- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi mumudihaba
-
Ben de ayni durumdayim hersey normal ama olmuyor ve nedeni de bilinmiyor ya o yuzden de ne tedavisi uygulanacagi bilinmiyor. Allah'im hayirlisi ile saglikli evlatlarimiz olmasini nasip et yarabbim.15 aydır sebepsiz bebeğimiz olmuyor. 2 kere klomen -biri iğneli- tedavisi oldum. rahim filmi temiz. 4 ay önce rahim ağzı yarası yaktırdım rahim ağzı temiz. eşimin sperm sayısı 100 milyon morfoloji yüksek. yumurtluyorum ve çatlama oluyor. ilaç kullandığımda 2-3 yumurtam dahi oluştu. rahim duvarı güzel ve güzel kalınlaşıyor. hormon değerlerim düzgün. dışardan bakılınca tıbben bir şey yok gibi. ama nasip olmayınca olmuyor işte. sanırım bu bizim imtihanımız. bu ay çok daha pozitif düşünüyorum. çevremde de o kadar hamile var ki. hepsi üstüme geliyor ama ben dayanmaya çalışıyorum. tabi evde tek kalınca bağıra bağıra ağlayıp rahatlıyorum o ayrıinşallah biz de anne oluruz.
Karbonatli suyun amaci nedir bi iki yerde daha okudum bilginiz varmigeçmiş olsun canım.peki dr ilaç falan vermedi mi?benim teyzeme karbonatlı su enjekte edeceksin demiş vajinaya oturu vaziyette o aksın gitsin sonra dışarıya 3-4 sefer yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeden önce bunu yap demiş.
Arkadaşlar günaydın, bende sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum. Çok şükür eşimde de bende de bir sorun yokmuş ama 3 yıldır bebişte yok ve ASA testim pozitif bu testi son gittiğim doktorum istedi öncekiler herşey mükemmel bekleyin diyip gönderiyordu. Ama şimdi nasıl bir tedavi uygulayacak onu bilemiyorum. Daha önce 1 tüp denemem kimyasal, dondurulmuş tedavim negatifvücut embriyolarıda öldürüyor olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum
Merhaba
Asa testi nedir. Ben de tup dusunuyorum ama benden de ASA diye bi test istemediler. Bilginiz var mi
geçmiş olsun canım.peki dr ilaç falan vermedi mi?benim teyzeme karbonatlı su enjekte edeceksin demiş vajinaya oturu vaziyette o aksın gitsin sonra dışarıya 3-4 sefer yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeden önce bunu yap demiş.
bazı kadınların vajinasındaki sıvı erkeğin spermini öldürüyomuş canım.öldürmemesi için bunu yapmış teyzem bizzat dr un kendisi söylemiş.teyzemde böyle bi sorun varmış yapılan tahlillerde çıkmış.dr da bunu uygulamasını söylemiş.daha önce hiç bi dr bunu söylememiş sorun yok deyip yollamışlar.bunu yaptığım ay hamile kaldım dedi.Karbonatli suyun amaci nedir bi iki yerde daha okudum bilginiz varmi
Woouw cok iyi tespitmis. Hangi dr soylemisse harika etmis.bazı kadınların vajinasındaki sıvı erkeğin spermini öldürüyomuş canım.öldürmemesi için bunu yapmış teyzem bizzat dr un kendisi söylemiş.teyzemde böyle bi sorun varmış yapılan tahlillerde çıkmış.dr da bunu uygulamasını söylemiş.daha önce hiç bi dr bunu söylememiş sorun yok deyip yollamışlar.bunu yaptığım ay hamile kaldım dedi.
slm arkadaşlar bende sizlele aynı duyguları yaşıyorum ve pazartesi 2. kez aşılama yaptırcam.1. de o kadar ümitlendim ki çunkü doktorlar hiç bir problem olmadığını söyleyip durdular. şimdi 2. aşılamaya bozuk bir psikoloji ile gidicem umarım herkes birgün güzel haberleri alır tabi ben de
Merhaba, sperm alerjisi testi. Doğal yolla gebe kalamama nedeniymiş.Bazı doktorlar önemli bir durum olmadığını, aşılama veya tüp bebek tedavisi ile sorunun çözüldüğünü söylüyor, bende tam olarak bir sonuca ulaşamadım. Sonuçta tüp bebekte yaptırdım olmadı.
gitmediği dr kalmamış canım ankarada hepsi yolluyomuş sorun yok die.en son bi normal bi kadın doğum uzmanına gittim dedi kızım sana şu test yapıldımı hiç demiş testin adını bilmiyorum ,teyzem yapılmadı demiş.bide şu testi yapalım bakalım ne çıkacak demiş.yapmışlarki sonucunda teyzemin vücudundaki sıvı eşinin spermlerini öldürüyomuş.bunun tek ilacı karbonat demiş.vajinanı karbonatla yıka yumurtlama günlerini takip et ilişkiye girmeden önce karbonatla yıka demiş.yaptığım ay hamile kaldım diyo.kızı var şimdi 23-24 yaşında.Woouw cok iyi tespitmis. Hangi dr soylemisse harika etmis.
