Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

çok teşekkürler. yumurtlama günlerimi takip ediyorum hatta yumurtladığımı da anlıyorum gün aşırı ilşkiye giriyoruz ama olmuyor. belki tüplerim tıkalıdır diye düşündüm rahim filmini araştırıken gördüm.umarım gerek kalmaz. rabbim size de en kısa zamanda hayırlısını versin inşallah.

canım korkmayın bende çektirdim ama özelde çektirdim hiç acı olmadı hafif bır sızı oluyo okadar ama devlet hastanelerinde nasıl olur bilemem.bir kaç arkadaşım çektirdi onların çok ağrısı olmuş oyüzden özeli tercih edin derim..rahim filmi çektiripte hamile kalan oluyo bana rastlamadı a başka

ben de özelde çektrdim-izmir çınarlıda. Anezteziyle 15 dak.da hçbşy hissetmeden yapıolar..ağrı sızı yok. 300 küsür ödedik diye hatrlıorm ama, brz koymuştu öderken

Hanımlar bizde sebepsiz gubundayız 3 senelik evliyiz bir aşılama ve başarısız tüp bebek denememiz var.sebepsizler tüp bebek konusundada şanssız galiba

allahtan ümidini hiç bir zaman kesme canım benim bizimde inş.gebelik testimiz çift olucak dr kontrole gittiğimizde gebe olduğumuzu duyacağız biraz sabir sadece çok zor ama ne yapalım

her zaman hakkımızda hayırlısı olsun rabbim cümlemizin kucaklarını doldursun inş.tez zamandaaaaaa

Bayanlar bende bütün tetkiklrden geçtim kan tahlili hormonlar rahim filmi...tabi benim tüplerim tıkalıydı 2defa çekildi rahim filmi korkulcak bişey yok biraz ağrı oluyor ama tüplerim açılınca o ağrı bile inanın beni hiç üzmedi....hala tedavi görüyorum bide kist cıktı onuda atlattım ama olmuyo hala klomen çatlatma iğnesi vs ...demem o ki allah yazmıştır inşallah göbüşümüze bebiş...ben 1yıldır uyeydım ama şifremi unutmuştum...cok ihtiyacım var konuşmaya anlatmaya

Klomen ve çatlatma iğnesi olupta hamiş kalamayan varmı sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz ne yapmalıyız(yazın lütfen

Arkadaşlar cok hoş sohbetsiniz yahepimizin sorunu aynı fakat yaşadıklarımız farklı paylaşalım istiyorum akıl danışalım ben gittiğim hastaneyi deyiştirmek istiyorum ve fikre ihtiyacım var varsa yazmak isteyen paylaşalım

Bayanlar bizde 4 yıldır evliyiz. Bizimde sebepsiz çocuğumuz olmuyor. Bu ay ilk aşılayı denedik.(pazartesi günü) Aşilama günüm pazartesi günü idi. Erken gebelik testi yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Sizce hamile olabi,lir miyim.

Eklentiler

• $cenn.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
Bende 1,5 yıldır tedavi oluyorum 3 yıllık evlyim buraya paylaşmak ve bilgi alışverşi yapmak için geldm ama kimse cvp yazmıyor henüz aşılamaya gecemedim klomende kaldım hastanemi deyiştireceğim umarım allah nasip eder hamilesiniz cümlesini duymayı

Hamilesin canım.Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Kan testinide yaptırdınmı emin olursun.

Hanımlar bizde sebepsiz gubundayız 3 senelik evliyiz bir aşılama ve başarısız tüp bebek denememiz var.sebepsizler tüp bebek konusundada şanssız galiba

Katılıyorum sana.
Benimde olmuyor ilk rahim filminde tüplerim kapalı çıkmıştı sonra 2. kez çekildim onda açık çıktı
Radyotomda çekildim 2.yi.
İlk filimde dr tüplerin tıkalı olmaz bebeğin dediğinde ağlamaya başladım ve beni teseeli eden cümlesi şu oldu.
Üzülme en azından sebebi belli sebepsiz infertilite daha zor dedi.
Şom ağızlı gibi 5 senedir sebebsiz ifertiliteyle uğraşıyorum.
Tüp bebekte denedim yok yok.
Sebebini bilsek en azından onunla mucadele etmeye çalışırız ama elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ya tüp bebek oda tutacagı mechul yada her ay hergün ağla dur.
Ben artık kendimi okadar çaresiz hissediyorumki hergün ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı eve kapadım kendimi.
Rabbim büyük vericek olan o duadan başka bişey gelmiyor elimden inşallah hayırlı bir evlat nasip eder bize..
Tüp bebekte çok meşakatli maddi imkanım yok sürekli denemek için resmen insanların umutları kullanılıyo çok pahalı.
Aynı durum kanser hastaları içinde geçerli milyarlarca para harcıyolar bir ilaç için böyle sisteme söylenek çok şey var.

Canım Bende 4 yıldır evliyim 2 yıldır detavi görüyorum. Hiç sorun da görülmüyor.Aşılamayı denedim buay. Tabi aşılamada %10-15 şansı artırıyor. Bende rahim filmini radyotomda çektirdim.(çektirmediysen ve istanbuldaysan kesin tavsiye ederim. ağrısız) rahim filmi çektirdikten sonra klomen detavisi sonra göbekten iğne pazartesi günü aşılama oldum. İnş paylaşırız burda hamile olduğumuzu.

kızlar bana da doktorum sebepsiz infertile dedi ve tüp bebek yaptırcaksın şansın da %40 bile değil dedi.. ve ben 2 çocuk annesiyim 2. evliliğimi yaptım eşimin çocuğu olmadığı için tekrar anne olmak istiyorum.. tüp bebek yapma imkanımız yok maalesef İbrahim saraçoğluna ulaştım bütün tahlillerimi sonuçlarımı herşeyi anlattım eşim ve benim için kür önerdi ve EVVEL ALLAH çocuğunuz olur dedi.. ben hocama çok inanıyorum kürleri alıcam kalanı Rabbim ne derse o olacak.. sizlere de tavsiyen en azından ibrahim hocamla görüşmeniz.. doktorlar psikolojimi altüst etti ama hocam en azından moralimi en üst seviyeye taşıdı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar ilginç bir haber gördüm, ne kadar doğrudur bilmem ama bi paylaşiim didim. bir arkadaşım 3 kez denedi ama olmadı ((

Gerek tüp bebek konusunda bilginin artması gerekçe ilaç teknolojisindeki gelişmeler tedavi şekillerinin değişmesine neden oluyor.
Bu gelişmerden faydalananların başında ise hastalar geliyor. Hastalar artık daha kısa sürede ve tüp bebek merkezinde daha az vakit geçirerek çocuk sahibi olabilecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım inşallah hamilesindir. yalnız gebelik testi yapmak için acele etme.benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi Lh hormonunu artırdığı için silik çizgi çıkmış olabilir.aşılamada çatlatma iğnesi kullanıldığı için söylüyorum.

ben de 1,5 yıldır sebebsiz infertilite ile uğraşanlardanım.1,5 yıldır da memorial prf Semra hanımın ekibiyle tedavi görüyorum sonuç yokkk ne yapacağımı hiççççç bilmiyorum RABBİM inşallah bir çıkar yol gösterir tüm bizim gibilere çoooooook üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…