- 17 Nisan 2014
- 142
- 28
- 43
- Konu Sahibi mumudihaba
-
bizede emodexe benzeyen proxeed Plus yazdı onu kullanıyoruz hayırlısı bakalım.çok teşekkür ederim sayende kafamda Bi çok şey daha net oldu artık.
bende sebepsizim .. uzun süre hiiiççç hamile kalamayı korunmadığı haldeee sadece tüp bebekle hamile kalan var mı? doktorum galıba yumurtan sert senın sprem delemıo dedı
Ben 4.5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif. Artık doğal yolları deniycem soğan kürüne başladım kızlar isterseniz bi deneyin geçen yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım :) şimdi tekrar soğan kurune başladımBunu ilkkez duydum. Bende 5 Yildir evliyim olmadi olmuyo ama O-LA-CAK kismetse moral bozmak yokk
Ben 4.5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif. Artık doğal yolları deniycem soğan kürüne başladım kızlar isterseniz bi deneyin geçen yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım :) şimdi tekrar soğan kurune başladım
Nasıl yaptın cnm neden başladın soran kürüneBen 4.5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif. Artık doğal yolları deniycem soğan kürüne başladım kızlar isterseniz bi deneyin geçen yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım :) şimdi tekrar soğan kurune başladım
benim eşim de sebebi bilinmeyen infertilite idi. 6 ay boyunca hergun keçi boynuzu kaynattık gece yatarken ve sabah uyanınca 1 bardak içti. bunun yanında klomen gunde 1 tablet ve l- argınıne ve mega men diye bir ilaç kullandı. sperm sayısı 2,6 milyondu 15 milyonu gördük ve gebe kaldım.9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum
sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
benim eşim de sebebi bilinmeyen infertilite idi. 6 ay boyunca hergun keçi boynuzu kaynattık gece yatarken ve sabah uyanınca 1 bardak içti. bunun yanında klomen gunde 1 tablet ve l- argınıne ve mega men diye bir ilaç kullandı. sperm sayısı 2,6 milyondu 15 milyonu gördük ve gebe kaldım.merhaba..arkadslar..yazılanları okuyorum..bırsey dıkkatımı cektı..ben 2yıllık evlıyım hıc korunmadık.sebebsız ınfertılıte konuldu...aynı buraya yazan dıger arkadslarda evlendıkten sonra hıc korunmamalarına ragmen sebesız ınfertılıte konulmus..sızce garıp degılmı??kafaya cok taktıgımız ıcınmı olmuyor acep..onunda etkısı cok fazlaaa gercı ama..
offf offf
İnşallah canım inanmak çok önemli gerçekten bal çörekotunu nasıl kullaniyosn karışım mi yapıyorsunHem güzel olmuş hemde biraz üzücü hayırlısı olsun 2.sici için dua'm sizinle :) bende başladım ama bal tarçın çörekotu bu ay içimde ki his yanıltmazsa ve aksilik çıkmazsa olacakk
Canim soğan Kuru hamile kalmayi kolaylaştırıyor . 1.5 bardak hazır suya sarı soğanı dış kabuğunu söy 4 e böl ağzı kapalı ocağa koy kaynamaları başlayınca 5 dk kaynat altini kapat sabah akşam aç karnına ıliktan sıcak yudum yudum iç. Adet bitiminden 2 gün sonra başla 15 gün icNa
Nasıl yaptın cnm neden başladın soran kürüne
Bu doktorun adı nedir yazabilrisen çok sveinriimevet çok şükür geldi meleğim darısı tüm isteyenlere inş.
Cnm çok oldu buraya yazalı Nedim karadadaş ı demiştim ama özel tamamen ücreti 250 tl olmuş Alsancak'taBu doktorun adı nedir yazabilrisen çok sveinriim
canım kocalar yüzünden de bu mantar geçmeyebiliyormuş bir türlü, onlar genelde titiz olmadığı için.Kızlar 14 ay oldu evleneli hiç korunmadık. Evlendiğim günden beri vajinal mantarim ne yaptiysam geçmedi. Her ay gebe kalicagimi dusunerek milyon tane hayeller kurdum, baskalarinin evlatlarina sarilamadim uzun sure,icim yandi tutustu evlat hasretiyle. Oyle cok cocuk seviyoruzki esimle her ay bir husran. Cok sinir krizleri, depresyonlar yasadim. Acilar cektim, 2hsg bi laparoskopik histereskopi oldum. Nice bitkisel kürler denedik. Ama sebep yok. Bazen yuregimin cayir cayir yandigini hissediyorum. Bu hasret hic bir aciya benzemiyor. Artik baska cocuklari opuyorum doyasiya, kokluyorum, seviyorum. Hasretle ozlemle bekliyoruuz melegimi. Hasta olmama 3gun var Allah rizasi icin birbirimize bol dua edelim.. Benden 5ay sonra evlenen tanidigim dun aldi bebisini kucagina, kiskanmadim ama yuregim yaniyo inanin.gozumun yasi yol yapmis kendine hep.akip uzaklara gidiyor. Hayirlisiyla yuce Allah im OL demesine muhtaciz, yarabbi sen bizleri evlat ile imtihan eyleme.sen boynumuzu bukuk. Kucaklarimizi bos evlerimizi evlatlarimizin olmamasinin sessizligiyle , yapayanliz.birakma.
Benim arkdsım nedim hocaya gidiyordu, çok babacan biriymiş ve çok tecrübeli, ona muayene olmadan asla umudunu yitirme dedi bana arkadaşım, ptesiye randevu alabildim 1 hfata önceden , gideceğim inşaallahCnm çok oldu buraya yazalı Nedim karadadaş ı demiştim ama özel tamamen ücreti 250 tl olmuş Alsancak'ta
evet çok babacandır sen anlayana kadar anlatır doğumumu o yaptırmıştı harika bi insan ve dr çok memnun kalıcaksın hakkında hayırlısı inş.Benim arkdsım nedim hocaya gidiyordu, çok babacan biriymiş ve çok tecrübeli, ona muayene olmadan asla umudunu yitirme dedi bana arkadaşım, ptesiye randevu alabildim 1 hfata önceden , gideceğim inşaallah
inşaallah sağolun. fhsım herşeyim çok normal, yumurtalarım da oyle, son gittiim doktor İnofolic verdi ilaç olmadığı için içmeye başladım ama nedim hocaya da gitmek hep aklımdaydı, karar verdim ve randevu aldım, benim astımım ve alerjim de var, o yüzden alanında uzman ve çok hasta görmüş bir doktor olması tercih nedenim oldu, ve tabiki kendisi hakkında doktorluğu hakkında duyduğum olumlu görüşler. ptesiyi 4 gözle bekliyorum :)evet çok babacandır sen anlayana kadar anlatır doğumumu o yaptırmıştı harika bi insan ve dr çok memnun kalıcaksın hakkında hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?