Taniyi koyan dr taniyi kendi koymasina ragmen tup bebekte de mi anlayamadi canim? Bana bi dr tup bebekle bicok seyi gorebiliyoruz hastayi daha iyi tanima firsatimiz oluyor demisti. Eger dedigin gibiyse yandik desene ya
kızlar merhaba.. ben 1.5 senedir çocuk için uğraşıyorum.. Sırasıyla hormon testleri, hsg, sperm testi, yumurta takibi, 1 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebek deneyimim var. tüp bebek deneyimine kadar tüm doktorların söylediği şey herşey normal bekleyin olacaktır şeklindeydi. Bir arkadaşım vasıtasıyla tüp bebek doktorumla tanıştım ve kısa protokolle tüp bebek denemesi yapıldı. toplamda 12 yumurta topladılar ve 4 embriyo oluştu. bunun 2 tanesinin gelişimi iyi olmadı, diğer ikisi de doktorun söylediğine göre orta kaliteli embriyolar oldu. 3.gün bu 2 embriyo transfer edildi. diğer ikisinin dondurulacak durumu bile yokmuş. test günü beta hcg değerim sıfır çıktı. sonuç değerlendirmesi için doktora gittiğimde doktor 12 yumurtadan 8 inin hiç döllenmemesinin kötü olduğunu, muhtemelen yumurta kalitesiyle ilgili sorun olduğunu söyledi. bu bir aya mahsus birşey de olabilir, senin yumurtalarının genel durumu da olabilir dedi. ve yumurta kalitesi arttırıcı birşey olmadığını söyledi. bi dahaki denemede uzun protokol uygulanacağını söyledi.. İçimiz karardı ve hastaneden çıktık. bu durumda olan bir önerisi olan varsa lütfen yardım etsin, çaresizlik hissi çok kötü.. Allah hiç kimseyi evlat özlemiyle sınamasın, hepimize tez zamanda nasip etsin insallah..
merhaba aşılama nasıl oluyor? bende dşünüormslm arkadaşlar bende sizlele aynı duyguları yaşıyorum ve pazartesi 2. kez aşılama yaptırcam.1. de o kadar ümitlendim ki çünkü doktorlar hiç bir problem olmadığını söyleyip durdular. şimdi 2. aşılamaya bozuk bir psikoloji ile gidicem umarım herkes birgün güzel haberleri alır tabi ben de
ilk aşılama öncesi rahim filmi çektirmen gerekiyo yani benim sıralamam öyle oldu ,kanallar açık dendi sonra yumurta takibim yapıldı ve iğne takviyesi yapmaya başladım göbekten adetin 5. gününde başlıyosun ve doktor yumurta takibine devam ediyor aşılamadan 2 gün önce de çatlatma iğnesi yapılıyo iğneden 36 saat sonra aşılama yapıldı basit bir operasyon korkmana gerek yok hiç hissetmiyosun aşılama sonrası allaha kalan bir şey dua ediyosun.1.de olmadı 2 gün önce 2. yi yaptık bekliyorum şu an 12 gün sonra belli olur dediler allah kimseyi bu bekleyişe sürüklemesin kötü bir bekleyiş hele ilkinde olumsuz olunca daha da kötü oluyo insanmerhaba aşılama nasıl oluyor? bende dşünüorm
inşallah bu tutar canm..bakalm benm dha 2. ymurta takibim. ilk ay günde 1 haptı şmdi 2 hap. 10. gün kontrolm vr bakalm kaç yumurtam olşmş kaç mm olmş bakcazilk aşılama öncesi rahim filmi çektirmen gerekiyo yani benim sıralamam öyle oldu ,kanallar açık dendi sonra yumurta takibim yapıldı ve iğne takviyesi yapmaya başladım göbekten adetin 5. gününde başlıyosun ve doktor yumurta takibine devam ediyor aşılamadan 2 gün önce de çatlatma iğnesi yapılıyo iğneden 36 saat sonra aşılama yapıldı basit bir operasyon korkmana gerek yok hiç hissetmiyosun aşılama sonrası allaha kalan bir şey dua ediyosun.1.de olmadı 2 gün önce 2. yi yaptık bekliyorum şu an 12 gün sonra belli olur dediler allah kimseyi bu bekleyişe sürüklemesin kötü bir bekleyiş hele ilkinde olumsuz olunca daha da kötü oluyo insan(((
Ilk seferde mi tuttu canimMoralinizi hiç bozmayın hanımlar.Doktorlar bana da sebebsiz infertilite demişti.Çünkü hiçbir sorun ya da rahatsızlık yoktu.Bu ay klomen ve iğne denedik.Allaha şükürler olsun nasip oldu sanırım.
ilk klomen ve iğneydi.Doktorum olumlu ya da olumsuz sonuçta yine gel demişti.Anladığım kadarıyla devamlı olumlu olmak ve bol bol dua etmek en önemlisiIlk seferde mi tuttu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?