- Konu Sahibi mumudihaba
-
Bayanlar bizde 4 yıldır evliyiz. Bizimde sebepsiz çocuğumuz olmuyor. Bu ay ilk aşılayı denedik.(pazartesi günü) Aşilama günüm pazartesi günü idi. Erken gebelik testi yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Sizce hamile olabi,lir miyim.
Bende 1,5 yıldır tedavi oluyorum 3 yıllık evlyim buraya paylaşmak ve bilgi alışverşi yapmak için geldm ama kimse cvp yazmıyor henüz aşılamaya gecemedim klomende kaldım hastanemi deyiştireceğim umarım allah nasip eder hamilesiniz cümlesini duymayı
gecmıs olsun.bende 7 yıllık evlıyım ve benımde sebebı olmayan kısırlık.hıc bı sebep soylenmıyordu,en sonunda samsun 19 mayıs tıp fakultesı hastanesınde prof.dr.idris kocak hocama gıttım.artık sana tup bebege baslıyalım fazla gecıktırmeden dedı.ve anne olacaksın sonunda dedı.bende hemen tup bebege basladım.herseyden onemlısı hastasına o kadar guzel yaklasımda bulunuyor kı bunu anlatamam,ve en sonunda tedavımden ılk tup bebek denememde suan 7 haftalık ıkız bebeklerıme hamıleyım.uzulme ımkanın varsa mutlaka tavsıyeme uy. Ve sende mutluluga ulaş...
ben de özelde çektrdim-izmir çınarlıda. Anezteziyle 15 dak.da hçbşy hissetmeden yapıolar..ağrı sızı yok. 300 küsür ödedik diye hatrlıorm ama, brz koymuştu öderken
Ya kizlar yine hasta oldum bu ay gecen ay rahim filmi cekilmistim olmadi bu ayda sinir geliyo bana bu sekilde hamile kalan varmi aramizda yoksa tedaviyi kesicem ben artik cok sikildim yeter
Merhaba arkadaslar,
18 ay denedikten sonra dogal bir hamileligim olmustu, ne yazikki 12 haftada kaybedip buyuk bir yikim yasamistim, 6-7 ay daha denedik olmayinca tup bebek tedavisine basladik, hamile kaldim ama kimyasal gebelik yasadim; yaklasik uc ay sonra donmus iki embro transfer edildi ve ogluma kavustum saglikla hem de couzulunce cok kotu bir embro haline gelmisken. oglum 18 aylikken emzirirken ilk deneyimizde dogal hamile kaldim ve su an 13 hafta bitmek uzere cok sukur.
sebepsiz infertelite benim gb ornekler cok hic uzulmeyin yavrulariniza eninde sonunda kavusacaksiniz Allah'in izniyle. herkese sevgiler.
merhaba vaw, umarım bebeklerimiz 2013 de gelicektir artık. ben çok yoruldum. isyan etmiyorum ama sıkıldım sürekli bu aşamada olmaktan. şimdi yine yeniden tedavi planı yapıyoruz. maddi boyutu da az değil. çok sarsıldı bütçemiz.
izmirde israel aruh a gitmiş miydin kent hast? bir arkadaşım orda oldu.
Merhaba canim benim sormk istedigim bisey var cok uzun zaman olmus sen yazali ama eger okursan bana cevap yazarmisin sorumu ozamn sorayim:)slm bende 1.5 yılık evliyim.benimde sebebi belirlenemeyen infertilite doktorumunsöylediği stres sıkıntı üzüntüden uzak durmam gerekiyormuş 6 aydır tedavi görüyorum bende ama olmuyor ben ebeyim sormak istediğin bir soru olursa yanıtlamaya çalışırım inşallah bebişin olur
Selam kizlar bende iki yildir korunmuyorum ama hic gebelik yasamadim esimde ve bende hic bi problem yok.benim rahmim ters engel olmaz diyorlar ama ben oraya bagliyorum sebepsiz yere olmasi cok kotu.her ay yeni bir umut benim icin ama yoruldum artikslm bende 1.5 yılık evliyim.benimde sebebi belirlenemeyen infertilite doktorumunsöylediği stres sıkıntı üzüntüden uzak durmam gerekiyormuş 6 aydır tedavi görüyorum bende ama olmuyor ben ebeyim sormak istediğin bir soru olursa yanıtlamaya çalışırım inşallah bebişin olur
Izmirde bu konuda iyi birini duydum canim sen nerde oturuyisunBende 1,5 yıldır tedavi oluyorum 3 yıllık evlyim buraya paylaşmak ve bilgi alışverşi yapmak için geldm ama kimse cvp yazmıyor henüz aşılamaya gecemedim klomende kaldım hastanemi deyiştireceğim umarım allah nasip eder hamilesiniz cümlesini duymayı
Evet, gittim. İlk tüp ve 2. dondurulmuş transferli tüp bebeği İsael Bey yaptı. Çok güzel bi hastane. Benim ilk denememden 1 ay önce bir arkadaşım orda hamile kaldı, bana çok umut olmuştu aslında ama, 1 ay sonra benim denemem çok umutlu devam etmesine rağmen negatif sonuçlandı. 2. denemeyi de orada yaptık. Yine İsrael Bey. Ama yine olmadı. Ve ben çok yıkıldım. Hastane pırıl pırıl, çok güzel, ama 2. negatifi almış biri orada çok üzgünken, doktordan hiçbir elektrik almadım. Hiç moral vermedi Onun için gayet normal tabi. Giden benim umutlarımdı. Bunun hissettiğim için ayrıldım orada. Bizleri para kaynağı olarak gördüklerini düşündüm. Gerçi doğruyu söylemek gerekirse, eğer hamile kalsaydım da, ömrümün sonuna kadar dua ederdim hepsine, bunu da açık yüreklilikle söyleyebilirim. Sadece, üzgün kişiye moral verme kısmında eksikler. Daha sonra ben 3. dememe için irenbeyi tercih ettim, aynı dönemde bir başka arkadaşım yine İsrael Bey e gitti. O da hamile kaldı. Ben diyorum ki, bizim için henüz zaman gelmedi herhalde. Allah ım yakın zamanda bize de yaşatır o mutluluğu İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?