Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ,öncelikle hepinize Allahtan sabır diliyorum .İnşAllah bir gün bizde anne oluruz.Ben de 6 yıllık evliyim ama hala bebeyim yok .Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşAllah

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ,öncelikle hepinize Allahtan sabır diliyorum .İnşAllah bir gün bizde anne oluruz.Ben de 6 yıllık evliyim ama hala bebeyim yok .Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşAllah

slm cnm amin cülemize rabim sabır dayanma gücü versin

merhabalar. her şeyin bi zamanı var tabi ki. önemli olan o zamana kadar sağlam durabilmek ve umutlu olabilmek. derdi veren allahım dermanı da verecektir inşallah. ben aşılama yaptıcam hsg için randevu aldım. bekliyoruz. ben bi şeyi merak ettim. aşılamayı sigorta karşılamıyo mu?bana aşılama yaptır diyen doktor ücretsiz demişti yanlış hatırlamıyosam. 2 bin falan demişsin. bu sigortalı olduğun halde mi yoksa özelde mi?

Allah rizasi icin cevap ver bana bacim bende gittim cuma gunu ön gorusmeye muayne oldum selman beye ilgileri nasil dogru duzgun bakiyolarmi ucreti ne tuttu tup bebegin niye tutmuyomus senin embriyolar allahim tum isteyen kardeslerimizin kucaklarini doldursun

merhaba bende 5 yıllık evliyim ve 3 kez tüp bebek denedik iki kez hamilelik oldu fakaf düşük ile sonlandı şimdi ise genetik tarama yaptıracağım daha önce yaptıran varmı?

Ertesi gun hapi kisirlik yaparmi bilgisi olan paylassin lutfen

Arkadaşlar bende sebebsiz infertilite idim ama şimdi 1yaşında kızım var ve 2aylık hamileyim kızım 9 . Senede oldu aşılama çatlatma hepsini oldum ama gebelik oluşmamıştı tüp bebek tedavisine gideceğim ay rabbim kızımı verdi çok şükür sakın umudunuzu kaybetmeyin sürekli rabbimden isteyin enkısa zamanda rabbim hepinizi sevindirsin inş.

öncelikle geçmiş olsun bnde 5 yıllık evliyim stresten uzat durcaksın kafana takmıcaksın hep böle derler ama olmuyorr birinin hamilelik haberini bile aldığımda üzülüyorum...aşılama tüp yapıldı tutmadı ve bunlarda yattım lazımlık kullandım vc bile gitmedim sonra negatif olunca ara verdik 5 ay kadar tekrar aşılma yaptırdım tutmadı die çok rahattım çünki bi belirti yoktu aşılamdan 14 gün sonra testte pozitif çıktı bn düzensiz adet görüyorum ilaç içersem oluyorum ilaç içmezsem 1 sene olmuyorum zorr ama genede gebe kaldımm ama bebek 3 haftlaıkken düştü hayırlsı stres yapmayalım oluruna bırakın o zaman oluyor gerçekten...

senin için ne büyük mutluluktur o an rabbim size bağışlasın ...darısı bizlere olsun inş...

aşılamada ben para vermedim 3 kere oldum 3 de tutmadı 3 hakkım kaldı biraz ara verdim çok üzülüyorum şimdi incir kürüne başladım

incir kurunden fayda gordunmu kardesim

slm cnm yeni başladım ama yumurtladığımı hssediyorum 9 gün oldu aynı zamanda arada soğan kürüde yapacam onada dün başladım 15 gün devam edeceğim günde 1 kere zararı yok ikisinide aynı zamanlarda içebiliriz eğer incirle hamile kalırsam haber vericem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…