- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
- Konu Sahibi mumudihaba
-
Çok zor bir durum bizde 2 yıl 4 aydır deniyoruz her ay hüsran her ay hüsran insanın umudu kalmıyor umutsuzluk çukurunda debeleniyorum İnşallah günaha girmiyorumdur dua etmek bile gelmiyor bazen içimden olmuyo ki diye.. Etrafımda da maşallah herkes mutlu haberi veriyor çok seviniyorum onlar adına ama telefonu kapar kapamaz ağlamaktan gözlerim şişiyor onların oluyor diye değil benim neden olmuyor o duyguyu bende tatmak istiyorum bende insanlara müjde vermek istiyorumBen de 6 yıllık evliyim.3 yıldır deniyoruz maalesef sonuç alamadık.en iyi dedikleri doktorlara gittik ama nafile.birinin dediğini öbürünü tutmuyor.geçen nisan ayında tam aşılama olacakken hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken kaybettim kürtajla aldılar bebeğimi bir daha da olmadı.aylardır bekliyorum.öyle çok yoruldum ki yüzüm gülmez oldu.Gözümün yaşı dinmiyor.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.Kimseyle paylaşamıyor kimseye anlatamıyorsun.Çocuğu olanlar darısı başınıza dediği zaman sesim titriyor gözlerim doluyor.Çaresizce bekliyorum.Belki burada derdimizi paylaşır birbirimize destek oluruz diye düşündüm.
Öncelikle adetin 3. günü gidiosun dr a dr sana hormon testi kan testi falan yapıyor yumurtalarına bakıyor ha birde eşinden test ister o da yaptırsın onlarıda al öyle git dr. sonra başlıyor bir serüven yumurtalar büyüyormu ona bakıyorlar sonra büyümüyorsa klomen veriyolar büyütüo iğne verip çatlatıyo falan silsile birbirini takip ediyor bu işlemlerKızlar lütfen bana yardım edin 5 yıllık evliyim evliliğimin 2.yılına girer girmez dış gebelik yaşadım çok zor zamanlar geçirdim sonrasında korunmadım ama gebe kalmak için mücadelede etmedim son 1 yıldır bebek istiyorum imkanları çok yetersiz bir ilde yaşıyorum ve bu tedaviye nerden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum 31 yaşındayım ama konu bu durum olduğunda kendimi çok yetersiz çok cahil hissediyorum ne olur bana fikir verin ne yapmalıyım
herşeyden önce insanın duygularını anlayacağı insanların desteğini,sevgisini yanında hissetmesi çok güzel bu forumları kuranlar sayesinde bugün yazışıyoruz ve kendimiz gibi yada hangi konuda olursa olsun kadınlar yazıları okuyor ilk üye olduğumda bende saatlerce yakın benzer konuları okudum sonra cesaretlendim ben de yazmaya başladım.Yazdıkların için teşekkür ederim.Umarım bu yıl bizde hayalimize kavuşuruz.Umarım eşin kolaylıkla sperm testini verir.İnşallah sen de en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı,sevgi dolu bir evlada kavuşursun ben denemeye devam ediyorum ama artık yeğenlerim,komşu çocukları, kuşlar,kedilerle teselli buluyorum.Bunların elbet bir sebebi var fakat gerek tıbbi,gerek manevi sebepleri göremiyoruz şimdilik.Yazın bana çok iyi geldi arkadaşım.Burdan güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah :) sevgiler...mutlu yıllar...Slm benim yaşım da 37 bizimde henüz bir bebeğimiz yokAma senin şu çabalarını okuyunca çok gözüm korktu açıkçası kendimi senle kıyaslayınca hiç yılbaşı bileti almadan ikramiye bekleyen temel gibi hissettim 3 ay ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ve hsg çektirdim sadece. İnan samimiyetle söylüyorum azmini emeğini takdir ettim. İnsallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun. Bizimkide sebepsiz infertelite ancak benim en büyük sorunum eşim aşılama için 5 dk uğraşıp vereceği sperm testlerini vermek istemiyor. Konuyu konuşmak bile istemiyor 8 ay önce çektirdiğim hsg boşuna gitti aşılama öncesi mecburen yeniden isteyecekler Keşke hç bu sıkıntıları yaşamadan diğer bayanlar gibi çocuk sahibi olabilsek ama belki buda bizim için bir sınavdır sakın umudunu yitirme bu kadar çabadan sonra umutsuz kalacak birine dönüşme sakın sen benden 3 adım öndesin bunu düşün bizim çocuğumuz cabayla emekle olacak de ve sakın umutsuzluğa kapılma:) sevgiyle kal
