- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi mumudihaba
-
Cok guzell masallah.. insallah guzellikler hep yaninda olur canim.. bizlere de dua et..ilk klomen ve iğneydi.Doktorum olumlu ya da olumsuz sonuçta yine gel demişti.Anladığım kadarıyla devamlı olumlu olmak ve bol bol dua etmek en önemlisiya da benim için öyle oldu.
Canim umudunu yitirme olur insallah. Dualarini eksik etme. Ben de 3 yildir bekliyorum. Zaman zaman psikolojim cokuyo ama yukarida tutmaya calisiyorum. Erkekler bu durumdan cok daha fazla etkileniyir onlara uzuntumuzu belli etmememiz lazim.
Tedavi olrak herangi bisey yaptim mi? Sen gebe kalabilmissin neden dustugunu arastirdin mi? Genetik testi vs.
Canim umudunu yitirme olur insallah. Dualarini eksik etme. Ben de 3 yildir bekliyorum. Zaman zaman psikolojim cokuyo ama yukarida tutmaya calisiyorum. Erkekler bu durumdan cok daha fazla etkileniyir onlara uzuntumuzu belli etmememiz lazim.
Tedavi olrak herangi bisey yaptim mi? Sen gebe kalabilmissin neden dustugunu arastirdin mi? Genetik testi vs.
Canim yaa cok uzuldum.. Allah gonlune gore versin insallah. Umarim biran once kavusursun bebisine.kuzenimin 14 yasindaki kizi ben koltukta otururken birden uzerime atladi sakalasmak istedi heralde ve dirsegi tam rahmimin oraya geldi baya bi darbe aldim . bi saat sonra kanamam basladi.Dusuk riskim en basindan beri vardi progestan falan kullaniyordum.boyle birsey de bahanesi oldu iste.sonrasinda genetik test de yapildi pihtilasma problemi ortaya cikti.Simdi baska bir doktora gitmeye karar verdim araatiriyorum.Allah hepimizin gonlune gore versin
Ben de 6 yıllık evliyim.3 yıldır deniyoruz maalesef sonuç alamadık.en iyi dedikleri doktorlara gittik ama nafile.birinin dediğini öbürünü tutmuyor.geçen nisan ayında tam aşılama olacakken hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken kaybettim kürtajla aldılar bebeğimi bir daha da olmadı.aylardır bekliyorum.öyle çok yoruldum ki yüzüm gülmez oldu.Gözümün yaşı dinmiyor.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.Kimseyle paylaşamıyor kimseye anlatamıyorsun.Çocuğu olanlar darısı başınıza dediği zaman sesim titriyor gözlerim doluyor.Çaresizce bekliyorum.Belki burada derdimizi paylaşır birbirimize destek oluruz diye düşündüm.
Ben de 6 yıllık evliyim.3 yıldır deniyoruz maalesef sonuç alamadık.en iyi dedikleri doktorlara gittik ama nafile.birinin dediğini öbürünü tutmuyor.geçen nisan ayında tam aşılama olacakken hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken kaybettim kürtajla aldılar bebeğimi bir daha da olmadı.aylardır bekliyorum.öyle çok yoruldum ki yüzüm gülmez oldu.Gözümün yaşı dinmiyor.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.Kimseyle paylaşamıyor kimseye anlatamıyorsun.Çocuğu olanlar darısı başınıza dediği zaman sesim titriyor gözlerim doluyor.Çaresizce bekliyorum.Belki burada derdimizi paylaşır birbirimize destek oluruz diye düşündüm.
ne kadar zor durumdasınız be bilirim ve benim gibiler çok ama çok zor her adet hıçkıra hıçkıra ağlamak elden birey gelse ah gelse en zoruda sebepsiz olmaması deseler pko var tüpler tıkalı o bu şu ama hiç bir şey yok görünürde ama yok yok yok sadece sabır v sebat az önce adet oldum bende sinirlerim okadar yıprandıki tarifi mümkün değil şuan bile ağlıyorum ama hep te diyorum rabbimin bi bildiği varki vermiyor çok zor ya kelimelerle anlatmak tarifsiz 3 yıl olucak nerdeyse olmuyor ve hiç bir sebep yoktıkır tıkr işleyen bir adet ama yok malasef olmuyor kusura bakmayın sinirlerim çok harap ya sabır...Canim umudunu yitirme olur insallah. Dualarini eksik etme. Ben de 3 yildir bekliyorum. Zaman zaman psikolojim cokuyo ama yukarida tutmaya calisiyorum. Erkekler bu durumdan cok daha fazla etkileniyir onlara uzuntumuzu belli etmememiz lazim.
