- Konu Sahibi mumudihaba
-
12 senelik evliyim , son 7 yıldır cocuk istiyorum. Sorunu kabullenmem cok uzun zaman aldı .Kendime bile itiraf edemezken, bunu birisiyle paylasmak ve cozum aramak benım ıcın hayaldı aslında.
Bunun nedeni, butun test sonuclarımın mukemmel derecesınde ıyı olması, ve esımde bır sıkıntı olmaması. Adetlerim saat kadar duzenlidir. Sadece gecen sene gereksiz bir kist ameliyatı oldum laparoskopi ile. Onun da patalojı sonucunda cıkolata kıstı cıkmadı zaten, 5 cm lık zararsız bır kan pıhtısıymıs. Neyse onu da hallettık ,fakat sonuc yıne sıfır. Ne denemedıgım sogan kuru kaldı, ne ıncır kuru. Saracoglundan farklı bır bıtkıde alıp ıctım ama nafıle. Bıtkının 2.kısmına baslayacaktım kı ani bir kararla tup bebek yapmaya karar verdım. yani Ilk denemem. SUan puregon ıgne yapıorum kendıme , tahmınım ay ortası gıbı transfer olur. Ve ben hıcbırsey hıssetmıyorum, ne olsun ıstıyorum, ne olmasın.Icımden umutlanmak bıle gelmıyor. Garıp bır bosluktayım. Olmaması durumunda hayal kırıklıgı yasar mıyım onu dusunuyorum bazen.
Yaradılısa mı mudahele edıyorum dıye vıcdan muhasebesı yapıyorum , sonra bu da ,bu bır yol Allah belkı de bıze bu yazgıyı yazdı dıyorum..
Dilerim Allah her ısteyene hakkında hayırlısını,tez zamanda nasıp etsın . Bana da insallah..
merhaba arkadşlar ben aranıza yeni katıldım benimde cocuğum yok ben yeni dr başladım yumurtam çalışmıyormuş bana klomen veiğne verdi bilmem fayda görürmüyüm bildiğiniz bir yöntem varsa banada söyleyin adet düzensizliğim var pko hastasıyım ne yapacağım bilmiyorum
Branca Ursului diye bitkisel bir tentür var. Araştırdım yurtdışı sitelerde çok olumlu yorumlar var. Romanya'da bulunuyor. Türkiye'ye getirmesi zor ama gittigidiyorda satılmaya başlamış. Bir gözat istersen belki faydası olur.
Branca Ursului Tentür GittiGidiyor'da 51943054
gerçekmi sahtemi nasıl anlayacağız
Branca Ursului diye bitkisel bir tentür var. Araştırdım yurtdışı sitelerde çok olumlu yorumlar var. Romanya'da bulunuyor. Türkiye'ye getirmesi zor ama gittigidiyorda satılmaya başlamış. Bir gözat istersen belki faydası olur.
Branca Ursului Tentür GittiGidiyor'da 51943054
selamlar...
ben de 5.5 yıllık evliyim ve son 4.5 yılımı sebepsiz infertilite tedavisi için harcadım sonuç mu hüsrannn( aylarca sürüp giden yumurta takipleri testler filmler yapılabilecek her türlü şeyi denedim 3 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra artık yorulduğumu hissettim ve herşeyi oluruna bıraktım şu an aklımda olan ve tekrar denemeye cesaret ettiğimde yapmayı düşündüğüm tek şey tüp bebek tedavisinde dondurulmuş 3 embriyom allah hepimize bu duyguyu tattırır inşallahhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?