Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

A

Gözün aydın arkadaşım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rahim filmini nerxe çektirdin ve kaça çektirdin ki

Saol Allah razi olsun tum isteyenlere nasip etsin Rabbim.Findikzade radyomarda cektirdim agustosta cektirdim eylulde hamile kaldim.Fiyat 320 tl idi.Bu kadar cabuk ise yariyacagini bilsem en basindan yaptirirdim.Ama nasip kismet eylul ayinaymis

Anestesiz cektirdin galiba bende rahim filmi cektirdim ama olmadı ozamanda nasip isi Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar ben 3 yillik evliyim 3 tup bebek denemem de negatif cikti. Sebepsiz infertilite deniyor sürekli. Ben de sürekli araştırma icindeyim. Yeni birsey öğrendim. Eğer sperm dnasi sorunluysa hamile kalmak cok zormuş. Bunun için de kaan aydos diye bir doktor bunu tedavi ediyormuş 6 ay kadar kendiliğinden hamile kaliyrmussun. Paylaşmak istedim. Bilginiz var mı acaba

hayırlı uğurlu olsun canım sonunda hamileymişsin gözün aydın.inşallah bi gün bende hamilelik takvimi ekleyebilirim.sperm alerjisi için test yaptırdığını söylemiştin.bununla ilgili tedavi gördün mü?

Merhaba kizlar bende sebepsizlerdenim esimdede bendede sorun yok hormonlar her sey normal ama yumurtalarim kist oluyor sanirim masabasi calisiyirum ondan 29 yasinsayim ve 1,5 yillik evliyim yasim geregi hic korunmadim gecen 2 ay serephone kullandim 3 ve 4 yumurtam olustu 21. Gunu progestan testim 27 lerde cikti ama olmadi bir ay once ilacsiz 3 yumurta oldu catladi ama bu seferde yumurta catladiktan sonra kilifa sivi dolmus tarlusal kullandim cok az adet oldum gittim hala kistler duruyor simdi cycno prognly diye bir ilac kullaniyorum sonuc ne olur bilmem Allahim tez vakitte hayirli saglikli evlatlarimizi versin :)

kistlerini aldırsan belki Bi çare olurdu Bi düşün bence

Merhaba kizlar bende sebepsizlerdenim esimdede bendede sorun yok hormonlar her sey normal ama yumurtalarim kist oluyor sanirim masabasi calisiyirum ondan 29 yasinsayim ve 1,5 yillik evliyim yasim geregi hic korunmadim gecen 2 ay serephone kullandim 3 ve 4 yumurtam olustu 21. Gunu progestan testim 27 lerde cikti ama olmadi bir ay once ilacsiz 3 yumurta oldu catladi ama bu seferde yumurta catladiktan sonra kilifa sivi dolmus tarlusal kullandim cok az adet oldum gittim hala kistler duruyor simdi cycno prognly diye bir ilac kullaniyorum sonuc ne olur bilmem Allahim tez vakitte hayirli saglikli evlatlarimizi v
kistlerini aldırsan belki Bi çare olurdu Bi düşün bence
kstlrim alinacak birsey degil canim kendilginden olusup kayboluyor doktorum onemli degil folukul kistlede hamile kalabilorsin diyor

ayy bende sebepsizlerdenimm dr um dedi ki galiba senın yumurtan çok sert sperm dölleyemio dedi. 3 ay ilaçlı + ovitrelle 1 ay aşılama denedım bu ay da aşılama oldum sopnuc beklıyorum tüpler açık rahım ıyı . sperm süper. ama bebebk yok sadedce rahmım ters

Arkadaslar herkese selamlar Cumaniz mübarek olsun Allah im hakkimizda hayirli olani tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağıni boş boynunu bükük birakmasin evlat korkusundan mahrum bırakmasin. Ben 29 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim. Evlendikten 8 ay sonra bebek düşünmeye başladık bi süre korunması olmayınca doktor testler filmler derken hic bir sorun olmadigini ogrendik. Yumurta var sperm var hersey nornal ama bi turlu bulusamadilar :)sebepsiz infertiliteyiz biz de. Bu topigi bu gün gezinirken gördüm pek aktif değil sanırım arkadaşlar denediginiz şeyleri paylaşalım herkese faydali olalım inşallah. Tekrar yaşadığım sürece geleyim. Doktor bize önce Klomen sonra çatlatma İğneli tedavi uyguladı 5 6 defa. Sonuç vermeyinc başka bi doktor aşılama denedi 3kez aşılama yaptırdım negatif. Bitkisel otlar falan kaynatıp içtim eşim keçiboynuzu kürü, pekmezi kullandı. Herşeyi denedik. Olmadı. Sonra geçen yıl doktoru falan herseyi bıraktım yorulmustum artık bi kaç ay sonra adetin 2 gün gecikti ama adet sancım vardı yine de test yapayim dedim kızlar bi baktım ilk defa çift çizgiyi gördüm uçtuk tabi biz ama bi hafta sonra bhcg değerin düşmeye başladı 6 haftalik Bebeğimi kaybettim. Bi süre sonra tüp bebeğe karar verdim tüp bebek yaptırdım geçen hafta negatif sonuç aldım artık çok yoruldum kızlar bi daha tedavi düşünmüyorum suan allahım a Sığındim ben elimden geleni yaptım tıbbi olarak artık Rabbim e kalmış inşallah çocuk isteyen herkes bebeğini kucağına alır.

CANİM sen hamilemisin. Rahminin ters olduğunu nerden anladın doktor lar böyle seyleri pek bilmiyorlarda o yüzden sordum

CANİM sen hamilemisin. Rahminin ters olduğunu nerden anladın doktor lar böyle seyleri pek bilmiyorlarda o yüzden sordum
ay hamiş değilim takv,m nası olucak die bakim dedim kaldırmayı unutmuşum :) usg de bellı oluyo ters değilse zaten sölemeye gerek duymuolar canm

Canım nete yeni girebildim gecikme için kusura bakma. Çok teşekkür ederim. Sizlere de dua ediyorum Rabbim tez zamanda yaşatsın isteyen herkese. Hiç bir tedavi görmedim canım normal yolla oldu çok şükür. Faydası var mı bilmem ama preseed jel kullanmıştım ( daha öncede kullandım gebelik oluşmamıştı) birde Salatı tefriciye başlamıştım

Aycan21 canım birde eşim 3 ay emodex kullandı Kaan hoca vermişti. Belki onunda faydası olmuştur.

çok sevindim bacım Allah tamamına erdirir inşallah.Allah razı olsun bende ne yapacağımı düşünüp duruyordum demek ki kısmette varsa ne olursa olsun oluyor işte.

Aycan21 canım birde eşim 3 ay emodex kullandı Kaan hoca vermişti. Belki onunda faydası olmuştur.
bizede emodexe benzeyen proxeed Plus yazdı onu kullanıyoruz hayırlısı bakalım.çok teşekkür ederim sayende kafamda Bi çok şey daha net oldu artık.

kızlar bu ay adetim 15 gün erken oldu sizce kist filan mı vardır ilk defa böyle birşey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…