- Konu Sahibi mumudihaba
-
bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Kızlar bu ay pregon kullanıyorum 12 günüm bu gün ve yumurtam 12milim olmuş sizce daha kolay büyümesi için soğan kürü ile desteklesem mi yoksa zararı olur mu bilgisi olan lütfen yardım etsin
çok teşekkür ederim arkadaşımsoğan olmaz o kür daha çok pkolular için,kistlere iyi geliyor,akıntıyı çoğaltıyor ve spermlerin tutunmasını zorlaştırıp kolay atılmasını sağlar,ama incir deneyebilirsin,o yumurta büyütüyor fakat bir arkadaş uyguladı 18 yumurtası oluştu,çok fazla büyümüştü,yan etkiside oluyor ama sen bilirsin
çok teşekkür ederim arkadaşım
bende 4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor sebebide yok psikolojim çok bozuldu aşılamayı düşünüyorum inşallah başarılı olur
Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL ?
selam arkadaşlar ben kısaca başımdan geçenleri sizinle paylaşmak istedim moral olur diye düşünüyorum 4 kez klomen kullandım 3 kez puregon 2 kez de aşılama oldum ama bi sonuç alamadım sonra çevremden duydum ki meryem suresi iyi geliyormuş.yaşlı bir amcaya gittik zemzem suyu saf gül suyu (%100 olacak) bir de misk-i amber (mekke pazarı tarzı yerlerde var) üçünü karıştırdı bir şişede kapağı açık olark Kuranı Kerimi açıp meryem suresini okudu eşimle bana içirdi küçük bi şişeydi sabah akşam 2 günde filan suyu bitirdik ve ben 2 ay sonra hamile kaldım.sağlık açısından probleminiz yoksa deneyin Allahın izniyle oluyor 10 yıl olmayanların bile oluyormuş.Allah yardımcınız olsun....
selam arkadaşlar ben kısaca başımdan geçenleri sizinle paylaşmak istedim moral olur diye düşünüyorum 4 kez klomen kullandım 3 kez puregon 2 kez de aşılama oldum ama bi sonuç alamadım sonra çevremden duydum ki meryem suresi iyi geliyormuş.yaşlı bir amcaya gittik zemzem suyu saf gül suyu (%100 olacak) bir de misk-i amber (mekke pazarı tarzı yerlerde var) üçünü karıştırdı bir şişede kapağı açık olark kuranı kerimi açıp meryem suresini okudu eşimle bana içirdi küçük bi şişeydi sabah akşam 2 günde filan suyu bitirdik ve ben 2 ay sonra hamile kaldım.sağlık açısından probleminiz yoksa deneyin allahın izniyle oluyor 10 yıl olmayanların bile oluyormuş.allah yardımcınız olsun....
Arkadaşlar merhaba
8 yıllık evliyim 5 yıldır tedavi görüyorum, uygulamadığım yöntem kalmadı. 35 yaşına geldim.
Aslında sebepsiz infertilite diye bir şey yoktur. ancak sebebini bulamadıkları için uyduruyorlar.
Ben ilaç mümessiliyim. Sağlık sektörüne ve hekimlere çok yakınım.
Ama doğru hekimi bir türlü bulamadım. Her biri farklı dr larda 3 klomenle çatlatma, 4 aşılama, 2 tüp bebeğim var.
Bende ve eşimde bir teşhis koyulamadı. Tüp bebek tedavilerimde embriyo sayım çok iyi olmasına karşın hücre bölünmeleri 4. günden sonra duruyor.
Transfere bile zor kalıyorlar. Bu durumu tesadüfen bir genetikçiyle paylaştım. Bana bilmediğim bir sürü test sordu. Yaptırmayı bırak hiç bir hekimim den duymadığım şeyler.
İlki pıhtılaşma faktörleri, 4 adet faktör var, bunlardan ikisinden mutasyon varsa, kadında düşüklere sebep oluyor. Erkek de embriyo gelişimini durduruyor. Çözümü homosisteinin düşürülmesi.
Bizde pıhtılaşma faktörlerinde problem çıkmadı şimdi kromozom analizi SNP array yaptırıyoruz. Sonuçta kromozom anomalileri çıkacak. Bir daha ki tüp bebek denememizde ise embriyolarımıza PGT denilen analizden yapılıp anomaliyi taşımayan embriyolar transfer edilecek. Son umudum bu test kaldı. Haftaya belli olacak. Şimdiye kadar tüm tedavilerim olasılıklar üzerine yapıldı. Şimdi ise kesin teşhisi koydurup öyle gideceğim tedaviye. Belki siz bunları benden daha iyi biliyorsunuzdur. Ama bilmeyenler için paylaşmak istedim. Drlar senin en değerli zaafını kullanıp elini kolunu bağlayıp paranı almaktan başka bir şey bilmiyorlar. Sizde tüp bebek tedavisine giderken mutlaka en azından pıhtılaşma faktörlerine baktırın....
Verdigin bilgiler cok degerli tesekkürler! Bizdede herhangi bir problem görünmüyor, ama ben mutlaka bir anormallik olmalı ki olmuyor diye düsünüyorum fakat arastırmadım tüp bebege gectigim zaman derinlemesine arastırıp gitmek istiyorum, umarım senin icin her sey yolunda gider!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?