- Konu Sahibi mumudihaba
-
yeni bitti adetim yıkandım,önümüzdeki aya açılış yapcaz
töbee töbeeeeahh bebeğim naptın bizi beeee
acilisi kapanis degil tatlim genel olarak maglum cogumuz her adette o ay bebisler nasil gelse diye ne yapsak diye kafa patlstiyoruz :)))
acilisi kapanis degil tatlim genel olarak maglum cogumuz her adette o ay bebisler nasil gelse diye ne yapsak diye kafa patlstiyoruz :)))
evett cnm ya,her ay umutluyuz.
rabbim umutlarımızı bos cevirmesin ins.
kür falan yapıyo msunuz peki ?
evett cnm ya,her ay umutluyuz.
rabbim umutlarımızı bos cevirmesin ins.
kür falan yapıyo msunuz peki ?
bal corek otu tarcin kuru yapiyorum canim insallah ya asilsmakarda bile buksda umutlu degildim bu ay bir baska umutluyum sen bisey yapmiyomusun doktora gidecektin nroldu
bal corek otu tarcin kuru yapiyorum canim insallah ya asilsmakarda bile buksda umutlu degildim bu ay bir baska umutluyum sen bisey yapmiyomusun doktora gidecektin nroldu
aşılama olunca bende coookkk umutlanmıstım cnm ya.
meğer onca emekler boşa çıkmışş .. kür denemeidm ama;
incir,kayısı yiyorum hergün.eşime keçiboynuzu yapıyorum.
aşılama olunca bende coookkk umutlanmıstım cnm ya.
meğer onca emekler boşa çıkmışş .. kür denemeidm ama;
incir,kayısı yiyorum hergün.eşime keçiboynuzu yapıyorum.
ay insallah benimde esim keciboynuzu yiyo kurunu begenmemis pazartesi doktiro gitcem bakalim sadece yumurta takibi yaptirayim diyorum insallah bu ay ikimizde kaliriz aralari ozaman 1 hafta olur sadece hep dua edip hayirlisini dileyelim Allah'tan saglikli sihhatli bebisler nasip etsin hepimize tez zananda
ay insallah benimde esim keciboynuzu yiyo kurunu begenmemis pazartesi doktiro gitcem bakalim sadece yumurta takibi yaptirayim diyorum insallah bu ay ikimizde kaliriz aralari ozaman 1 hafta olur sadece hep dua edip hayirlisini dileyelim Allah'tan saglikli sihhatli bebisler nasip etsin hepimize tez zananda
insallah cnm,esinin degerleri normalm?
ben yumurtalık takibi yaptırdım.asılamam tutmadı ocakta
insallah cnm,esinin degerleri normalm?
ben yumurtalık takibi yaptırdım.asılamam tutmadı ocakta
normal bizimkide sebepsiz bende ocak 27 de asilama yaptirdim tutmadin yumurta takibi derken sadece takip ilac falan kullanmadan belki sadece catkatma ignesi yada hicbisey
normal bizimkide sebepsiz bende ocak 27 de asilama yaptirdim tutmadin yumurta takibi derken sadece takip ilac falan kullanmadan belki sadece catkatma ignesi yada hicbisey
bende 23 ocakta asılama olmustum,tutunmadı bebegim banaa
bende 23 ocakta asılama olmustum,tutunmadı bebegim banaa
yakinda bize simsiki tutuncaklar inaniyorum bu arads yas kac
yakinda bize simsiki tutuncaklar inaniyorum bu arads yas kac
insalllah tatlım 23 sen kac yasındasın
insalllah tatlım 23 sen kac yasındasın
30 yasindayim ve ikibucuk yildir evliyim
30 yasindayim ve ikibucuk yildir evliyim
bende 3 yıldır evliyim eskidik mi ne
bende 3 yıldır evliyim eskidik mi ne
sarap misali yillandikca guzellesiyoruz meleklerimiz grlsin dahada guzellescez :)
sarap misali yillandikca guzellesiyoruz meleklerimiz grlsin dahada guzellescez :)
ayy insallahhhhhhhhhhhhhdogru vallaa
insallah hepimize umut olursun
inşallah canım allah hepimize bebiş nasip eder
inşallah canım allah hepimize bebiş nasip eder
aminnnnnnnn insallah
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen..artık tedavı olmak için ne param nede güçüm var ..allah rızası için sizlerden yasın okumanızı ıstıyorum...500 yasıne nıyet ettım...okuyan okumayan herkesten allah razı olsun
ben okurum canim senin icin suan isteyim bugun yada yarin nasip olursa okurum Allah tez zamanda isteyen herkeze saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah
amın allah razı olsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?