- 16 Kasım 2012
- 593
- 97
- 118
- Konu Sahibi mumudihaba
-
İii aksamlar kizlardoktordan geldim simdi bende araniza katildim bugunrahim filmi cekilmistim tuplerin acikdedi hicbi sorun yok esimdede yok.1,5 seneliik evliyim.doktor asilama dedi.esim bi sorunumuz yok ksmet nasip diyodevam etmicekmisiz tedaviye bu sekilde kendiiginden hamis kalan oldumu kizlar??cook korkuyorum anne olamiycakmiyimmm
Bu banada çok mantıklı geldi.
Ben böyle bişey oldugunu düşünüyorum yada gen uyuşmazlıgı ondada aynene böyle erkeğin spermlerini öldürüyor kadın vücudu.
Herşey olabilir mesela şöyle bi haber okumuştum
Bir çift vardı hep korunarak ilişkiye giriyolarmuş çocuk istekleri olunca korunmasız ilişki denemişler ve kadının vücudu dışarı dökmüş kadına alerji yapmış eşinin spermleri
Devlet boşamıştı.
Bana göre hiç bişey sebepsiz değil.
Benimde tam 5 yıl oldu olmuyor.
Şimdi ben Van'da bir kadın buldum tamda sebepsiz infertilitenin tedavisini yapıyor ve hepsi hamile kalıyor gidenlerin.
İnşallah kısmet olursa oraya gitmeyi düşünüyorum.
merhaba ben vandaki doktorun kim olduğunu merak ettim.ben şu an görev nedeniyle Hakkarideyim ve burada dr.var ama çok yoğun,yoğun olduğu içinde geçiştiriyor.arada bir van'a gidiyorum bende dr. kim acaba?
İii aksamlar kizlardoktordan geldim simdi bende araniza katildim bugunrahim filmi cekilmistim tuplerin acikdedi hicbi sorun yok esimdede yok.1,5 seneliik evliyim.doktor asilama dedi.esim bi sorunumuz yok ksmet nasip diyodevam etmicekmisiz tedaviye bu sekilde kendiiginden hamis kalan oldumu kizlar??cook korkuyorum anne olamiycakmiyimmm
mrh arkadaşlar bizede aynı tanı konuldu ve aşılama için tedaviye başladık.çarşamba günü aşılamam olacak.inş tutar...
kızlar bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım.işlemden sonra 1saat kadar bekledım ve oyle kalktım.sora arabamızla 1.5saat yolculuktan sonra evimdeyim,dinlenıyorum.aşolamadan 3 saat sonra tuvalete gıttığide pembemsi bişey peçeteye geldi normalmidir sizce?cvp verin lütfen...
Sevgili arkadaşlar bana da sebepsiz infertilite stress vs dediler, ilacı pompaladılar 3 aşılama 3 tüp bebek sonrası prof semra kahraman'a gittim ve aslında tüplerimden birinin tıkalı olduğunu içinde sıvı biriktiğini ve bu şartlarda yerleştirilen embriyonun tutunamayacağını, kendiliğinden hamile kalmanın çok güç olduğunu olsa da düşük oluşacağını öğrendim. Daha önce geçirdiğim kist ameliyatının da olumsuz izler bıraktığını öğrendim. Bütün bu tedavilerde bir sürü hormon ilacı aldım ama basit bir rahim filmi daha önceki doktorların aklına gelmedi. Şimdi laparoskopik cerrahi ile tüpü alacaklar ve sonra tüp bebek denenecek. Sebepsiz denilen arkadaşlar tüm fiziki sebeplerin araştırıldığından emin olun. Zaman ve para harcamayın boşu boşuna.
merhaba papatya bende kist ameliyatı oldum ve olumsuz etkileri bendede kaldı sanırım. 1 aşılama ve 1 tüp bebek oldum ama tutmadı benim de tüpün biri tıkalı biri az açık ama bana tüp bebek yapılacaksa ameliyata gerek yok dendi aslında ameliyat olmak istedim ama dr.gerek yok deyince vaz geçtim senin tüplerin durumu dahamı farklı acaba?
Sevgili western bende sıvı birikip sızıyormuş ve bu sıvı bebeğin tutunmasını engellediği için tüp bebek öncesi ameliyat dendi. Demek ki senin durumunda sadece tıkanıklık var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?