- Konu Sahibi mumudihaba
-
Bayanlar bende bütün tetkiklrden geçtim kan tahlili hormonlar rahim filmi...tabi benim tüplerim tıkalıydı 2defa çekildi rahim filmi korkulcak bişey yok biraz ağrı oluyor ama tüplerim açılınca o ağrı bile inanın beni hiç üzmedi....hala tedavi görüyorum bide kist cıktı onuda atlattım ama olmuyo hala klomen çatlatma iğnesi vs...demem o ki allah yazmıştır inşallah göbüşümüze bebiş...ben 1yıldır uyeydım ama şifremi unutmuştum...cok ihtiyacım var konuşmaya anlatmaya
Merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...
Vapi cim sonuc hala husran aksine butun sistemimi bozdu preseed. ? Kullandigim ay yumurta catlatma ignesi vurunmama ramen yumirtsm catlamadi onbes gun sonra yine adet oldum cunku kist olustufalan.. Kullanmayinnn
arkadaslar bırsey soracagm.bı arkadasım soyledı kafama takıldı.ilk gece korunanların geç bebeğı oluyormus.sacma geldı ama aranızda ılk gece korunup daha sonradan hamıle kalan var mı
Herşeyin zamanı var. Ben üçüncü denememde başarılı oldum. Umutsuzluğa kapılma. Embriyo oluşuyorsa umut vardır...selam arkadaşlar bende 6 yıldır görmediğim tedavi gtmediğm dr kalmadı ama bugün birkez daha inandımki herşey boş en son tüp bebek önerdiler ortada hiç bir sebep yok sebepsiz infertelite en kötüsü bu çünkü adı üstünde sebebi yok bugün transferden sonra ilk tahlilimi yaptırdım sonuç hüsran çöpe atılmış 7500 tl para rabbim vaktini ii bilir biz nekadar zorlasakta boşşş rabbim isteyen herkeze nasip etsin
kesinlikle sana katılıyorum bende 15 aylık evliyim her ay hüsrana uğruyorum fakat bazıları istemdışı hamile kalıor nedenide kafalarına takmamaları bence bz beklediğimz için regli tarihini stress yapıyoruz birbirmize dua edelim canım sseni çok ii anlıorum ben sadece 2-3 kere genel muayene oldum gerisini akışına bıraktım rahim filminden korktuğum için onu yaptrmadımMerhaba arkadaşlar bende daha yeni gördüm bu konuyu tam isabet oldu benim için ..Bende 2 yıllık evliyim 1 yılda korunmuyoruz..aklınıza gelebilecek bütün tedaviler yapıldı..rahim filminden tutun aşılama da yapıldı ama malesef..benim öz amcam jinekolog tahmin edebilirsinizki elinden geleni yaptı ve artık bana çok kızıyo NEDENİ İSE BUNU ÇOK FAZLA KAFAMA TAKMAM..evet kızlar bütün suçumuuuz BUNU KAFAYA TAKMAMIZ STRES YAPMAMIZ..ÖNCELİKLE BEYNİMİZ BİZ STRES YAPTIĞIMIZDA HATTA VE HATTA ÇOCUK OLMUYO DEDİĞİMİZ İÇİN BEYNİMİZ OTOMATİKMEN VUCUDUMUZA EMİR VERİYO VE YUMURTALIKLARIMIZA VERİMLİ OLMAMALARI İÇİN HORMON SALGILIYO..işte bizde kafamızda atamıyoruz bakıyorumda hamile kalan bayanları bazıları mide bulantısı yaşıyo göğüslerinde hassasiyet oluşuyo ona rağmen ACEBA TEST YAPTIRSAMMI DİYE BUSEFER BİZE SORUYOLAR..düşünebiliyorumusunuz nekadar rahatlar hiç birşeyi hesaplamıyolar tabii bizim gibi..AMA İNŞALLAH ALLAHIN Bİ BİLDİĞİ VAR ELBETTE BİZİMDE ANNE OLUCAĞIMIZ YAKINDIR..İNŞALLAH BİRAN ÖNCE ALLAH O DUYGUYU BİZE TATIRIR HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİB EDER..sağlıcakla kalın sevgiler..:1hug:a.s.:enbuyukkk:
bizim durumumuzda aynı hemen hemen bende akışına bıraktım canım herşey normal görünüor folik asit kullandım baktım kilo alıorum bıraktım 3 ay felan kullandım 15 aylık ewliyiz inşallah bekletmez bizi buraya girince dejarz oluorum kader arkdşlarımı görünce dua edelim inşbende 19 aylık evlıyım ama hala bebegım yok nedenı de yok dengelıde beslenırum kılomda normal ama olmuyo eswımın sperm sayısı benım rahım fılmım temız cıktı beklıyoruz bu ay dogal yolla denedık hep ılac kullandım ve kılo aldırmıstı asılama dedıgınde doktor ben dogal yolla bıraz daha denemek ıstıyorum bakalım hayırlısı
merhaba arkadaşlar ...buraya yeni katldım herşeyi neredeyse baştan sona okudum...bende 6 yıllık evliyim 4 yıldır sebepsiz infertilite ile mücadele içerisindeyim.kullanmadığım ilaç kalmadı mayıs ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı fakat rahime tutunamadığından dolayı gitti...ama üzülmüyorum bi anlıkta olsa o heyecanı tadmak çok güzeldi .şimdi preseed kullanmaya başladım işallah 2. aşılamaya gerek kalmaz ...allah herkese nasip etsin anneliği.en kısa zamanda isteyen herkesin kocaman göbişleri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?