- Konu Sahibi mumudihaba
-
merhaba senin yazını okumadan önce ağlamaklıydım hala ağlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum tedavi görüyorum ve çok yoruldum karnıma iğne yapıyorum yumurtlarsam 4 aşılamam olucak 3 yıllık evliyim olmuyor ve her bebek sevdiğimde allahım bana tatdırmıcak diyorum kendi kendime hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor senin adına da çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin bizede versin :)
Ah kardeşim...Hayırlı ramazanlar.Düşünüyorum-da gelecekle ilgili bir soru hakkım olsa ,kesinlikle bebeğim olacak mı diye sorardım.adet dönemi yaklaşınca umutsuzluğu anlatamam....Ramazanın hürmetine Rabbim bizlere tez zamanda hayırlı çocuklar versin...
rabbim herkeze bizede tatdırsın diyorum bazende rabbim bizi unuttu bize çocuğu laik görmüyor diye ağlıyorum. 4 aşılama olmadı nedeni yok
Amin kardeşim..Ramazan ayı dua edelim.[/QUO
ağlama kardeşim ya...bizim olumsuz sandığımızda bir hayır vardır.Ben hep böyle teselli ediyorum kendimi.Belki hemen çocuğumuz olsaydı daha büyük felaketlerle karşılaşırdık.Bide bu devirde yaşadığımıza da şükrediyorum.Tedaviler,tıp,o kadar ilerde ki,inşallah anne olacağız.
Amin kardeşim..Ramazan ayı dua edelim.[/QUO
ağlama kardeşim ya...bizim olumsuz sandığımızda bir hayır vardır.Ben hep böyle teselli ediyorum kendimi.Belki hemen çocuğumuz olsaydı daha büyük felaketlerle karşılaşırdık.Bide bu devirde yaşadığımıza da şükrediyorum.Tedaviler,tıp,o kadar ilerde ki,inşallah anne olacağız.
inşallah canım benim allahın izniyle cümlemize
Merhaba kızlar. Bu gruba üye olduğumda çok ama çok ümitsizdim. 7 olumsuz tüp bebek tedavisi olmuştum ve hiçbir sebep bulunamıyordu. Her seferinde iyi kalitede embriyo transferi yapılmıştı. Artık pes etme noktasına gelmiştik eşimle. Sonra bahçeci kliniğinde erbil yağmur ile tanıştık. Bize acgh ve kortizon tedavisi yapılacak yeni bir tedavi önerdi. Ama önce bana hipoglisemi için glukobay başlattı. Haftada 3 gün spor yeterli değil 2 günde yürüyüş ekle dedi. Eşime takviye arginmax verdi ki son ölçümde 78 milyon % 75 ileri hızlı olmasına rağmen değerleinin. Ayrıca dna hasarı da baktırmıştık kaan aydos da. O da yüzde 9 çıkmıştı sadece. Tam 10 yıl uğraştıktan sonra 8. denememizde 1 kutu kortizonla hamile kaldım kızlar. Acgh yaptırmadık az sayıda embriyomuz vardı. Vücudum bebeği yabancı bir madde gibi algılayıp saldırmasın diye gebeliğimin 8. haftasına kadar kortizonu kullandım. Çok şükür 14. haftaya geldik bile kızımla. Sebepsi diye birşey ypk. Sadece iyi doktor var. Hiçbiriniz benim kadar uzun beklemeyin inşallah
Merhaba kızlar. Bu gruba üye olduğumda çok ama çok ümitsizdim. 7 olumsuz tüp bebek tedavisi olmuştum ve hiçbir sebep bulunamıyordu. Her seferinde iyi kalitede embriyo transferi yapılmıştı. Artık pes etme noktasına gelmiştik eşimle. Sonra bahçeci kliniğinde erbil yağmur ile tanıştık. Bize acgh ve kortizon tedavisi yapılacak yeni bir tedavi önerdi. Ama önce bana hipoglisemi için glukobay başlattı. Haftada 3 gün spor yeterli değil 2 günde yürüyüş ekle dedi. Eşime takviye arginmax verdi ki son ölçümde 78 milyon % 75 ileri hızlı olmasına rağmen değerleinin. Ayrıca dna hasarı da baktırmıştık kaan aydos da. O da yüzde 9 çıkmıştı sadece. Tam 10 yıl uğraştıktan sonra 8. denememizde 1 kutu kortizonla hamile kaldım kızlar. Acgh yaptırmadık az sayıda embriyomuz vardı. Vücudum bebeği yabancı bir madde gibi algılayıp saldırmasın diye gebeliğimin 8. haftasına kadar kortizonu kullandım. Çok şükür 14. haftaya geldik bile kızımla. Sebepsi diye birşey ypk. Sadece iyi doktor var. Hiçbiriniz benim kadar uzun beklemeyin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konuyu okuyunca fikir vermek istedim. Kortizonla hamile kalan çok kişi var, internettede araştırırsan görürsün zaten tüp bebek tabiki çözüm ama son çare ve zor bir süreç olduğundan bence bir ayda böyle denemelisin.Merhaba antiSocial, sizin antikorlarınız yüksek miydi ben haşhimato troidi hastasıyım ve antikorlarım çok yüksek, endokrin doktorum kortizon önerdi fakat kadın doğumcu çok eski bir yöntem kullanmıyoruz boşuna zaman kaybı dedi ne yapacağımı şaşırdım önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız, tüp bebekten önce denesem mi beni aydınlatırsanız sevinirim.
Konuyu okuyunca fikir vermek istedim. Kortizonla hamile kalan çok kişi var, internettede araştırırsan görürsün zaten tüp bebek tabiki çözüm ama son çare ve zor bir süreç olduğundan bence bir ayda böyle denemelisin.
Bak ankaradaymışsın Ankara'ya yeni bir doğum merkezi açıldı esra hanım var orada çok bilinen sevilen biri, tavsiye ederim.cevabın için teşekkür ederim fbtl bunu onaylayan bir doktor bulmalıyım bnm doktorum pek taraftar değildi doktor araştırmaya devam
fbtl'cim esra hanımın soyadını da biliyor musun nete yazınca bir sürü esra çıkıyor da?Bak ankaradaymışsın Ankara'ya yeni bir doğum merkezi açıldı esra hanım var orada çok bilinen sevilen biri, tavsiye ederim.
Esra Demir Yüzer ismi. Ankara sakura doğum merkezinde şimdi.fbtl'cim esra hanımın soyadını da biliyor musun nete yazınca bir sürü esra çıkıyor da?
yakı ,bel çektirme denemedim.faydası olumu bilmiyorum ki ağustos gibi tekrar tüp bebek düşünüyorum.çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?