- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi mumudihaba
-
Canim ettiğin duaların aynısını ben de ediyorum hep. Duygular aynı. 14 ay 2 yıl 3 yıl derken zaman geçip gitti 4 yıldır bekliyorum Bebeğimi ama nasip olmadı. Bizden sonra evlenen sayısız insan var bir sürü eşimin arkadaşı var hepsinin çocukları old.ı tv de bebek görsem ağlar durumdayım. İnsan bi süre sonra başkasının bebeğini sevmeye de çekiniyor farklı gözle bakıyorlar sanki.3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif. Bitkisel kürler desen duyduğumuzu yaptık sonuç yine hüsran. Ben artık lKızlar 14 ay oldu evleneli hiç korunmadık. Evlendiğim günden beri vajinal mantarim ne yaptiysam geçmedi. Her ay gebe kalicagimi dusunerek milyon tane hayeller kurdum, baskalarinin evlatlarina sarilamadim uzun sure,icim yandi tutustu evlat hasretiyle. Oyle cok cocuk seviyoruzki esimle her ay bir husran. Cok sinir krizleri, depresyonlar yasadim. Acilar cektim, 2hsg bi laparoskopik histereskopi oldum. Nice bitkisel kürler denedik. Ama sebep yok. Bazen yuregimin cayir cayir yandigini hissediyorum. Bu hasret hic bir aciya benzemiyor. Artik baska cocuklari opuyorum doyasiya, kokluyorum, seviyorum. Hasretle ozlemle bekliyoruuz melegimi. Hasta olmama 3gun var Allah rizasi icin birbirimize bol dua edelim.. Benden 5ay sonra evlenen tanidigim dun aldi bebisini kucagina, kiskanmadim ama yuregim yaniyo inanin.gozumun yasi yol yapmis kendine hep.akip uzaklara gidiyor. Hayirlisiyla yuce Allah im OL demesine muhtaciz, yarabbi sen bizleri evlat ile imtihan eyleme.sen boynumuzu bukuk. Kucaklarimizi bos evlerimizi evlatlarimizin olmamasinin sessizligiyle , yapayanliz.birakma.
Canim bu topik biraz tenha fazla giren olmuyor sanrm. Ben de Klomen kullandım daha önce aylarca. İnşallah sen de ise yararKizlar kimse yokmu.....
Canim sogan kuru 15 gun sabah aksam 7gun ara sonra testere dislivaslan pencesi cayi 1ay adetine yakin civan perçemi cayi ekle icine bunu donusumlu 2ay sonra incir kuru yap insaallah hamile kalirsin kalmasan bile adeerinin duzeldigini goreceksin insaalah tabi bunlari yaparken duagi da ibmal etme. Benim problemim hamile kaliyorum erken donemfe kaybediyorum banada sebep buladilarKizlar dişlimse yokmu.....
canım eşime yaptırdığımız dört tahlil sonucunda değerlerinizin iyi olduğunu söyleyebilirim ancak ileri hareketli sayısı biraz düşük olmasına rağmen çoğunluk hareketli olduğundan iyi gibi. tek sıkıntı sanırım morfoloji çünkü %5in üstünü en düşük olarak normal kabul ediyorlar. yine de doğal yoldan gebelik şansın yüksek bence. araştırmalarım sonucu keçiboynuzu çinko ve q10 takviyesi ile bu sıkıntıları atlatan bir çok kişiye rastladım. hakkında hayırlısı.arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun şu sonuçlara bi yorum yapabilecek olanınız var mı ?
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28
canım çok teşekkürler yorumun için. ben dün şok oldum canım, dr. para için mi yaptı bilmiyorum ama çok korkuttu bizi. ben normal yolla gebe kalabiliyorum üstüne , iki tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var, ilk gebeliğim 3. diğeri 5. denemde kendiliğinden oldu, bende pıhtılaşma çıktı, sebep bu diye biz düşünüyorduk, ama dr. sebeplerin yapısı bozuk sperm olabileceğini ve tekrar gebe kaldığında düşük yapabileceğimi söyledi. hemen aşılama ev tüp bebek dedi. ben hiç böyle düşünmemiştim böyle, başka bir dr. a gideceğiz. dediğin tavsiyelere de uyacağım canım sağolasın.canım eşime yaptırdığımız dört tahlil sonucunda değerlerinizin iyi olduğunu söyleyebilirim ancak ileri hareketli sayısı biraz düşük olmasına rağmen çoğunluk hareketli olduğundan iyi gibi. tek sıkıntı sanırım morfoloji çünkü %5in üstünü en düşük olarak normal kabul ediyorlar. yine de doğal yoldan gebelik şansın yüksek bence. araştırmalarım sonucu keçiboynuzu çinko ve q10 takviyesi ile bu sıkıntıları atlatan bir çok kişiye rastladım. hakkında hayırlısı.
