Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

sıkılıyorum patlıyorum bir yavrumun daha olmasını çok istiyorum 9 yaşında bir oğlum var çok kardeş istiyor onun konuşma isteklerini duydukça içim parçalanıyor 3 düşük yaptım bir oğlumdan önce 2 ondan sonra sonra korktum korundum 10 aydır korunmuyorum 4-5 kere klomen kullandım iğneyle ama yok kendiliğine bırakıyorum gene yok etrafımdaki hamişleri görünce resmen içim akıyor o mübarek duyguyu rabbim herkese nasip etsin önce hiç olmayanlara sonra isteyen herkese dr değiştiricem eşimden tahlil almadı en son eşime 4 sene önce yaıldı banada rahim filmi olmuştu temiz çıkmışlardı sonra bazı sebebleden yine korundum çok istiyorum artık tekrar rahim filmimi çektirsem acaba bir akıl verin başkalarıyla konuşmak bile istemiyorum bu konuyu

Elifcimmm insallah tez vakitte kavusursun ikinci bebisine ... bende daha onceden Rahim filmi cektirtikten sonra hamile kalmistim bence tekrar cektir derim ... gerci benim bebegim yasamadi kalbi durdu .. bende bu agustosta asilama oldum beklemedeyim ... moralini bozma en azindan bak bir evladin var nasipse insallah ikincisi de olur ..

Bende bebeğim olsun istiyorum.sözdesebebi yok.doktor bekle dedi.yyasim yirmi yedi ne yapacagimi bilmiyorummm

Bu ayda böyle geçti bir dahaki ay dr tedavisini değiştirnesini isticem yok bir şeyin acele etme diyor 4 kere kalmışsın diyor ama 11 ay oldu hala yok çok istiyorum zozitoş çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun belinay sen kaç aydır bekliyorsun?

SAOL CANIM HEPIMIZEEEE .. INSALLAH BUNUNDA USTESINDEN GELICEZZZ ALLAH IZNIYLEEE

sizi çok iyi anlıyorum ben de benzer şeyler yaşadım oğlumun kardeşi olması için iki yıl bekledik. hiçbir sorunda yoktu.aşılamalar tutmadı en son doktorum rahat olmamı, çok stres yaptığımı söyledi.spora başladığım ay hamile kaldım, şimdi oğlum sekiz aylık oldu. inşallah sizin de en kısa zamanda bebişiniz gelir. ikinciler çok nazlı oluyor

Hanımlar bende sizlerle aynı durumdayım..4 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor .. 3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum ama bugün akıntı halinde pembeler gelmeye başladı yine ve çok ağladım iş yerinde olmama rağmen.. Eşime sperm testi yaptırdık, ben rahim filmi çektirdim bir sıkıntı gözükmüyor ama olmuyorda..Çok zorlu bir süreç, gerçekten yaşamayan anlayamaz. Bizi en çok birbirimiz anlarız.. Denediğiniz kürler, tedaviler vs neler acaba? Ben soğan kürü yaptım sadece ama sonuç değişmedi. Bu ay
doktorumu değiştiricem, testlerimi tahlillerimi bir de başka doktora göstericem ve süreci hızlandırmak adına aşılama yöntemini denemeyi istiyorum bi sonraki ay..İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve hayırlısıyla tez vakitte mutlu haberleri veririz birbirimize.....

ben de ikinci bebeğimi iki yıl bekledim. hiçbir sorun yoktu bizde de. tavsiye edeceğim keçiboynuzu kürü. eşimin değerleri normaldi yine de bu kürü yaptık değeri iki katına çıktı. bir de ovulasyon testi kullandım. kendim de iki ay çörek otu+bal+tarçın kullandım. testi ve çörek otunu iki ay kullandım ve ikinci ay kardeş geldi. ama çörek otu bünyeye göre yan etkisi var. daha önceki yıllarda yaptığımda da hamile kaldığım ay yaptığımda da kist yaptı.

