- Konu Sahibi mumudihaba
-
Merhaba arkadaşlar ,öncelikle hepinize Allahtan sabır diliyorum .İnşAllah bir gün bizde anne oluruz.Ben de 6 yıllık evliyim ama hala bebeyim yok .Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşAllah
herşeyi normal olan bir çiftin her ay gebe kalma ihtimali %6-8 dir aşılamada ise en fazla %15 tüp bebekte tek embriyo ile %25-30 çift embriyo ile %50 civarındadır.sebepsiz infertilitede de mutlaka sebep vardır ama test ve tahlillerle belirlenemeyen türdendir.2,5 sene uzun bir zaman ve aşılamada başarı oranı gerçekten düşük.benimde sebepsiz infertilite bir defa aşılama denedim tutmadı tüp bebekte 8 folikül oluştu ve içlerinden sadece 4 yumurta çıktı.bu 4 yumurtaya spermler enjekte edilmesine rağmen sadece 3 ü döllendi yani 1 tane yumurta veya sperm döllenme yeteneğine sahip değildi.bu 3 embriyodan sadece 2 si gelişti ve 1 tanesi kaliteliydi.yani 8 folikülden sadece 1 adam gibi embriyo oluştu.bir sorunumuz olduğu ortada.ama testlerde herşey normal çıkıyor.yani modern tıp henüz o kadar da modern değil.ben 1,5 sene bekledim.bir de maddi boyutu var.aşılamada da tüp bebekte de aynı ilaçları kullanıyorsun.aşılamada ilaçlar dahil 2000 tl harcıyorsan tüp bebekte 5000 tl harcıyorsun.oranları ve ücretleri incele hiçbir tedavi garanti değil.kararını ver.daha fazla bekleme bence.Allah en hayırlısını versin bir sürü bebeğin olsun inşallah
Allah rizasi icin cevap ver bana bacim bende gittim cuma gunu ön gorusmeye muayne oldum selman beye ilgileri nasil dogru duzgun bakiyolarmi ucreti ne tuttu tup bebegin niye tutmuyomus senin embriyolar allahim tum isteyen kardeslerimizin kucaklarini doldursunslm kızlar:44:ben 8yıllık evliyim benimde hastalığım sebepsiz interfiti of of oooofffff yıllarca tedavi gördüm herşey normal 4 aşılama yaptırdım hepsi negatif 2 tüpbebek ilki tutmadı beylikdüzünde Aysun laçine yaptırdım tambi hüsran 1sene sonra dondurulmuşlarımı kulandım 2enbiriyo kondu selman laçin bey dokturumdu tutular hem 2side tutu kandeyerlerim 2şer olarak artıyodu doktorum ikiz diyoru ama oda 15 gün sürdü sorası hüsran şimdi tam 2sene oldu nebi tedavi nede konturol tamamen dibe vurmuş gibiyim
Merhaba arkadaşlar ,öncelikle hepinize Allahtan sabır diliyorum .İnşAllah bir gün bizde anne oluruz.Ben de 6 yıllık evliyim ama hala bebeyim yok .Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşAllah
Selam arkadaşlar..bende 9 yıllık evliyim 4 aşılama 4 tüp bebek tedavim var.en sonuncusuda pazartesi günü negatifle sonuçlandı berbat bi durum..bu sitede paylaşılan tecrübeler beni çok çekti ve üye oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar bende sebebsiz infertilite idim ama şimdi 1yaşında kızım var ve 2aylık hamileyim kızım 9 . Senede oldu aşılama çatlatma hepsini oldum ama gebelik oluşmamıştı tüp bebek tedavisine gideceğim ay rabbim kızımı verdi çok şükür sakın umudunuzu kaybetmeyin sürekli rabbimden isteyin enkısa zamanda rabbim hepinizi sevindirsin inş.
merhabalar. her şeyin bi zamanı var tabi ki. önemli olan o zamana kadar sağlam durabilmek ve umutlu olabilmek. derdi veren allahım dermanı da verecektir inşallah. ben aşılama yaptıcam hsg için randevu aldım. bekliyoruz. ben bi şeyi merak ettim. aşılamayı sigorta karşılamıyo mu?bana aşılama yaptır diyen doktor ücretsiz demişti yanlış hatırlamıyosam. 2 bin falan demişsin. bu sigortalı olduğun halde mi yoksa özelde mi?
aşılamada ben para vermedim 3 kere oldum 3 de tutmadı 3 hakkım kaldı biraz ara verdim çok üzülüyorum şimdi incir kürüne başladım
incir kurunden fayda gordunmu kardesim
slm cnm yeni başladım ama yumurtladığımı hssediyorum 9 gün oldu aynı zamanda arada soğan kürüde yapacam onada dün başladım 15 gün devam edeceğim günde 1 kere zararı yok ikisinide aynı zamanlarda içebiliriz eğer incirle hamile kalırsam haber vericem
slm cnm yeni başladım ama yumurtladığımı hssediyorum 9 gün oldu aynı zamanda arada soğan kürüde yapacam onada dün başladım 15 gün devam edeceğim günde 1 kere zararı yok ikisinide aynı zamanlarda içebiliriz eğer incirle hamile kalırsam haber vericem
insallah hepimize umut olursun
incir kurunden fayda gordunmu kardesim
insallah hepimize umut olursun
bu arada bende uc kez asilama oldum bal tarcin corek otu kurune basladim besinci gunum bugun birkac ay bu tarz kurler yapcam ondan sonra olmazsa tup bebege gecmeyi dusunuyorum ki doktorumda ayni fikirde benimle hakkimizda hayirlisi olur insallah
selam ben geldimmm
selam
naber ttalım yokmu hic hamis ya
yok demekki olsada sevinsek sen napiyosun ne durumdasin
yok demekki olsada sevinsek sen napiyosun ne durumdasin
yeni bitti adetim yıkandım,önümüzdeki aya açılış yapcaz
töbee töbeeeeahh bebeğim naptın bizi beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?