Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Ah kardeşim...Hayırlı ramazanlar.Düşünüyorum-da gelecekle ilgili bir soru hakkım olsa ,kesinlikle bebeğim olacak mı diye sorardım.adet dönemi yaklaşınca umutsuzluğu anlatamam....Ramazanın hürmetine Rabbim bizlere tez zamanda hayırlı çocuklar versin...

rabbim herkeze bizede tatdırsın diyorum bazende rabbim bizi unuttu bize çocuğu laik görmüyor diye ağlıyorum. 4 aşılama olmadı nedeni yok

Merhaba kızlar. Bu gruba üye olduğumda çok ama çok ümitsizdim. 7 olumsuz tüp bebek tedavisi olmuştum ve hiçbir sebep bulunamıyordu. Her seferinde iyi kalitede embriyo transferi yapılmıştı. Artık pes etme noktasına gelmiştik eşimle. Sonra bahçeci kliniğinde erbil yağmur ile tanıştık. Bize acgh ve kortizon tedavisi yapılacak yeni bir tedavi önerdi. Ama önce bana hipoglisemi için glukobay başlattı. Haftada 3 gün spor yeterli değil 2 günde yürüyüş ekle dedi. Eşime takviye arginmax verdi ki son ölçümde 78 milyon % 75 ileri hızlı olmasına rağmen değerleinin. Ayrıca dna hasarı da baktırmıştık kaan aydos da. O da yüzde 9 çıkmıştı sadece. Tam 10 yıl uğraştıktan sonra 8. denememizde 1 kutu kortizonla hamile kaldım kızlar. Acgh yaptırmadık az sayıda embriyomuz vardı. Vücudum bebeği yabancı bir madde gibi algılayıp saldırmasın diye gebeliğimin 8. haftasına kadar kortizonu kullandım. Çok şükür 14. haftaya geldik bile kızımla. Sebepsi diye birşey ypk. Sadece iyi doktor var. Hiçbiriniz benim kadar uzun beklemeyin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BUDUR!!! Sağlıklı hayırlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim, çoook sevindim anticim çookk cnmm bnm Allah yar ve yardımcın olsun, mükafatını geç de olsa almışsın Allah tamamına erdirsin inşallahhh arkadaşım

teşekkür ederim arkadaşım tavsiyelerin için .inanki yoğunluktan nete giremiyorm msjını yeni aldım.rabbim seninde yardımcısıolsun,hiç kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin .yiner msj laşalım.a.e.o

Bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 11 aydır hamile kalamadım. Bu ay klomen ve çatlama iğnesini 2.kez deniyoruz. Ilk ay çok ümitliydim ama artık oda kalmadı. ;((

Merhaba antiSocial, sizin antikorlarınız yüksek miydi ben haşhimato troidi hastasıyım ve antikorlarım çok yüksek, endokrin doktorum kortizon önerdi fakat kadın doğumcu çok eski bir yöntem kullanmıyoruz boşuna zaman kaybı dedi ne yapacağımı şaşırdım önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız, tüp bebekten önce denesem mi beni aydınlatırsanız sevinirim.

Konuyu okuyunca fikir vermek istedim. Kortizonla hamile kalan çok kişi var, internettede araştırırsan görürsün zaten tüp bebek tabiki çözüm ama son çare ve zor bir süreç olduğundan bence bir ayda böyle denemelisin.

cevabın için teşekkür ederim fbtl bunu onaylayan bir doktor bulmalıyım bnm doktorum pek taraftar değildi doktor araştırmaya devam :)

cevabın için teşekkür ederim fbtl bunu onaylayan bir doktor bulmalıyım bnm doktorum pek taraftar değildi doktor araştırmaya devam
Bak ankaradaymışsın Ankara'ya yeni bir doğum merkezi açıldı esra hanım var orada çok bilinen sevilen biri, tavsiye ederim.

Bak ankaradaymışsın Ankara'ya yeni bir doğum merkezi açıldı esra hanım var orada çok bilinen sevilen biri, tavsiye ederim.
fbtl'cim esra hanımın soyadını da biliyor musun nete yazınca bir sürü esra çıkıyor da?

benim karsı komsum belini çektirmişti ama bi fayda görmediydi çok sonra kendiliğinden hamile kalmıstı.

2010 yılında bebeğimiz olsun diye düşündük daha doğrusu oğlum kardeş istedi. doktora gittim pko varmış sonra klomenden dolayı kist oluştu bir yıl tedaviyle geçti. daha sonra hiçbir sorun kalmadı ama iki yıl boyunca hamile kalamadım. rahim filmi, eşimin ve benim tahlillerimizde hiç sorun yoktu. üç yumurta takibi, üç aşılamada sonuç hep hüsrandı. tek çizgi görmek, kan tahlilinde negatif sonuçlar beni çok yıprattı. bebek düşünmeyen arkadaşlarımın hattabebeği olması nerdeyse imkansız durumda olanların bile bebeği olmuştu. internetten gördüğüm bir sürü kürü uyguladım. incir, çörekotu+bal+tarçın, soğan, hayıt tohumu, aslan pençesi,civanperçemi, buhar banyoları, yakı vs.

doktorum en son tüp bebek kaldı ama tavsiye etmiyorum senin en büyük sorunun stres , kafana çok takıyorsun dedi. ben de bebek fikrini kafamdan silmeye, durumu kabullenme çalıştım. sonuçta bir tane çocuğum vardı. spora başladım, daha rahattım
ama yine de boş da durmadım ovulasyon testi kullandım. testi kullandığım ikinci ay çift çizgiyi gördüm. o günkü mutluluğumu anlatamam. bebeğim şimdi sekiz aylık oldu, oğlum da kardeşini çok seviyor. o da abisini çok seviyor, ona sarıldığımı kimseye sarılmıyor.

içinize sinen, sizi anlayan ve destek olan bir doktor seçin. benim doktorum çok iyiydi muayeneden sonra sohbet ederdik, çocuğumun olacağına beni inandırmıştı. hamile olduğumu öğrenince de çok sevindi.
stresten uzak durun, spor yapın asla umudunuzu kaybetmeyin.

Allhım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…