Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Preseed hakkında çok olumlu şeyler duydum senin sonuç ne acaba?

slm canim senin hala olmadimi??denedigin kürler oldumu??

Vapi cim sonuc hala husran aksine butun sistemimi bozdu preseed. ? Kullandigim ay yumurta catlatma ignesi vurunmama ramen yumirtsm catlamadi onbes gun sonra yine adet oldum cunku kist olustufalan.. Kullanmayinnn

hadi ya (bende gittim bugun pre seed aldim 22 euro ya gercek faydasi hicmi olmuyor ?? simdi kullanayim mi yoksa atim mi ??

ne gibi seyler veriyor ??banada yazarmisin ?ßoraya gelmem imkansiz lütfen yardimci olun kizlar bana

Son düzenleme:

merhaba mesajımı ne zaman görürsünüz bilmiyorum aldınız mı saraçoğlu kürünü ve son durumunuz ne..ben ilk aşamadayım..aradığımda çok moralli konuştu benimle..Allah vesile kılsın inşallah..

canım saraçoğlu evet inanılmaz moral veriyor ama malesef bende kürleri işe yaramadı hatta zaman kaybettirdi çünkü tüplerimle alakalı bi problem benim ki tüpüm alındı ve tüp bebek tedavisine başladık 1. denemem başarısız şimdi dondurulmuşlarla devam edicez... ama saroçoğlunun soğan kürü kistimi temizledi bunu bilmeni isterim ayrıca doktorla birlikte saraçoğluna devam etmeni tavsiye ederim.. canım benim Allah hepimizin yardıncısı olsun bu yolda ilk kural inanmak....

hadi ya Allah en kısa zamanda gönlümüzdekini hayırlı kılacak şekilde evlatlarımıza kavuştursun..inşallah güzel sonuçlar alırsın..inşallah..ben bu sabah 5 gün gecikmeyle adet oldum..rahim filmi çekelim demişti dr.um..saraçoğlu bunlara gerek yok demişti..sen 3 aşamalı kürlerin hepsini de denedin mi?burdan bi bayan sürekli devam ettiğini hiç bırakmadığını söyledi aşamalar bitse bile kürlere tekrar başlanıyor diye ve 1,5 yıl sonra hamile kalmış...öyle işte..Allah büyük..vardır Hikmeti..vardır zamanı...dua ile..

Preseed 2 ci kez kullandım bu ayda kullandım sonucunu bekliyorum ilkinde rahim filimi de cekilmiştim birde preseed kullandım ve o ay hamile kalmıştım o zaman rahim filimindenmi yoksa preseeden mi bilmiyorum ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi yine kullandım bakalım sonuc ne olucak inşallah hamileyimdir eger faydası olursa sizlerde tavsiye edicem rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah artık anne olmak istiyorummm

Preseed hakkında çok olumlu şeyler duydum senin sonuç ne acaba?

Sonuc ne acaba bende merak ettim bende preseed kullandım bu ay bekliyorum daha önce kullanmıştım haziran ayında o ay hamile kaldım ama birde rahim filimi cekinmiştim hangisinden oldu bilmiyorum ama bebeğimin kalbi durdu şimdi yeniden başladık çalışmalara

Soğan incir kürü bende denedim ama sonuc hamile olmadım boşuna zaman harcadım onunla benimde sebepsiz 1 kez hamile oldum kaybettim bebeğimi kalp atışı durdu şimdi yine deniyoruz 2 ay dinlendim kürtaj dan sonra ama bu ay sonucu ne olucak bilmiyorum ayrıca preseed kullandım gecen ay olmadı

Kızlar Merhaba ben burda yeniyim yardiminiza ihtiyacim var gercekten 2 yildir evliyim 1.5 yildan beri korunmuyorum infertilite bolumune gidicem ama oncesinde esimlemi yoksa yanlız mi gitmem gerek lutfen yardimci olun

Kızlar Merhaba ben burda yeniyim yardiminiza ihtiyacim var gercekten 2 yildir evliyim 1.5 yildan beri korunmuyorum infertilite bolumune gidicem ama oncesinde esimlemi yoksa yanlız mi gitmem gerek lutfen yardimci olun

Biz önce kadın doğum doktoruna gittik. Zaten asıl testler kadına yapılıyor: hormon testleri, 1 aylık yumurtlama sürecinin takibi ve en son da rahim ağzı filmi ile tüplerin açık olup olmadığı. Erkeğe sperm analizi yaptırıyorlar. Gerekirse erkeği üroloğa yolluyorlar. Bizimki sebebi belli olmayan infertilite. Sonra ilaçla yumurtaları uyarma ve arttırma, olmazsa aşılama (2-3 kez), sonra da tüp bebek öneriliyor. Çoğu kişi aşılamayı atlıyor. Çünkü başarı şansı çok yüksek değil.
Kadınların kontrolleri adet dönemlerine göre yapıldığı için daha uzun sürüyor. Zor bir süreç. bu sorunu yaşayanların Allah yardımcısı olsun.

Slm cnm kadin doguma gittim infertilite bolumune gitti dedi adet problemi var bende esimle beraber gitmm sartmi ondan sadece ttahlil istemiyorlarmi bilgilendirin ne olur

ben kullandim pree sed sonuc yok (

Slm cnm kadin doguma gittim infertilite bolumune gitti dedi adet problemi var bende esimle beraber gitmm sartmi ondan sadece ttahlil istemiyorlarmi bilgilendirin ne olur

eşinle beraber gitmen şart değil önce kendi kont. yaptır sende sorun yoksa eşin gitsin yapacagı sadece sprem testi vermek onuda iyi bir merkezde yaptırın bol şans.

Genelde önce kadını tedaviye yöneliyorlar. Bizde benim yumurtalıkların düzgün çalıştığını gördükten sonra eşime sperm analizi tahlili verdiler. O da normal çıkınca bu kez de rahim ağzı filmi. Sonuç söylediğim gibi "bir sebep var ama biz bilmiyoruz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…