- Konu Sahibi mumudihaba
-
ben de aynı dertten muzdariptim..hatta 3 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım.. aşılama olacak derken hamile kalmışım..size tavsiyem 3 ay hayıt suyu, arısütü polen kapsülü ve civan perçemi aslan pençesi hapı kullanın ben 2. ayda kaldım..bir de bal tarçın çörek otu karışımı yedim..o ay kaldım..denemekten bişey kaybetmezsiniz..hepsinin tarifi var nette..
allah gönlünüzün muradını versin..
Bende 2 yıldır her ay aynı hayal kırıklığını yaşıyorum. Hep çocuğu olan insanlara imrenen bazen de kıskanan gözlerle bakıyorum. Neden ben dediğim çok oldu ama yanlız değiliz bizim gibi çok var. Yumurtalıklarım tüplerim eşimin semen analizi hiçbirinde sıkıntı yok ama yok yok yok allahım nasip etmiyor. 1 kere aşılama denedim medıcana da tutmadı. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemediğim için tüp bebek düşünüyorum istanbul tüp bebk merkezinde. Oraya giden varmı?? Biz kadınların psikolojikman mahvolması bi kenara bide eşlerimiz bize destek olacağına biz erkekleri teselli rolündede oynuyoruz yoruldum artık.
merhaba kızlar. bende 7 yıllık evliyim.hiç korunmadım ve gebelikde hiç yaşamadı.eşimle benim her tahlilimiz normal çıkması,tabi ilahi taktir diyoruz ama nasıl neden diye hep nette kendi çapımda araştırma yaparken bir yazıyla karşılaştık.okuyunca hönk :) olduk
mutlaka okuyun,belkide birilerin çaresi bundandır .inş.
BAĞIŞIKLIK KISIRLIĞI
İnsan vücudu dışarıdan gelen maddeleri kabul etmez, onları atmaya veya onları yok edici salgılar yaparak onları öldürmeye çalışır. Vücuda giren mikroplara karşı korunma böyle yapılır. Aynı şekilde suni takılan kalp veya böbreği vücut kabul etmez ve atmaya çalışır. Bu nedenle ancak yakın akrabaların organları takılarak vücudun atması önlenmeye çalışılır.
Vücut her hangi bir yerinden giren yabancı maddeyi atmak veya öldürmek için karşı madde meydana getirir.
Erkeğin spermasını öldürmek için bazı kadınlarda cinsel organlarında antikor meydana gelir. Döl yatağına akıtılan spermalar bu maddenin etkisiyle tamamen toplu halde hareket edemez, durumda kalır. Karı ve koca her yönüyle sağlıklı oldukları halde kadın hamile kalamaz. Bu bağışıklık sonuçu meydana gelen kısırlık pek çok kimse tarafından fark edilmez, sürekli başka nedenler aranır. Bu kısırlık her ailede olmaz. Ama her yönüyle sağlıklı pek çok ailede SEBEBİ BİLİNMEYE KISIRLIK larda çoğunun sebebi budur.
Bu bağışıklık kısırlığının teşhisi şöyle yapılır:
Kadın erkek her yönüyle sağlıklıdır. Erkeğin spermogramı normaldir. Kadının rahim ağzı sıvısı yeterlidir. Yumurta gününden 1 gün önce yapılacak cinsel temastan 12 – 20 saat sonra rahim ağzı sıvısında spermaların durumu incelenir. Ayrıca öbür ay rahim ağzı sıvısı ile erkeğin dışarıdan akıtılan menisi cam lam üzerinde birer damla konularak karıştırılır ve spermaların rahim ağzı sıvısında canlılıkları incelenir. Eğer kadında spermaları öldürücü bir madde meydana gelmişse bu halde rahim ağzı sıvısında spermalar pek yaşıyamaz kısa sürede ölürler bazen bu öldürücü madde rahim üzerinde meydana gelebilir. Böyle bir kısırlık şüphesinde veya teşhisinde yapılacak tedavi:
Kadın vücudunda meydana gelen bu öldürücü maddenin zamanla yok olmasını beklemekten ibarettir. Zira cinsel temas devam ettikçe kadın vücudunda karşı koyucu madde meydana gelmeside devam edecektir. Yani kadın döl yatağına erkek menisi akıtılması kadında onu yok edici madde meydana getirmeye sevk edecektir. Bu nedenle eşler cinsel temasları sırasında en az 3 – 4 ay PREZERVATİF kullanırlarsa kadının döl yatağına meni akmaz ve bağışıklık maddeside meydana gelmez. Evvelki temaslar sonucu meydana gelen bağışıklık maddeside bu süre zarfında tükenir yok olur. Daha sonraki aylarda tam yumurtlamaya yakın günde prezervatifsiz bir cinsel temasla gebelik sağlanabilir. Ondan önceki cinsel temaslar yine prezervatifle yapılır.
yorumlarınızı bekliyorum.bana çok mantıklı geldi.
Bu banada çok mantıklı geldi.
Ben böyle bişey oldugunu düşünüyorum yada gen uyuşmazlıgı ondada aynene böyle erkeğin spermlerini öldürüyor kadın vücudu.
Herşey olabilir mesela şöyle bi haber okumuştum
Bir çift vardı hep korunarak ilişkiye giriyolarmuş çocuk istekleri olunca korunmasız ilişki denemişler ve kadının vücudu dışarı dökmüş kadına alerji yapmış eşinin spermleri
Devlet boşamıştı.
Bana göre hiç bişey sebepsiz değil.
Benimde tam 5 yıl oldu olmuyor.
Şimdi ben Van'da bir kadın buldum tamda sebepsiz infertilitenin tedavisini yapıyor ve hepsi hamile kalıyor gidenlerin.
İnşallah kısmet olursa oraya gitmeyi düşünüyorum.
hala adet olmadım arefe ye kadar olmazsam test yapacam
Merhaba arkadaslar,
18 ay denedikten sonra dogal bir hamileligim olmustu, ne yazikki 12 haftada kaybedip buyuk bir yikim yasamistim, 6-7 ay daha denedik olmayinca tup bebek tedavisine basladik, hamile kaldim ama kimyasal gebelik yasadim; yaklasik uc ay sonra donmus iki embro transfer edildi ve ogluma kavustum saglikla hem de couzulunce cok kotu bir embro haline gelmisken. oglum 18 aylikken emzirirken ilk deneyimizde dogal hamile kaldim ve su an 13 hafta bitmek uzere cok sukur.
sebepsiz infertelite benim gb ornekler cok hic uzulmeyin yavrulariniza eninde sonunda kavusacaksiniz Allah'in izniyle. herkese sevgiler.
inşALLAH birgün anne olacağızdır hepimiz
aslında en zor grup bizleriz sebep yok
ooooooooohhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?