Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

İii aksamlar kizlardoktordan geldim simdi bende araniza katildim bugunrahim filmi cekilmistim tuplerin acikdedi hicbi sorun yok esimdede yok.1,5 seneliik evliyim.doktor asilama dedi.esim bi sorunumuz yok ksmet nasip diyodevam etmicekmisiz tedaviyebu sekilde kendiiginden hamis kalan oldumu kizlar??cook korkuyorumanne olamiycakmiyimmm

slm hiç korkma anne olursun bizimde ikimizdede sorun yoktu bekledik ama 3 olması sonra asılama yaptık 2. aşılamada hamile kaldım şimdi kuzum karnımda allah sanada nasip eder dr devam et bence

İns.bende istiyorum deva etmeyi ama esim istemiyo.sorunumuz yok iste nasip bu isler bira olucagina Allah ne zaman derse ozaman olurdiyo

merhaba ben vandaki doktorun kim olduğunu merak ettim.ben şu an görev nedeniyle Hakkarideyim ve burada dr.var ama çok yoğun,yoğun olduğu içinde geçiştiriyor.arada bir van'a gidiyorum bende dr. kim acaba?

merhaba ben vandaki doktorun kim olduğunu merak ettim.ben şu an görev nedeniyle Hakkarideyim ve burada dr.var ama çok yoğun,yoğun olduğu içinde geçiştiriyor.arada bir van'a gidiyorum bende dr. kim acaba?

Dr değil bahsettiğim kişi canım ebe ama bana inan giden hamile kalıyor eğer olmayacaksada söylüyor ücret almıyor yani 30 40 bişey fitil filan yapıyor önce muayne ediyor sonra tedavi uyguluyor neyin var ise.
Van muradiye gönderme köyünde kürt hekim herdem kadının adı
Kısırlık sanırım bu bölümde kürt hekim fitili kullanan varmı diye bi topik var orda hamile kalanlar var bi bak istersen.

bende 17 audır hamiş kalamıyorum ne yazıkki bu 18 inci denmeme 3 ay önce hsg çekildim oda temiz herşey iyi diolar ama aşılma araştıryom fiyat falan

ben tam 7 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum bu ay adetim bitince belime yakı yapıştırdım 2 gün çıkarmadım 14. güne kadar tarçın bal ve çörek otu karışımı yedim bide adetim den önce 1 hafta soğan kürü yapmıştım Allahıma şükürler olsun 4 haftalık hamileyim formu üye olmadan takip ediyordum fakat hamile kalınca herkeze duyurmak istedim yaptıklarımı kızlar bide 4 tane merional iğne kullandım( fakat daha öncede yumurta geliştirici tedavi görmüştüm faydası olmamıştı) BUNLARIN HEPSİ BİR ARADA İŞE YARADI. arkadaşlar bide ben bu ay namazımı ihmal etmemmeye çalışarak her namazdan sonra tövbe edip hayırlı evlat diledim Rabbimden umarım dediklerimi yapar ve hamiş kalırsınız.

aspum çok tebrik ediyorum arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin,benimde 6 buçuk yıl oldu,yakı yapıştırdın sonra yumurtlama günlerindede yapıştırdınmı birde ilişkiyi sadece yumurtlama günlerinde mi yaptın yoksa ay sonuna kadar devam ettin....

mrh arkadaşlar bizede aynı tanı konuldu ve aşılama için tedaviye başladık.çarşamba günü aşılamam olacak.inş tutar...

Bizde sebepsizle başladık sonra biraz morfoloji sorunu var dediler sonra tüp bebek yaptırdık ondada embriyolar iyi degildi şimdi ya yumurta kalitesiz ya sperm kalitesiz

merhaba..ben 1.5 senelik evliyim 7 aydır bebek düşünüyoruz.doktora gittiğimde normal dendi hersey.fakat ben cok sabırsızlanıyorum galiba....2 aydır adetimde değişme oldu..ilk 1 2günler az yani açık renkli gibi sonra koyulasıyor..bu ay gecikmişti çok merak ettim ama bu şekilde geldi adetim....bunu sizinle paylaşmak istedim bu konuda fikri olan varmı acaba

kızlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım.işlemden sonra 1saat kadar bekledım ve oyle kalktım.sora arabamızla 1.5saat yolculuktan sonra evimdeyim,dinlenıyorum.aşolamadan 3 saat sonra tuvalete gıttığide pembemsi bişey peçeteye geldi normalmidir sizce?cvp verin lütfen...

mrb canım hayırlı olsun inşallah tutar.bende 3 yıl önce aşılama olmuştum hatırladığım kadarıyla bende olmamıştı öle bişe.inşallah hayırlı haberdir.benim tutmamışşşştı!!!!

Sevgili arkadaşlar bana da sebepsiz infertilite stress vs dediler, ilacı pompaladılar 3 aşılama 3 tüp bebek sonrası prof semra kahraman'a gittim ve aslında tüplerimden birinin tıkalı olduğunu içinde sıvı biriktiğini ve bu şartlarda yerleştirilen embriyonun tutunamayacağını, kendiliğinden hamile kalmanın çok güç olduğunu olsa da düşük oluşacağını öğrendim. Daha önce geçirdiğim kist ameliyatının da olumsuz izler bıraktığını öğrendim. Bütün bu tedavilerde bir sürü hormon ilacı aldım ama basit bir rahim filmi daha önceki doktorların aklına gelmedi. Şimdi laparoskopik cerrahi ile tüpü alacaklar ve sonra tüp bebek denenecek. Sebepsiz denilen arkadaşlar tüm fiziki sebeplerin araştırıldığından emin olun. Zaman ve para harcamayın boşu boşuna.

merhaba papatya bende kist ameliyatı oldum ve olumsuz etkileri bendede kaldı sanırım. 1 aşılama ve 1 tüp bebek oldum ama tutmadı benim de tüpün biri tıkalı biri az açık ama bana tüp bebek yapılacaksa ameliyata gerek yok dendi aslında ameliyat olmak istedim ama dr.gerek yok deyince vaz geçtim senin tüplerin durumu dahamı farklı acaba?

Sevgili western bende sıvı birikip sızıyormuş ve bu sıvı bebeğin tutunmasını engellediği için tüp bebek öncesi ameliyat dendi. Demek ki senin durumunda sadece tıkanıklık var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok teşekkür ederim cevabın için papatya72.amin inşallah Allah hepimizin yardıncısı olsun.insanın aklına gelmeyen başına geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…