Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Kizlar ben yarın infertilite bolumune randevu aldim insallah buyuk bir sorun cikmaz bebegimin olmasini cok istiyorum dualarinizi eksik etmeyin

Merhaba arkadaslar doktor benden oncelikle hormon testi istedi onu yaptirdim sonra dediki adetinin 3.gunu gel tekrar tahlil yapilacak tekrar gittim tahlil yaptim simdi adetimin 21.gunu gel dedi tekrae gidip tahlil vericem sonra da rahim filmi cekinecegim bunlari yaptiranlar varmi varsa bana yazsin:2:

Ben araniza yeni katildim biximde hic bi sorunumuz yok ama bebek sahibi olqmiyoruz 2.5 yillik evliyiz rahim gilmi cekildim temiz doktor tup bebek diyo sizce erkenmi

canm hiç bi problemin yoksa nie tüp bebek yapılacak ii yi mi odoktor bnce doktor değiştir 2.5 yıldır olmuosa hatta hiç bi problemin olmadan 1 sene de olur .. korunmadan en kötü 1 snede olur eger 2.5 senede olmadıysa mutlaka bişi vardır...

En azından aşılama yapilir mesele yumurtalarda sorun varya mutlaka bir sebebi vardir olmamasinin istanbuldamisin sen

Edsofi, canim daha once prolaktinim yuksekti dostinex kullandim bir ayda dustu 1, 5 yildir korunmuyorummprolaktinim dustu rahim filmim temiz cikti yumurtam oluyo 2 yada 3 tane normal boyut igne yapiyoruz catliyo ama sonuc yok doktor dedi git prof. Gozuk istersen tup bebek dene anlamadim napicagimi cok uzuluyorum

Bana bi akil verin allah rizasi icin napiyim ya cok istiyoruz bebegimiz olsun ben anasiz babasi ayri buyudum yuvamda bebek sesi duymak istiyorum
herşeyi normal olan bir çiftin her ay gebe kalma ihtimali %6-8 dir aşılamada ise en fazla %15 tüp bebekte tek embriyo ile %25-30 çift embriyo ile %50 civarındadır.sebepsiz infertilitede de mutlaka sebep vardır ama test ve tahlillerle belirlenemeyen türdendir.2,5 sene uzun bir zaman ve aşılamada başarı oranı gerçekten düşük.benimde sebepsiz infertilite bir defa aşılama denedim tutmadı tüp bebekte 8 folikül oluştu ve içlerinden sadece 4 yumurta çıktı.bu 4 yumurtaya spermler enjekte edilmesine rağmen sadece 3 ü döllendi yani 1 tane yumurta veya sperm döllenme yeteneğine sahip değildi.bu 3 embriyodan sadece 2 si gelişti ve 1 tanesi kaliteliydi.yani 8 folikülden sadece 1 adam gibi embriyo oluştu.bir sorunumuz olduğu ortada.ama testlerde herşey normal çıkıyor.yani modern tıp henüz o kadar da modern değil.ben 1,5 sene bekledim.bir de maddi boyutu var.aşılamada da tüp bebekte de aynı ilaçları kullanıyorsun.aşılamada ilaçlar dahil 2000 tl harcıyorsan tüp bebekte 5000 tl harcıyorsun.oranları ve ücretleri incele hiçbir tedavi garanti değil.kararını ver.daha fazla bekleme bence.Allah en hayırlısını versin bir sürü bebeğin olsun inşallah

Ciddimisiniz ya saolun ne guzel aydinlattiniz bende karar verdim tup bebek yaptiricaz allahin izniyle selman lacin doktoru arastirdim gorustum 5 bin lira tutuyo peki siz nasil sonuc aldiniz ....

Sebepsiz infertilite değilde, sebebi ne olduğu bilinmeyen infertilite maalesef.. 4 tüp bebekte 2 kimyasal gebelik hala sebep belli değil yaptirmadigim hiçbirşey kalmadi

Mrb arkadaşlar öncelikle hepimize sabir diliyorum inşallah muradimiza en kısa zamanda ereriz bende bi yildan fazla oldu ama bi türlü hamile kalamadim hormon testirahim filmi her sşeye bakildi esimede sperm testi yapildi her şey normal görülüyor sebep bulunamadi dr um ankara Üniversitesi infertilite bölümüne git bizim goremedigimiz sorunlar olabilir dedi ama ben ankaraya uzagim ve calisiyorum gitmem cok zor ankara istanbul da tedavi görenler nasil bi tedavi görüyorlar bunu öğrenmek istiyorum rahim filmi vs bunların dışında neye bakiyorlar

Selam kızlar ne yazıkki bende aynı durumdayım bizde 3yıllık evliyiz ve hiç korunmadık hiç bir sorun yok ikimizdede ama olmuyo işte çok üzücü bir durum bu şuan yumurtlama tedavisi görüyorum 2aydır adetime 1gün var ve bakalım ne olacak insan kendini çok çağresiz hissediyo

ela bende bebek hasretı cekenlerdenım ..benmde butun degerlerım normal ama e2 duşük cıktı dr ılac fılan vermedı.15 gun cıvan percemı cayı ıctım aksamları bakalım bu ay ıyı sonuclar beklıyorum

Ciddimisiniz ya saolun ne guzel aydinlattiniz bende karar verdim tup bebek yaptiricaz allahin izniyle selman lacin doktoru arastirdim gorustum 5 bin lira tutuyo peki siz nasil sonuc aldiniz ....

slm kızlar:44:ben 8yıllık evliyim benimde hastalığım sebepsiz interfiti of of oooofffff yıllarca tedavi gördüm herşey normal 4 aşılama yaptırdım hepsi negatif 2 tüpbebek ilki tutmadı beylikdüzünde Aysun laçine yaptırdım tambi hüsran 1sene sonra dondurulmuşlarımı kulandım 2enbiriyo kondu selman laçin bey dokturumdu tutular hem 2side tutu kandeyerlerim 2şer olarak artıyodu doktorum ikiz diyoru ama oda 15 gün sürdü sorası hüsran şimdi tam 2sene oldu nebi tedavi nede konturol tamamen dibe vurmuş gibiyim

Sebepsiz infertilite değilde, sebebi ne olduğu bilinmeyen infertilite maalesef.. 4 tüp bebekte 2 kimyasal gebelik hala sebep belli değil yaptirmadigim hiçbirşey kalmadi

Bizde esimde dusuk sperm sayisi var. Buna ragmen yaptirdigimiz tup bebek denemeleri olmadi. Yani bu tup bebek denemesi basari sansi yuksek olmasi gerekmezmi? Sonucda cozum nedir bilemiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…