- Konu Sahibi mumudihaba
-
sezo21 canım biz ne kadar benziyoruz ya..inşallah güzel sonuçlar alırız..senin saydığın moral bozukluklarının yanında benim bir de meslek krizim var..türkçe öğretmeniyim fakat atanamadım..konyalı da değilim..evlenip geldim..moralim düzgün olarak 24 saat çok nadir geçirmişimdir...tek başına zorr..sen ev hanımısın galiba..biz bağlantıyı koparmayalım..söylediklerin mantıklı geldi bakalım hayırlısı..ramazan bu sene bize bebek bereketiyle gelir inşallah...
bugün güzel şeyler oldu...tam 4 tane yumurta oluşmuş..yarın iğnemi vurulacağım.. klomenin yanında hayıt suyu,arısütü polen ve aslan pençesi hapı kullanmıştım..sanırım faydası oldu..çünkü önceki ay 2 yumurta oluşmuştu..şansım daha yüksek inşallah olur..
senn adına sevndm inşllh bu kez sevincn boşa çıkmaz allah yardımcın olsun.....
amin canım ya..allah hepimizin yardımcısı olsun..sen ne yaptın? ilaç kullanıp gidecektin galiba..
kızlar benim eşime doktor varikosel var demiş renkli doppler çektirmesini istemiş ama bu renkli doppler nasıl çekiliyor yani bişey içiriyorlar mı falan hiçbir bilgimiz yok çektiren varsa kısaca anlatabilir mi gitmeden önce bir hazırlık yapmaya gerek varmı?
sağol canım çok teşekkürlerbenim eşimde ameliyat oldu dopplermidir blmyrum ama film gbi bişe çekmişlerdi herangi bişey içirmediler herangi bi hazırlıkta yapmadık
mrb arkadaslar 2 tane asılamam var ve olumsuz.carsamba gunu ilk tup bebek transferımı yaptıracam ve cok heyecanlıyım transferden önce özel bır yontem deneyen varmı paylasırsanız sevınırım
kızlar benim eşime doktor varikosel var demiş renkli doppler çektirmesini istemiş ama bu renkli doppler nasıl çekiliyor yani bişey içiriyorlar mı falan hiçbir bilgimiz yok çektiren varsa kısaca anlatabilir mi gitmeden önce bir hazırlık yapmaya gerek varmı?
--> SOĞAN KÜRÜ
İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.
1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula. (Ben ikincisini 7 gün biliyordum o kadar uyguladım o yüzden, ama siz 10 gün yapın kızlar).
--> İNCİR KÜRÜ
1 lt. kaynamış suya 15-16 kuru incir koy, 20 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıdıktan sonra süz. 2 veya 3 e bölerek öğünlerden 10-15 dk. önce aç karnına iç. 25 gün uygula + 7 gün ara ver + Tekrar 25 gün uygula. Toplam 50 günlük kür. NOT: İncirleri bir kez kopararak suya at. Eğer incirin dışı beyaz pudralı ise önce yıka, sonra suya at.
--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.
Biz yarın başlayacağız bakalım hayırlısıyla. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız hepimiz...
DİPNOT: Soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. İlk adım soğan kürü (2 kür), soğan küründen sonra incir kürü. İncir kürüne başlangıç için şart olan herhangi bir zaman-adet dilimi yok. Ben soğanı bitireli birkaç gün oldu. Yarın incire başlıyorum. Bu paylaştığım bilgileri araştırıp buraya aktardım arkadaşlar. İbrahim SARAÇOĞLU'nun resmi sitesindeki sıkça sorulan soruların hepsini tek tek okudum. Kür başlangıç zamanlarını da o cevaplardan edindim. Tariflerini de yine aynı siteden kür tariflerinden aldım. Güvenebilirsiniz ya da güvenmezseniz de 33 sayfalık sıkça sorulan soruları ve KÜRÜ cevaplarını okuyup aynı sonuçlara ulaşabilirsiniz
ben de aynı dertten muzdariptim..hatta 3 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım.. aşılama olacak derken hamile kalmışım..size tavsiyem 3 ay hayıt suyu, arısütü polen kapsülü ve civan perçemi aslan pençesi hapı kullanın ben 2. ayda kaldım..bir de bal tarçın çörek otu karışımı yedim..o ay kaldım..denemekten bişey kaybetmezsiniz..hepsinin tarifi var nette..
allah gönlünüzün muradını versin..
canım bende 10 yıllık evliyim benimde nedeni bilinmiyo allah hepimize bi gün nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?