Tebrik ederim ve senin adına çok mutlu oldum. yazdıklarını okurken çok duygulandım. Allah hepimize yardım etsin şu çocuk olucak mı düşüncesini kuruntusunu kafamızdan atabilmemiz için. Sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş.

Böyle güzel şeyler duymak insanı ne kadar mutlu ediyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

ben de rahim filmi çektirdim çift boynuzlu rahim dendi...gebeliğe engel değil dedi ama yaklaşık 2 sene olacak hala bebeğimiz yok offff Allahım yardım et

ben de rahim filmi çektirdim çift boynuzlu rahim dendi...gebeliğe engel değil dedi ama yaklaşık 2 sene olacak hala bebeğimiz yok offff Allahım yardım et
ah aaaah ben de 2 senelik evliyim ama olmadı bir aşılama geçirdim yine olmadı sebepsizmiş yumurtalar çok iyi rahim filmi temiz tüpler açık spermler de kaliteli ama yok yok yok rabbim hayırlı zamanda hepimize afiyette evlatlar nasip etsin inşallah birbirimize dua edelim nolurr

mutlaka bilinmeyen bir sebebi vardır. ne gibi testler yapıldı size mesela ... benimde başta öyleydi sonradan yapılan detaylı testlerde çıktı sorun gereği gibi araştırma yapıldımı acaba... bende tüm hormon testleri, kan sayımı,rahim filmi,genetik testleri- kanser taramasından tutun kan pıhtılaşmasına kardar ve adını hatırlayamadığım 9 ayrı test yapıldı.

hangi hastaneye gittinizde bu testler istendi. ben sigorta ve özel olmak üzere bir çok hastaneye gittim sperm-hormon testi- yumurta rezervi- rahim filmi istediler bunlar dışında bir test varmı diyorum -dr bunlarda sorun yoksa psikolojiktir stresten uzak dur diyor 8 yıllık evliyim ve 4 senedir falan olmuyor herşey temiz sözde ama ben biryerlerde sorun olduğunu biliyorum.

onlar rütin testler bana genetik testi yapıldı ayriyetten 2 kez tutmadıysa vardır bi sorun dendi kendi içinde 9ayrı test genetik testi olarak doktoruna sorabilirsin canım ... yani daha detaylı bi test. he bide fulya bahçeci ye gidiyorum ben. birazdan işten çıkıcam akşam evde açarım aklına bişi takılırsa yaz olmazssa hatta doktoruma da sorarım konuyla ilgileniyosan yani daha detaylı bilgi istiyorsan....

benim hiç aşılama , tüp bebek deneyimim olmadı. bebek istemeye başladığımızda 2-3 ay olmayınca bir doktora gittim sadece ultrasonla baktı yumurtaların güzel gelişiyor rahim duvarı kalınlığında iyi olur acele etmeyin 1 sene bekleyin dedi tabi bende araştırmadım hiç o dönem ne tahliller oluyor bu süreç nasıl ilerliyor diye bekledik tabi. 1 sene kadar olmayınca tekrar gittim olmuyor işte yaşımda geçiyor birşeyler yapalım dedim doktora. 3 ay klomen tedavisi çatlatma iğneleri o ilaç bu ilaç derken geçtimi 7-8 ay daha bıraktım orayı başka yere gittim. hop baştan klomen vs. kullandım bunları şukadar zamandır olmuyor dedim doktora oda başka bir ilaç verdi bu süre içinde yumurta takibi yaptı. bunları kullan olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. olmadı tabi sonraki ay benim filmim çikildi eşiminde sperm tahlili yapıldı herşey çok güzel eşiminde spermleri çok çok iyi falan. tabi biz her habere seviniyoruz aa bundada sorun yokmuş. diye. bu süre içinde köye falan gittik düğünler oldu bir kaç ay tam yumurtlama döneminde musait olmadık. öyle böyle derken bu zaman geldik işte. birde eşim tüp bebek yada aşılama falan istemedi başta herşey normalmiş ALLAH verir zamanı geldiğinde diyordu. en son nisan ayında işte doktora gittim. dr bana rahim filminden sonra ilk 6 ay oluyor genelde dedi sende bekle dedi. senin problemin yok boşuna geliyorsun bana. yaz geldi çık tatile stres yapma kasıma kadar olmazsa gel dedi. bu süre içinde bir bakmışsın hamile olarak gelmişsin dedi. özel hastane olmasa uğraşmak istemiyo dicem ama sonuçta onlar para için olmadık tahlilleri bile ister. neyse son olarak kasıma kadar bekliycem bu son ayım zaten oda tutmazsa aşılama istiycem doktorumdan. ama işte kararsızım aynı doktoru istemiyorum oyalıyo sanki beni o yüzde senin söylediğin hastaneyi deneyebilirim. hakkını helal et çok uzun yazdım

