Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Yazdıkların ne kadar benziyor düşüncelerime, hislerime..
Bizde de test sonuçları çok iyi ama olmadı maalesef şimdiye kadar.
Harika Bodur sebepsiz infertilite dedi ama yarın da Sultan Kavrut'a gideceğim inşallah.
Ondan sonra da Zeynep Kamil'e gidebilirim belki..
Allah her şeyinhayırlısını versin. Amin.

Üzülmeyin arkadaşlar. Hayırlı zamanda gelir inş bebişleriniz. Ama en büyük etken kafa. Takıntı haline geldi mi hiç olmuyor. Arkadaşım vardı. Kendi de ebeydi. Ama 15 yıl bebeği olmadı. Sizin gibi hiçbir engeli yoktu. Sonra genç yaşta kardeşi vefat etti. Onun acısıyla bebişi unutan kadın, GEBE KALDI.... Doktor bile inanamadı. Şimdi 2. ye gebe. Darısı başınıza... Allahım kimseyi mahrum etmesin inş

mrb arkadaşlar aranıza ben yeni katıldım benimde 2 yıldır bebeğim olmuyor ve buna çok üzülüyorum ne yapmak lazım bilmiyorum

slm kızlar düşüncelerinizeve deneyimlerinize ihtiyacım var.3 yıllık evliyim.ilk 6 ay yasmin adlı hapla korundum.Daha sonra bebişim olmayınca doktora gittim.yumurtlama takibi,hormon testleri ve eşimin sperm testi derken herşey normal dedi doktor.birkaç ay bekledik yine olmayınca klomen verdi ama sonuç yine hüsran...benzeri bir çok hap kullandım olmadı.rahim filmi dedi çektirdim.aslında raporu yazan doktor normal dedi ama 3 ay bekle dedi doktorum da bu sürede yine klomen vb..haplar derken gebe kalamadım.laparoskopi yapalım dedi ben tüp tıkalı diye düşünüyrum dedi.10 ay falan önce laparoskopi yapıldı ve solda geçiş zor sağlandı ve yumurtaların kalitesiz dedi. bir ay bekledim gebe kalmayınca glukofen ve pregly haplarını kullandırdı ve gebe kaldım.Ama 15 günlük falan dedi.herşey normal derken birgün kanama ve sol kasıkta bıçak kesiği bir ağrıyla hastanelik oldum.dış gebelik dedi tabi doktorum bu arada seri bhcg yaptırıyordu anormalliği farketmişti ama erken diye bekliyordu.ameliyat yapmak istemedi.bu yüzden 4 doz metetrax denilen kemoterapi iğnesi vuruldu.neyse şükür ki dış gebelik düşürüldü.yaklaşık 3 ay bekledim.sonra klomen verdi 2 ay ama gebe kalamadım.iş durumundan tayin olduk ve doktor değiştirmek zorunda kaldım.3 aydır göründüğüm doktoru kendi doktorum tavsiye etmişti.Bu doktorum doç.O da herşey yapıldığı için hap vermedi yerine yumurta görünce ilk ay çatlama iğnesi ovitrelli yaptı ama sonuç hüsran.geçen ay puregon iğne 75 m.yaptı ve ovitrelli çatlama iğnesi gebe kalabilme şansın yüksek dedi çünkü 21/19 -15/12 ve 23/25 3 adet folikül gelişmişti ama ben daha adetime 5 gün varken adet oldum.Az önce doktora gittim.herşey normal sebebi bilinmeyen bir inferlitesin dedi denemeye devam diyip yine puregon iğneve yeterince büyüyünce ovitrelli vuracagını söyledi .ben artık çok sıkıldım.sizce deneyimlerinize dayanarak neler söyleyebilirsiniz.artık gebe kalmak istiyorum ama yüce rabbim zamanı var diye sabrımı deniyor.ama artık sabırda tükendi.

bende galiba cok nadirdir benim gibi sebebi belli olmayan derdim fakat sizleri gorunce icimi dokmeden beni anlayacaginizi bildigim icin yazmadan rahatladim insaallah en kisa zamanda gelir ozlediklarimiz sebebi belli degil diyoruz ama ALLAH biliyor nedenini biz ondan bu sebepleri hayirlisi ise ortadan kaldirmasini dileyelim bizim bebisler pek nazli kendilerini agirdan satiyorlar:)

aynı sorun bizde de var ,hiçbir sorun olmaması ..
1,5yıldır olmuyor ,rahim filmi ,ultrason smear hormon tetkikleri yaptırdım,eşim spermiyogram ve ultrason yaptırdı.
bişey yok ama olmuyor ...
2 kere klomen +iğne denedim tutmadı bir aşılama denedim tutmadı ,etrafımdaki herkes hamile ,çıldırmak üzereyim artık
ALLAHIM sabır ver Yarabbi..
yukardaki arkadaşı okuyunca şimdi ben de tereddüt ettim..
bende de rahim filminde bişey çıkmadı yani ikisi de açık çıktı tüplerin ama acaba kaplı da açık mı çıktı laparoskopi yapılması gerekirmi ki kafam karşıtı valla ,çünkü benim klomenle 4 yumurtam vardı çatlayacak durumda hepsi de çatladı kist de oluşmadı ama gebelik olmamıştı ,acaba içerlerde filmde çıkmayan bişeymi var

merhaba arkadşlar ben aranıza yeni katıldım benimde cocuğum yok ben yeni dr başladım yumurtam çalışmıyormuş bana klomen veiğne verdi bilmem fayda görürmüyüm bildiğiniz bir yöntem varsa banada söyleyin adet düzensizliğim var pko hastasıyım ne yapacağım bilmiyorum