ben de benzer durumdayım umarım bu 2015 bizlere yarar mutlu haberlerimizi burdan paylaşırız.Ben de çok ağladım çok üzüldüm bazen coşkulandım bazen umudumu yitirdim .İnşallah en kısa sürede evlatlarımızı kucağımıza alırız. sevgiler..Ben de 6 yıllık evliyim.3 yıldır deniyoruz maalesef sonuç alamadık.en iyi dedikleri doktorlara gittik ama nafile.birinin dediğini öbürünü tutmuyor.geçen nisan ayında tam aşılama olacakken hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken kaybettim kürtajla aldılar bebeğimi bir daha da olmadı.aylardır bekliyorum.öyle çok yoruldum ki yüzüm gülmez oldu.Gözümün yaşı dinmiyor.Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.Kimseyle paylaşamıyor kimseye anlatamıyorsun.Çocuğu olanlar darısı başınıza dediği zaman sesim titriyor gözlerim doluyor.Çaresizce bekliyorum.Belki burada derdimizi paylaşır birbirimize destek oluruz diye düşündüm.
Arkadasim Allah bizlerin gonlune gore versin.ayni kaderi paylasiyoruz.Slm benim yaşım da 37 bizimde henüz bir bebeğimiz yokAma senin şu çabalarını okuyunca çok gözüm korktu açıkçası kendimi senle kıyaslayınca hiç yılbaşı bileti almadan ikramiye bekleyen temel gibi hissettim 3 ay ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ve hsg çektirdim sadece. İnan samimiyetle söylüyorum azmini emeğini takdir ettim. İnsallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun. Bizimkide sebepsiz infertelite ancak benim en büyük sorunum eşim aşılama için 5 dk uğraşıp vereceği sperm testlerini vermek istemiyor. Konuyu konuşmak bile istemiyor 8 ay önce çektirdiğim hsg boşuna gitti aşılama öncesi mecburen yeniden isteyecekler Keşke hç bu sıkıntıları yaşamadan diğer bayanlar gibi çocuk sahibi olabilsek ama belki buda bizim için bir sınavdır sakın umudunu yitirme bu kadar çabadan sonra umutsuz kalacak birine dönüşme sakın sen benden 3 adım öndesin bunu düşün bizim çocuğumuz cabayla emekle olacak de ve sakın umutsuzluğa kapılma:) sevgiyle kal
Devlet hastanelerinde rahim filmi cekiliyor ve hormon testi yapiliyor bunlarla basla derim.doktora gidince mutkaja 2yildir cocuk yok de zaten bunlari senden Ister.benim simir testimde iltihapli oldugumda cikmisti ilac kullanmistim bir ay.simir testide yaptirmalisin.esin sperm testi yaptirmali.esim gecen aylarda ozelde 50tlye yaptirmisti.insallah Allah gonlumuze gore verir.Kızlar lütfen bana yardım edin 5 yıllık evliyim evliliğimin 2.yılına girer girmez dış gebelik yaşadım çok zor zamanlar geçirdim sonrasında korunmadım ama gebe kalmak için mücadelede etmedim son 1 yıldır bebek istiyorum imkanları çok yetersiz bir ilde yaşıyorum ve bu tedaviye nerden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum 31 yaşındayım ama konu bu durum olduğunda kendimi çok yetersiz çok cahil hissediyorum ne olur bana fikir verin ne yapmalıyım
Aaa hamilemisin ?masallahhhne kadar zor durumdasınız be bilirim ve benim gibiler çok ama çok zor her adet hıçkıra hıçkıra ağlamak elden birey gelse ah gelse en zoruda sebepsiz olmaması deseler pko var tüpler tıkalı o bu şu ama hiç bir şey yok görünürde ama yok yok yok sadece sabır v sebat az önce adet oldum bende sinirlerim okadar yıprandıki tarifi mümkün değil şuan bile ağlıyorum ama hep te diyorum rabbimin bi bildiği varki vermiyor çok zor ya kelimelerle anlatmak tarifsiz 3 yıl olucak nerdeyse olmuyor ve hiç bir sebep yoktıkır tıkr işleyen bir adet ama yok malasef olmuyor kusura bakmayın sinirlerim çok harap ya sabır...