ay iyi oldu detaylarıda öğrendim. bende özele gidiyorum bizdede sorun yoktu en başta senin gibi herşey normal normal seviniyoruz. ama sonuç olmuyor inasanın siniri bozuluyo madem bişi yok niye olmuyo. senin başta geçirdiğin süreçleri bi hastaneye gittim testleri filmi kolomen vs.. bildiğin gibi klomenle 3 kez felan denedik yine olmadı. 1 kezde aşılama oldum ben tutmadı. ki aşılamanın başarı oranı%20dir yanlış hatırlamıyosam baya düşüktür başarı oranı. yani olmayınca sonra ben bu tedavi gördüğüm merkeze geldim.bazı testler istedi sonra orada öğrendimki benim yumurta rezervim azmış eşimdede sayı hareketlilik az.. 2 kez tüp bebek buda olmadı doktorumda dediki bi sorun var olmaması için bi sebep yok çünkü mevcut tedavide bunlar bir sorun değil. genetik test yapıldı meyersem embiryoya kan gitmediğinden tutunmuyor kanım çok pıhtılaşıyomuş kan sulandıran iğne ile gebe kalabildim. yani ne bulunduysa bu merkezde bulduk ben çok memnunum ve labratuarı istanbulun en iyilerinden biri. biraz pahalı ama bana göre aldığı her kuruşu hak ediyor. oraya gönderdiğim çok insan oldu.bide sana tavsiyem sürekli doktor değiştirmek iyi bişi değil hiç önermiyorum.

aslında bende değiştirmekten yana değilim ama çözüm bulamayınca iyi diye dyduğum yerlere gidiyorum işte. zaman kaybetmemek isterken bile bukadar zaman geçti. inanki artık çok yoruldum. birde bana kan pıhtılaşması olup olmadığının testini yapmadı fakat bir dönem kan sulandırıcı hap verdi 4 ay kadar kullandım sonra bir yakınımız vefat etti.kan sulandırıcıyı fazla kullandığı için kalbine fazla kan pompalanmış ve beyin kanamasıda olmuş falan diye bunları duyunca korktum bıraktım yani bilinçsizce bir sürü ilaç kullandım. hatta bir dönem göbek bölgesinde yağlanma var ondan olabilir diyede ilaç vermişti. o ilacı normalde şeker hastalarına veriyorlarmış. bir sürü yan etki yapınca bana dr bırak dedi. halbuki çok kilolu değilim yani boyum 1,63 kilom 56-55 arası değişiyor. yani öyle zayıflama hapları kullanıcak durumda değilim ama işte ilaç ilaç ilaç bıktım valla. birde yanlış anlamazsan senin hastanenin muayene ücreti ne kadar tüp bebek falan fiyatlarını yazabilirmisi. maddi durum çok iyi değil ama borç harç bişeyler yapcaz artık en azından beni neyin beklediğini bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…