Branca Ursului diye bitkisel bir tentür var. Araştırdım yurtdışı sitelerde çok olumlu yorumlar var. Romanya'da bulunuyor. Türkiye'ye getirmesi zor ama gittigidiyorda satılmaya başlamış. Bir gözat istersen belki faydası olur.

Branca Ursului Tentür GittiGidiyor'da 51943054

gerçekmi sahtemi nasıl anlayacağız

Aslında ben de tereddüt ettim. Satıcı hakkında hiç yorum yok. Belki satıcıyla irtibata geçilebilir. Bir de gittigidiyorda ürünü eline almadan satıcıya para aktarılmıyor. Eline alınca da sahte olup olmadığını nasıl anlarsın bilmiyorum. Sadece ürün Türkiye'de satılmaya başlanınca heyecanlandım. Çünkü ben diğer forumlarda da bahsi sık geçince bu tentürü araştırdım. Google da Romence çeviri yaptırdım. Çok olumlu yorumlar var. Geçen ay bir tanıdık vasıtasıyla Romanya'da çalışan birine ulaştım. Eczaneden satın aldı ama kargo şirketi paketi teslim almadığı için Türkiye'ye gönderemedi. Gümrükte sorun çıkıyormuş. Gittigidiyorda bir satıcıya bu ürünü getirip getiremeyeceğini sormuştum. Binlerce ürün satmış ve hakkında %100 olumlu yorumlar bulunan bir satıcı.Bana cevap yazmış araştırıyorum diye. O esnada siteye başka satıcı tarafından eklendiğini gördüm. Paylaşmak istedim.

slm kızlar bende 1.5 senelik evliyim hiç korunmadık ama hala bebek yok rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin umarım bebeklerimizi kucağımıza alcağımız günler gelir herşeyin hayırlısı olsun

ben de 6 yıllık evliyim sebepsiz infertilite denildi 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık tutmadı sonra kendiliğinde hamile kaldım 7.haftada onu kaybettim sonra tekrar 2.kez gebe kaldım onuda 8 haftalıkken kaybettim şimdi bekliyorum yine hamile kalabilmeyi bu çok zor birşey çok mutsuzum((((

Merhabalar,

Ikimizinde hikayesi ayni.. yanliz ben bu ay sonunda 2ci tup bebek denemesi icin ignelere basvurucam.. allah hepimize en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

merhaba kızlar bende 3 senelik evliyim ve 2 senedir uğraşıyorum sebepsiz infertilite dedi doktor. 2 inci aşılamayı yaptırdım ben sigorta hastanesine gittiğim için mecburi 3 aşılama olması gerekiyormuş ancak ondan sonra tüp bebeğe izin veriliyormuş o yüzden şimdilik sabırla bekliyorum inşaallah bu aşılama da tutar ve evlat sahibi olurum allah isteyen her keze o mukaddes duyguyu tatmayı nasip eylesin... AMİN

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bizdede sebebsiz infertilite dediler psikolojik oldugunu benim çok dogurgan oldugumu bile söylediler :) ama 2buçuk yıldır bebegim olmuyo martta aşılama yaptırmak istiyorum ama 1 yıl önce hsg çektirdim dayanılmaz bi acıydı onun korkusuu yüzünden aşılama olmaktanda çok korkuyorum aşılaman yaptıran arkadaşlar çok canım yanacak mı?

Mrb arkadaşlar ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum. Dört senedir evliyim, fakat son seneye kadar çocuk istememiştim evliliğim otursun,kendimi hazır hissedeyim diye...Beklediğim için pişman değilim ama keşke bu kadar çok beklemeseymişim.2 sene idealmiş aslında.. Neyse bu sene içinde 6-7 ay denedik tabi ben de hemen olacak zannediyordum, her seferinde aynı hayal kırıklıklarını yaşadım. 2-3 ay olmayınca doktora gitmiştim, doktor bazı sorular sordu simir testi (rahimde kist olup olmadığını gösteren test) yaptı. Senin çocuğun olmaması için bir sebep görünmüyor şimdilik endişelenmek için çok erken, 8 ay-1 sene geçsin o zaman gel dedi. Şimdi gitgide umutsuzluğa kapılıyorum,çünkü 6-7 ay oldu. Hem gitmeye korkuyorum birşey çıkacak diye, hem de belki biraz daha beklesem kendiliğinden olur diyorum... Çünkü o kontrol süreci çok zor ve yıpratıcı oluyormuş..Yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum, ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum...vs. Hepsini denedim. Daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum...

Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ?

Allah yardımcımız olsun bizide güldürsün benimde dördüncü denemem olacak hep hayal kırıklığı yaşıyorum inşallah geçecek hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…