- Konu Sahibi mumudihaba
-
merhaba bizimde 16 ay oldu hala giden gelen yok bundan sonraki aşamanız doktor kontrolünde klomen tedavisi olur yani yumurtlama tedavisi sonra belli günlerde ilişki önerir bazı doktorlar ise önce rahim filmi ile başlar kendini korkutma o kadar zor bir işlem değil Allah yardımcımız olsun.
Hanımlar bizde sebepsiz gubundayız 3 senelik evliyiz bir aşılama ve başarısız tüp bebek denememiz var.sebepsizler tüp bebek konusundada şanssız galiba
Bayanlar bizde 4 yıldır evliyiz. Bizimde sebepsiz çocuğumuz olmuyor. Bu ay ilk aşılayı denedik.(pazartesi günü) Aşilama günüm pazartesi günü idi. Erken gebelik testi yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Sizce hamile olabi,lir miyim.
Hanımlar bizde sebepsiz gubundayız 3 senelik evliyiz bir aşılama ve başarısız tüp bebek denememiz var.sebepsizler tüp bebek konusundada şanssız galiba
Hamilesin canım.Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Kan testinide yaptırdınmı emin olursun.
Bende 1,5 yıldır tedavi oluyorum 3 yıllık evlyim buraya paylaşmak ve bilgi alışverşi yapmak için geldm ama kimse cvp yazmıyor henüz aşılamaya gecemedim klomende kaldım hastanemi deyiştireceğim umarım allah nasip eder hamilesiniz cümlesini duymayı
Bayanlar bizde 4 yıldır evliyiz. Bizimde sebepsiz çocuğumuz olmuyor. Bu ay ilk aşılayı denedik.(pazartesi günü) Aşilama günüm pazartesi günü idi. Erken gebelik testi yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Sizce hamile olabi,lir miyim.
Katılıyorum sana.
Benimde olmuyor ilk rahim filminde tüplerim kapalı çıkmıştı sonra 2. kez çekildim onda açık çıktı
Radyotomda çekildim 2.yi.
İlk filimde dr tüplerin tıkalı olmaz bebeğin dediğinde ağlamaya başladım ve beni teseeli eden cümlesi şu oldu.
Üzülme en azından sebebi belli sebepsiz infertilite daha zor dedi.
Şom ağızlı gibi 5 senedir sebebsiz ifertiliteyle uğraşıyorum.
Tüp bebekte denedim yok yok.
Sebebini bilsek en azından onunla mucadele etmeye çalışırız ama elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ya tüp bebek oda tutacagı mechul yada her ay hergün ağla dur.
Ben artık kendimi okadar çaresiz hissediyorumki hergün ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı eve kapadım kendimi.
Rabbim büyük vericek olan o duadan başka bişey gelmiyor elimden inşallah hayırlı bir evlat nasip eder bize..
Tüp bebekte çok meşakatli maddi imkanım yok sürekli denemek için resmen insanların umutları kullanılıyo çok pahalı.
Aynı durum kanser hastaları içinde geçerli milyarlarca para harcıyolar bir ilaç için böyle sisteme söylenek çok şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?