- Konu Sahibi mumudihaba
-
selam kizlarbende iki kez asilama yaptirdim sebebsiz infertelite benmde ama ben buay duydugum bisey yaptim preseed kullandm ve adetim gecikti iki gun sonucu bildirirm gucumu toplayip kan vereblrsem :/ tup bebek deneyip olmayanlar bile hamile kalmis bu bi jel rahime iliskiden 10dak once skiosun spermin hareektini saglio ve %20 sans var asilamayla ayni..bence kullanin fiyati 120tl gibi bisey her eczanede olmuo ama grtirtiolar umarm yardmci olur
slm bende 1.5 yılık evliyim.benimde sebebi belirlenemeyen infertilite doktorumunsöylediği stres sıkıntı üzüntüden uzak durmam gerekiyormuş 6 aydır tedavi görüyorum bende ama olmuyor ben ebeyim sormak istediğin bir soru olursa yanıtlamaya çalışırım inşallah bebişin olur
Vapi cim sonuc hala husran aksine butun sistemimi bozdu preseed. ? Kullandigim ay yumurta catlatma ignesi vurunmama ramen yumirtsm catlamadi onbes gun sonra yine adet oldum cunku kist olustufalan.. Kullanmayinnn
Dr değil bahsettiğim kişi canım ebe ama bana inan giden hamile kalıyor eğer olmayacaksada söylüyor ücret almıyor yani 30 40 bişey fitil filan yapıyor önce muayne ediyor sonra tedavi uyguluyor neyin var ise.
Van muradiye gönderme köyünde kürt hekim herdem kadının adı
Kısırlık sanırım bu bölümde kürt hekim fitili kullanan varmı diye bi topik var orda hamile kalanlar var bi bak istersen.
ne gibi seyler veriyor ??banada yazarmisin ?ßoraya gelmem imkansiz lütfen yardimci olun kizlar bana
Fitil bide içmek için ot veriyor hastalığına bağlı bak istersen topiğin linkini veriyim ordan araştır..
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/457189-kurt-hekim-fitili-kullanan-var.html
Burdan bakabilirsin..
kızlar bana da doktorum sebepsiz infertile dedi ve tüp bebek yaptırcaksın şansın da %40 bile değil dedi.. ve ben 2 çocuk annesiyim 2. evliliğimi yaptım eşimin çocuğu olmadığı için tekrar anne olmak istiyorum.. tüp bebek yapma imkanımız yok maalesefİbrahim saraçoğluna ulaştım bütün tahlillerimi sonuçlarımı herşeyi anlattım eşim ve benim için kür önerdi ve EVVEL ALLAH çocuğunuz olur dedi.. ben hocama çok inanıyorum kürleri alıcam kalanı Rabbim ne derse o olacak.. sizlere de tavsiyen en azından ibrahim hocamla görüşmeniz.. doktorlar psikolojimi altüst etti ama hocam en azından moralimi en üst seviyeye taşıdı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba mesajımı ne zaman görürsünüz bilmiyorumaldınız mı saraçoğlu kürünü ve son durumunuz ne..ben ilk aşamadayım..aradığımda çok moralli konuştu benimle..Allah vesile kılsın inşallah..
canım saraçoğlu evet inanılmaz moral veriyor ama malesef bende kürleri işe yaramadı hatta zaman kaybettirdi çünkü tüplerimle alakalı bi problem benim ki tüpüm alındı ve tüp bebek tedavisine başladık 1. denemem başarısız şimdi dondurulmuşlarla devam edicez... ama saroçoğlunun soğan kürü kistimi temizledi bunu bilmeni isterim ayrıca doktorla birlikte saraçoğluna devam etmeni tavsiye ederim.. canım benim Allah hepimizin yardıncısı olsun bu yolda ilk kural inanmak....
Preseed hakkında çok olumlu şeyler duydum senin sonuç ne acaba?
Kızlar ben yeni üye oldum bu ay bende kullandım preseed sonucu bekliyorum cok olmu şeyler duydugum icin kullandımhadi ya(bende gittim bugun pre seed aldim 22 euro ya gercek faydasi hicmi olmuyor ?? simdi kullanayim mi yoksa atim mi ??
Kızlar Merhaba ben burda yeniyim yardiminiza ihtiyacim var gercekten 2 yildir evliyim 1.5 yildan beri korunmuyorum infertilite bolumune gidicem ama oncesinde esimlemi yoksa yanlız mi gitmem gerek lutfen yardimci olun
Biz önce kadın doğum doktoruna gittik. Zaten asıl testler kadına yapılıyor: hormon testleri, 1 aylık yumurtlama sürecinin takibi ve en son da rahim ağzı filmi ile tüplerin açık olup olmadığı. Erkeğe sperm analizi yaptırıyorlar. Gerekirse erkeği üroloğa yolluyorlar. Bizimki sebebi belli olmayan infertilite. Sonra ilaçla yumurtaları uyarma ve arttırma, olmazsa aşılama (2-3 kez), sonra da tüp bebek öneriliyor. Çoğu kişi aşılamayı atlıyor. Çünkü başarı şansı çok yüksek değil.
Kadınların kontrolleri adet dönemlerine göre yapıldığı için daha uzun sürüyor. Zor bir süreç. bu sorunu yaşayanların Allah yardımcısı olsun.
Sonuc ne acaba bende merak ettim bende preseed kullandım bu ay bekliyorum daha önce kullanmıştım haziran ayında o ay hamile kaldım ama birde rahim filimi cekinmiştim hangisinden oldu bilmiyorum ama bebeğimin kalbi durdu şimdi yeniden başladık çalışmalara
Slm cnm kadin doguma gittim infertilite bolumune gitti dedi adet problemi var bende esimle beraber gitmm sartmi ondan sadece ttahlil istemiyorlarmi bilgilendirin ne olur
Genelde önce kadını tedaviye yöneliyorlar. Bizde benim yumurtalıkların düzgün çalıştığını gördükten sonra eşime sperm analizi tahlili verdiler. O da normal çıkınca bu kez de rahim ağzı filmi. Sonuç söylediğim gibi "bir sebep var ama biz bilmiyoruz"Slm cnm kadin doguma gittim infertilite bolumune gitti dedi adet problemi var bende esimle beraber gitmm sartmi ondan sadece ttahlil istemiyorlarmi bilgilendirin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?