Düşük riskini azaltmak için de doktor duruma göre ilaçlar veriyor canım mesela bana iki doktorumda hamilelik ihtimaline karşı progesteron içeren ilaçlar verdi. Tüp bebek merkezindeki doktorum(aşılamamı yapan) bu ay için coraspin östrojen içeren bi ilaç iyot içeren ve folik asit içeren ilaçlar verdi bunlarda önemli bence. Senin sıkıntın kolay aşılabilecek gibi geldi bana inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur sevgilerimle...canım çok teşekkürler yorumun için. ben dün şok oldum canım, dr. para için mi yaptı bilmiyorum ama çok korkuttu bizi. ben normal yolla gebe kalabiliyorum üstüne , iki tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var, ilk gebeliğim 3. diğeri 5. denemde kendiliğinden oldu, bende pıhtılaşma çıktı, sebep bu diye biz düşünüyorduk, ama dr. sebeplerin yapısı bozuk sperm olabileceğini ve tekrar gebe kaldığında düşük yapabileceğimi söyledi. hemen aşılama ev tüp bebek dedi. ben hiç böyle düşünmemiştim böyle, başka bir dr. a gideceğiz. dediğin tavsiyelere de uyacağım canım sağolasın.
bende öyle düşünüyorum canım, dr. a çok güvenemdm şimdi, çünkü gebe kalabiliyorum ben, hadi aşılama 1 kez oldu, tutmadı, nezamana kadar aşılamyla devam edicez, biraz para kopartmak gibi geldi. bebeğimin kalbi durdu ve bu pıhtılaşmadan büyük ihtimal, çünkü pıhtılaşma biraz fazla bende. iğneyle tedavis de var, Allah çok bekletmeden hepimize nasip etsin canımDüşük riskini azaltmak için de doktor duruma göre ilaçlar veriyor canım mesela bana iki doktorumda hamilelik ihtimaline karşı progesteron içeren ilaçlar verdi. Tüp bebek merkezindeki doktorum(aşılamamı yapan) bu ay için coraspin östrojen içeren bi ilaç iyot içeren ve folik asit içeren ilaçlar verdi bunlarda önemli bence. Senin sıkıntın kolay aşılabilecek gibi geldi bana inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur sevgilerimle...
canım bende 2 yıl once dıs gebelık gecırdım ondansonra okadar tedavı oldunkı hıc bırı bı ısıe yaramadı ıgneler bıtkısel kurler hepsı bosa 5 ay once bı asılama oldum okdar umutluydumkı ama malesef negatıf cıktı tupbebeklede 7 bıntl tutuyor bende cok arastırdım sımdı fakulteden randavu aldım agustosun 11 ne bakalım orda denıcem sansımı en azından 2 bın tl tutuyo fakultedeMerhabalar 6 yıllık evliyim 5 sene önce 2,5 aylık düşük yaptım 1 sene öncede dış gebelikten cerrahi müdahale geçirdim sol tüpüm alındı son 2 yıldır gittiğim tüm dr.lar tüp bebek önerdi fakat ne kadar çok bebek isteğim olsada korkuyorum ayrıca araştırdığım özel tüp bebek hastaneleri uçuk fiyatlardan bahsediyor bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var
Arkadaslar tüp bebek raporu alırsanız devletle anlasmali özel yerlerde de uygun fiyata yaptirabilirsiniz. Rapor için fakülteye gidiliyor adet in 2. Günü bi kaç be goturuyosn nüfus Kayıt örneği fotoğraf eşinin 5 yıl sigortalı olma şartı var bide 2 asılama raporu gerekiyor. Çok aşağı gibi gözüküyor ama inanin arkadaşlar basladmmi uzun surmuyo. Rapor için ilk gittiğimizde eşim bu kadar şeyle nasıl ugrasocaz raporla uğraşmayalim raporsuz yaptiralim dedi ama benim israrimla raporu çıkarttık. Tüp Bebeği anlasmali bi özel merkezde yaptırdık biz.canım bende 2 yıl once dıs gebelık gecırdım ondansonra okadar tedavı oldunkı hıc bırı bı ısıe yaramadı ıgneler bıtkısel kurler hepsı bosa 5 ay once bı asılama oldum okdar umutluydumkı ama malesef negatıf cıktı tupbebeklede 7 bıntl tutuyor bende cok arastırdım sımdı fakulteden randavu aldım agustosun 11 ne bakalım orda denıcem sansımı en azından 2 bın tl tutuyo fakultede
