelelim sadede :)
yapmanız gereken reglinizin ilk gününü 1. gün kabul edip 11. güne kadar eşinizle ilişkiye girmeyin 11-12 ve 13. gün mümkünse günde 2 kere ilişkiye girin bu 3 gün çok önemli malum yumurtlama dönemi ama öncesinde ilişkiye girmemeniz önemliymiş.umarım birileri bu yöntemle hamile kalırda benimde bir faydam olur.

merhaba ben de ayni sorunla urasdim 23 yasindayim am 2 asilama 2 tüpbebek yaptirdim cocugum olmadi malesev zebebi beli degil 6 yilik evliyim insalah olur birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…