- 5 Mart 2014
- 757
- 378
- 158
- Konu Sahibi mumudihaba
-
ben fulya bahçeci ye gidiyorum orada yapıldı testler. istanbulda en iyi labratuarlardan birinede sahipler.. iyi bi yer benim sıkıntıyı onlar bulmuştu sonucuda iyi oldu.tavsiye ederim.hangi hastaneye gittinizde bu testler istendi. ben sigorta ve özel olmak üzere bir çok hastaneye gittim sperm-hormon testi- yumurta rezervi- rahim filmi istediler bunlar dışında bir test varmı diyorum -dr bunlarda sorun yoksa psikolojiktir stresten uzak dur diyor 8 yıllık evliyim ve 4 senedir falan olmuyor herşey temiz sözde ama ben biryerlerde sorun olduğunu biliyorum.
valla 5.bin tüp bebek ücreti ödedim. ilaçlarada toplamda 3.bin gitti. -fulya bahçeci ye gittim ben.valla pahalı ama bana göre hakkını veriyolar. zaten devlete bile gitsen tüp bebek masraflı bir tedavi ilaçların bazılarını ssk karşılamıyo her şekilde gidiyo o para en azından tecrübeli ellerde olursun.ay iyi oldu detaylarıda öğrendim. bende özele gidiyorum bizdede sorun yoktu en başta senin gibi herşey normal normal seviniyoruz. ama sonuç olmuyor inasanın siniri bozuluyo madem bişi yok niye olmuyo. senin başta geçirdiğin süreçleri bi hastaneye gittim testleri filmi kolomen vs.. bildiğin gibi klomenle 3 kez felan denedik yine olmadı. 1 kezde aşılama oldum ben tutmadı. ki aşılamanın başarı oranı%20dir yanlış hatırlamıyosam baya düşüktür başarı oranı. yani olmayınca sonra ben bu tedavi gördüğüm merkeze geldim.bazı testler istedi sonra orada öğrendimki benim yumurta rezervim azmış eşimdede sayı hareketlilik az.. 2 kez tüp bebek buda olmadı doktorumda dediki bi sorun var olmaması için bi sebep yok çünkü mevcut tedavide bunlar bir sorun değil. genetik test yapıldı meyersem embiryoya kan gitmediğinden tutunmuyor kanım çok pıhtılaşıyomuş kan sulandıran iğne ile gebe kalabildim. yani ne bulunduysa bu merkezde bulduk ben çok memnunum ve labratuarı istanbulun en iyilerinden biri. biraz pahalı ama bana göre aldığı her kuruşu hak ediyor. oraya gönderdiğim çok insan oldu.bide sana tavsiyem sürekli doktor değiştirmek iyi bişi değil hiç önermiyorum.
valla 5.bin tüp bebek ücreti ödedim. ilaçlarada toplamda 3.bin gitti. -fulya bahçeci ye gittim ben.valla pahalı ama bana göre hakkını veriyolar. zaten devlete bile gitsen tüp bebek masraflı bir tedavi ilaçların bazılarını ssk karşılamıyo her şekilde gidiyo o para en azından tecrübeli ellerde olursun.
rica ederim canım. özelde en azından ilgileniyorlar daha rahat ve sitresin daha az olur çok yardımcı olunuyor çünkü.hayırlısı olsun...tabiki canım. zaten devlete gitmeyi düşünmüyorum ben. insanı çileden çıkartıyorlar.
cevapların için ayrıca teşekkür ederim canım saolasın
rica ederim canım. özelde en azından ilgileniyorlar daha rahat ve sitresin daha az olur çok yardımcı olunuyor çünkü.hayırlısı olsun...
Meraba kizlar bnde 2 yillik evliyim ilk gunden beri hep cocuk istedik o yuzden de onlem almadik 2 3 ay gecince dr gittim hersey normal dedi spremogram testi istedi esimden o zaman ikna edemedim daha erken dedi esimay iyi oldu detaylarıda öğrendim. bende özele gidiyorum bizdede sorun yoktu en başta senin gibi herşey normal normal seviniyoruz. ama sonuç olmuyor inasanın siniri bozuluyo madem bişi yok niye olmuyo. senin başta geçirdiğin süreçleri bi hastaneye gittim testleri filmi kolomen vs.. bildiğin gibi klomenle 3 kez felan denedik yine olmadı. 1 kezde aşılama oldum ben tutmadı. ki aşılamanın başarı oranı%20dir yanlış hatırlamıyosam baya düşüktür başarı oranı. yani olmayınca sonra ben bu tedavi gördüğüm merkeze geldim.bazı testler istedi sonra orada öğrendimki benim yumurta rezervim azmış eşimdede sayı hareketlilik az.. 2 kez tüp bebek buda olmadı doktorumda dediki bi sorun var olmaması için bi sebep yok çünkü mevcut tedavide bunlar bir sorun değil. genetik test yapıldı meyersem embiryoya kan gitmediğinden tutunmuyor kanım çok pıhtılaşıyomuş kan sulandıran iğne ile gebe kalabildim. yani ne bulunduysa bu merkezde bulduk ben çok memnunum ve labratuarı istanbulun en iyilerinden biri. biraz pahalı ama bana göre aldığı her kuruşu hak ediyor. oraya gönderdiğim çok insan oldu.bide sana tavsiyem sürekli doktor değiştirmek iyi bişi değil hiç önermiyorum.
