Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

tüplerin tıkalı olmasına soğan suyu içilmesi tavsiye ediliyor..denediniz mi hiçç??

aramiza hosgeldin seninle ayni aeyleri yasiorum resmen cunku kimseyle paylasmiorum hsg asilama catlatma ignesi.. hicbirini bilmio kimse arkadaslam skma canini asilama yaptirirsn dediklerinde agliyorum ...bebek gelsn artik bizim bu ayda husran:/ cok mutsuzummm

Oncekikle herkese cok gecmis olsun, infertilite sorunun bilinc alti tedavisi ile cozumlenebildigini duydum arkadaslar.Regesyon terapisi diye geciyor. Ama ne kadar etkili bilemiyorum. bilinc alti hamile kalmaya izin vermiyorsa o kayit siliniyormus. Kuzenim hamile kalamiyor ama onun sorunu biraz daha karmasik bazi hastaliklar gecirdi. Ama yinede bu terapiyi deniyecek eger gercekten olumlu bir sonuc alirsa hepinizi bilgilendiricegim. Mubarek ramazan ayinda hepiniz icin dua edicegim, en kisa zamanda herkesin bebegine kavusmasi dilegiyle...

arkadaslar bırsey soracagm.bı arkadasım soyledı kafama takıldı.ilk gece korunanların geç bebeğı oluyormus.sacma geldı ama aranızda ılk gece korunup daha sonradan hamıle kalan var mı

Vapi cim sonuc hala husran aksine butun sistemimi bozdu preseed. ? Kullandigim ay yumurta catlatma ignesi vurunmama ramen yumirtsm catlamadi onbes gun sonra yine adet oldum cunku kist olustufalan.. Kullanmayinnn

arkadaslar cogumuz ayni dertten muzdaribiz. bizde 2 yillik evliyiz. 1 yildir bebek ıstiyoruz bizimde olmuyor. doktorada gidiyoruz ıkımızde de bir sorun olmamasina ragmen bebisimz olmadi. haziranda ilk asilamamizi yaptirdik olmadi malesef. ama onunda vakti saati vardir. dua edelim birbirimize. inanin ben bebek sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum.

arkadaslar cogumuz ayni dertten muzdaribiz. bizde 2 yillik evliyiz. 1 yildir bebek ıstiyoruz bizimde olmuyor. doktorada gidiyoruz ıkımızde de bir sorun olmamasina ragmen bebisimz olmadi. haziranda ilk asilamamizi yaptirdik olmadi malesef. ama onunda vakti saati vardir. dua edelim birbirimize. inanin ben bebek sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum.cunku o cirpinislari çol iyi biliyorum

bende 4yıl 3aylık evliyim.sadece şukadarını söyleyeyim.nezaman ilişkiyi cocuk için değilde kendiniz ve eşiniz için yaşarsanız işte ozaman hamile kalmayı başarıyorsunuz.tabi hayal kırıklığıda oluyor.benim bir aşılamam var.aşılamamdan 8ay sonra tam ümidi kesmişken tüp bebeğe yönelmiş durumdaydık geçen ocakta hamile kaldım.1ay 5gün oldu hamileliğim sonlandı(rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu.hayat neden böyle!!neden biz veya neden ben??????

selam arkadaşlar bende 6 yıldır görmediğim tedavi gtmediğm dr kalmadı ama bugün birkez daha inandımki herşey boş en son tüp bebek önerdiler ortada hiç bir sebep yok sebepsiz infertelite en kötüsü bu çünkü adı üstünde sebebi yok bugün transferden sonra ilk tahlilimi yaptırdım sonuç hüsran çöpe atılmış 7500 tl para rabbim vaktini ii bilir biz nekadar zorlasakta boşşş rabbim isteyen herkeze nasip etsin

kızlar burada yazılan yazıların hemen hemen hepsini okudum Allah şifa versin bende 14 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı sonra iltihap olduğu ortaya çıktı antibiyotik ve fitil tedavisi gördüm bu ay çalışmalara tekrar başlayacağım aslında benim için çok erken umutsuzluğa kapılmak için ama insan regl olunca tabi morali bozuluyo acaba bende bişey mi var demeden edemiyo smear ve ultrasonla baktırdım temiz çıktı bir kaç ay sonra başka bir doktora gidicem eğer hamile kalamazsam hormon testi ve yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum herşey kısmet bazılarının hemen ilk denemede oluyo bazıları 10 yıl bekliyo kızlar Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

6 yıldır harcamadğım para gtmediğim özel dr kalmadı yok yok yok bir sebep yok üzerimde denenmedik şey kalmadı en son tür bebek zor güç bela onuda yaptık oda olmadıAllah hepimizin yardımcıısı olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/643965-sebepsiz-infertilite-olup-cuha-cicegi-yagi-hamile-kalmak-isteyen-varmi.html

Alt topiklerden birinde bir bilgi paylastim.sebepsiz inferrilitesi olan bircok kisinin hamile kalmasina vesile olmus bende deniycem deneyin sizde.belkide tup bebege o kadar para harcamadan kendiliginden bebislerimiz olur...

Son düzenleme:
arkadaslar bırsey soracagm.bı arkadasım soyledı kafama takıldı.ilk gece korunanların geç bebeğı oluyormus.sacma geldı ama aranızda ılk gece korunup daha sonradan hamıle kalan var mı

Bence saçma.Arkadaşlarımın çoğu evliliklerinin başından beri doğum kontrol yöntemiyle korundular bıraktıktan sonra da hamile kaldılar.

merhaba arkadaşlar ...buraya yeni katldım herşeyi neredeyse baştan sona okudum...bende 6 yıllık evliyim 4 yıldır sebepsiz infertilite ile mücadele içerisindeyim.kullanmadığım ilaç kalmadı mayıs ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı fakat rahime tutunamadığından dolayı gitti...ama üzülmüyorum bi anlıkta olsa o heyecanı tadmak çok güzeldi .şimdi preseed kullanmaya başladım işallah 2. aşılamaya gerek kalmaz ...allah herkese nasip etsin anneliği.en kısa zamanda isteyen herkesin kocaman göbişleri olsun

Herşeyin zamanı var. Ben üçüncü denememde başarılı oldum. Umutsuzluğa kapılma. Embriyo oluşuyorsa umut vardır...

kesinlikle sana katılıyorum bende 15 aylık evliyim her ay hüsrana uğruyorum fakat bazıları istemdışı hamile kalıor nedenide kafalarına takmamaları bence bz beklediğimz için regli tarihini stress yapıyoruz birbirmize dua edelim canım sseni çok ii anlıorum ben sadece 2-3 kere genel muayene oldum gerisini akışına bıraktım rahim filminden korktuğum için onu yaptrmadım

bizim durumumuzda aynı hemen hemen bende akışına bıraktım canım herşey normal görünüor folik asit kullandım baktım kilo alıorum bıraktım 3 ay felan kullandım 15 aylık ewliyiz inşallah bekletmez bizi buraya girince dejarz oluorum kader arkdşlarımı görünce dua edelim inş

Preseedden sönmüş alabildiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…