Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?inşallah iyisinizdir sende bebisinde:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?inşallah iyisinizdir sende bebisinde:)

teşekkür ederim benim iki yaşında bi oğlum var şuanda ikinciyi düşünüyorum..

10.cu senemde deyince bende yeni oldu sandım canim kusura bakma bende 10 yıllık evliyim de cok mutlu olmuştum okuyunca :)

evet 10.cu senemde çocuğumu kucağıma aldım şimdi iki yaşında ikinciyi düşünüyoruz bakalım kısmet..
sende ümidini kaybetme hiçbir zaman..sevgiyle kal

evet 10.cu senemde çocuğumu kucağıma aldım şimdi iki yaşında ikinciyi düşünüyoruz bakalım kısmet..
sende ümidini kaybetme hiçbir zaman..sevgiyle kal

İnşallah canım duanizi eksik etmeyin Rabbim ikinciyide nasip etsin.evladini sana bagislasin insalah

Kızlar umudunuzu asla kaybetmemeniz için yazıyorum. Tam 9 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım. İlk 2 yıl okulum devam ediyordu. O yüzden eşim korundu ama ben doğum kontrol hapı vs.. Hiç kullanmadım. 2. Yılın sonunda okulda bitince bebek kararını verdik. Tabi biz karar verince hemen olucak diye düşündük ama malesef öyle olmadı. 1 yılın sonunda doktora gittik. Doktor hiçbir problem bulamadı. Yok rahim filmleri, aşılamalar... Çekmediğim acı kalmadı. Vücutsal acı iyi de bide herşeyden sonra o duygusal acı yok mu. Heh bu ay kesin oldu diyorum.. Yine tek çizgi yine tek çizgi. Her ay regl döneminde eşime de çektirmediğim kalmıyordu. Bunun yanında bide arkadaşlarım evleniyor, hamile kalıyor, sonra başkası evleniyor, o hamile kalıyor bende tık yok. Çaktırmamaya çalışsamda insanlar anlıyolardı artık. Üzülüyordum ama elimden gelen bişey de yoktu. O gebelik ve ovulasyon testlerine, preseed kremlere verdiğim parayla 3 tane tüp bebek yaptırırdım heralde. En sonunda artık olmuyosa olmuyo dedim kendi kendime. Hayat böyle geçer mi? Eşime de yazık değil mi dedim. Ve artık herşeyi bıraktım. Ateş ölçmekmiş gün tutmakmış, ovulasyon testiymiş. Hepsini boşverdim. Demekki olmaması gerekiyo dedim. Allah bazen verdikleriyle sınar bazen vermedikleriyle. Benim bi bebeğim yok ama beni çok seven, bir dediğimi iki etmeyen çok sevdiğim bi kocam var. Her ay çift çizgi beklerken eve tıkılıp kaldık. Ye iç eğlen gez toz dedim kendime ve öylede yaptım. Doktora gitmeyi bıraktım. Kendimde belirti aramayı bıraktım. Kendi bebek özlemimi arkadaşlarımın bebeklerinde giderdim. Sanki üstünden kocaman bi yük kalkmış gibi oldu. Ne zaman çocuk ne zaman çocuk diye soran düşüncesizlere de eşim yapıştırdı cevabı. İstemiyoruz. Daha yapıcak çok şeyimiz var diye. Artık gün beklemek yok. O günlerde illa birlikte olucaz diye bi zorunluluk yok. Uzun zaman sonra gerçekten eşime dokunduğumu hissettim. Mecburiyet çok kötü birşeymiş. O kadar mutluydum ki anlatamam. Ve 15 mayısta regl olmam gerekiyodu. Ama olmadım. Fakat göğüslerim, karnım ve belim o kadar ağrıyodu ki, günde belki 10 sefer kırmızı kart geldi diye tuvalete koşuyodum. 1 gün geçti 2..3...derken 4 oldu. Tabi bu ağrılar devam ediyo ve ben her sefende tuvalete koşuyorum. Bu arada iş yerinde ağır kaldırmam gereken bisürü iş yapıyorum. En sonunda evde daha önceden kalan bi test buldum. Tek çizgi çıkıcak diye o kadar emindim ki testi yaptım. Orda bıraktım çıktım. 5 dakika sonra gittim bide ne göreyim. Kopkoyu iki tane çizgi. Konuşamadım. Başladım ağlamaya. Sonra eczaneden farklı marka 4 test daha aldım. Hepsini yaptım. Çift çift çift. Eşine söyledim. O da konuşamadı. Hemen hastaneye gittik kan testi için. Doktor sabah yapalım dedi ama ben hiç beklermiyim. Gece 10 da aldım sonucumu betahcg 1887.. Pzt. Allahın izniyle bebişimi görücem. Doktor sonucun çok iyi olduğunu söyledi. Umarım yaşadıklarım sizlere umut olur. Kafanıza hiçbirşeyi takmayın, herşeyi oluruna bırakın. Uğraşmayınca, takmayınca, düşünmeyince oluyor. Umarım hepinizin göbüşleride dolar en yakın zamanda bebişlerle. Benim için dua edin. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyyyy ne mutlu valla bak cok duygulandim inan gözlerim doldu bende 10 yıl oldu canım bekliyorum hala ama inancım SONSUZ yuceler yucesi Rabbim verecek zamanı gelince senin adina cok sevindim Allahim hayırlı hamilelik ve dogum nasip etsin tatlım:)

