Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

allah bağışlasın canım benim,yavrularını sana..çok zor değil mi hayal kırıklığı yaşamak .. Sebepsiz olması daha zor tedavi rutin uygulanıyor.. Sebebi olsa ona göre hareket eder insan... Adetlerim çok düzenli 27 güne bir olurum ... Sadece iki defa biri bu yıl , biri geçen yıllarda 33.gün oldum..sonra tekrar 27 günde bir oldum. Eşime bakıldı hiç bir sorun yok... Hatta sperm sayısı fazla ve sağlıklı..kısmet kader işte herşey yolunda görünüyor.. Tüp bebekte dölleniyor embriyo bölünmesi oluyor rahime yerleştirilince tutmuyor ...bilemiyoruz artık....

Cnm dollenp embriyo oluosa yumurtalarında sorun yok ozmn rahmde vardır belkide bişey proflara hiç gozuktunmu arastrma hastanesinde arastırıldınmı sebepsiz bşy olmaz cnm vardır bişeyin ama bnu bulmk onemlisogan kuru incir kuru hiç denednmi kestane balida çok faydali

cok tesekkur ederim hepimiz insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okurken cok duygulandim kısmen de olsa ayni seyleri yasamisiz.tup bebegi hangi sehir nerde yaptirdiniz ogrenebilirmiyiz

merhaba arkadaşlar bnmde evlendiğim 1 yılı geçti hiç korunmadığımız halde olmadı.doktora gittim çatlatma iğnesi fln yapıldı çatladı yumurtada.eşimde sorun var sanırım bir kez sperm tahlili yapıldı.hareket az çıktı.bnm doktorum üroloğa gitmesini önerdi.gitmedi gitmesi içinde aylardır ikna edemedim pes ettim.belki bir gün kndi ister o zaman gideriz aşılama yada tüp bebek deneriz.ümitsizliğede kpılmak istemiyorum.allah ne derse o olucak.eşim karar değişip doktora giderse o zaman tedaviye tekrar başlarım hacettepede çok iyi bi doktor varmış.bnm tanıdığım kişinin 17 yıldır olmadı tüp bebek denedier 5 kez.sonunda tavsiye üzerine gittiler hacettepede tuttu ikizleri oldu.ankarada kaldılar 6 ay yeterki olsun diye hiç kalkmadı yataktan.eşim kbul etse hemen başlıcam tedaviye yaşım geçiyo anne olmak istiyorum bende.bizden sonra evlenenlerin bile oldubebekleri.her kürü denedim.hayıt suyu içiyorum şuanda belki vesile ondadır bundadır derken denedim herşeyi. biz bayanların annelik duygusu çocukluktan geliyor bunu eşlerimiz anlasa bide ..hiç olmazsa çocuk esirgemeden isterim yeterki annelik duygusunu tadabiliyim

hakkınıza hayırlısı olsun... Bu konuda eşlerin anlaşması çok önemli inşallah eşinizi ikna edersiniz... Bu süreçte bir yıl ne ki ? Ben altı yıl uğraştım... Yıllarca uğraşanlar var .. Ümidinizi yitirmeyin ... Bol bol dua edin... Yer gök dua... Ben inanıyorum birgün Rabbim tüm bu seslerimiz duyacak ve o kutsal duyguyu bize de yaşatacak ...

evet pınar45 arkadaşım... En son tüp bebeğimi profesör yaptı..rahimde yumurtlamada spermde hiç sorun yok...didik didik ettim , her türlü test ,akla gelebilecek her şeyi yaptırdım... Olmadı nasip işte....iki yıl sonra kendi kendime birşeyler yapmalıyım dedim, 4. Tüp bebeğe cesaretim yok şimdilik ... Şimdi ilk defa bu ay soğan kürü başladım... Haftasonu incir kürü yapacam... Tıbben herşeyi yaptım ...şimdi de alternatif tıp uygulamaya karar verdim:)))) bol bol dua ediyorum artık... Haa oldu oldu, olmadı vardır bir hayır diyorum artık.. Olduğu kadar , olmazsa kader ... Ne yapabilirim ki ??? Ama çok üzülüyorum ve içim yanıyor.. İşte buna engel olamıyorum...

