- 27 Ocak 2011
- 65
- 10
- 298
- 35
- Konu Sahibi mumudihaba
-
A
Gözün aydın arkadaşım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rahim filmini nerxe çektirdin ve kaça çektirdin ki
hayırlı uğurlu olsun canım sonunda hamileymişsin gözün aydın.inşallah bi gün bende hamilelik takvimi ekleyebilirim.sperm alerjisi için test yaptırdığını söylemiştin.bununla ilgili tedavi gördün mü?Tüp bebek tutmayınca başka doktora gittim canım yeni doktorum istedi bu testi. Önceki herşey mükemmel kesin olacak en sorunsuz hastamsın falan dedi gazladı sonuç hüsran... Kızıyorum araştırmıyorlar deneme tahtası gibi oluyoruz. Maddi kayıplarda cabası
kistlerini aldırsan belki Bi çare olurdu Bi düşün benceMerhaba kizlar bende sebepsizlerdenimesimdede bendede sorun yok hormonlar her sey normal ama yumurtalarim kist oluyor sanirim masabasi calisiyirum ondan 29 yasinsayim ve 1,5 yillik evliyim yasim geregi hic korunmadim gecen 2 ay serephone kullandim 3 ve 4 yumurtam olustu 21. Gunu progestan testim 27 lerde cikti ama olmadi bir ay once ilacsiz 3 yumurta oldu catladi ama bu seferde yumurta catladiktan sonra kilifa sivi dolmus tarlusal kullandim cok az adet oldum gittim hala kistler duruyor simdi cycno prognly diye bir ilac kullaniyorum sonuc ne olur bilmem Allahim tez vakitte hayirli saglikli evlatlarimizi versin :)
kstlrim alinacak birsey degil canim kendilginden olusup kayboluyor doktorum onemli degil folukul kistlede hamile kalabilorsin diyorkistlerini aldırsan belki Bi çare olurdu Bi düşün bence
CANİM sen hamilemisin. Rahminin ters olduğunu nerden anladın doktor lar böyle seyleri pek bilmiyorlarda o yüzden sordumayy bende sebepsizlerdenimm dr um dedi ki galiba senın yumurtan çok sert sperm dölleyemio dedi. 3 ay ilaçlı + ovitrelle 1 ay aşılama denedım bu ay da aşılama oldum sopnuc beklıyorum tüpler açık rahım ıyı . sperm süper. ama bebebk yoksadedce rahmım ters
ay hamiş değilim takv,m nası olucak die bakim dedim kaldırmayı unutmuşum :) usg de bellı oluyo ters değilse zaten sölemeye gerek duymuolar canmCANİM sen hamilemisin. Rahminin ters olduğunu nerden anladın doktor lar böyle seyleri pek bilmiyorlarda o yüzden sordum
Hmm anladım canım inşallah olursunay hamiş değilim takv,m nası olucak die bakim dedim kaldırmayı unutmuşum :) usg de bellı oluyo ters değilse zaten sölemeye gerek duymuolar canm
masallah cok sevindim.İcimi boyle haberler umut dolduruyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.evet çok şükür geldi meleğim darısı tüm isteyenlere inş.
Allah razı olsun sağ olasın...masallah cok sevindim.İcimi boyle haberler umut dolduruyor.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun canım sonunda hamileymişsin gözün aydın.inşallah bi gün bende hamilelik takvimi ekleyebilirim.sperm alerjisi için test yaptırdığını söylemiştin.bununla ilgili tedavi gördün mü?
çok sevindim bacım Allah tamamına erdirir inşallah.Allah razı olsun bende ne yapacağımı düşünüp duruyordum demek ki kısmette varsa ne olursa olsun oluyor işte.Canım nete yeni girebildim gecikme için kusura bakma. Çok teşekkür ederim. Sizlere de dua ediyorum Rabbim tez zamanda yaşatsın isteyen herkese. Hiç bir tedavi görmedim canım normal yolla oldu çok şükür. Faydası var mı bilmem ama preseed jel kullanmıştım ( daha öncede kullandım gebelik oluşmamıştı) birde Salatı tefriciye başlamıştım
bizede emodexe benzeyen proxeed Plus yazdı onu kullanıyoruz hayırlısı bakalım.çok teşekkür ederim sayende kafamda Bi çok şey daha net oldu artık.Aycan21 canım birde eşim 3 ay emodex kullandı Kaan hoca vermişti. Belki onunda faydası olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?