Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

mrb canim bence hamilesin gayet net cikmis ikinci cizgi...hayirli ugurlu olsun....

slm canim bende yeniyim burda....bende 2 senelik evliyim ilk normal yolla gebe kaldim fakat 7 haftalikken kalbi durdu onun üzerinede olmadi bizde ilk tüp bebek denememizi yaptik ama maalesef oda negatif( bizimde sebebsiz vardir bir zamni demek herseyin...

selam herkese, hepinize geçmiş olsun, ben aranıza yeni katıldım,çok canım sıkkın moralim çok bozuk, beni anlayacak kimse yok etrafımda, bende siz beni anlarsınız diye aranıza katıldım.
bende bebek istiyorum arkadaşlar
bebeği olanlara hayırlı olsun, benim gibi olmayanlarada allah kısa zamanda nasip eder inşallah

ben de özelde çektrdim-izmir çınarlıda. Anezteziyle 15 dak.da hçbşy hissetmeden yapıolar..ağrı sızı yok. 300 küsür ödedik diye hatrlıorm ama, brz koymuştu öderken

Evet ben de 2009 da orada çektirmiştim rahim filmini. Anestezili oldu, çünkü benim kanallarım tıkalıydı (daha önce anestezi almadan 3 kez çekilmeye çalışıldı ama, sıvı hiç içeri gitmemişti) Çınarlının iyi bir hastane olduğunu düşünüyorum. Allah İnşallah hepimize böyle güzel hastanelere bu işler için değil de, keyifli mutlu mutlu doğumlar için gitmeyi kısmet etsin :)

Ya kizlar yine hasta oldum bu ay gecen ay rahim filmi cekilmistim olmadi bu ayda sinir geliyo bana bu sekilde hamile kalan varmi aramizda yoksa tedaviyi kesicem ben artik cok sikildim yeter

Merhaba, mesajı ocakta yazmışsın, ben nisanda okuyorum, görüyorum ki şimdi hamişlesin :) ne güzel, darısı başımıza İnşallah. Ben de çok sıkıldım artık, tam 6 yıldır uğraşıyoruz biz de, sebepsiz infertilite. 1 kez aşılama, 3 kez blast transferli tüp bebek, sonuç hala yok. Allah tan hayırlısını diliyorum hep, ama gücümüz tükendiğini de hissdiyorum, omuzlarım çöktü sanki artık, maddi manevi çok zor, çok yıprandık. Şimdi bu sorunlarla uğraşıp, hamile kalanları okumaya çalışıyorum burdan, ki, bana umut olsun, moralim yükselsin diye.
Sen nasıl kaldın, çok sıkılmışsın ama sonunda hamilesin :) Maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin. Anlatır mısın nasıl hamile kalabildiğini?

Tebrik ederim seni :) ne güzel, İnşallah bizim de olur bir gün. Ben hiç hamile kalmadım. 3 . tüp denememizde kimyasal gebelik yaşadım (kimyasal gebelik bile olsa, söylemesi ne güzelmiş) Şimdi dondurulmuş 4 embriyomuz var. genetik tanı yapıldı bu arada onda da bişi çıkmadı. Doktorumuz dondurulmuşları transfer edelim dedi. Biraz daha beklemek istiyorum, sonra yine tüp deneme yolları görünüyo bize yani. Ama sonucunda mutlu sona varalım da, sağlıklı bir bebeğimiz olsun da, uğraşırız biz yine, hiç önemli değil.
İnşallah ben de senin gibi hamile kalabilirim. Hatta ondan sonra bi daha kalayım istiyorum :) Sen de İnşallah ikinci bebeğini de sağlıkla al kucağına :) selamlar

Evet, gittim. İlk tüp ve 2. dondurulmuş transferli tüp bebeği İsael Bey yaptı. Çok güzel bi hastane. Benim ilk denememden 1 ay önce bir arkadaşım orda hamile kaldı, bana çok umut olmuştu aslında ama, 1 ay sonra benim denemem çok umutlu devam etmesine rağmen negatif sonuçlandı. 2. denemeyi de orada yaptık. Yine İsrael Bey. Ama yine olmadı. Ve ben çok yıkıldım. Hastane pırıl pırıl, çok güzel, ama 2. negatifi almış biri orada çok üzgünken, doktordan hiçbir elektrik almadım. Hiç moral vermedi Onun için gayet normal tabi. Giden benim umutlarımdı. Bunun hissettiğim için ayrıldım orada. Bizleri para kaynağı olarak gördüklerini düşündüm. Gerçi doğruyu söylemek gerekirse, eğer hamile kalsaydım da, ömrümün sonuna kadar dua ederdim hepsine, bunu da açık yüreklilikle söyleyebilirim. Sadece, üzgün kişiye moral verme kısmında eksikler. Daha sonra ben 3. dememe için irenbeyi tercih ettim, aynı dönemde bir başka arkadaşım yine İsrael Bey e gitti. O da hamile kaldı. Ben diyorum ki, bizim için henüz zaman gelmedi herhalde. Allah ım yakın zamanda bize de yaşatır o mutluluğu İnşallah..

Selamlar, 2001 yılnda yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim ve 15 gün sonra tekrar kist oluştu, patoloji sonucu Endometriyoma tanısı konuldu. 10 yıl boyunca tedavi gördüm. Şuan 36 yaşında 2 yıllık evliğim, adetlerim çok düzenli fakat çok ağrılı, bir defa özelde Tüb bebek 2 defa aşılama yaptırdım ama bir sonuç alamadım. CA125 adet döneminde 200 lerde normal günlerde 60 civarında çıkıyor. Sol yumurtalıgım geçmişteki ameliyat sonucu küçülmüş ve tıkalı yani işlevini yitirmiş. Hiç hamile kalamicam endişem var. işim mucizelere kaldı biliyorum ama doktorlar çocuğun olur diyor ümitlendiriyorlar, onlar için hava hoş tahliller, muayne, tedavi hep para gerçeği söylemiyorlar. Allah her isteyene sağlıklı ve hayırlı evlat versin..