Merabalar kZla[/QUOTE]Meraba kizlar bnde 2 yillik evliyim ilk gunden beri hep cocuk istedik o yuzden de onlem almadik 2 3 ay gecince dr gittim hersey normal dedi spremogram testi istedi esimden o zaman ikna edemedim daha erken dedi esim
1 yil dolunca testi yaptirdik hamd olsun bi sorun yoktu hersey normal yani dr stres yapma bebegi at kafandan diyo o zaman hamile kalirsin diyo ama yapamiorum olmuo iste gecen ay asilama gecirdim tutmadi su kafadan bebisi nasil silcem bi oneriniz varmi cok uzun yazdim kusura bakmayin ama doluyum
k, post: 37336949, member: 568187"]ay iyi oldu detaylarıda öğrendim. bende özele gidiyorum bizdede sorun yoktu en başta senin gibi herşey normal normal seviniyoruz. ama sonuç olmuyor inasanın siniri bozuluyo madem bişi yok niye olmuyo. senin başta geçirdiğin süreçleri bi hastaneye gittim testleri filmi kolomen vs.. bildiğin gibi klomenle 3 kez felan denedik yine olmadı. 1 kezde aşılama oldum ben tutmadı. ki aşılamanın başarı oranı%20dir yanlış hatırlamıyosam baya düşüktür başarı oranı. yani olmayınca sonra ben bu tedavi gördüğüm merkeze geldim.bazı testler istedi sonra orada öğrendimki benim yumurta rezervim azmış eşimdede sayı hareketlilik az.. 2 kez tüp bebek buda olmadı doktorumda dediki bi sorun var olmaması için bi sebep yok çünkü mevcut tedavide bunlar bir sorun değil. genetik test yapıldı meyersem embiryoya kan gitmediğinden tutunmuyor kanım çok pıhtılaşıyomuş kan sulandıran iğne ile gebe kalabildim. yani ne bulunduysa bu merkezde bulduk ben çok memnunum ve labratuarı istanbulun en iyilerinden biri. biraz pahalı ama bana göre aldığı her kuruşu hak ediyor. oraya gönderdiğim çok insan oldu.bide sana tavsiyem sürekli doktor değiştirmek iyi bişi değil hiç önermiyorum.
canım o zor oluyo çıkmıyo kafadan.doktorlar öyle diyoda olmuyo bende çook stres yaşamıştım bütün umutlarım tükendiğinde ve vaz geçtiğimde haber geldi allahın hikmet işte ama düşünmeden takmadan yada strese girmeden bi tedavi sürecini bitirdiğim olmadı.sadece olumsuz düşünme yeter...[/QUOTE]Merabalar kZla
ooo en sevdiğim şey gülen bebek...Ins canim hayirlisi rabbimden gelene raziyim o ol derse hersey oluverir cok ama cok sevdigim bi hadis var allah nasip ettirmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz bu hep bnim icimi rahatlatio ins hayirli zamanda bnim gbi isteyen herkese nasip etsin rabbim senin findigininda hayirli omru olur hep gulen bi yuzu olur ins
ooo en sevdiğim şey gülen bebek...teşekkür ederimm allah hayırlısıyla isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Cnm gercekten cok sevindim senin adina rabbim dualarini kabul etmis ne guzel bende cok istiyorum anne olmayi ama umutluyum ben cunku rabbim bana bu dunyada nasip etmezse sayet ahirette beni bekliyor olucak kuzucuklarim rabbim hepimiz icin hakkimizda hayirli olanini nasip eylesin bu msjinla yuzume tebessum yasattin ruhuma iyi geldi allah senden razi olsun mevlam hayirli sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin bir daha evlat acisi gostermesin insallah
haşgeldin öncelikli... tedaviye başlıycaksın sende sanırım hayırlısı olsun...Slm ben yeni üye oldum 3 senelik evliyim sorunum sebebsiz kısırlık Allah herkese nasip etsin hayırlı olsun ...
2 senedr thaşgeldin öncelikli... tedaviye başlıycaksın sende sanırım hayırlısı olsun...
Tskr ederm 2 senedr tedavi görüyorm bi sorun yok dediler ama olmuyohaşgeldin öncelikli... tedaviye başlıycaksın sende sanırım hayırlısı olsun...
hayırlısı canım. mutlakaki herşeye bakmışlardır ama sebepsiz değildir 2senedir uğraşıyosan,bakalım belkide zamanı gelmemiştir. nasip artık. tüp bebekte tecrübeliyim sormak istediğin bişi olursa bilgi veririm sanaTskr ederm 2 senedr tedavi görüyorm bi sorun yok dediler ama olmuyo
Asılama yapcaklar adet 3ü gel dedilr fakat kistm var fazla büyük degilms ama almıyolrhayırlısı canım. mutlakaki herşeye bakmışlardır ama sebepsiz değildir 2senedir uğraşıyosan,bakalım belkide zamanı gelmemiştir. nasip artık. tüp bebekte tecrübeliyim sormak istediğin bişi olursa bilgi veririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?