izmirde iyi dr var bildiğim ama ücerti baya bi iyi 250 tl istersen önerebilirim onu bende İzmirliyim bu arada....
evet çok şükür geldi meleğim darısı tüm isteyenlere inş.Aaa hamilemisin ?masallahhh
Çok zor bir durum bizde 2 yıl 4 aydır deniyoruz her ay hüsran her ay hüsran insanın umudu kalmıyor umutsuzluk çukurunda debeleniyorum İnşallah günaha girmiyorumdur dua etmek bile gelmiyor bazen içimden olmuyo ki diye.. Etrafımda da maşallah herkes mutlu haberi veriyor çok seviniyorum onlar adına ama telefonu kapar kapamaz ağlamaktan gözlerim şişiyor onların oluyor diye değil benim neden olmuyor o duyguyu bende tatmak istiyorum bende insanlara müjde vermek istiyorumyağmur gibi yağıyor da bizmi şemsiye tutuyoruz diye düşünüyorum bazen Allah bir an önce hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin ne desek boş..
Ah canim sorma ben de ayni seyleri uc yildir yasiyorum.Herkesin mujdeli haberleri bana gozyasi oluyor.Kimseyi kiskandigimdan degil ama dedigin gibi ben de anne olmak istiyorum.33 yasindayim ve bu dunyada yalniz kalmaktan korkuyorum. Yeni eve tasindim 7 ay oldu ilk tasindigimda yeni ev yeni umut yeni baslangic demistim.7 aydir bekledim olmadi.2 ay once bitisigime yeni evli bir cift tasindi.balayinda hamile kalmis.mujdeli haberlerini hemen bizimle paylastilar tabi.tum komsularin arasinda sevinc katnagi oldu.gel gor ki onun haberine sevinirken bana da sonup e hadi sen de artik bak 6 yildir evliymissin dedi.o gun eve gelip aksama kadar agladim.aksama arkadaslar telefon etti ve bize geldiler ustune bir de onlar bebek bekledikleri haberini verdiler bize.cok uzuldum cok agladim.onlari kiskandigim icin degil boynum bukuk kucagim bos kaldigim icin.bu ay umutluydum yine ama bugun 28.gunumdeyim ve adet gorecegimin belirtileri var.karnim ellerim sisti uyku duygusallastiim sivilcelendim.karnim sancimaya basladi.anlayacagin yine hayal kirikligi.yine gozyasi.Allahima yalvariyorum bana ve benim gibilere tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsindiye.zor bir sinavdan geciyorum.yan komsum hamile ve hersurecine tanik oluyoruz ve her seferinde icim burkuluyor.allah onlara da saglikla kucaklarina almak nasip etsin ama bizim de boynumuz bukuk kalmasin.dedigin gibi ben de kimseyle gorusmek istemiyorum.Allah senin de yardimcin olsun canimÇok zor bir durum bizde 2 yıl 4 aydır deniyoruz her ay hüsran her ay hüsran insanın umudu kalmıyor umutsuzluk çukurunda debeleniyorum İnşallah günaha girmiyorumdur dua etmek bile gelmiyor bazen içimden olmuyo ki diye.. Etrafımda da maşallah herkes mutlu haberi veriyor çok seviniyorum onlar adına ama telefonu kapar kapamaz ağlamaktan gözlerim şişiyor onların oluyor diye değil benim neden olmuyor o duyguyu bende tatmak istiyorum bende insanlara müjde vermek istiyorumyağmur gibi yağıyor da bizmi şemsiye tutuyoruz diye düşünüyorum bazen Allah bir an önce hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin ne desek boş..
Savha adetten kac gün sonra ogrendinevet çok şükür geldi meleğim darısı tüm isteyenlere inş.