canım bu raporu nasıl cıkartıyosun benım daha onceden ozelde bır asılamam var sımdı 11 agostosta fakulteyle randavum varda bu rapor nasıl cıkıyo ozeldemı yaptııyosun rapor cıkınca yardımcı olurmusunArkadaslar tüp bebek raporu alırsanız devletle anlasmali özel yerlerde de uygun fiyata yaptirabilirsiniz. Rapor için fakülteye gidiliyor adet in 2. Günü bi kaç be goturuyosn nüfus Kayıt örneği fotoğraf eşinin 5 yıl sigortalı olma şartı var bide 2 asılama raporu gerekiyor. Çok aşağı gibi gözüküyor ama inanin arkadaşlar basladmmi uzun surmuyo. Rapor için ilk gittiğimizde eşim bu kadar şeyle nasıl ugrasocaz raporla uğraşmayalim raporsuz yaptiralim dedi ama benim israrimla raporu çıkarttık. Tüp Bebeği anlasmali bi özel merkezde yaptırdık biz.
canım arı sutu ve balı denemenı tavsıye dedrım sabah aksam ac karnına 1 tatlı kasıgı inş bır faydasının gorursun allah yardımcımız olsuniyi akşamlar kızlar..
Malesef ebnde sebepsizlerdenim..
3 kez klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım,olmadı..
Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım,tutmadı..
Şimdilik beklemedeyim bitkisel kürler,eşime içirdiğim haplar vs. vs. malesef bir işe yaramadı
Allah hepimizinrdımcısı olsun demekten öteye bir yorum yapamıyorum malesef..
Yarından itibaren tekrar soğan kürüne başlıcam kaç gün soğan sonra incir yapıyorduk onca şeyden sonra beynim durdu resmen.
Ayrıca başka bir kür yapıp sonuç alan varsa eşime veya bana onuda yazarsanız sevinirim..
Canim raporda yararlanman için 2 tane aşılama yapildigina dair rapor gerekiyo. Ben de asilamalarimi özelde yaptırdım ama devletle anlaşmalı bi yerdi. Adetin 2. Günü gidiyosun muayene ediyorlar seni .giderken esinin 2 tane sperm testi senin hormon testlerin rahim filmi nüfus Kayıt örneği fotoğraf aşılama raporu eşinin 5 yıldir sigortalı olduğunu gösteren kagt götür hemen dosyanın açarlar işin daha çabuk işleme alınır. belgeleri toplamak zor gelebilir başta benim eşim ugrastirir bu bizi en iyisi raporsuz yaptıraliım dedi. Bende dedim bu bizim hakkımız sonuçta ya paramiz olmasaydı napacaktik hemen pes etme dedim. Bi kaç defa gidiyosun çok sıra bekliyorsun falan ama değiyor gerçekten. Bizimki 1 haftada işlemler bitti sonra heyete gitti dosya 2 3 haftada geldi raporumuz çıktı. Biz özelde yaptirdik devletle anlaşmalı rapor gecerliydi ilaçları uygun aldık. Normalde ilaçlar çok pahalı tutuyor. Raporla sadece % 20 sini sen oduyosun. Canım aklına yakın olursa sor bana anlatırım yardimci olurum. ALLAH Kolaylık lar versin şimdidencanım bu raporu nasıl cıkartıyosun benım daha onceden ozelde bır asılamam var sımdı 11 agostosta fakulteyle randavum varda bu rapor nasıl cıkıyo ozeldemı yaptııyosun rapor cıkınca yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?