Son düzenleme:
merhaba kızlar benimde duruum sizden farksız bende dort senedir evliyim ve hiç korunmadık hiç bi şekilde gebelik oluşmadı klomen tedavisi aşılama soğan kürü incir kürü keçiboynuzu denemediğim hiç bişey kalmdı şimdi bu ay tup bebek denicem bakalım hayırlısı olur insallahÖZEL ANKARA TÜP BEBEK MERKEZİNDE DOKTORUM SEDAT CÖMERT bakalım nasıl sonuçlanacak ama gecen bişey okumuştum rahimin içinde bi sıvı olurmuş ve bu sıvı gebe kalmaya engelmiş ama tam bulamadım konuyu şuanda araştırıyım onu yazarım buraya ve sebebsiz infertilitelerde genelde bu sorun cıkıyormuş spermler bu sıvıyı gecemiyormuş ve chua çiçeği cok iyi geliyormuş RABBİM OLMAYAN HERKEZE HAYIRLI VE SAĞLIKLI ECLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)

Merhaba,

Kadınlar klübünde gezinirken rastladım bu yazınıza, ve sonra profilinizde girdiğimde bebeğinize kavuştuğunuzu okudum ve içim sevinçle umutla doldu. Çünkü ben de 8 yıllık evliyim, sebepsiz infertilite nedeniyle 1 aşılama ve 2 tüp bebek denedik , maalesef sonuç negatif. Sizin nasıl oldu, mucizenize nasıl kavuştunuz, sebepsiz infertiliteyi nasıl yendiniz lütfen yazar mısınız? Çok ihtiyacım var güzel şeyler duymaya..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Sevgiler

öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
ben dördüncü aşılamamda göbekten vurulan iğneyle hamile kaldım 10. cu senemde çocuğumu kucağıma aldım..Ama Allahtan umudumu hiçbir zaman kesmedim birgün anne olacağımı biliyordum ve o günü hep sabırla bekledim..Rabbim sizin yüzünüzüde güldürsün inşallah

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım ıkı yıllık evlıyım bızede sebepsiz dediler nedir bu ya :s yedıkelrımız ıctıklerımız mı bızı bu hale getırdı acaba hersey hormon hersey kanserojen.Bir nedeni olsa ona gore tedavı olursun gectı yada gecmedı dersın ama boyle belırsızlık daha cok moralımı bozuyor.Allah hepımzın yardımcısı olsun.

bende bu topige yeni katildim .. 38 yasindayim .. onceden birkac kere hamile kaldim ama dusukle sonuclandi .. en son gecen sene HSGS rontgeninden sonra tekrar hamile kaldim ama bu seferde bebegimizin kalbi durdu 3. ayina girecekken .. dr lara gore ne esimde ne de bende bir sorun yok .. zamanlamalari tutturamiyorsunuz dediler halen deniyoruz ama olmuyor .. bakalim bu ay kismet klomen ve pregnly catlatma ignesi kullandim .. igneden sonraki 12. gunum .. reglim normalde 24 mayis gibi olmali .. bekliyorum insallah bu sefer tutmustur .. ama bir sebebi olmadan beklemek cok zor gercekten .. birsey olsa yada bulunsa en azindan bilirsiniz ve tedaviye yonelirsiniz ... sebepsiz oldumu daha zormus .. Insallah herkes meleklerine kavusur

Gonulyarasi cok sevindim sizin adiniza ne guzelllll .. Allahim insallah bizimde yuzumuzu guldurur kucagimi evimi bos , cocuksuz birakmaz

Gönül yarası bende 10 yıllık evli bebeksiz biri olarak senin adına cokkkk sevindim Allahim tamammina erdirsin maşallah diyelim bizler icinde dua et kendine iyi bak :)

Zozitos merhaba canim varmi bi haber merak ettim seni?

zozitos merhaba canim varmi bi haber merak ettim seni?

valla ays79 cum suanda beklıyorum halen ... Dun bas agrısından oldum oldum dırıldım felakettı beraberınde mıde bulantısı vardı ama bence bebekten degıl bas agrısının sıddetınden mıde bulantısı oldu.. Karnımdada adet olacakmısım gıbı agrı oldu .. Bugun sabah kalktım hıcbırsey yok sımdıde.. Bende anlamadım batımı beklıyorum ama tahmınım gununde gelecek .. 24 mayıs batım haber ederım sana da ... Saol ılgın ıcın canım .. Bu arada sen napıyorsun ? Beklemede mısın yoksa bır tedavı uyguluyor musun ? Bu arada senın yas kac ? :26:

Canim inşallah hakkinda hayırlısı ne ise o olsun bebeğin seninle olsun ben 36 yasindayim hicbir tedavi uygulamiyorm suan bende bat bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…