Çok teşekkür ederim. Âmin. Bi görsem daha rahat edicem. Beklemek çok zor. Rabbim isteyen herkese zamanı gelince veriyor ben inanıyorum. Asla kaybetme umudunu. Umarım En kısa zamanda sende kavuşursun bebişine canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım :)unuttun degilmi bu geçen 9 seneyi gormek icin zaman daha uzundur sanki inşallah görür güzel haberler alırsın bizler icin duani eksik etme hayırlı geceler:)

Kendim için dua ederken aslında sadece kendim için etmedim. Hep olmayanlara, isteyenlere de ettim aslında ve etmeye devam edicem. 9 senede o kadar alıştım ki buna. Hayırlı geceler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AHHH CANIM YAAAA BENDE DIGER ARKADAS GIBI O KADAR COK DUYGULU VE HIZLI BIR SEKILDE OKUDUM SONRA BIR DAHA OKUDUM BIR DAHA OKUDUMMM ... ALLAHIMMM SEN NE KADAR BUYUKSUN BU NE KADAR GUZEL BIR MUTLULUKKKK SIZI CANI GONULDEN TEBRIK EDIYORUMMM ... ALLAHIM SONUNA KADAR SAGLIKLA SIHATLE KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSINNNN ... COK SEVINDIM COKKKKKKKK

Amin. Çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam.ebe olduğunuzu yazmışsınız.size bişey sorsam.geçen hafta 12m.lik bi yumoşum vardı.sol over'de.bu hafta doktor düşmüş dedi.onu demeden önce de hemşireye 19.15 yaz demişti.o sırada bir sancı oldu bende 2gün devametti.acaba diyorum muayene ederken düşmüş olabilir mi???

Merhaba arkadaşlar.Ben 4 yıllık evliyim.evlendim 4 ay sonra miyom ameliyatı oldum.Çocuk çok istiyordum ve dr.3 ay korun yeter dedi.fakat çocuk olmadı.
2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım fakat sonuç hüsran.Bende ve eşimde hiçbir problem yok sadece tutunamıyor.yada vücut yabancı madde diye atıyor.4 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı soğan kürü,hayıt tohumu,bele ip bağlatmalar,ç.otu.bal,polen olmayınca olmuyo okadar çok üzülüyorum ki benden sonra evlenenler 2.ciyi doğurdu lütfen bana yardım edin.Bebeğimin tutunması için ne yapabilirim.

Yaki denediniz mi hic? Yada bel çektirme. Bir arastirin derim.

merhaba senin yazını okumadan önce ağlamaklıydım hala ağlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum tedavi görüyorum ve çok yoruldum karnıma iğne yapıyorum yumurtlarsam 4 aşılamam olucak 3 yıllık evliyim olmuyor ve her bebek sevdiğimde allahım bana tatdırmıcak diyorum kendi kendime hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor senin adına da çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin bizede versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…