Selam arkadaşlar ben gruba üyeydim ama şimdi yazmak kısmet oldu ben 2010 yılında evlendım 2011 8.ayda hamile kaldım ama gelişim bozukluğu ve kalbi durdugu ıcın bebegımı 8 haftalıkken kürtajla aldılar onun sonrasındada 2012 2. ayda kimyasal gebelik yasadım onun sonrasında 1 sene boyunca bekledım korunmadım ama hamıle kalamadım doktora gıttım eşim ve bende hıc bır sorun cıkmadı ama ben evlendıkten sonra kılo aldıgım ıcın yumurtalıklarım tembellesmıs 2013 şubat ve mart ayında çatlatma tedavısıne basladık yumurtalarım buyuyordu ama ıkısındede hamıle kalamadım nisan ayında iğne ile tedaviye gectım doktorum o tedavıyıde yarıda keserek benı tup bebeye yonlendırdı cunku yumurtalıklarım cok dırenclıymıs anadolu sağlık tüp bebek ünitesınede gıdıp bılgı almak ıstedım oda bu tedavıyı durdurmayalım yumurtaların buyuyor dedı ve nisan 24 ünde aşılama yaptı mayıs 8 e kadar adet olmazsan test yaptır dedıler tabı bu sırada crinone jel ve folık asıt bırde glıfor kullanıyordum ahh salak kafam nıye umutlandımkı hastalanmadım hamıleyim sandım göğüslerim şişti süt sandım meyersem hepsi o gerızekalı jel yuzundenmıs benı ne kadar umutlandırdı test sonucumda 0,100 negatif cıktı eve gelip ağlama krızınden sonra kendımı temızlıye vurdum sımdı ıyıyım cok sukur ne olursa olsun hıc bır zaman isyan etmedım neden demedım rabbımın vardır bır bıldıgı vaktı zamanı gelınce ınsallah o guzel duyguyu bende yasarım ınsallah sızlerde yasarsınız bu tedavıı suresınce cok agır yıprandım hayal kırıklıgı neymıs cok yasadım bunlar benı yıkmadıysa artık hıc bısey yıkmaz dıye dusunuyorum tabıkı bu surecte eşte cok onemlı rabbım anlayıslı eşler cıkarsın herkesın karsısına ve allaha hamd olsun benım bırıcık eşim benım tek bebeğim olarak bu yolda benımle beraber olucak onu cok sevıyorum ve baba olmasını cok ıstıyorum rabbım ımtıhanın çok ağır olsada sen mukafatınıda verırsın ınsallah.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Merhaba canim benim sormk istedigim bisey var cok uzun zaman olmus sen yazali ama eger okursan bana cevap yazarmisin sorumu ozamn sorayim:)

Selam kizlar bende iki yildir korunmuyorum ama hic gebelik yasamadim esimde ve bende hic bi problem yok.benim rahmim ters engel olmaz diyorlar ama ben oraya bagliyorum sebepsiz yere olmasi cok kotu.her ay yeni bir umut benim icin ama yoruldum artik
Ustune birde cevre baskisi hadi nezamn yapicksiniz diye offf offf

Izmirde bu konuda iyi birini duydum canim sen nerde oturuyisun

Canim tup bebek fiyatlari hakkinda biraz bilgi verebilirmisin ?

selam kizlarbende iki kez asilama yaptirdim sebebsiz infertelite benmde ama ben buay duydugum bisey yaptim preseed kullandm ve adetim gecikti iki gun sonucu bildirirm gucumu toplayip kan vereblrsem :/ tup bebek deneyip olmayanlar bile hamile kalmis bu bi jel rahime iliskiden 10dak once skiosun spermin hareektini saglio ve %20 sans var asilamayla ayni..bence kullanin fiyati 120tl gibi bisey her eczanede olmuo ama grtirtiolar umarm yardmci olur

Selam arkadaşlar..bende 9 yıllık evliyim 4 aşılama 4 tüp bebek tedavim var.en sonuncusuda pazartesi günü negatifle sonuçlandı berbat bi durum..bu sitede paylaşılan tecrübeler beni çok çekti ve üye oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

CVP için teşekkürler KIZLAR YARIN arayıp randevu alacam ya YARIN ya eritesi güne verırler ben birde sunu SORCAM esım memur emeklı sandığına bağlı aşılamamı özelde yaptırcam rapor özelde geçerlimi geçerliyse NASIL nerden alıyoruz ıkı günde çıkarmam mümkün OLURMU

Kızlar bende 3 yıllık evliyim sadece ilk 6 ay korunduk sonrasında hiçbir korunma yok. Beni yumurtada bir problem olmadığını söyledi doktorlar eşimin spermiyogram sonuçları normal ama kruger testi % 2 dr bunun engel olmayacağını zaten normalinde % 4 olduğunu söylüyor ama bizde tık yok. Erkek için keçi boynuzu kürü diye bişey varmış okuduğum sayfalarda görmedim. Aranızda bilen varmı bizim herife yapem. Kadınlar için kürlerinizi ve tavsiyelerinizide bekliyorum

Merhaba ben araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...

çocuk istedikten yaklaşık 6-7 ay sonra hamile kaldım. sonra düşük oldu.düşükten sonra bir müddet tekrar korunduk. 4 aydırda yeniden deniyoruz hamile kalamıyorum. sperm testi yaptırmadık daha ama bende görünür hiçbir sorun yok.
yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…