Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

sezo21 canım biz ne kadar benziyoruz ya..inşallah güzel sonuçlar alırız..senin saydığın moral bozukluklarının yanında benim bir de meslek krizim var..türkçe öğretmeniyim fakat atanamadım..konyalı da değilim..evlenip geldim..moralim düzgün olarak 24 saat çok nadir geçirmişimdir...tek başına zorr..sen ev hanımısın galiba..biz bağlantıyı koparmayalım..söylediklerin mantıklı geldi bakalım hayırlısı..ramazan bu sene bize bebek bereketiyle gelir inşallah...

evet cnm ev hanımıyım inşlllh hayrlısıyla tüm isteyenlere versin rabbm.allahım sağlık sıhhat versin gerisi olur gder atandım atanamdım takma okadar unutma her kaş çatıklığı bile yumurtlamamızı etkiliyo eşine söyle eurofertili tedavi için olmasa bile öngörüşme amaçlı bi gidin derim...

bugün güzel şeyler oldu...tam 4 tane yumurta oluşmuş..yarın iğnemi vurulacağım.. klomenin yanında hayıt suyu,arısütü polen ve aslan pençesi hapı kullanmıştım..sanırım faydası oldu..çünkü önceki ay 2 yumurta oluşmuştu..şansım daha yüksek inşallah olur..

senn adına sevndm inşllh bu kez sevincn boşa çıkmaz allah yardımcın olsun.....

kızlar benim eşime doktor varikosel var demiş renkli doppler çektirmesini istemiş ama bu renkli doppler nasıl çekiliyor yani bişey içiriyorlar mı falan hiçbir bilgimiz yok çektiren varsa kısaca anlatabilir mi gitmeden önce bir hazırlık yapmaya gerek varmı?

benim eşimde ameliyat oldu dopplermidir blmyrum ama film gbi bişe çekmişlerdi herangi bişey içirmediler herangi bi hazırlıkta yapmadık

mrb arkadaslar 2 tane asılamam var ve olumsuz.carsamba gunu ilk tup bebek transferımı yaptıracam ve cok heyecanlıyım transferden önce özel bır yontem deneyen varmı paylasırsanız sevınırım

mrb arkadaslar 2 tane asılamam var ve olumsuz.carsamba gunu ilk tup bebek transferımı yaptıracam ve cok heyecanlıyım transferden önce özel bır yontem deneyen varmı paylasırsanız sevınırım

merhaba kardelen, transfer öncesi yapılacak en önemli şey kabızlığı önleyen posalı yiyecekler yemek. ama asıl önemlisi transferden sonraki 48 saat.
o süre de olabildiğince dinlen, ev işi yapma, yemek ve tuvalet dışında çok kalkma. kalkıp evde 1-2 dolaşsan bile çok ayakta kalmamaya çalış. eğilerek birşeyler kaldırma. umarım senin için hayırlısı olur. bol şans...

k.bakma geç gördüm canım yazını,hazırlık falan yapmana gerek yok,hani bayanlara hamileyken bebeğe bakıyolar ya ultrsonla aynı onun gibi,ona benzer bi cihazı eşinin yumurtalıklarında gezdiriyor,başka hiç bişi yok,,renkli doppler olmadan ameliyata almıyolar cnm zaten korkulacak bişey yok rahat olun...

ben bu konuda yeniyim bir oğlum var ikinciyi istiyoruz olmuyor doktor seconder infertilite dedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.

Kızlar, başka bir topikte soğan kürümü bitirdiğimi ve incir kürüne başlayacağımı söylemiştim. Bende de eşimde de bir problem yok aslında fakat sebebi bilinmeyen oluyor işte bu durumda. Eşler için de sorun olsun olmasın, spermleri daha da hızlandırmak-güçlendirmek adına keçiboynuzu kürünü tavsiye ediyor İbrahim SARAÇOĞLU. Bu yüzden eşim de keçiboynuzu kürüne başlayacak. Şimdi her ikisinin de tarifini yazacağım. Sizler de deneyebilirsiniz, umarım bu kürlerle işimiz kolaylaşır.

ben de aynı dertten muzdariptim..hatta 3 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım.. aşılama olacak derken hamile kalmışım..size tavsiyem 3 ay hayıt suyu, arısütü polen kapsülü ve civan perçemi aslan pençesi hapı kullanın ben 2. ayda kaldım..bir de bal tarçın çörek otu karışımı yedim..o ay kaldım..denemekten bişey kaybetmezsiniz..hepsinin tarifi var nette..
allah gönlünüzün muradını versin..

merhaba kızlar, 6 tüp denemesinden hep olumsuz sonuç aldım. hiç sıkıntım yokken o kadar tedaviden sonra şimdi de döngülerim 40.güne kadar uzamaya başladı.
senenurum da yazmış. ben de 2 gün önce hayıt suyu kullanmaya başladım.37. günde geldi. şaşırdım çünkü hiç gelme belirtisi yoktu. sanırım işe yarıyor. ben denemeye devam edicem. inşallah olumlu olursa mutlaka yazarım burda.

canım bende 10 yıllık evliyim benimde nedeni bilinmiyo allah hepimize bi gün nasip eder inşallah

canım merhaba ben 2 yıllık evliyim tedavilere rağmen sebebi belli olmayan infertilite sonuç diyo gittiğim bütün doktorlar artık kafama takmıyorum birazda böle deniyecem gerçekten bu sorun çok yıpratıcı allahım hayırlısını verir inş. hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…