Seninle ayni durumdayim.yasimda 34.okadar parcalama kalbini bizler variz yaninda.bugun dr degistirdim.iyi gelirse yazicam dr adini.Ah canim sorma ben de ayni seyleri uc yildir yasiyorum.Herkesin mujdeli haberleri bana gozyasi oluyor.Kimseyi kiskandigimdan degil ama dedigin gibi ben de anne olmak istiyorum.33 yasindayim ve bu dunyada yalniz kalmaktan korkuyorum. Yeni eve tasindim 7 ay oldu ilk tasindigimda yeni ev yeni umut yeni baslangic demistim.7 aydir bekledim olmadi.2 ay once bitisigime yeni evli bir cift tasindi.balayinda hamile kalmis.mujdeli haberlerini hemen bizimle paylastilar tabi.tum komsularin arasinda sevinc katnagi oldu.gel gor ki onun haberine sevinirken bana da sonup e hadi sen de artik bak 6 yildir evliymissin dedi.o gun eve gelip aksama kadar agladim.aksama arkadaslar telefon etti ve bize geldiler ustune bir de onlar bebek bekledikleri haberini verdiler bize.cok uzuldum cok agladim.onlari kiskandigim icin degil boynum bukuk kucagim bos kaldigim icin.bu ay umutluydum yine ama bugun 28.gunumdeyim ve adet gorecegimin belirtileri var.karnim ellerim sisti uyku duygusallastiim sivilcelendim.karnim sancimaya basladi.anlayacagin yine hayal kirikligi.yine gozyasi.Allahima yalvariyorum bana ve benim gibilere tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsindiye.zor bir sinavdan geciyorum.yan komsum hamile ve hersurecine tanik oluyoruz ve her seferinde icim burkuluyor.allah onlara da saglikla kucaklarina almak nasip etsin ama bizim de boynumuz bukuk kalmasin.dedigin gibi ben de kimseyle gorusmek istemiyorum.Allah senin de yardimcin olsun canim
Tesekkur ederim destegin icin.doktordan memnun kalirsan paylasirsan cok sevinirim.Seninle ayni durumdayim.yasimda 34.okadar parcalama kalbini bizler variz yaninda.bugun dr degistirdim.iyi gelirse yazicam dr adini.
Gözün aydın arkadaşım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rahim filmini nerxe çektirdin ve kaça çektirdin kiSelam arkadaslar oncelikle herkeze Allahtan en hayirlisini diliyorum saglikli evlatlar nasip etsin Allah hepimize belki hatirlayanlar olur ben 26 yasindayim 4 senelik evliyim 1 senedir korunmuyodum tabi oncesindeki 3 sene korundum duzenli ilac ictim dogal olarak yumurtalik tembelligi olustu kistlerimde bitmek bilmiyodu.rahimin ters diyen doktor bile oldu 1 sene cocugun olmaz diyende oldu.hic olmaz diyende...Psikolojik diyende...Klomeni cok sefer kullandim yumurtalarim buyuyodu fakat catlamiyodu spremle bulusamiyodu bi turlu.test sonuclarinda esimdede bendede sorun gozukmedi.tek yol rahim filmi gozuktu bize.Bende bu filmi en acisiz yeri arastirirken sonunda aradigim yeri buldum fiyat biraz pahali olsada umrumda degildi randevu alip hemen yaptirdim 5-6 dk surdu islem rahime ilacli sivi veriyolar aci denen biseyde hissetmedim normal muayene gibiydi sonuclarimi aldigimdada problem olmadigini tuplerimin acik oldugunu soylediler fakat gozle ve makinayla gorulmeyen tikanikliklari islem sirasinda bu sivi aciyomus zaten bunu da duyduktan sonra bir umut beklemeye basladik.Tam bir ay gecmistiki uzerinden adetimde gecikmeye baslamisti gecenin yarisi kafama dustu test aldik gidip bi baktimki ikinci cizgi pozitif hala inanamiyorum su an 16 haftalik hamileyim Allah nasip ederse haziran ortasi dogum yapicam.Sizlerede rahim filmini onermek istedim arkadaslar bazen sebep cok basitte olabiliyomus ben cozumu tabiki once yuce rabbimden sonrada bir vesile olarak rahim filminden gordum.Insallah evlat sahibi olmak isyetenlerede vesile olurum cunku bende cok uzuldum kahroldum Allah sonunda bakti yuzume.Darisi siz arkadaslarimada insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?