- Konu Sahibi mumudihaba
-
bence böyle bizim gibi sebepsiz olanlar dua yoluna gitmeliyiz Allah tan dilemeliyiz o ne isaterse o olur..her şeyde vardır bir hayır..ya zamanı gelmemiştir yada bizim için hayır vardır..
arkadaşım kaç senelik evlisin
2.5 senelik evliyim
sen daha çok yenisin arkadaşım hiç dert etme bence biliyosun sitres çok önemli bir faktör infertilitede tedavi falan görüyonmu seni tanımaya çalışıyorum sıkmıyorumdur umarım ben 7 senelik evliyim nasıl geçti anlamıyorum o doktor senin bu doktor benim geçirmişim vallaha sen şanslısın en azından istanbulda yaşıyon seçeneğin bol olduğu yerdesin istediğin merkezde tedavi görebilirsin ben kara kara düşünüyorum şimdi tedavi için bana önericeğin bir doktor varmı arkadaşım
arkadaşım daha yeni okudum msjını..cnm ben yeni evliyim ama dert var bende de eşim özel doktora gitmez hayatta durumumuzda müsait ama gereksiz görür özeli anlıcan devlet hastanelerinde de tedavi olamıyorum tahlil yapıp geliyoruz sadece..ondada bir şey çıkmıyor adam akıllı bir doktora gitmek gerek ama yanaşmıyor işte..benimde şansım.düzenli olarak bir doktora gidilmeli..cnm aklımda bir doktor yok şu an ama kuzenim bir doktor sayesinde oldu çocuğu..adını öğrenip yazarım ama onlada seyrek görüşürüz..açıkcası bende öyle iyi bir doktor arıyorum..
arkadaşım meajımı okumadın galiba sohpet etmek isterim aynıyız ikimizde bende 7 senelik evliyim 3 aşılama 1tüp bebek sonuç negatifmerhaba arkadaşım bende 3 sefer aşılama 1 sefer tüpbebek tedavisi gördüm malesef bendede sonuç negatif şimdi tekrar tüpbebeğe gidecem allah nasip ederse hastane konusunda kararsızım bende bu konuda yardım bekliyorum.
merhaba arkadaşım bende 3 sefer aşılama 1 sefer tüpbebek tedavisi gördüm malesef bendede sonuç negatif şimdi tekrar tüpbebeğe gidecem allah nasip ederse hastane konusunda kararsızım bende bu konuda yardım bekliyorum.
hayırlı akşamlar canım çok özel olmassa sorabilirmiyim neden eşin özel doktora gitmiyo yani imkann olduktan sonra neden gitmeyesinki allah bize böyle bir telaşı vermiş yapacak birşey yok uğraşıcaz derdimize derman arıyacağız kaç yaşındasın arkadaşım aslen nerelisin dediğim gibi tanımak istiyorum seni böye arada bir sohbet etmek isterim dertleşmek isterim insan çok yakınıyla konuşamıyo ama yeni tanıştığı biriyle daha çok dertleşebilir diyo düşünüyorum canım yine görüşelim olurmu
cnm işte eşim gitmek istemiyor çünkü öyle özel hastaneler falan para vermek istemez hep sorun çıkarır anlıyacağın..ben de yeni evliy sayılırım işte..öyle alışmış kendisi ne bilim bende sıkıntı olyorum yani bu durumdan durum var ama gitmek istemiyor çocuk olmasada sorun değil çok onun için..bende çok dert ediyorum bunu yani..çok zor evlilik yürütmek cnm ..ne bilim olmasa hadi yok dersin ama böyle daha siniz bozucu..anlatıyorum ama anlamak istemiyor iştee..sakaryalıyın arkadaşım
iyi akşamlar canım dediğin gibi daha çok yenisiniz de ondan öyle düşünüyo biraz zaman geçsin oda farklı düşüneçektir eminim işallah çok zaman geçmede çocuk sahibi olursunda bunlara gerek kalmaz benim eşimde öyle çok dert etmez ama istediğini söylüyor artık ama bana çok destekçidir allah razı olsun istanbulda hangi semtte oturuyon bellimi olur belki tedaviye gelince görüşürüz çalışıyonmu evdemisin ben tokatlıyım ama benim eşim memur olduğu için orduda oturuyoz
evdeyim cnm çalışmıyorum valla yaşımda pek genç sayılmaz artık çocuk için geç kalıyoruz..ben istanbuldayım..ama burda zeynep kamil hasatnesi var 3 sene çocuğun olmadıysa bunu belgelersen yaşında 30 u geçmişse tüp bebek yapıyormuş galiba bedava yda ssk ya..burda olsaydın tedavi görürüdün cnm ama sen yapmıştın galiba tüp bebek öyle okudum gibi
yaptırdım ama tüpbebekte sınır yok biliyosun olana kadar yaptırabiliyosun biz mayıs gibi yine yaptırıcağız işallah nasip olursa tabiki zeynep kamili biliyorum orda çalışıpta bizim memlekette görev yapan bir doktor vardı bana çok söyledide ne bilim gitmedik gidersem özel hastane olur bahçeçi kliniği veya fertijin olur erhalde bakalım nasip ben ilk tüpbebeği araitırma hastanesinde yani devlet hastanasinde yaptırdım hiç memnun değilim davranış olarak değilde tedaği olarak öyle yani
hayırlısı olsun seniniçin benim tüp bebek zor eşim yanaşmıyor hiçç..inşallah olur senin dua etmeyi ihmal etme cnm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?