Canim ben de aynisini pazar gunu adet olunca yasadim.3 gundur de agliyordum simdi biraz daha iyiyim.uzme kendini gececek bu gunlerimiz de Allahin izniyle.seni cok iyi anliyorum.Allahim tez zamanda gonlune gore versin.Bir de herkes ama herkes durmadan soruyor.Esim de ben de cok yiprandik.Kimseyi gormek gorusmek istemiyorum.Cok yipratici ve zor bir surecten geciyoruz.Allah bunlari unutturacak aci vermesin.ne kadar zor durumdasınız be bilirim ve benim gibiler çok ama çok zor her adet hıçkıra hıçkıra ağlamak elden birey gelse ah gelse en zoruda sebepsiz olmaması deseler pko var tüpler tıkalı o bu şu ama hiç bir şey yok görünürde ama yok yok yok sadece sabır v sebat az önce adet oldum bende sinirlerim okadar yıprandıki tarifi mümkün değil şuan bile ağlıyorum ama hep te diyorum rabbimin bi bildiği varki vermiyor çok zor ya kelimelerle anlatmak tarifsiz 3 yıl olucak nerdeyse olmuyor ve hiç bir sebep yoktıkır tıkr işleyen bir adet ama yok malasef olmuyor kusura bakmayın sinirlerim çok harap ya sabır...
izmirde iyi dr var bildiğim ama ücerti baya bi iyi 250 tl istersen önerebilirim onu bende İzmirliyim bu arada....
Bu arada hangi doktor bilgi verirsen sevinirim? TskCanim ben de aynisini pazar gunu adet olunca yasadim.3 gundur de agliyordum simdi biraz daha iyiyim.uzme kendini gececek bu gunlerimiz de Allahin izniyle.seni cok iyi anliyorum.Allahim tez zamanda gonlune gore versin.Bir de herkes ama herkes durmadan soruyor.Esim de ben de cok yiprandik.Kimseyi gormek gorusmek istemiyorum.Cok yipratici ve zor bir surecten geciyoruz.Allah bunlari unutturacak aci vermesin.
desteğin için çok sağol....Bu arada hangi doktor bilgi verirsen sevinirim? Tsk
Amin canim amin.Allaha teslim oldum bekliyorum yapacak birsey yok.tesekkur ederim iyi dileklerin icinGerçekten çok üzüldüm, ama cidden umudunu kaybetme biliyorum söylemesi kolay diye düşüneceksin ama bende aynı durumdayım biliyorum insan ruhen çöküyor ama Allahtan umut kesilmez. Anlattıklarını o kadar iyi anlıyorum ki hele sebepsiz olunca hepten elin kolun bağlanıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursun.
Tesekkur ederim canim.desteğin için çok sağol....
nedim karadadaş alsancakta ama çok iyi bi dr prof sadece çok pahalı....
rica ederimTesekkur ederim canim.
Allah'ım "OL" emrine muhtacım...İmkansız diye birsey yoktur.Hersey senin "OL" emrine bağlıdır.Gönlümde olanı bilen Sen'sin "OL" de oluversin.Rabbim nolur dualarimi kabul et.Dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet Allah'ım.Kalbime kabul edeceğin duaları ilham et.Kalbime kabul olunmuş dua selameti ver Rabbim.Amin
Duami sizlerle paylasmak istedim
Slm benim yaşım da 37 bizimde henüz bir bebeğimiz yokMerhaba benim 2009 yılında dış gebelikten açık ameliayta sol tüpüm alındı iç kanama geçirdim az kalsın ölüyordum.Daha sonra kendiliğinden 3 kere gebe kaldım hepsi ilk hafta kimyasal gebelikle düştüler.adet olur gibi kaybettim kan testinde değerler düşerek sıfırlandı.Çapada infertelite bölümünde aylarca bir sürü test yapıldı Bir sorun yok kan pıhtılaşması ,genetik vs hepsine bakıldı.Eşimde de sorun yok ona da bakıldı.En son perşembe günü ofis histeroskopi yapıldı bir sıkıntı göremediler daha önce hsg de 4 mm polip görünmüştü bu sefer gözükmedi doktor doku aldı biraz zorlandım 10 güne patoloji sonucu çıkacak ama bebeğe dair bir sonuç yok perde ,yapışıklık,kist vs yok tıp hiç birşey bulamıyor şimdilik. ben de aranızdayım.Yaşım 36 çok yıprandım 10 güne poliklinikte sonucu almaya gidicem bakalım ne diyecekler.Umarım bu sıkıntılarımız bir gün son bulur.Umudumu yitirmek üzereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?